שאלון

../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע? ביצפר: מאוהב/ת?: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: סקס לפני החתונה?: התאהבת פעם במורה?: מעשנת?: שותה?: מפלרטט/ת?: צבע אהוב: חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: יפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה?

../images/Emo9.gif

שעת ההתחלה: 13:30 שם: הוד תאריך לידה: 12.1.91 מזל: גדי מין: נקבה גובה: 1.71 צבע עיניים: חום כהה מידת נעליים: 41 מיקום: בית איפה נולדת: קפלן נכשלת במקצוע? כע ביצפר: גינסבורג אלון מאוהב/ת?: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: פיג'מה סקס לפני החתונה?: כע התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: כשיש שותה?: כשיש מפלרטט/ת?: כע צבע אהוב: כחול ושחור חיות אהובות: גמל מי החברים הכי טובים שלך?: שיבי ורוני הכית מישהו?: כע עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: שיבי מישהו נתן לך סטירה?: כע באינטרנט הרבה?: כע ביישן?: כע מתקלח?: כע שונא ביצפר?: כע!! יש לך חיים?: כע עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא בוטחת שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כע יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כע תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כע סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כע אתה מפונק?: כע שתייה מועדפת?: קולה ובירה שותה מים?: כע באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לאדעת, מה שאבא קונה יש לך פלאפון?: כע אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וחולצה
פירסינגים?: אין קעקועים?: בקרוב אוהב להצטלם?: סבבה אתה שזופה?: חח אנ'לא צריכה להשתזף
מתעצבן בקלות?: כע התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: כע יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: יש תחתונים?: יש מסתדר עם אמאבא?: עם אמא מסתדר עם האחים?: כע איך אתה מוציא כעס?: צורחת ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כע מה היית רוצה?: הרבה מה הפרחים המועדפים עליך?: לאדעת
איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: כע קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: שקוע
מה מספר המזל שלך?: 11 איך השיער שלך נראה עכשיו?: מכוער טילים תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: לא משו תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כע היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה שחית פעם בעירום?: בגיל 3 יפה?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אפחד בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: תחת באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "יא בשלה" רומנטי? לאדעת מתי הפעם האחרונה שהקאת?: כיתה ו' במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?:כע החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: כוסון איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים ושרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?: נפלא מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני חודש עם מה אתה ישן?: לבד האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: שומדבר אתה ילדה של אבא או אמא?: אפחד מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: שנה שעברה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? כלום..קמתי לא מזמן עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כע קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פיפי מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? גם פיפי את מי היית לוקח לאי בודד? כלמיני אם היית חייה איזה חייה היית? גמל או ג'ירפה איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? כן סעמק מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לאדעת מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת מה הדבר הכי חשוב לך? לאדעת על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?
ממה אתה הכי פוחד? חתולים,ים,גובה,טיסות המקום האהוב לחופשה? חו"ל טעם גלידה אהוב? וניל ממתק אהוב? שוקולד מכונית? של אמא חג? פסח וחנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? אין מילה אהובה? בשלה דיסק אהוב? פורטה הייתה לך שיחה רצינית? כע חיבקת מישהו? כע גרמת למישהו לצחוק? כע הרגשת טיפש? כע דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כע התגעגעת למישהו? כע האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כע היית מאוהב? כע ראית את מגדל אייפל? כע עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כע נישקת מישהי? בלי לשון (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? לא ניסית דיאטה? כע הייתה לך תאונת דרכים? לא חס וחלילה רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כע פחדת מהחושך? כע זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? כע השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כע עברת על החוק וניתפסת? כע נרדמת בשיעור? כע מה השעה? 13:40

A m 0 s

New member
איזה ארוך.........../images/Emo70.gif...@@@||../images/Emo210.gif

שעת ההתחלה: 13:49 וכמה שניות... שם: עמוס תאריך לידה:5.1 מזל:גדי מין:זכר גובה:176+ צבע עיניים:שחור מידת נעליים:נראה לי 43 מיקום:בית איפה נולדת:בישראל.. נכשלת במקצוע?בטח! ביצפר:חרא מאוהב/ת?:איזה כיף שלא! חבר/חברה:--- אם כן, שם:--- כמה זמן אתם ביחד?:--- מה את/ה לובש/ת עכשיו?: ג'ינס וגופיה... סקס לפני החתונה? כן התאהבת פעם במורה?: חס ושלום יימח שימן ושם זיכרן!!! מעשנת?: לא שותה?:מים! מפלרטט/ת?:עם עצמי... כן צבע אהוב:כולם חיות אהובות:יש הרבה מי החברים הכי טובים שלך?: אני לא מאמין במונח הזה.. הכית מישהו?: כןןןןןןןן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם בת דודה שלי.. מישהו נתן לך סטירה?: כן והוא שילם על זה ביוקר... באינטרנט הרבה?: במיחד בפורומים בשבוע האחרון.. ביישן?: ממש לא!! מתקלח?: 3 פעמים ביום.. חובה!!! שונא ביצפר?: הכי... יש לך חיים?: לא... סתאאאאאאםםם בטח שישי לי חיים עד כמה אתה בוטח באנשים?: בכלל לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אני לא מאמין בזה.. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?:לא אוהב לרקוד?: לא ממש היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: בעזרת חיוכי המקסים לא!! השעו אותך?: כנ"ל היית רוצה לגור במקום אחר?: לפעמים.. אתה מפונק?: קצת.... שתייה מועדפת?: מים שותה מים?: --- באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא יודע.. יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא יודע מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וגופיה... פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: אני מתעצבן מהאוויר שאני נושם..! התחלת שמועה על מישהו?: כן! יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?:לא תחתונים?:כן מסתדר עם אמאבא?: לפעמים מסתדר עם האחים?: --- איך אתה מוציא כעס?: אלף ואחת דרכים... ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: לא יודע מה הפרחים המועדפים עליך?: סחלב... איך נראית האקס/ית שלך?: בסדר.. אתה חצוף?: הכי בעולם קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איך הפופיק שלך?: איזה שאלה מטומטמת! מה מספר המזל שלך?: פעם זה היה 7 היום זה..... איך השיער שלך נראה עכשיו?: בסדר.. תוכל להיות צמחוני?: כל יום אני מנסה מחדש... אני אף פעם לא מצליח!! איך את נראית?: בסדר.. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: עכשיו לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: תלוי.. היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: ברגע שאני שומע.. שחית פעם בעירום?: לא.. יפה?:לא יודע.. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:לא יודע בוכה הרבה?: לא.. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: כלום... באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: לא יודע.. רומנטי? לא מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא רוצה להיזכר!!!!!! במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: תלוי.. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: -- מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: של חדר.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד מעור.... איך אתה מרגיש עכשיו?: מעולה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא זוכר עם מה אתה ישן?: עם עצמי האם הפיצו עלייך שמועה?: לא יודע.. במה אתה נוהג?: במשאית דלק..... סתאאאאאאאאאםם אתה ילדה של אבא או אמא?: של אפאחד מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בחיים אני לא בוכה בפומבי זה חוק!! בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אני גם אלך ערום ברחוב בשיא הגשם!!! ויותר... מה עשית היום? למדתי... עוד קצת עלי: אדם משוגע!! אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? תלוי לישון או לקום? לקום! חוף או הרים? תלוי קרמבו או שוקו? שניהם!!!!!!!!! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? את אותם הדברים אבל לאט... איכככ איזה שיר מגעיל!!! מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? אני לא יודע... את מי היית לוקח לאי בודד? את דנה ברגר אם היית חייה איזה חייה היית? מאיפה לי.. איזה שפות אתה מדבר? עברית ו2 מילים באנגלית ז'תומרת יס ונוו בן-אדם של לילה או יום? יום.. רגיש לדיגדוגים? תלוי מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא יודע... מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא יודע... מה הדבר הכי חשוב לך? אני על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? מאיפה לי ממה אתה הכי פוחד? מעצמי המקום האהוב לחופשה?אילת טעם גלידה אהוב? כולם (כמעט) ממתק אהוב? איזה שאלות...... מכונית? ---- חג? סוכות!! תוכנית אהובה בטלויזיה? ... מילה אהובה? אנדרלמוסיה.... דיסק אהוב? "יום יום" , "תוך כדי תנועה", "עד הקצה", "פשוט להיות" "דנה ברגר".... של... דנה ברגר הייתה לך שיחה רצינית? לפעמים.... חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כככככככככככןןןןןןןןןןן הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לאאאאא מישהי/ו בגדה בך? לאאאאא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כןןןןןןן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? בתמונות.. עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן (לגברים;) נישקת מישהו? לא.. וחבלל... חחחח.. עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? שלא נדע... לא!! רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כןןןןןןן פחדת מהחושך? לפני המון שנים@ זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כןןןןןן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה? 14:11 עשיתי עצירה של איזה 2וחצי דקות +-.... יום טוב וחיים נפלאים לכווווווווווולם@@||
...

A t z a

New member
נראה לי שיש לי פטיש בתוך הראש../images/Emo80.gif

שעת ההתחלה:14:20 שם:דנה תאריך לידה: 3.7 מזל: סרטן מין: נקבה גובה: 1.71 צבע עיניים: חום מידת נעליים:
מיקום:עליית גג איפה נולדת: ישראל נכשלת במקצוע? כן ביצפר:פה מאוהב/ת?:לא חבר/חברה:לא אם כן, שם:לא כמה זמן אתם ביחד?:לא!!1 מה את/ה לובש/ת עכשיו?: טישרט קרועה ומכנס פיג'מה סקס לפני החתונה?:חח כן התאהבת פעם במורה?:
לא,סתם חמוד בטירוף והלוואי שהייתי בגיל שלו. שותה?: כע צבע אהוב: תכלת חיות אהובות:כלבים..וגם חתולים.אבל בעיקר כלבים מי החברים הכי טובים שלך?:חלק מפה וחלק לא הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מממ לאדעת מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: כן מתקלח?: כן! שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: מאז אירוע מסויים אני מאוד חשדנית. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כשלא הייתה ברירה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אוהו,כןכן...אל תטרחו לשאול אני לא מספרת
תעשה צניחה חופשית?: ברור!! אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא לתמיד,מיום אחד,אבל לא הלכתי השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: מי תפוח
שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?:כן אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס פירסינגים?: באף קעקועים?: עוד לא אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: כרגע לא ממש מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: חחח יש מצב,אבל בצחוק יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: יש תחתונים?: גם יש. כרגע של דונאלד דאק מסתדר עם אמאבא?: כרגע ממש ממש ממש ממש לא...... מסתדר עם האחים?: כן
איך אתה מוציא כעס?: בוכה ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: מה אכפת לכם מה הפרחים המועדפים עליך?: ממ..לאדעת אתה חצוף?:לפעמים.אמא טוענת שמאוד. קיץ או חורף?: חורף,ברור! אתה נהנה להתלכך?: ואז להתנקות איך הפופיק שלך?: טוב תודה מה מספר המזל שלך?: 2 איך השיער שלך נראה עכשיו?: עם קוקו באמצע הראש,זוועה
תוכל להיות צמחוני?:כן איך את נראית?: כמו ילדה בכיתה י"ב תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: בעתיד כן,כרגע זה קצת מגעיל עם עניין הכיתות
חחח תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן!! היו לך הפרעות אכילה?: לא.... כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: כשאני יכולה אני עונה,אני לא מחכה
שחית פעם בעירום?: כן!!! ולא במקלחת!!
יפה?: מי? למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא... בוכה הרבה?: המון אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: לאדעת,הכל
? באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "צ'או" רומנטי? קצת מתי הפעם האחרונה שהקאת?: ממ...באילת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: מה עדיף או מה אני? עדיף ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא! מחשוף?: תלוי החבר הכי טוב שלך בתול?: מה זה עניינכם
?! מה הצבע תחתונים שלך?: כחול איזה מראה יש לחדר שלך?: מהמם,תכלת ויפה
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגילים והשרשרת שתמיד עליי איך אתה מרגיש עכשיו?: חרא
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני 90 שנה? עם מה אתה ישן?: עם כרית,2 שמיכות דקות ומגבת. למה מגבת
?לאדעת,התרגלתי. האם הפיצו עלייך שמועה?:כע במה אתה נוהג?: אוהווו שאלה כלבבי
! בקופסא המכוערת שאמא עשתה טעות שקנתה.
ניסן קטנה. אתה ילדה של אבא או אמא?: בעיקרון של אמא,הרבה יותר,אבל כרגע אני לא הילדה של אפחד מהם. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: נראה לי בשבוע הנוראי שהיה לי אחרי קלי.. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא,תודה מה עשית היום? כלום עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור! לישון או לקום? לישון חוף או הרים? שניהם קרמבו או שוקו? שניהם מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים ומשתינה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? דופקת 4 פעמים על עץ את מי היית לוקח לאי בודד? כמה אנשים אם היית חייה איזה חייה היית? מממ זה מעניין...אני צריכה לחשוב על זה איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית בן-אדם של לילה או יום? יום,אבל גם לילה רגיש לדיגדוגים? מאוד,חסר לכם מה היום הכי גרוע בחיים שלך? נדמה לי שה1.1.07....קלי מה היום הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה כאלה
מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה,חברים...ועוד על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כל מיני ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים המקום האהוב לחופשה? מממ לאדעת טעם גלידה אהוב? קפה,עוגיות ממתק אהוב? קינדר בואנו
מכונית?ממ חג? פורים לאדעת תוכנית אהובה בטלויזיה? CSI,חברים מילה אהובה? קרוקודיל,קרם וכו' דיסק אהוב? איגים הייתה לך שיחה רצינית? מן הסתם חיבקת מישהו? כן............. גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? נראה לי שאמורהל היות כותרת "מתי בפעם האחרונה",לא? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? מממ לא יודעת יש מצב נרדמת בשיעור? כן מה השעה? 14:36

ססילייה

New member
יאללה,

שעת ההתחלה:17:17 שם: ליל. תאריך לידה:14.4.88 מזל: כלבה. מין: אין. גובה:1.67 צבע עיניים:חום. מידת נעליים:40. מיקום: קריית ביאליק. איפה נולדת: פה?
נכשלת במקצוע?כן. ביצפר: לשעבר. קמפוס אנקורי קריות מחזור ה' אימפריה!$%^
מאוהב/ת?: לא.
חבר/חברה: חלילה.
אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: בוקסר וגופית סבא. סקס לפני החתונה?:ברור!!!
התאהבת פעם במורה?: מדריך בקייטנה, שהייתי בכיתה ו'.
מעשנת?:
שותה?:
מפלרטט/ת?:יותר מידי.
צבע אהוב:שחור\סכול\כחול. חיות אהובות:חתולים וכלבים. מי החברים הכי טובים שלך?: יש ויש. הכית מישהו?:כן >< עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: בעיקרון עם עדי, אבל היא בפולין.
מישהו נתן לך סטירה?:כן D: באינטרנט הרבה?:כשיוצא. ביישן?:לאחרונה לא. מתקלח?: תמיד
שונא ביצפר?: האמת שנורא אהבתי את י'ב. יש לך חיים?: לא ממש :) עד כמה אתה בוטח באנשים?: לפעמים יותר מידי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:לא. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:מסתבר. תעשה צניחה חופשית?:בשמחה. אוהב לרקוד?:כהגאלה עוד היה מקום נורמלי, כן. היית בחו"ל?:כן.
סילקו אותך מביצפר?:בכיתה י'א. השעו אותך?:בכיתה י'. היית רוצה לגור במקום אחר?:תל אביב. אתה מפונק?:לא. שתייה מועדפת?:בירה גולדסטאר. שותה מים?:כן. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:קולגייט. יש לך פלאפון?:אורנג' :) אתה מודל לחיקוי?: לא שידוע לי! מה אתה לובש הכי הרבה?: מכנסיי ציפי. פירסינגים?:
קעקועים?:3. אוהב להצטלם?:כן >< אתה שזופה?:לא
אני אוהבת את עצמי לבנה! מתעצבן בקלות?:כן.
התחלת שמועה על מישהו?: פעם אחת, לפני הרבה זמן. יש לך קו טלפון משלך?:עוד לא. יש לך בריכה פרטית?: לא.
אחים ואחיות?:שני אחים. תחתונים?: ורודים D: מסתדר עם אמאבא?:כן
מסתדר עם האחים?: כרגע עם אחד מהם לא, אבל בכללי כן.
איך אתה מוציא כעס?: שומעת מוזיקה. ברחת פעם מהבית?כן. חולמ בהקיץ?:רוב הזמן. מה היית רוצה?: שיפסיקו לתת לי תירוצים כל הזמן. מה הפרחים המועדפים עליך?:אני לא אוהבת :X איך נראית האקס/ית שלך?:חתיך שחבל
אתה חצוף?:כשצריך. קיץ או חורף?:חורף!!!!
אתה נהנה להתלכך?:לא. איך הפופיק שלך?:עגול וקטן :) מה מספר המזל שלך?: 4. איך השיער שלך נראה עכשיו?:פרוע משהו נוראי. תוכל להיות צמחוני?: בכיף. איך את נראית?: נורא
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:תלוי כמה. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: שוב, תלוי כמה. היו לך הפרעות אכילה?:כן. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:עד שאני מוצאת את הפלאפון?
שחית פעם בעירום?:סוג של. יפה?: מי?
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אבא. בוכה הרבה?:לא. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:ציצים X: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "מה אני בעונש?" רומנטי?אם צריך. מתי הפעם האחרונה שהקאת?:ואי, הרבה זמן. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:אולי רק את עצמות האגן ומחשוף D: לא יותר מזה מחשוף?:כן :) החבר הכי טוב שלך בתול?:לא. מה הצבע תחתונים שלך?:ורוד. איזה מראה יש לחדר שלך?:ג'אנקי מטורף. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:צמיד שאבא הביא לי. איך אתה מרגיש עכשיו?:נוראי.
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אתמול D: עם מה אתה ישן?: כלום. האם הפיצו עלייך שמועה?:כל שני וחמישי |: במה אתה נוהג?: בחוסר הגיוניות של עצמי. אתה ילדה של אבא או אמא?:שניהם. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כשסבא נפטר. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:ברור
מה עשית היום? כלום.ישנתי כל היום. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:כן. קור או חום?קור! לישון או לקום?לקום לקום.נמאס לי לישון כל החיים. חוף או הרים?אחרי שהייתי שבוע באוסטריה..זה קשה :X קרמבו או שוקו?שוקו. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שמה מוזיקה. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?שמה את הדיסק "כיכר החלומות" שגלעדי הביא לי. את מי היית לוקח לאי בודד?לא יודעת :X אם היית חייה איזה חייה היית? עכבר.
איזה שפות אתה מדבר?אנגלית, עברית וקצת רוסית. בן-אדם של לילה או יום?לאחרוה בן אדם של לילה. רגיש לדיגדוגים?כן
מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת, בכל יום יש כמה רגעים. מה היום הכי טוב בחיים שלך?לפני כמה ימים :] מה הדבר הכי חשוב לך? כנות. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? לאחרונה זה על מתי אני מקבלת את מה שאני רוצה. ממה אתה הכי פוחד?לבד. המקום האהוב לחופשה?אוסטריה :] טעם גלידה אהוב?שוקולד. ממתק אהוב? קינדר בואנו. מכונית?חיפושית! חג?פורים. תוכנית אהובה בטלויזיה? אין משהו קבוע. מילה אהובה? פאק. דיסק אהוב?קרח 9-קרח 9. הייתה לך שיחה רצינית? אתמול ב5 בבוקר. חיבקת מישהו? אתמול. גרמת למישהו לצחוק?אתמול :] הרגשת טיפש?אתמול
דיברת עם מישהו שאתה אוהב? עכשיו :) התגעגעת למישהו? כל הזמן.>< האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :כן. מישהי/ו בגדה בך?כן. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן. היית מאוהב?שלוש פעמים, פעם ראשונה פעם אחרונה ופעם אחת יותר מידי. ראית את מגדל אייפל?כן. עישנת מריחואנה?כן. שיחקת מונופול?כן. נישקת מישהי?כן.גם בשישי שעבר.
(לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף?כן.זה כזה כף ^^ ניסית דיאטה?כן >< הייתה לך תאונת דרכים? בגיל 8. רכבת על פיל?לא. נישארת ער כל הלילה?בשבועיים האחרונים זה ככה כל הזמן.
פחדת מהחושך?תמיד. זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?כן. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?כן. שיקרת?כן. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא. פגשת סלבריטי?הם לא ממש נחשבים לסלב
עברת על החוק וניתפסת?לא ולא. נרדמת בשיעור?פעם אחת, כי הייתי חולה D: מה השעה?17:32

לאיור

New member
היי ג'וד!

שעת ההתחלה: 18:59 שם: ליאור תאריך לידה: 15.1.92 מזל: גדי מין: נקבה גובה: 162 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 38 מיקום: חור ליד פ"ת איפה נולדת: בפ"ת נכשלת במקצוע? כמובן.. ביצפר: מאוהב/ת?: כן [אני מפסיקה להכחיש את זה -.-] חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: ג'ינס ממנגו וטישרט אפורה סקס לפני החתונה?: כן.. התאהבת פעם במורה?: לא! מעשנת?: כן..[מנסה להפסיק ולא הולך ממש] שותה?: לפעמים :] מפלרטט/ת?: אמ.. צבע אהוב: אפור חיות אהובות: סוס ודולפין מי החברים הכי טובים שלך?: מאיה, זהר, ניצן ועוד כמה :] הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: זהר מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: בזמן האחרון אין לי זמן ממש ביישן?: כן
מתקלח?: לא, אני נשארת מסריחה כל יום, שונא ביצפר?: חלקית... יש לך חיים?: אמ.. כן.. עד כמה אתה בוטח באנשים? תלוי במי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא ניראלי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: יתפלאו לא, אבל כן יש לי סודות. תעשה צניחה חופשית?: קיבלתי מתנה מבן דוד שלי לבת מצווה וכבר עברו 4 שנים ולא עשיתי.. אני מפחדת קצת.. אוהב לרקוד?: כן.. דיי היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא.. השעו אותך?: לא.. היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: קצת.. שתייה מועדפת?: מים וקולה שותה מים?: ....
באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אקווה-פרש יש לך פלאפון?: חיובי, הוא בידיוק עכשיו אמור לחזור מתיקון... אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וטישרט פירסינגים?: לא.. קעקועים?:
אוהב להצטלם?: לפעמים, אתה שזופה?: אח לא
, זה כל כך יפה מתעצבן בקלות?: יחסית... כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אח אחד תחתונים?: כן תודה מסתדר עם אמאבא?: בזמן האחרון לא ממש מסתדר עם האחים?: כן
איך אתה מוציא כעס?: כותבת, מנגנת, זורקת\שוברת דברים. ברחת פעם מהבית? חחחח כן! חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: אותו
מה הפרחים המועדפים עליך?: לאדעת.. XD איך נראית האקס/ית שלך?: הבן אדם האחרון שהייתי איתו.. אחח.. הוא חתיך
אתה חצוף?: לפעמים
קיץ או חורף?: ברור שחורףף!!
אתה נהנה להתלכך?: תלוי במה. . איך הפופיק שלך?: הכל בסדר, מעולה, תודה מה מספר המזל שלך?: כוסאמק אין לי מזל בכלל אז מספר מזל!? איך השיער שלך נראה עכשיו?: תלתלים? עם קוקו? תוכל להיות צמחוני?: לאאאא!! איך את נראית?: סבבה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי בכמה צעיר תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן.. היו לך הפרעות אכילה?: בערך כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: כמה שלוקח לי כדי להגיע לטלפון שחית פעם בעירום?: לא.. יפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אין לי מושג בוכה הרבה?: כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אני ממתלבטת... באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו? רומנטי? הא? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: פעם קודמת קודמת ששתיתי. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לא יודעת, שניהם יפה אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: .. .. החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: לא זוכרת את הצבע רק שיש עליהם תמונה של גארפילד ..
איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת שקניתי עם חברות לפני איזה שנה וחצי אם לא יותר ועוד שרשרת מעץ כזאת, צמידים ביד ימין לבנים שמאיה קנתה לי בשוויץ ועוד כל מיני שטויות ביד ימין, אה וברגליים כמה צמידים. איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ביום חמישי
עם מה אתה ישן?: עם פיג'מה... האם הפיצו עלייך שמועה?: לא ניראלי במה אתה נוהג?: עדיין לא נוהגת , בקרוב..
אתה ילדה של אבא או אמא?: קצת מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: ואוו אלא יודעת ... בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא ניראלי.. מה עשית היום? הייתי בת"א עם אמא, עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור!!! לישון או לקום? לישון שינה טובה ולקום אחרי שינה טובה
חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שניהם
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מפעילה את המערכת, קמה לאט לאט הולכת לשירותים.. בלה בלה בלה.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת.. את מי היית לוקח לאי בודד? אותו ... גרר.. אם היית חייה איזה חייה היית? סוס\דולפין איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, קצת ספרדית וקצת רומנית .. XD בן-אדם של לילה או יום? לילה! רגיש לדיגדוגים? כןןןןןן
מה היום הכי גרוע בחיים שלך? אחח היו הרבה כאלה
מה היום הכי טוב בחיים שלך? אחרי 3 וחצי שנים זה סוף סוף קרה.. מה הדבר הכי חשוב לך? שאני אהיה מאושרת מכל בחינה אפשרית על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כל מיני ממה אתה הכי פוחד? בדידות המקום האהוב לחופשה? לא יודעת, המון מקומות, חופשה זה טוב! טעם גלידה אהוב? וניל ממתק אהוב? קליק והתנינים האלה..עם השוקולד בפנים..
מכונית? הלוואי שתיהיה לי כבר אחת ולא מעניין אותי איזה חג? סוכות פסח וחנוכה. המון חופש
תוכנית אהובה בטלויזיה? שנות ה-70, אבודים, דרייק וג'וש.. מילה אהובה?פומפייה
דיסק אהוב? קשה... הייתה לך שיחה רצינית? אתמול ושלשום ממש רציניות חיבקת מישהו? כן, ברור גרמת למישהו לצחוק? כן
הרגשת טיפש? רוב הזמן D: דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן...=\ התגעגעת למישהו? כןןןןןןן
האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן
(לגברים;) נישקת מישהו? (מה עם הנשים?) נישקתי, ביום חמישי... עשית אמבטיית קצף? כן
ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כןן...! פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? למשחקים, אבל זה קרה פעמים בודדות, וזה לא יפה לשחק עם אוכל
פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כןןן
מה השעה?19:21

mic22

New member
רק כי ממש משעמם ../images/Emo3.gif

איכשהו אני נכנעת לשאלונים האלה שעת ההתחלה: 19:59 שם: מיכל תאריך לידה: 22.11 מזל: קשת מין: נקבה גובה: 1.63 צבע עיניים: חום בהיר מידת נעליים: 8-9 מיקום: קרית אונו איפה נולדת: באר שבע נכשלת במקצוע? במבחן כן, מקצוע לא ביצפר: בן צבי מאוהב/ת?: לא חבר/חברה: אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: ג'ינס וגופייה סקס לפני החתונה?: כן התאהבת פעם במורה?: לא שותה?: כן מפלרטט/ת?: כן צבע אהוב: כחול חיות אהובות: לאידעת כלב? מי החברים הכי טובים שלך?: כל מיני הכית מישהו?: לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אנערף מישהו נתן לך סטירה?: כן אבל לא מכוונה רעה באינטרנט הרבה?: לא ממש ביישן?: לא מתקלח?: כן :| שונא ביצפר?: לא אבל גם לא מתה עליו יש לך חיים?: יאפ עד כמה אתה בוטח באנשים?: יחסית בוטחת שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: מחוסר ברירה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: יש מצב תעשה צניחה חופשית?: כן
!! אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא שזכור לי השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: ת"א
אתה מפונק?: קצת שתייה מועדפת?: נסטייי וקפה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא זוכרת יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: אממ של אחותי מה אתה לובש הכי הרבה?: אין פריט מסויים פירסינגים?: אין קעקועים?: יש, בגב אוהב להצטלם?: יאפ אתה שזופה?: נכון לרגע זה מתעצבן בקלות?: לא ממש התחלת שמועה על מישהו?: לא שזכור לי יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: עוד משהו? לימוזינה? אחים ואחיות?: יש תחתונים?: נקיים. חח סתם
מסתדר עם אמאבא?: ככה מסתדר עם האחים?: עם אח שלי כן איך אתה מוציא כעס?: בוכה ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: אממ שכחתי איך קוראים להם איך נראית האקס/ית שלך?: תלוי איזה. את האחרון לא נדסקס
אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: קיץ! אתה נהנה להתלכך?: כן אבל לא לטווח ארוך איך הפופיק שלך?: סבבה מה מספר המזל שלך?: אין לי איך השיער שלך נראה עכשיו?: הוא בדיוק עבר מסכה
הוא כיפי כזה תוכל להיות צמחוני?: אני מניחה שכן איך את נראית?: סבבה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:
אמ.. לא נראהלי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: יאפ היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני לא מהמחכים ........ עונה כשאני מגיעה אליו שחית פעם בעירום?: כן למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אף אחד בוכה הרבה?: בקטנה אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: רצוי לא לכרות כלום :| אולי איזה אצבע ברגל, משהו שולי באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: תלוי עם מי אני מדברת, הרבה "בובי" רומנטי? תלוי מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני 4 חודשים בערך במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: מה עדיף? בלונד אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא.. מחשוף?: אפשר מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: הוא יפה אבל צריך לעבור סידור איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: הטבעת הנצחית איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני חודשים... משו כזה עם מה אתה ישן?: עם 2 כריות האם הפיצו עלייך שמועה?: יש מצב במה אתה נוהג?: לא נוהגת עדיין אתה ילדה של אבא או אמא?: של עצמי
מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: נממ מוכר לי משהו.. הא ביום הראשון של ביצפר חחח
ליזי הבת זונה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? היה לי שיעור פיתוח קול עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? חום לישון או לקום? לישון ואז לקום חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבוווו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? קוראת ספר את מי היית לוקח לאי בודד? את דנע אם היית חייה איזה חייה היית? טוב לי בתור בנאדם
איזה שפות אתה מדבר? אנגלית עברית רוסית בן-אדם של לילה או יום? יום, אבל אין לי בעיה עם לילה רגיש לדיגדוגים? לא ממש מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנל, יש הרבה מה הדבר הכי חשוב לך? כל מיני ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? חול טעם גלידה אהוב? עוגיות של בן אנד ג'ריז!! ממתק אהוב? קרמבוווו מכונית? אין חג? אע תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים מילה אהובה? אין דיסק אהוב? נכון לרגע זה הבנות נחמה האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול? ברור! נישקת מישהי? כן (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף?
ניסית דיאטה? אממ יש מצב הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נראהלי נרדמת בשיעור? כן מה השעה? 20:14

A t z a

New member
הוווו בוביזה../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

אני אשמח לבוא איתך לאי בודד,עם האוטו!!

SaRgE

New member
קיצרתי קצת../images/Emo9.gif

שעת ההתחלה: 1501 שם: נופר
תאריך לידה: 8.8.89 מזל: אריה! מין: זכר גובה: 174 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 41 מיקום: בית - רעות איפה נולדת: הרצליה! נכשלת במקצוע? לא ביצפר: כבר לא!
מאוהב?: לא כרגע
מה אתה לובש עכשיו?: מכנסיים וחולצה של עבודה סקס לפני החתונה?: --- התאהבת פעם במורה?: לא מעשן?: לא שותה?: כמו כולם מפלרטט?: כשבא בטוב צבע אהוב: אין חיות אהובות: אין
הכית מישהו?: כמובן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: משתדל שלא באינטרנט הרבה?: נה ביישן?: קצת מתקלח?: כל יום שונא ביצפר?: ממש לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא משהו רציניP: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כה תעשה צניחה חופשית?: מקווה שכן
אוהב לרקוד?: מאוד |סילקו אותך מביצפר?: נופ השעו אותך?: נופ היית רוצה לגור במקום אחר?: נופ אתה מפונק?: נום אתה מודל לחיקוי?: אני אח גדול מה אתה לובש הכי הרבה?: חולצות וינגייט פירסינגים?: לא קעקועים?:לא אוהב להצטלם?:לא אתה שזופה?: יאפ
מתעצבן בקלות?: יאפ
התחלת שמועה על מישהו?: לא אחים ואחיות?: 3 |איך אתה מוציא כעס?: רץ ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לא בדכ מה היית רוצה?: להיות מאושר:( איך נראית האקס/ית שלך?: יפהפיה.. :\ אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?:קיץ אתה נהנה להתלכך?: כן שחית פעם בעירום?: יאפ - אדיר למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אומרים שלאמא בוכה הרבה?: אממ לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: ציפורן רומנטי? משתדל
מתי הפעם האחרונה שהקאת?: ממש לא זוכר במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לא פוסל אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: כשצריך איזה מראה יש לחדר שלך?: של בחור בן 18 ונורא אינטליגנט
איזה תכשיטים יש עליך עכשיו?: שעון נחשב? איך אתה מרגיש עכשיו?: סדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שלשום עם מה אתה ישן?: בוקסר
במה אתה נוהג?: קורולה 02, קורולה 02, פולו, פוקוס ופסאט אתה ילדה של אבא או אמא?: לא ולא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא יודע בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כמובן מה עשית היום? ניקיתי את הבויידם עוד קצת עלי: צוללן!
אתה מאמין בגורל?: לא חוף או הרים? הרים מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שם שעון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מוריד שעון את מי היית לוקח לאי בודד? את דורונוש' אם היית חייה איזה חייה היית? כריש איזה שפות אתה מדבר? עברית. אממ אנגלית? מה הדבר הכי חשוב לך? החברים ממה אתה הכי פוחד? לבד המקום האהוב לחופשה? ספינת צלילה מעל שונית המחסום הגדולה באוסטרליה חג? סוכות מילה אהובה? כיסופים דיסק אהוב? סולטנס אוף סווינג האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? כה נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? בטח היית מאוהב? אויי.. כן ראית את מגדל אייפל? יאפ
עישנת מריחואנה? לא לא נישקת מישהי? כה (לגברים;) נישקת מישהו לא ניסית דיאטה? אני כבר שנים בדיאטה זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא מה השעה? 1520

kepit

New member
גלה גלה גפ שובפ!עוד מעט הועפעהה../images/Emo99.gif

שעת ההתחלה:19:30 שם:סנארף תאריך לידה:26.10 שזה עוד 10 ימייייייים!!!!!|סגדגש| מזל:עקרבוס
גובה:לאדעת.. צבע עיניים:אחת כחולה אחת לא סגורה על עצמה.. מידת נעליים:38-9? מיקום:באר שבע :] איפה נולדת:בבתחולים
נכשלת במקצוע?חח כלכך הרבה..
ביצפר:מה איתו? מאוהב/ת?:לא
... חבר/חברה:נופ
אם כן, שם:להלהלהלה.. כמה זמן אתם ביחד?:לההלהלהלה מה את/ה לובש/ת עכשיו?:בגדים... סקס לפני החתונה?:יא התאהבת פעם במורה?:איכ לא.:S מעשנת?:נופ
שותה?:קצת... מפלרטט/ת?:לפעמים.. צבע אהוב:כתום
חיות אהובות:ג'ירפה,קיפוד
מי החברים הכי טובים שלך?:ממ עדי ,נאור, שחף(בערך נו..)חן... הכית מישהו?:חח כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: ממ חן.. מישהו נתן לך סטירה?:כן
באינטרנט הרבה?:יותר מידי.. ביישן?:לא מתקלח?:בוואדי.. שונא ביצפר?:את הבצפר שלי-כן.מאוד. יש לך חיים?:כן השבח לאל
עד כמה אתה בוטח באנשים?:ממ נראלי שיותר מידי.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:יא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כמובן.. תעשה צניחה חופשית?:הלוואי הלוואי הלוואי
אוהב לרקוד?:לא היית בחו"ל?:לא סילקו אותך מביצפר?:טרם.. השעו אותך?:טרם
היית רוצה לגור במקום אחר?:לא.. אני אוהבת את באר שבע כרגע
אתה מפונק?:לאאאאאאאאא!!!!!!!!חח זה קטע מהיום
שתייה מועדפת?:מים
שותה מים?:ראו לעיל:] באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:קולגייט
יש לך פלאפון?:סוגשל.. אתה מודל לחיקוי?:לאדעת.. מה אתה לובש הכי הרבה?:בגדים..בעיקר בגדים.. פירסינגים?:נופ קעקועים?:נופ אוהב להצטלם?:משתדלת.. אתה שזופה?:חח לא מתעצבן בקלות?:יש אנשים מסויימים.. התחלת שמועה על מישהו?:ממ יש מצב.. יש לך קו טלפון משלך?:פלאפון? יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:4 תחתונים?:מה איתך? מסתדר עם אמאבא?:לפעמים.. מסתדר עם האחים?:רובם.. איך אתה מוציא כעס?:לבד..עם מוזיקה.. ברחת פעם מהבית?שעה-שעתיים.. חולמ בהקיץ?:כע מה היית רוצה?:הרבה דברים. מה הפרחים המועדפים עליך?:לאדעת רק שיהיה צבעוני
איך נראית האקס/ית שלך?:אחד קטן ותמני
אחד גבוה והודי
מור-סתמי
אתה חצוף?: כשצריך
קיץ או חורף?:חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ירד אתמול גשםם
אתה נהנה להתלכך?:כןןןןן הכי בעולם!! איך הפופיק שלך?:עגול? מה מספר המזל שלך?:מזה החרא הזה?
איך השיער שלך נראה עכשיו?:כמו קרפדה מעוכה.. תוכל להיות צמחוני?:בכיף.. איך את נראית?:כמו קרפדה מעוכה. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא נראללי.. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:מאוחר מידי
היו לך הפרעות אכילה?:לא.. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:עד שאני שומעת אותו.. שחית פעם בעירום?:לא.. יפה?:העירום?
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אבא.. בוכה הרבה?:לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:לאדעת.. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:טוב רומנטי?לפעמים.. מתי הפעם האחרונה שהקאת?:מזמן..לא זוכרת אפילו.. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ברוטוני.. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא:S מחשוף?:לא.. החבר הכי טוב שלך בתול?: חח תלוי על מי מהם אתם מדברים
מה הצבע תחתונים שלך?:כרגע לבן עם חזירים
איזה מראה יש לחדר שלך?:כרגע סגול מכוער....עוד כמה ימים בערך אני אמורה לעבור חדר והוא יהיה כתום ויפה
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:צמידים שלי .ושרשרת שפרירית שלי הכי יפה בעולם
איך אתה מרגיש עכשיו?:מצוין..
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ממ לא זוכרת.. עם מה אתה ישן?:כרית... האם הפיצו עלייך שמועה?:יש מצב.. במה אתה נוהג?:בימבה.. אתה ילדה של אבא או אמא?:אפחד מהם.. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:ממ שנה-שנתיים? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:אולי..
מה עשית היום?הייתי אצל תאיר ..ואכלנו הרבה
והלכנו קצת לרמבם:] והיה מצחיקXD עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:לא קור או חום?תלוי במצב רוח שלי
לישון או לקום?לישון ואז לקום.. חוף או הרים?שניהם.. קרמבו או שוקו?שוקו שוקו לא אוהבת קרמבו.. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?חוזרת לישון.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?שרה עם המוזיקה
את מי היית לוקח לאי בודד?לאדעת.. עדי אולי כפרעלייה
אם היית חייה איזה חייה היית?ג'ריפה..
איזה שפות אתה מדבר?עיברית(קצת)\רוסית\תאילנדית\פורטוזית\צרפתית\גרוזינית\אנגלית\פיליפינית\ספרדית ואמהרית.
בן-אדם של לילה או יום?לילהלילהלילהלילהלילה
רגיש לדיגדוגים?יא מה היום הכי גרוע בחיים שלך?לאדעת.. מה היום הכי טוב בחיים שלך?הלילה-ניצנים 12.8 היה הכי כיף בעולםםם!!!
מה הדבר הכי חשוב לך?חברים על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על היום שעבר..ועוד כמה זמן נשאר לי לחיות.. ממה אתה הכי פוחד?לאבד אנשים.. המקום האהוב לחופשה?צפוןצפוןצפון
טעם גלידה אהוב?גלידה עם אוריאו של מקדונלדס זה אחד הדברים הטעימים ביותר בעולם
ממתק אהוב?שוקולד:] מכונית? חג?סוכות:] תוכנית אהובה בטלויזיה?לאדעת.. מילה אהובה?קוויקי:] דיסק אהוב?כרגע-שרון הולצמן-סיכוי קלוש
הייתה לך שיחה רצינית?כמובן.. חיבקת מישהו?כמובןןןן
חיבוקים זה ה-דבר
גרמת למישהו לצחוק?חח כן הרגשת טיפש?חח כן.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כןכןככן
התגעגעת למישהו?תמייד
האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :סוגשל כזה... מישהי/ו בגדה בך?ממ לא בזוגיות וזה.. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?חח כן פעם כשלא היתה לי ברירה
היית מאוהב?נראלי..: \ ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?חח כלכך הרבה.. נישקת מישהי?על השפתיים.. (לגברים;) נישקת מישהו? כן
עשית אמבטיית קצף?כןןןןן ניסית דיאטה?כן ודי הצליח לי
הייתה לך תאונת דרכים?חלילה וחס טונה וכרפס לא.. רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?יא פחדת מהחושך?פעם.. זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לאדעת.. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?חחחחחחחחחח כן..
שזה אחד הדברים המצחיקים.. פגשת סלבריטי?כע עברת על החוק וניתפסת?לא.. נרדמת בשיעור?יא מה הש

BjiJiNaaA

New member
וואי מזמן לא הייתי פה../images/Emo6.gif

שעת ההתחלה: 20:22 שם: יהלי תאריך לידה: 16.12 מזל: קשת מין: אישה
גובה: 1.64 בערך צבע עיניים: חום מידת נעליים: 38 מיקום: בית איפה נולדת: תל השומר נכשלת במקצוע? כן ביצפר: כן מה איתו
מאוהב/ת?: כן
חבר/חברה: חבר אם כן, שם: לירן כמה זמן אתם ביחד?: 8 וחצי חודשים
מה את/ה לובש/ת עכשיו?: בוקסר של ספונג'בוב וחולצה מדרום אמריקה סקס לפני החתונה?: בטח התאהבת פעם במורה?: לא חחח מעשנת?: לא שותה?: לפעמים מפלרטט/ת?: יש לי חבר צבע אהוב: אין חיות אהובות: גם אין
מי החברים הכי טובים שלך? מה זה משנה השמות... הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברות מישהו נתן לך סטירה? כן
ביישן? לא מתקלח? לא
חח סתם כן, אפילו פעמיים ביום שונא ביצפר? לא יש לך חיים? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: מאוד שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אמממ משתדלת שלא...אולי בקטנה אם לא הייתה ברירה
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: אולי אוהב לרקוד?: בעקרון אני לא ממש אוהבת לזוז
חחחחחחחח אבל כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר? כן...ליד כולם אתה מפונק?: מאאאאאווד אלוהים יודע כמה! שתייה מועדפת?: נסטי דיאט אפרסק שותה מים?: כן מלא באיזו משחת שיניים אתה משתמש? קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: אולי
מה אתה לובש הכי הרבה?: תחתונים חהחה פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: כן אתה שזופה? חחחחחחחחחח רק אני
מתעצבן בקלות? לא התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן תחתונים?: כן מסתדר עם אמאבא?: אכן מסתדר עם האחים?: משתדלת
איך אתה מוציא כעס?: בוכה וצועקת ברחת פעם מהבית? שהייתי קטנה ברחתי לחדר מדרגות וחזרתי תוך שניה חולם בהקיץ?: כן חחח לפעמים
מה היית רוצה?: אה? מה הפרחים המועדפים עליך?: אנערף איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: ככה אומרים קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: תלוי במצב של הפן שלי
איך הפופיק שלך?: רגיל מה מספר המזל שלך?: אין איך השיער שלך נראה עכשיו?: חלק עם שורשים...באמת צריך כבר לצבוע
תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: פשוט עונה מה זה החרא הזה?!? שחית פעם בעירום?: לא יפה?: כן תודה למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אומרים שלאבא
בוכה הרבה?: בזמן האחרון מלאאאאא...זה ההורמונים
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: שיערות ברגליים חחח באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו רומנטי? מקווה מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לא אכפת לי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: את הבטן בחיים לא...להפך... מחשוף?: כן החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: תכלת איזה מראה יש לחדר שלך?: של ילדה בת 3
לא סתם...לא יודעת.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני חודש עם מה אתה ישן?: עם פיג'מה ועם הדובי שלי האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: אוייי בדיוק קנינו לי ולאח שלי היום אוטווווווווווו וחיפשתי איפה לתקוע את זה
רק שעוד אין לי רשיון...סוזוקי סוויפט חדשהה מתי שאני אעבור טסט...ומאזדה 6 של אבא
אתה ילדה של אבא או אמא?: של שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לפני חודש בערך בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: ברורררר מה עשית היום? הלכתי לקנות אוטו עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת את העיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שוכבת במיטה את מי היית לוקח לאי בודד? אבא אם היית חייה איזה חייה היית? קוף איזה שפות אתה מדבר? עברית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? כן על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? אמן שאני ארדם מהר ממה אתה הכי פוחד? ממוות הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו?: בערך מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן נישקת מישהו? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? אממ כן הייתה לך תאונת דרכים? כן.. רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? בע יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחח כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה? 21:02 וואי אני איטית לאללה

A t z a

New member
יהלי'לה ברוכה השבה!../images/Emo80.gif

את מאוד מאוד מוזמנת למפגש ביום חמישי
מזמן לא ראיתי אותך!

BjiJiNaaA

New member
חחח טוב אם תסיעי אותי../images/Emo6.gif

סתם.. בואנהההה דנע זה אומר שלא נפגש יותר באוטובוסים?!?!

A t z a

New member
אני עדיין אחת העם../images/Emo6.gif!../images/Emo80.gif

אני נוסעת באוטובוסים, פשוט בערב יש לי אוטו
ולפעמים ביום
ואני לא יכולה לבוא למפגש עם אוטו,אמא עובדת

Peeeach

New member
מה.

שעת ההתחלה: 1:49 שם: מורררר תאריך לידה: 20.7 מזל: סרטן מין: אמא אומרת שנקבה גובה: 60 ומשו צבע עיניים: וחוווום מידת נעליים: 7..8 מיקום: ב"ש איפה נולדת: ביתחולים? נכשלת במקצוע? אכן \= ביצפר: אכן מאוהב/ת?: קצת קצת.. חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: גופיית סבא שחורה וג'יניס.. סקס לפני החתונה?: כן התאהבת פעם במורה?: ישמצב מעשנת?: לא שותה?: כן מפלרטט/ת?: כן צבע אהוב: כתום חיות אהובות: קופיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מי החברים הכי טובים שלך?: יש מספר חברים טובים[: רבתי עם הכי טובה אז זה לא נחשב חח הכית מישהו?: כן בכוונה ומגיע לו! וגם לה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אמממ תלוי מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: בערך ביישן? לא מתקלח?: משתדלת חחחח D: שונא ביצפר?: לא כלכך יש לך חיים?: כמובן עד כמה אתה בוטח באנשים?: יותר מדיי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: כן אוהב לרקוד?: לא פוגו זה ריקוד? D: היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: כן השעו אותך?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: כן .. קליפורניה אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?: פאנטה אקזוטיקקקקקקקקקק שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אנערף בטח קולגייט או משהו יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת אולי מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים....מכנס חולצה נעליים צעיף פירסינגים?: בסד קעקועים?:בסד אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: בערך מתעצבן בקלות?: משתדלת שלא התחלת שמועה על מישהו?: כן.............. יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?:לא.. אחים ואחיות?: כן 1 תחתונים?: כן מסתדר עם אמאבא?: הכוונה עם אמא? משתדלתץ.ץץ מסתדר עם האחים?: בערך איך אתה מוציא כעס?: צועקת המוןן ויוצאת החוצה ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: ג'ליי ולקרוא מחשבות מה הפרחים המועדפים עליך?: אנערף סחלובים חחחחחח D: איך נראית האקס/ית שלך?: נחמד אתה חצוף?: כשצריך קיץ או חורף?: בטח שחוררף אתה נהנה להתלכך?: אכן איך הפופיק שלך?: אחלה ושלך? מה מספר המזל שלך?: 6 איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף תוכל להיות צמחוני?:חלילה למה לי? איך את נראית?: אחלה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אולי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: ח חחחח ח ח חח חח ח חח ח חחח חח חחחחח כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה, כשאני שומעת אני עונה חחחח שחית פעם בעירום?: כן יפה?: לשחות בעירום? פסדר. חביב למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמאאאא בוכה הרבה?: לא כלכך אם היית צריכה לכרות חל ק בגוף, איזה?:עאעא!! באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו ? רומנטי? לא מתי הפעם ה אחרונה שהקאת?: אינגאוור במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: שטני אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא מחשוף?: לפעמים החבר הכי טוב שלך בתול?: אמממ כןן מה הצבע תחתונים שלך?: כתום עם ורוד איזה מראה יש לחדר שלך?: כתום איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת של שדון איך אתה מרגיש עכשיו?: לא משהו מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא זוכרת עם מה אתה ישן?: תחתונים וגופיה האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: ברגלים אתה ילדה של אבא או אמא?: אין ברירה- אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן מה עשית היום? הייתי אצל צליל וראינו המון המון דיסני עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו איכס קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת ת'עניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? עוצם ת'עיניים את מי היית לוקח לאי בודד? למה לאי בודד? מה רע לך כאן? אם היית חייה איזה חייה היית? קוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה שפות אתה מדבר? עברית וקצת מכל דבר בן-אדם של לילה או יום? לילה לילה לילה לילה רגיש לדיגדוגים? אכן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? שהבנתי שאין לי אבא. מה היום הכי טוב בחיים שלך? שאממ... שהכרתי מישהו מסויים מה הדבר הכי חשוב לך? אמא שלי . על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? לכל מיני.. ממה אתה הכי פוחד? להשאר לבד המקום האהוב לחופשה? לא יודעת מקום קר טעם גלידה אהוב? מקופלת ממתק אהוב? שוקולד מכונית? אנערף העיקר שיהיו לה 4 גלגלים ושהיא נוסעת חג? לג בעומרררררררררררר תוכנית אהובה בטלויזיה? לא יודעת מילה אהובה? פפון דיסק אהוב? אממממ... יש מלאאאא הייתה לך שיחה רצינית? בטח חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כןןןןןןןן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן וכן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לאא מישהי/ו בגדה בך? לאאאא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כןןן היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן (לגברים;) נישקת מישהו? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת ד רכים? לא ברוךה' רכבת על פיל?חח לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחח כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? כן נרדמת בשיעור? כן מה השעה? 2:06

Ronushnush

New member
שיהיה

שעת ההתחלה: 4:36
שם: רוני תאריך לידה: 8.12.90 מזל: קשת מין: בתתתתתתתתת נקבההההההההההההההה גובה: לא אגיד ולא אגידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד צבע עיניים: חום מידת נעליים: 37-8 מיקום: ת"א איפה נולדת: בי"ח רמב"ם חיפה נכשלת במקצוע? לא ביצפר: מה ביצפר מאוהב/ת?: סוג של חבר/חברה: לא אם כן, שם: איציק כמה זמן אתם ביחד?: 13 שנים מאושרות מה את/ה לובש/ת עכשיו?: תחתונים וגופיה שאיציק סרג לי סקס לפני החתונה?: חלילה!!! אני שומרת את עצמי לאיציק! התאהבת פעם במורה?: לאאאאאא רק את איציק אני אוהבת
מעשנת?: כן שותה?: יותר מדי מפלרטט/ת?: קורה צבע אהוב: כולם חיות אהובות: חתולים מי החברים הכי טובים שלך?: מה אכפת לכם הכית מישהו?: חחח כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: רותם מישהו נתן לך סטירה?: פעם אחת בחיי קיבלתי סטירה וגם זה היה בצחוק, רק לא ממש מצחיק באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: קצת מתקלח?: רצויייייייייייייי שונא ביצפר?: אהא/אוהו יש לך חיים?: לכולנו עד כמה אתה בוטח באנשים?: כלל וכלל לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: דונווווו לא עולה לי לראש יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: יאפ תעשה צניחה חופשית?: אולי אוהב לרקוד?: נה היית בחו"ל?: דה סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?:
היית רוצה לגור במקום אחר?: כן כמה ק"מ לכיוון המרכז אתה מפונק?: לא הייתי אומרת שתייה מועדפת?: קוראים לי איציק, אני חושבת שהעולם יפה! שותה מים?: כל הזמןןןןןןןןןןןןןןן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא זוכרת משהו מהחרושים
יש לך פלאפון?: דהההה אתה מודל לחיקוי?: נההההההה מה אתה לובש הכי הרבה?: לאדעתתתתתתתתתתתתת פירסינגים?: די למרוח אותיות,אלוהים ישמור קעקועים?: יום יבוא אוהב להצטלם?: כ"כ לא אתה שזופה?: כבר לא כ"כ מתעצבן בקלות?: יותר מדי בקלות התחלת שמועה על מישהו?: אממ לא חושבת יש לך קו טלפון משלך?: מה זה, הקו היחיד שיש לנו מושתק כי כולם מתעצלים לקום לענות
יש לך בריכה פרטית?: איזה. אבל הבית שלי סלב בכל זאת D: אחים ואחיות?: תאום + 2 תחתונים?: חזיות? מסתדר עם אמאבא?: עם אמא מאוד ועם אבא אנלא מדברת כבר איזה חצי שנה, זבל, זבל. מסתדר עם האחים?: לא במיוחד איך אתה מוציא כעס?: צועקת מקללת בועטת, או על עצמי
ברחת פעם מהבית? לא רציני חולמ בהקיץ?: כל הזמן בערך? מה היית רוצה?: וואי, להתחיל? מה הפרחים המועדפים עליך?: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך נראית האקס/ית שלך?: איציק לא מרשה לדבר עליו אתה חצוף?: למי שמגיע ? קיץ או חורף?: לא זה ולא זה, או קצת מזה וקצת מזה אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: טוב תודה. מה מספר המזל שלך?: 5 איך השיער שלך נראה עכשיו?: כמו תמיד תוכל להיות צמחוני?: בכיף איך את נראית?: צהובה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: באתי להגיד שלא, מה פתאום, אבל נזכרתי שכבר עשיתי את זה
. עד שנה פחות זה בסדר. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כןןןכןכן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: חחחחחחחחחח כמה שלוקח לי להגיע אליו שחית פעם בעירום?: לא יפה?: ? למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:
עזבותי :( בוכה הרבה?: יאפ אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: חחחחחחחחחח אמ. אצבע מהרגל או משהו. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "הלו" רומנטי? לא מתי הפעם האחרונה שהקאת?: בהאנג האחרון במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לא יודעת אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: תשאלו אותו ה?! מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: השאלון הזה ממש ארוך אתם יודעים?! איך אתה מרגיש עכשיו?: סביר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: תלוי איך 'תם מגדירים מסיבה עם מה אתה ישן?: עם בגדים האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שזכור לי במה אתה נוהג?: באופניים, גם זה לא אתה ילדה של אבא או אמא?: של אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111 מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: פייי רגע תנו לי להיזכר. לא נזכרת. מתישהו שנה שעברה מעצבים בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:אולי מה עשית היום? רבצתי אצל אחותי עוד קצת עלי: אממ. אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? גם וגם לישון או לקום? לישון דה חוף או הרים? חוף, בגדול קרמבו או שוקו? קפה מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? משתינה, ומי שאומר אחרת משקר! מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכבה את המנורה את מי היית לוקח לאי בודד? אתם לא מכירים וחבל לכם
אם היית חייה איזה חייה היית? מן חתולת רחוב חסרת תקנה איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? לילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111 רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? אין לי כוח לדבר על זה מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת לא עולה לי לראש מה הדבר הכי חשוב לך? להינות על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? אומרים שבבוקר הכל מסתדר זה אותו הסיוט רק עכשיו אתה ער ממה אתה הכי פוחד? מוות של קרובים המקום האהוב לחופשה? לא בדקתי מספיק מקומות טעם גלידה אהוב? לא יודעת ממתק אהוב? די מכונית? חאלס חג? יום העצמאות תוכנית אהובה בטלויזיה? כרגע האוס מילה אהובה? ? דיסק אהוב? ענבל, איגי, כבר אמרתי אלף פעמים הייתה לך שיחה רצינית? פעם פעמיים?!?!?!?!?!? חיבקת מישהו? מה נסגר עם השאלות גרמת למישהו לצחוק? מה? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? זה שאלות על הזמן האחרון או מה
התגעגעת למישהו? אוף לאדעת מה לענות אין לי כוח

למעלה