שאלון

../images/Emo178.gifפיוו ארוךך../images/Emo70.gif אבל עניתייי..=)

שם: תמר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נוופ. מיקום: בבית =) האם תקראי לבת שלך על שמך? מממממשש ל-א
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? מושיקו. חחח סתם לאדעת :\ אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? :| האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? אבל אני כן תאריך לידה: 6/7/89 גיל: 16 ועוד מעט חודש =) גיל שהיית רוצה להיות: בדיוק בגיל הזה ולהשאר בו לתמיד! כיתה: עולה ליא'.. מצבך החברתי: ממ טובב? חחח גובה: 1.60 :\ צבע עיניים: ירוווק =) אוהב אותו? מאווד צבע שער: חום בהיר.. אוהב אותו? יאאפ צבע אהוב: סגול!
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית! חיות מחמד? כלבבבב מתוק=) מה העבודה שלך? אני לא עובדת =( יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: התמכרויות: איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית וקצת ערבית מה שאני זוכר מהלימודים בחטיבה חחחח ציטוט מועדף/ מוטו: עזבו אותי באמשכם.. האם... אתה חי את הרגע? אע...לפעמים.. יש לך סודות? לא נראלי אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? לאאא חחחח נוראי יש לך הרגלים רעים? אממ לאכול ציפורניים.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? בזמן האחרון זה שרזיתי הרבה חח אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? חרא חיים חחח סתםם לאדעת מה הפחד הגדול ביותר שלך? מממ לאדעת :\ אתה יודע לשיר? בטח שלא! האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? ממ לא שנראליי האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? עכשיו? להנות
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונאת את האף שלי חחח האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה נראלי.. יש לך יומן/ ג'ורנל? יענו יומן חיים כזה?..נוופ מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את האף שלי! חחח אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? מממ לא..:\ יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כןן למרות שיכלו להיות יותר טובים:] מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אממ..לאדעת :\ מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העיינים..( ?) ומה הכי פחות אוהב? את האף חחחח אתה חושב שאתה נראה טוב? לפעמים חח יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? :| האם אתה: מעשן? נרגילה פעם בהרבה זמן.. סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא =( אוהב לנסוע מהר? אני לא נוהגת אוהב את הקול שלך? ממ כן הוא חביב.. האם אי פעם: פגעת בעצמך? לאדעת :\ יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חחח יכול להיות היית מאוהב? כןן.. היית על סמים? לא שחית בעירום? רק באמבטיה חחח היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא חטפת מכות? ממ כן מאיזה ילדה מטומטמת ביסודי חחחחח החטפת מכות למישהו? אח שלי וזה.. =) התחילו איתך? כן היית על במה? כןן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? ממ בערך הרגת מישהו? כן.. :\ חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא..אני מקווה שלא!! חחח ..אני יודעת שלא =) היה לך חלום שהתגשם? כןןן חלמתי ששדה ליד הבית שלי נשרף וזה קרה יום אחרי :\ עברת על החוק? ממ יכול להיות חחח פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלים? הרגת חיה בכוונה? נמלים? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן! היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לאא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא חח ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן (אני מקווה :\) מי החבר הכי טוב שלך? מממ יעזור שמות? חחח מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? חברות שלי נראלי.. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אלכסון זה אסון! חחחח סתם לאדעת :\ מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בדיחה פנימית?
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברות עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? פעם זה היה חבר שלי עכשיו כבר אממ חברות על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא =) מי מקשיב לבעיות שלך? חברות כי רק להן אני מספרת עם מי אתה רב הכי הרבה? אח שלי חחח האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים בבית של מי היית אחרון? חברה האם החברים שלך מכירים אותך? כן..חחח האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש ממש לא! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מממ אני מקווה =) מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אח שלי החמוד =) שצחקת עליו? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? חברות ששבר את הלב שלך? חבר שלי לשעבר שאיכזב אותך? ממ.. שגרם לך לבכות? חבר שלי לשעבר ששימח אותך? מממ חברוות =) שראית איתו סרט? חברות! שדיברת איתו בטלפון? הבת של העוזרת בבית התקשרה הרגע חחח שראית? אח שלי מה אתה לובש כרגע? פיג'מהה =) באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק..אני נוגעת במקלדת חחח איזה ספר אתה קורא? התספן בשדה השיפון מה יש על הפד לעכבר שלך? כלב ים חמוווד =) תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני כרגע מאוד מאוד שמחה =) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כןן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לאא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כןן אחלה שאלון =) יום טוף לכולם

../images/Emo3.gif

כי לגיל משעמם- גם לי משעמם שם: ענת האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נופ מיקום: החדר של אחותי (בשביל המחשב) האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אין לי שמץ אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אמ.. חברה שלי, קוראים לה לירון - זה שם כזה יפה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כה אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? נופ מין: בת סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כה אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 21.05.92 גיל: 13 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: טוב לי ככה כיתה: עולה לח' מצבך החברתי: אני לא פקאצה! גובה: אמ.. לא יודעת אבל אני דיי גבוהה צבע עיניים: כחול אוהב אותו? מאוד מאוד.מאוד צבע שער: חום אוהב אותו? יאפ צבע אהוב: נופ ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית חיות מחמד? יש לי כלבה מה העבודה שלך? אין לי יש / אין - פירסינג: יש קעקועים: אין אובססיות: אמ.. התמכרויות: קרמבו איזה שפות אתה דובר? עיברית אנגלית לומדת ערבית *איכס* ציטוט מועדף/ מוטו: אין האם... אתה חי את הרגע? אמ.. יש לך סודות? יאפ אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן אבל אפ אחד לא מבין אותו יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אמ... אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? ........ מה הפחד הגדול ביותר שלך? ....... אתה יודע לשיר? אני יודעת לזייף האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? ....... אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? חח כן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? מה זה פסיבי? יש לך יומן/ ג'ורנל? היה לי מה החולשה הכי גדולה שלך? ..... מה החוזק הכי גדול שלך? ...... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? יותר ביטחון עצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? דיי יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ..... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיינים&פרצוף ומה הכי פחות אוהב? גוף אתה חושב שאתה נראה טוב? ...... יש לך ביטחון עצמי? ... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? ..... האם אתה: מעשן? נופ סמים? נופ קורא עיתון? מעריב לנוער מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לפעמים מדבר עם זרים?לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? תלוי נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא ממש אוהב את הקול שלך? בדיבור? מאוד בשירה? ממש לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? אה.. יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא...... היית מאוהב? כן. היית על סמים? נופ שחית בעירום? נופ. היה לך מקרה חירום רפואי? אה עברת ניתוח? יאפ ברחת מהבית? נופ חטפת מכות? נופ החטפת מכות למישהו? נופ התחילו איתך? יאפ היית על במה? יאפ ישנת מחוץ לבית? יאפ חשבת על התאבדות? נופ נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? יום כיפור נחשב? דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא (!?) חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? בויפרנד? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא ממש פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? ..... גנבת משהו? כמה מסטיקים בכיתה ד' נחשב? היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? קצת בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת מי החבר הכי טוב שלך? יש לי 3 מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אחת מהשלוש מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אה.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חח יש לי הרבה עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברה על מי אתה סומך הכי הרבה? חברה מי מקשיב לבעיות שלך? חברה עם מי אתה רב הכי הרבה? ידיד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? תלוי האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי בבית של מי היית אחרון? חברה האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה גם ככה מקובל.לא? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: תלוי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אחותי שצחקת עליו? ... שהלכת איתו לקניות? חברה ששבר את הלב שלך? חבר לשעבר שאיכזב אותך? ... שגרם לך לבכות?.... ששימח אותך? חברה טובה שלי שראית איתו סרט? חברה טובה שלי שדיברת איתו בטלפון? כנל שראית? כנל מה אתה לובש כרגע? בוקסר של פינגוויום וגופיה אדומה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באצבע איזה ספר אתה קורא? הארי פוטר מה יש על הפד לעכבר שלך? ציור של לב תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני רעבה מאוד מאוד מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? נופ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כה

l AdidAs l

New member
קיי../images/Emo178.gif

שם: עדי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? תכשיט
האם תקראי לבת שלך על שמך? היתה מתה
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? מאיפה לי;[ אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי רוצה. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? WTF ?!
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אני לא אהיה מפורסמת
כע אם לא, רוצה להיות?
שקט תאריך לידה: 20.3.91 גיל: 14 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: ממ..אורי צבא ככה.. כיתה: עולה ל-ט' מצבך החברתי: ממ..סופסוף הכרתי אנשים חדשים
גובה: 1.53 צבע עיניים: חום כהה אוהב אותו? יאפ צבע שער: חם כהה אוהב אותו? לפעמים.. צבע אהוב: כחול! כחול!! כחול!!! ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלב מכוער ודג שמת היום מה העבודה שלך? אין
יש / אין - פירסינג:
..רוצה לעשות ליקס קעקועים:
אובססיות:
התמכרויות:
איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, קצת ערבית ציטוט מועדף/ מוטו: תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה.. האם... אתה חי את הרגע? מנסה.. יש לך סודות? כע
אתה שונא את עצמך? רוב הזמן אתה אוהב את הכתב יד שלך? ככה.. יש לך הרגלים רעים? יאפ איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על העיניים נראה לי
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "החיים של עדי"[?]
מה הפחד הגדול ביותר שלך? שאני אהיה לבד;[ אתה יודע לשיר? הייתי פעם בלהקת זמר
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? נואופ האם אתה מתבודד? לפעמים אני צריכה את זה..כל אחד לפעמים רוצה להיות לבד! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? השאלה מי הייתי האם אתה פועל בפזיזות? דווקא לא.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לפעמים יש לי שגעונות האם אתה פסיבי או פעיל? גם וגם יש לך יומן/ ג'ורנל? ממ..בלוג גם נחשב? מה החולשה הכי גדולה שלך? נראלי..שאני כל הזמן חושבת מה יחשבו האחרים, זה גורם לי לפעמים להתרחק מאנשים..או אפילו לא להתקרב מה החוזק הכי גדול שלך? כשאני מתחילה משו-אני חייבת לסיים אותו! הולכת עד הסוף אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? פחד מאנשים=| אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא=| יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? המון המון המון אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? היה נחמד חוץ מהשנתיים האחרונות\= מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שמה שרואים מבחוץ, לא קובע בכלל מה יש בפנים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אולי רק את הציפורן באצבע ביד השמאלית ומה הכי פחות אוהב? הכל
אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? רוב הפעמים לא=| לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא עולה לי בראש האם אתה: מעשן? רק לפעמים נרגילה=| סמים? נואופ קורא עיתון? לפעמים מתפלל? נואופ הולך לבית כנסת? רק ביום כיפור=| מדבר עם זרים? אמא לא מרשה
ישן עם בובות פרווה? נואופ יוצא לטיול בגשם? לפעמים זה נחמט^^ מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? מתרחקת ממי שאני שונאת נוהג? נואופ אוהב לנסוע מהר? לא נוהגת נו;[ אוהב את הקול שלך? הוא רגיל
האם אי פעם: פגעת בעצמך? המון..לא פיזית יצאת מהמדינה? יאפ אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? יאפ היית מאוהב? יאפ היית על סמים? נואופ שחית בעירום? נואופ
היה לך מקרה חירום רפואי? לא זוכרת עברת ניתוח? יאפ ברחת מהבית? רק רציתי.. חטפת מכות? רק בצחוק.. החטפת מכות למישהו? גם בצחוק... התחילו איתך? רק המניאקים=| היית על במה? המון ישנת מחוץ לבית? המון חשבת על התאבדות? לא רציני נשארת ער כל הלילה? יאפ לא אכלת יום שלם? יאפ דיברת בטלפון כל הלילה? יאפ ישנת כל היום? יאפ הרגת מישהו? הוו..ברור
חשבת שאתה משתגע? יאפ בגדו בך? נואופ היה לך חלום שהתגשם? כן
עברת על החוק? כן חח פגשת מישהו מפורסם? לא נראלי הרגת חיה בטעות? כן
הרגת חיה בכוונה? כן
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? נואופ גנבת משהו? יאפ
היית ברדיו/ טלוויזיה? ממ..כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
בקסם?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון? לפעמים זה יכול לקרות ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לאדעת במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? נואופ לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא הולכים לשומקום מי החבר הכי טוב שלך? מישהי
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אבא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אממ...היו המון מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? רפול טבע
כן, גיל. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ידיד שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אמא
על מי אתה סומך הכי הרבה? חברה שלי מי מקשיב לבעיות שלך? חברות שלי וידיד שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא
ועוד ילדה אחת..אמ..איכ=| האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? המון פעמים לא;[ האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים סומכת יותר מדיי;[ בבית של מי היית אחרון? בדיוק חזרתי מחברה שלי האם החברים שלך מכירים אותך? מן הסתם
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? נואופ האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? היה נחמט^^ אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מאיפה לי;[ מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא היה שצחקת עליו? ידיד שלי שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? הוו..אמ..מישו
שאיכזב אותך? חברה שלי שגרם לך לבכות? אמא ששימח אותך? חברה שלי שראית איתו סרט? חברה ושני ידידים שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? ידיד מה אתה לובש כרגע? חולצה שחורה וג'ינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שומקום
איזה ספר אתה קורא? ההמשך של קיץ אחד ביחד מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום..סתאם כחול חלק תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חם לי מאוד מאוד מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? חברה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נואופ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? The Used - On My Own

l AdidAs l

New member
*אחורי צבא

ו..בשאלה האם פגשת מפורסם..אני טיפשה אני לא קוראת נכון;[ ברור שפגשתי

double O S

New member
טוב../images/Emo96.gif

שם: שמוליק האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? יאפ, סבא מיקום: נס ציונה האם תקראי לבת שלך על שמך? לבת לא
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? שמעון[?] אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לוידע, עם כלמיני
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? באופן תמידי אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אולי אני אעוות אותו קצת, הוא לא מתאים להוליוולד
מין: עוד לא סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? לצערי אם לא, רוצה להיות? תמותו תאריך לידה: 22.1.89 גיל: כן הוא בפורום... גיל שהיית רוצה להיות: לוידע, שנות ה-20 כיתה: י"א מצבך החברתי: אחלהבחלה? גובה: 1.60 ומשו צבע עיניים: חום כהה כזה, שלא רואים את האישון אוהב אותו? כה הוא אחלה צבע שער: ג'ינג' אוהב אותו? מאד צבע אהוב: כלמיני ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): לאונרדו דה וינצ'י היה אמבידקסטרוס, אני שמאלי
חיות מחמד?
מה העבודה שלך? אין יש / אין - פירסינג:
קעקועים:
אובססיות: לא שאני יודע
התמכרויות:
איזה שפות אתה דובר? דובר? אנגלית ועברית, אבל גם צרפתית ברמה בסיסית+
אה ואני גם מבין ספרדית, וטיפטיפה איטלקית ציטוט מועדף/ מוטו: אין משו ספציצי האם... אתה חי את הרגע? במידה יש לך סודות? וודאי
אתה שונא את עצמך?
אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? כמו לכולם איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? הפסקתי להתיחס למחמאות אני כבר התרגלתי אליהן
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? סופרסטאר, סתם, אמממ, "ג'ינג' ישראלי[?]" סתם נו לוידע איזו מין שאלה מפגרת!!!!111 מה הפחד הגדול ביותר שלך? שכולם ימותו
אתה יודע לשיר? כן, לא בצורה נעימה לאוזן, אבל כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? חחחח לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אמיגוס ופמיליה
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? בטח מה
האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני מניח האם אתה פסיבי או פעיל? די פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל?
מה החולשה הכי גדולה שלך? מה;[ מה החוזק הכי גדול שלך? מה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כלמיני מה:X אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לפעמים יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? מליונים;[ אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? הרב כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אל תהרוג אנשים
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלמיני
ומה הכי פחות אוהב? כלמיני
אתה חושב שאתה נראה טוב? במידה יש לך ביטחון עצמי? קצת לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? סופרמן!!!1 [מה] האם אתה: מעשן? איח
סמים?
קורא עיתון?
מתפלל? כשצריך הולך לבית כנסת? לפעמים בחגים מדבר עם זרים? פורום נחשב זרים לא?
ישן עם בובות פרווה?
יוצא לטיול בגשם? יו זה כזה כיף מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לצערי נוהג?
אוהב לנסוע מהר?
אוהב את הקול שלך? רק איך שאני שומע אותו
האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי? בגיל שנה וחצי, כשפתחתי את הראש עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
חטפת מכות? חוץ מאחים-
החטפת מכות למישהו? חוץ מאחים-
התחילו איתך? לוידע
היית על במה?
!!!!!!!!!!!! ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם? יוםכיפורמה
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם? בערך עברת על החוק? ישמצב פגשת מישהו מפורסם? שמעון פרנס
הרגת חיה בטעות? חרקים נחשב? הרגת חיה בכוונה? חרקים נחשב? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
נו איזה משו מעולם הממתקים פעם;[ היית ברדיו/ טלוויזיה? הלוואי היתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? מליונים
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בערך בקסם? לא ממש בשטן? גם לא ממש בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לאממש לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לוידע מי החבר הכי טוב שלך? אתם לא מכירים אותו גם ככה
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? כלמיני
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לוזוכר
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חחח לוידע עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מהפורום? עם גיל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? כלמיני;[ על מי אתה סומך הכי הרבה? על המון אנשים מי מק

double O S

New member
המשך../images/Emo96.gif

מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אפחד
שצחקת עליו? על ספיר, לא מהפורום שהלכת איתו לקניות? אנשים בעזריאלי אני מניח
ששבר את הלב שלך? לוזוכר שאיכזב אותך? לוזוכר שגרם לך לבכות? לוזוכר ששימח אותך? כולם
שראית איתו סרט? לוזוכר שדיברת איתו בטלפון? אמ, ספיר, לא מהפורום
שראית? אבא מה אתה לובש כרגע? טי שירט ומכנסיים
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת;[ איזה ספר אתה קורא? אף ספר מה יש על הפד לעכבר שלך? לוח שנה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חם, קצת עייף, ועוד מילה
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?
האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

Role Model6

New member
שלי

שם: טל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא שידוע לי מיקום: פ"ת האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? --- האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא יודעת מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? יאפ אם לא, רוצה להיות? אני כבר כזאת תאריך לידה: 27.1.90 גיל: 15 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: אמ...22? כיתה: עולה לי' מצבך החברתי: טוב? חח לא יודעת גובה: 160 בערך לצערי צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא צבע שער: חום (שאני מקווה הולך להצבע) אוהב אותו? לא צבע אהוב: שחור! ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? אין יש / אין - פירסינג: יש קעקועים: אין אובססיות: יש התמכרויות: אין איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית ציטוט מועדף/ מוטו: כשנותנים לך תקח כשמרביצים לך תברח? חח סתם אין לי האם... אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? כמו לכל אחד אתה שונא את עצמך? לפעמים אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה? לא יודעת אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אין לי משץ מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד את האנשים שאני אוהבת אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה וחברים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא יודעת אולי האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כה האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? קצת מהבחינה החיצונית אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי באיזה מקרים יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לפעמים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אין לי שמץ מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אמ...לא יודעת ומה הכי פחות אוהב? עיניים...סתם חומות רגילות כאלה שיש לכולם חחח אתה חושב שאתה נראה טוב? לפעמים יש לך ביטחון עצמי? תלוי עם מי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אה? האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל? לש ממש הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? שאלות וכאלה ישן עם בובות פרווה? אחת - סטיץ' יוצא לטיול בגשם? שונאת גשם מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לצערי כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כה אוהב את הקול שלך? לא ממש האם אי פעם: פגעת בעצמך? כה יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חח לא נראה לי היית מאוהב? יאפ היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כה עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? היה דיבורים... חטפת מכות? לא נראה לי החטפת מכות למישהו? כה חח התחילו איתך? כן היית על במה? לצערי ישנת מחוץ לבית? יאפ חשבת על התאבדות? כן (כמו כל אחד לא?) נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? אמ..נשמע לי די הזוי אני אוכלת והרבה בכל שעות היממה חחח דיברת בטלפון כל הלילה? יאפ ישנת כל היום? 16 שעות נחשב? הרגת מישהו? כן...נו באמת (לא! אם למישהו יש ספק) חשבת שאתה משתגע? לפעמים בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? אני לא ממש זוכרת את החלומות עברת על החוק? לא ממש אבל הזמינו לנו משטרה פגשת מישהו מפורסם? כה הרגת חיה בטעות? נמלים? הרגת חיה בכוונה? גוק נחשב? אבל זה לא היה בטעות סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא נראה לי גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? עדיין לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא זוכרת האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? לפעמים בשטן? לא ממש בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כה באהבה ממבט ראשון? כה ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כה במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא הייתה לי ההזדמנות לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשום מקום. פשוט...מתים מי החבר הכי טוב שלך? אין ממש מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא? אני? חברה? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אין מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברה (אותה אחת חחח) על מי אתה סומך הכי הרבה? אמ..אמא? מי מקשיב לבעיות שלך? חברה עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי הקרציה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש בבית של מי היית אחרון? סבתא האם החברים שלך מכירים אותך? חסר להם שלא חחח האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא מפריע לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חברה שצחקת עליו? אחותי שהלכת איתו לקניות? חברים ששבר את הלב שלך? --- שאיכזב אותך? חברה שגרם לך לבכות? אני? ששימח אותך? חברה שראית איתו סרט? חברים שדיברת איתו בטלפון? חברה שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? גופיה ומכנס פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת איזה ספר אתה קורא? הארי פוטר חחח מה יש על הפד לעכבר שלך? כתום עם עיגולים כתומים כהים יותר שומדבר מעניין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: רגועה, עצבנית, ישנונית, עצובה, דאגה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כה אני לא מאמינה זה נמחק לי והתחלתי שוב! כמה משועמם בנאדם יכול להיות?!

sapirush1

New member
עוד משועממת...

שם: ספיר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: ב"ש האם תקראי לבת שלך על שמך? לאא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אמא שלי רצתה כל כך את השם הזה שהיא אמרה שאולי אם היה נולד לה בן היא גם הייתה קוראת לו ספיר אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא יודעת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מתבלבלים בינו לבין שם המשפחה בדרך כלל אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? רק ספיר נשמע מוזר.. מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: -- רווק? יאפ אם לא, רוצה להיות? ^^ תאריך לידה: 12.02.90 גיל: 15 גיל שהיית רוצה להיות: לפעמים בא לי לחזור להיות קטנה ולפעמים להיות יותר גדולה כיתה: עולה לי' מצבך החברתי: ממ.. בסדר יש לי את החברות שלי גובה: 1.66 צבע עיניים: חום-ירוק אוהב אותו? לא ממש צבע שער: שחור אוהב אותו? אין לי בעיה איתו צבע אהוב: תכלת ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? הלוואי מה העבודה שלך? אין יש / אין - פירסינג: אוזניים וגבה קעקועים: נופ אובססיות: בדרך כלל זה משתנה.. כרגע אין משהו מיוחד התמכרויות: מחשב חחח ופעם זה היה גרעיני אבטיח איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית ואפשר להגיד ספרדית וערבית ציטוט מועדף/ מוטו: -- האם... אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? למי אין אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא ועד שיוצא לי כתב יפה תמיד אני טועה וצריכה למחוק יש לך הרגלים רעים? חחח כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? עיניים יפות, חמודה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? the borung life מה הפחד הגדול ביותר שלך? דברים כמו מסכות וכאלו שלא זזים להרבה זמן אתה יודע לשיר? אמ... לא יודעת האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? כשאני בבית וכאלה כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא יודעת זה משתנה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא האם אתה פועל בפזיזות? בדרך כלל כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מכף רגל ועד הראש האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי.. יש לך יומן/ ג'ורנל? יש לי בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? רגישה מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? עוד חולשה שקשה לי לבחור רק משהו אחד ובטח לא כשיש כל כך הרבה כמו פה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? בהחלט אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בעיקרון לא אבל יש רגעים שכן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא יודעת מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שיהיה עיניים ומה הכי פחות אוהב? רגליים בעיקר, שיער, אף ועוד.. אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא ממש לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? חחחח מאיפה לי האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? מגזינים מתפלל? לפעמים הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אפשר להגיד נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? להוציא חצקונים ואז שיורד דם נחשב? יצאת מהמדינה? לא
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא רק דלוקה היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא שזכור לי עברת ניתוח? שניים כשהייתי בת 4 ברחת מהבית? חחח לכמה שעות בכיתה א' חטפת מכות? אפשר להגיד.. אוו הזכרתם לי משהו שקרה ממזמן החטפת מכות למישהו? כנ"ל התחילו איתך? כן היית על במה? טקס... ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן אבל אף פעם לא לקחתי את זה יותר מדי רציני נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? רק מלפפון מסכן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? בטח רק בבית כמו שלי הרגת מישהו? נופ חשבת שאתה משתגע? יאפפ בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? אפשר להגיד עברת על החוק? אמ.. אולי פגשת מישהו מפורסם? יאפ הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא, אין לי אומץ להרוג אפילו חרקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אני חושבת שכן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? חחח בטלוויזיה הצרפתית (באמת!) היתה לך התמוטטות עצבים? נראה לי קפצת בנג'י? נופ היה לך חלום שחזר כמה פעמים? מלא פעמים האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? הלוואי שזה היה קיים בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? *מעתיקה מלעמלה* הלוואי שזה היה קיים האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? יצא לי לראות רק פעם אחת ולא הספקתי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מתחילים חיים חדשים מי החבר הכי טוב שלך? לא יודעת מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לא יודעת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? זה מין מסקנה שלי ממכל מיני דברים: חיים רק פעם אחת אז לנצל כל רגע ולהפסיק לדאוג מה יחשבו מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אני עדיין נקראת מקטע שראיתי באיזה סרט עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נועה מהאיסיי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברה שלי סיון על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? בעיקר אנשים שיוצא לי לספר להם את זה דרך התכתבויות אבל אני לא אוהבת לספר דברים כאלו לאנשים ממש קרובים אלי עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא שלי ואח שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? בדרך כלל כן בבית של מי היית אחרון? אצל חברה לפני כמה שעות האם החברים שלך מכירים אותך? ממש ממש אפחד לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אין לי בעיה עם זה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אח שלי שצחקת עליו? קליפ שראיתי מקודם של פורנל פור אה פרינד שהלכת איתו לקניות? לא זוכרת ששבר את הלב שלך? לא ממש שבר אבל זה היה ממזמן שאיכזב אותך? לא זוכרת שגרם לך לבכות? לא בכיתי כבר כמה ימים.. ששימח אותך? קונים לי שני דיסקים שאני ממש רוצה שראית איתו סרט? אני רואה בדרך כלל לבד שדיברת איתו בטלפון? חברה שראית? אותה חברה חח מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? היד על הרגל איזה ספר אתה קורא? לא קוראת.. מה יש על הפד לעכבר שלך? הוא הפוך בדרך כלל ואני עם העכבר על הצד השחור *הופכת* הוו זאת החברה שממנה קנינו את המחשב הישן תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: משועממת רצח ושיתחיל כבר הסרט האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? יאפ - Finch שיהיה בריא מי שעשה את השאלון הזה....

sapirush1

New member
הוו אנשים קוראים את זה

כן כן כשהייתי בצעדת ירושלים לפני שנתיים נראה לי אז באו אלינו ושאלו אותי ואת אבא של והם היו מאיזה ערוץ צרפתי אהה ועכשיו נזכרתי הייתי ממזמן בתוכנית הזאת בערוץ הילדים אמ.. מגנט

DARk lies

New member
האמ. בא לי.

שם:ענבל . האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא. מיקום: נתניה.
האם תקראי לבת שלך על שמך? לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת
. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אולי יהב. או משהו. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן.
השם משפחה משתבש הכי הרבה. אבל זה בכוונה.
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא. מין: נקבה. סטרייט/גיי/ביי:
. חח סתם.
רווק? כן. אם לא, רוצה להיות? אבל אני כן.O: תאריך לידה: 22.5.91;[[ גיל: 14 ומשהו.;[ גיל שהיית רוצה להיות: 16;[[ כיתה: עולה לט';[ מצבך החברתי: נדמה לי שטוב מאוד
גובה: 1.63 צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא צבע שער: חום אוהב אותו? לא צבע אהוב: שחור-כתום-כחול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית. חיות מחמד? אין;[. אמא אלרגית. מה העבודה שלך? להתבטט? יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: יש
[מה זה משנה איזה?
] התמכרויות: כנ"ל. איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית. קצת ערבית מהביתספר. ציטוט מועדף/ מוטו: חיה ותן לחיות. האם... אתה חי את הרגע? כן. יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? לעיתים קרובות. אתה אוהב את הכתב יד שלך? משתדלת. יש לך הרגלים רעים?כן. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא מקבלת הרבה מחמאות;[ אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא היו עושים עליי סרט. מה הפחד הגדול ביותר שלך? ג'וקים! סתם אמ. אני לא מפחדת כמעט מכלום. אתה יודע לשיר? כן. זה אומר שאני שרה יפה?
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? אוהבת מדי פעם. לקבל קצת שקט. להיות עם עצמי. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה, ואז חברים והלאה. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? הייתי מנסה. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים. וחבל. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן. הרבה. לא אפרט. האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי במקרה. יש לך יומן/ ג'ורנל? לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת כרגע. מה החוזק הכי גדול שלך? =\ אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הרבה. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לרוב כן. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן. הרבה. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא זוכרת. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא אוהבת. ומה הכי פחות אוהב? הכל. אתה חושב שאתה נראה טוב? לא. יש לך ביטחון עצמי? די נמוך. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת. האם אתה: מעשן? לא. פיכ. אלרגית. סמים? לא. קורא עיתון? לפעמים. מתפלל? לא. הולך לבית כנסת? לא. מדבר עם זרים? לפעמים. ישן עם בובות פרווה? לא. יוצא לטיול בגשם? אוהבת מאוד
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? תלוי עד כמה אני שונאת. נוהג? לא;[ אוהב לנסוע מהר? ;[[[ אוהב את הקול שלך? לא.S: האם אי פעם: פגעת בעצמך? אממ. פיזית? כן. די הרבה אני חושבת. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? לא. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? לא. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? לא. חטפת מכות? לא. החטפת מכות למישהו? אפשר להגיד. התחילו איתך? לא. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן, הרבה. חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. בגדו בך? אם ככה קוראים לזה.. היה לך חלום שהתגשם? לא. עברת על החוק? אולי. פגשת מישהו מפורסם? כן, די הרבה. הרגת חיה בטעות? נמלה מה;[ הרגת חיה בכוונה? לא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. גנבת משהו? לא. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן. טלויזיה. היתה לך התמוטטות עצבים? הייתי נורא קרובה לזה.D: קפצת בנג'י? נוט ייט. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אהע. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? הלוואי והיוD: בפיות? לא במזל? לא. חסר לי הרבה כזה. באהבה ממבט ראשון? אולי. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? אממ כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא ראיתי כוכב נופלO: לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום טוב יותר? מי החבר הכי טוב שלך? חברה מהיסודי. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? נדמה לי שאני. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא נותנים לי עצות. אני נותנת עצות.
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? האמ. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כל מיני. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברה.
על מי אתה סומך הכי הרבה? אך ורק על עצמי. הכי הרבה. מי מקשיב לבעיות שלך? אני.
עם מי אתה רב הכי הרבה? משתדלת להימנע מלריב. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן. וחבל. בבית של מי היית אחרון? של ולדי.XD הייתי צריכה את רעות מה. האם החברים שלך מכירים אותך? כן. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה יהיה דווקא מגניב
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא.S: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא יודעת. שצחקת עליו? אלירןXD שהלכת איתו לקניות? הממ. אמא. ששבר את הלב שלך? =\ שאיכזב אותך? לא זוכרת שגרם לך לבכות? ^ ששימח אותך? הממ. שראית איתו סרט? אתמול ראיתי סרט בחדר שלי. אבל לבד
שדיברת איתו בטלפון? רוני
שראית? אלירן. וולדי ורעות ולילך. מה אתה לובש כרגע? חולצה קצרה, מכנס קצר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל. איזה ספר אתה קורא? לא קוראת כרגע. מה יש על הפד לעכבר שלך? הממ. מן חיה לא מזוההO: תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: ילדה טיפשה עם מוגבלות שיכלית?
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? אהע. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא. and I'm done

Riot Boy

New member
שלי../images/Emo168.gif

שם: גלעד :-S האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא... מיקום: קיבוץ שריד... :-S האם תקראי לבת שלך על שמך? אבל אני בן אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? שי
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לודע... לוזוכר אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אני חושב שגם אם אני לא אהיה מפורסם אני אנטוש
מין: נקבה אבל זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כע אם לא, רוצה להיות? תזרע מלח על הפצעים
תאריך לידה: 7.11.90 אני חושב גיל: 14 וחצי? גיל שהיית רוצה להיות: מממממ... 14 וחצי מתאים לי דווקא
כיתה: עולה ל-י' מצבך החברתי: מנודה.... סתם אמממ... לודע..לא משו מקובל גובה: 1.67 צבע עיניים: ירוקות אוהב אותו? זה בסדר... צבע שער: חום נראה לי אוהב אותו? ממממממ זה בסדר... צבע אהוב: ורוד... לאלאלא בעצם צהוב!! בעצם... החלטה קשה...
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלי חיות מחמד? חתולה מה העבודה שלך? שפחת מין יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: ממממ לודע התמכרויות: שוקולד
איזה שפות אתה דובר? פורטוריקנית ואורוגוואית ציטוט מועדף/ מוטו: live the moment האם... אתה חי את הרגע? כע... כרגע אמרתי... יש לך סודות? מממממממ תלוי למי... אתה שונא את עצמך? לא ממש...
אתה אוהב את הכתב יד שלך? אין לי בעיה איתו.. למרות שהוא של רופאים יש לך הרגלים רעים? מממ כע לא יכול לפרט כי אני לא זוכר כרגע... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חמוד :-S אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? the boring life מה הפחד הגדול ביותר שלך? ממממ לא יודע אתה יודע לשיר? חחחחחחח האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא... האם אתה מתבודד? מה זה השאלות האלה?! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המממממממ לודע... אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? פחחחח מה זה לא
האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? ממממ את המראה שלי
האם אתה פסיבי או פעיל? מממממ במה? יש לך יומן/ ג'ורנל? *חש קופר מיורוטריפ* רוצה למצוץ לי? מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודע
מה החוזק הכי גדול שלך? אמממ אין... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את המראה שלי
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? בערך יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא... אני חי את ההווה
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בערך... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לחיות את הרגע מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? מממממ לודע ומה הכי פחות אוהב? בעעעע אתה חושב שאתה נראה טוב? LOL
יש לך ביטחון עצמי? של נעל לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אף פעם לא חשבתי על זה.. האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כע. מציק לילדים.. זה נורא כיף.. נסו פעם ישן עם בובות פרווה? חחחחחחח לא יוצא לטיול בגשם? כשיש... מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אממ אבא שלי
נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כע אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? באיזה מובן? יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? לא היית על במה? לא ישנת מחוץ לבית? כע חשבת על התאבדות? לא ממש נשארת ער כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לודע... עברת על החוק? כע... בערך... פגשת מישהו מפורסם? כע הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כע
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כע היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כע האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כע באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? כמו שגוד שארלוט אמרו כשהם התארחו ברדיו... זה כמו שאתה מתעלף או ישן.. לא מרגיש את הזמן... פשוט לא מרגיש כלום מי החבר הכי טוב שלך? למה שם יעזור? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמממ לא יודע מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודע מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ממממממ לוזוכר עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ממ לא יודע עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? איילה על מי אתה סומך הכי הרבה? לודע מי מקשיב לבעיות שלך? יש כמה אני חושב עם מי אתה רב הכי הרבה? אבא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? *חש קופר עוד פעם* רוצה למצוץ לי? האם אתה סומך על אחרים בקלות? כע בבית של מי היית אחרון? מממ לא זוכר האם החברים שלך מכירים אותך? בערך האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כע אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אבא שצחקת עליו? אבא שהלכת איתו לקניות? ממממ לוזוכר... ששבר את הלב שלך? לא שברו לי את הלב שאיכזב אותך? אבא שגרם לך לבכות? ממממ לוזוכר כבר ששימח אותך? בר שראית איתו סרט? איילה שדיברת איתו בטלפון? איילה שראית? אמממ אמא הייתה פה בסלון מקודם נדמה לי מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגיש מאוד מאוד מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כע האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כע to me it's all the same and though nothing's gona change still i hope some day you'll have it all

G i N g N i T

New member
באלי../images/Emo54.gif

שם: אור האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: פה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אור..
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? ממ.. לא יודעת... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא חושבת אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כע אם לא, רוצה להיות? מי רוצה להיות רווק??>< תאריך לידה: 1.12.91 גיל: עוד 4 חודשים 14 גיל שהיית רוצה להיות: 16-17 כיתה: עולה לט' מצבך החברתי: בסדר...? גובה: 1.75 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? כע צבע שער: ג'ינג'י אוהב אותו? ככה ככה.. צבע אהוב: לבן ושחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? 2כלבים מה העבודה שלך? אין יש / אין - פירסינג: אין הלוואי והיה קעקועים: אין אובססיות: יש התמכרויות: יש איזה שפות אתה דובר? עיברית, אנגלית,טיפה צרפתיתי וטיפה ספרדתית ציטוט מועדף/ מוטו: "הקונה מטטה!".. מה.. באמת! אני סוגדת לדיסני! האם... אתה חי את הרגע? לא ממש..:-\ יש לך סודות? בערך אתה שונא את עצמך? כע אתה אוהב את הכתב יד שלך? ממש ממש ממש לא יש לך הרגלים רעים? בערך איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "וואו את לבנה!" בשבילי זאת מחמאה.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "בו" מה הפחד הגדול ביותר שלך? ממ...מוות אתה יודע לשיר? ממש לא... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לאדעת אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אולי האם אתה פועל בפזיזות? לא ממד האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כע האם אתה פסיבי או פעיל? לאדעת יש לך יומן/ ג'ורנל? כע מה החולשה הכי גדולה שלך? יש הרבה... מה החוזק הכי גדול שלך? כוח.. וציניות אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הכל אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא ... נראהלי... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כע אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? תלוי מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שכל בנאדם יכול לאכזב אותך לפעמים.. אפילו אם הכי בטחת בו בעולם מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? מממ ומה הכי פחות אוהב? הכל אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא..חחח.ץ. תלוי עם מי... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לאדעת.. האם אתה: מעשן? לא! סמים? לא!!! קורא עיתון? חח פעמים מתפלל? לפעמים הולך לבית כנסת? לפעמים.. אראש השנה יום כיפור.. מדבר עם זרים? כע.. ישן עם בובות פרווה? לא.. יוצא לטיול בגשם? כע מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
נוהג? הלואי אוהב לנסוע מהר? ... אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא כמו שאתם חושבי9ם... יצאת מהמדינה? כע אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא.. בערך היית מאוהב? לא היית על סמים? לאאא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא ממש עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? בערךל החטפת מכות למישהו? חיחי כע התחילו איתך? לא ממש.. היית על במה? כע ישנת מחוץ לבית? כעעעעע חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? בערך דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כע בגדו בך? לאממש היה לך חלום שהתגשם? בערך עברת על החוק? הרודתי שירים...? פגשת מישהו מפורסם? בערך הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? ג'וק סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? בערך.. גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? מממ.לא חושבת היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? בערך האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כע בקסם? בערך בשטן? ממ בסנטה קלאוס? חחחח ברוחות? ממ בפיות? כע במזל? כעעע באהבה ממבט ראשון? כע ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כע במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כע לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר מי החבר הכי טוב שלך? אין מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? יש כמה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש יותר מדי.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? יש כמה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא ממש מדברת בטלפון... על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? בר (לא מפה..) עם מי אתה רב הכי הרבה? ממ יש הרבה... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לצערי.. כע.. בבית של מי היית אחרון? מממ.. של ידיד שלי האם החברים שלך מכירים אותך? חושבת האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ממ לא עקרוני אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא זוכרת.. יש הרבה שצחקת עליו? חברות שלי XD שהלכת איתו לקניות? אמא? ששבר את הלב שלך? אין שאיכזב אותך? פוי הרבה שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? אנשימים שראית איתו סרט? אתמול. עם חברים שדיברת איתו בטלפון? פי..לאדעת שראית? אח שלי? מה אתה לובש כרגע? שארוול וחולצה של הצופים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מקלדת XD איזה ספר אתה קורא? "שחר" מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לו פד XD תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בלע. איכ. מעצבן. משעמם לי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

Blue Puding

New member
עונה..קצת באיחור..אבל עדיין עונה

שם: טלכ/טלק...מה שבא לכם האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא.. מיקום: על הכיסא ליד המחשב..
האם תקראי לבת שלך על שמך? לאאא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?טל אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי מחליפה!! האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אני משבשת אותו..
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא..יש לי שם משפחה שווה..כהן!! כמו חצי מהמדינה!! מין: נקבה.. סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק? רווקה.... אם לא, רוצה להיות? ^^^ תאריך לידה: 13.6.91 גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות: 15 כיתה: ט'4!!
מצבך החברתי: סביר+? גובה: 1.56 צבע עיניים: חום שחור אוהב אותו? כע צבע שער: חום שחור אוהב אותו? כע צבע אהוב: שחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית..אבל אהבתי את המילה אמבידקסטרוס!! אני צריכה להתחיל להשתמש בה... חיות מחמד? היה לי אפרוח.קראתי לו נאגט..
מה העבודה שלך?עזרתי לסבתא שלי שהיא גננת..וקיבלתי על זה כסף, נחשב? יש / אין - פירסינג: אין..
קעקועים: אין
אובססיות: יש!
התמכרויות: יש!
איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ספרדית, ערבית..וקצת ארמנית!! וגם קצת יידיש!! ציטוט מועדף/ מוטו: i have to admit its getting better, a littke better all the time...משיר של ביטלס.. האם... אתה חי את הרגע? כע..מאוד! יש לך סודות? כע אתה שונא את עצמך? קצת..די..בערך..כן! אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? לא שידוע לי.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?פריקית!!!! אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "חייה של ילדה שלא רוצה לחיות" מה הפחד הגדול ביותר שלך? אני מודה, אני מפחדת מדרוזים! אתה יודע לשיר? ממש לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אפעם לא.. האם אתה מתבודד? לא..ממש לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברות וחברים שלי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כע..למה לא.. האם אתה פועל בפזיזות? מאוד האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שונאת את עצמי..אבל אין משהו שמפחיד אותי האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל..מאוד יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? יש לי חולשה למוסיקה...אני לא יכולה לעמוד בפני מוסיקה מה החוזק הכי גדול שלך? אני מתמודדת מול אתגרים..ומול אנשים מעאפנים ומסריחים שהייתי מאוד רוצה שימותו אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את זה שאני מתעצבנת מהר מאוד אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כע..חוץ מהחלק של העצבים.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? ממש לא.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא..ממש לא.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שתמיד חייבים להמשיך הלאה כדי לשרוד.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את זה שאי שחיפית.. ומה הכי פחות אוהב? את זה שאני קצת מוצ'קנת.... אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? כע לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? דונאלד דאק..
..סתם..לודעת.. האם אתה: מעשן? לא..איכסה סמים? לאאאאא קורא עיתון? כע מתפלל? לאאאאאאא הולך לבית כנסת?בחגים..כי המשפחה גוררת אותי... מדבר עם זרים? לא תמיד..רק עם שיכורים..
ישן עם בובות פרווה? נראה לי..כע.. יוצא לטיול בגשם? כע מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לצערי הרב כן..כי הם ממש לא שונאים אותי נוהג?עוד לא אוהב לנסוע מהר?^^^..אבל בכלליות כן אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כע... יצאת מהמדינה? כע.. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אולי... היית מאוהב? בערך היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? אני חושבת שכן.... עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא..מפחדים ממני..
החטפת מכות למישהו? כן..והרבה וואי זה כזה כיף!!
התחילו איתך? כע היית על במה? כע..כמה פעמים ישנת מחוץ לבית? כע חשבת על התאבדות? כעעעעעעעעעעעע נשארת ער כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? לא זוכרת דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? ניסיתי...עם גזר..וזה לא הלך לי!! חשבת שאתה משתגע? כן..כרגע.... בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כמה..כן הרגת חיה בטעות? לא...אבל חברה שלי שפכה בטעות מים על כלב והיא חשבה שהיא הרגה אותו...
הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? גומי מהמכולת היית ברדיו/ טלוויזיה? בטלוויזיה..כמה פעמים.. היתה לך התמוטטות עצבים? כע...כמה פעמים קפצת בנג'י? לא..לא שווה עם חבל... היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כעעעעעעע האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אממ..מתחת לאדמה..נרקבים שם..ורימות ותולעים כאלה אוכלים אותנו.. מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה.. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "עזבי אותם, הם סתם חארות.." מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ג'ס מקרטני.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? רונלע... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ליאה.. על מי אתה סומך הכי הרבה? עליי מי מקשיב לבעיות שלך? אני עם מי אתה רב הכי הרבה? האקס שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כן.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן.. בבית של מי היית אחרון? ליאה. האם החברים שלך מכירים אותך? כע האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?כע האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ג'וני...ואיתמר..ואני עדיין רוצה שצחקת עליו? ג'וני..ואיתמר..ואני עדיין צוחקת.. שהלכת איתו לקניות? רונלע ששבר את הלב שלך? טול שאיכזב אותך? טול שגרם לך לבכות? ג'וני...וטול ששימח אותך? ליאה שראית איתו סרט? נועה שדיברת איתו בטלפון? אבא שלי..לפני דקה.. שראית? אח שלי..לפני עשר דקות מה אתה לובש כרגע? בוקסר וגופייה שחורה כי חם לי באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בשום חלק.. איזה ספר אתה קורא? חוברת של דיסק, נחשב?..ואם כן אז של fall out boy מה יש על הפד לעכבר שלך? תמונה של חברות שלי.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חם לי אבל אני מאושרת.. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כע האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כע זהו?! נגמר?! סיימתי?! הללויה!!

Hard To Beat

New member
.ץ.ץ.ץ.ץ

שם:הגר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא מין:לא יודעת סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק?כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה:7.8.91 גיל:עוד כמה ימים 14 =] גיל שהיית רוצה להיות:2 כיתה:עולה ל-ט' מצבך החברתי:אמממ...טוב? גובה:1.64 צבע עיניים:חום אוהב אותו?מאוד מאוד צבע שער:חום אוהב אותו?מאוד מאוד צבע אהוב:ירוק ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):אמבידקסטרוס חיות מחמד?אין מה העבודה שלך?אין יש/ אין - פירסינג:אין קעקועים:אין אובססיות:יש התמכרויות:יש איזה שפות אתה דובר?אנגלית,צרפתית,ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע?בטח יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים?כן אתה יודע לשיר?ככה האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני יפה(לא לחשוב שאני...לא יודעת) אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?אנרגיה מה הפחד הגדול ביותר שלך?למות האם אתה מתבודד?כן אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?נראה לי האם אתה פועל בפזיזות?כן האם יש משהו שמפחיד אותך אושאתה שונא בעצמך?לא האם אתה פסיבי או פעיל?פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?עוגת גבינה
מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?לא יודעת אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לא יודעת יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן ומה הכי פחות אוהב?אני שונאת רגליים אתה חושב שאתה נראה טוב?
יש לך ביטחון עצמי?כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?ספיידר-מן..סתם...מאיפה אני יודעת
האם אתה: מעשן?לא סמים?לא קורא עיתון?כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?לא ישן עם בובות פרווה?כן יוצא לטיול בגשם?הכי כיף
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן נוהג?לא אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך?כן האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?כן היית מאוהב?כן היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח?כן ברחת מהבית?לא חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?לא דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כן בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?לא עברת על החוק?לא פגשת מישהו מפורסם?לא הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו?לא היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא בקסם?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון?לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?שום מקום מי החבר הכי טוב שלך?ניצן מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?כנראה שאמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?גל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?ניצן על מי אתה סומך הכי הרבה?ניצן מי מקשיב לבעיות שלך?אף אחד עם מי אתה רב הכי הרבה?אח שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?ההפך האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון?בר האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אח שלי שצחקת עליו?אח שלי שהלכת איתו לקניות?דודה ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך?חברה שגרם לך לבכות?אמא ששימח אותך?חברה שראית איתו סרט?אח שלי שדיברת איתו בטלפון?בר שראית?דודה מה אתה לובש כרגע?בגדים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?פה איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך?דב פנדה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

mayoosh4

New member
באיחור.. אבל MEH ../images/Emo3.gif

שם: מיי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? סבת רבא מיקום: חור\בועה בשם צור יגאל\כוכב יאיר איך שלא תקראו לזה. האם תקראי לבת שלך על שמך? נבר. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? יחזקאל
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? שי, טל. [אני אוהבת שמות קצרים]. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? יותר מדי. קוראים לי מיי. כמו MEY, רק שכותבים עם A. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? רוב הסיכויים שאני ינטוש אותו ברגע שאוכל
מין: סוס יאור. סטרייט/גיי/ביי: גייז שולטים. סתם, אבל אני סטרייט אז אה סרגל. רווק? לצערי. אם לא, רוצה להיות? why would i?
תאריך לידה: 91\4\4 גיל: 14. ו-4 חודשים. בדיוק. גיל שהיית רוצה להיות: 22 ולגור בלונדון, טנקיוורימאצ'. כיתה: עולה לט'. מצבך החברתי: מרוצה ממנו. גובה: 160.
סיי וואט?! צבע עיניים: חום. ואני לא יגיד חום-ירקרק\חום-דבש\חום בגוון עט פיילוט. זה חום קקה. אוהב אותו? לא
צבע שער: חום. קקה. סתם, נו, שטני שכזה. אוהב אותו? את השיער? רק שהוא בגוד הייר דיי. לא היום, לאאא לא. צבע אהוב: כחול. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): הלוואי שהייתי מצליחה לקרוא את המילה השלישית.. ימנית. חיות מחמד? כלבה, מוקה, טיפשה. אבל חמודה אין אה וואי. מה העבודה שלך? לשמוע מוזיקה ולשגע לאנשים ת'שכל במסנג'ר. ובייביסיטר מדי פעם. יש / אין - פירסינג: אייד וויש. קעקועים: בעתיד. אובססיות: יותר מדי. התמכרויות: גם. איזה שפות אתה דובר? פורטוגזית, אנגלוסינית וסקוטית. לא סתם- עברית ואנגלית שוטף, קצת צרפתית, קצת ערבית. ציטוט מועדף/ מוטו: חיה ותן לחיות [ועזוב אותי ממשפטים נדושים]. האם... אתה חי את הרגע?
יש לך סודות? כה. אני בעצם חייזר[ית] ובאתי להשתלט על העולם מוהא. אתה שונא את עצמך? לא. אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים. יש לך הרגלים רעים? כה. לגדל ציפורניים יותר מדי ואז להזכר לגזור אותם כשכבר יש יותר לבן מורוד. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אע. שאני חמודה. וש... אני חברותית. ושאני חמודה בעיקרון. חעחע! אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? תפוז בשחקים. מה הפחד הגדול ביותר שלך? שמישהו באמת יקרא ת'שאלון הזה. אתה יודע לשיר? ברור!! מה לא? אבלבל....... אמא אמרה *פרצוףתינוק* האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כדי להראות קול? אההה לא ידעתי שמישו אשכרה משתמש במילה הזאתימחוץ לחדר מורים
. האם אתה מתבודד? לפעמים כשבא לי. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מוזיקה. ואני. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? בהחלט. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אהההההה לפעמים אני ווירדו ברמות. האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי. יש לך יומן/ ג'ורנל? בלווווווווג. מה החולשה הכי גדולה שלך? דאגי. מה החוזק הכי גדול שלך? שאני יכולה להיות אטומה לחלוטין. נגיד לשבת עם הקראש שלי ולהיות איתו ולהתנהג נורמלי לחלוטין והוא בחיים לא ידע שאני מאוהבת בו מעל לראש כי אני ישחק אותה אדישה לגמרי. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לודעת. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יותר מדי. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? there were some ups and downs.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להתייחס לשאלות מפגרות בשאלונים. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לפעמים השיער. הפרצוף. את זה שהשערות ברגליים שלי בלונדיניות וצומחות נורא לאט
ומה הכי פחות אוהב? אממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ. אתה חושב שאתה נראה טוב? לפעמים. יש לך ביטחון עצמי? כן, תודה לאל. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אלקטרה
גודאמט, השאלון הזה מתחיל לעצבן. האם אתה: מעשן? נבר. אסטמה. סמים? חעחע דה. נראה לכם? קורא עיתון? מעריב לנוער. מתפלל? לא מאמינה באלוהים
הולך לבית כנסת? כנ"ל מדבר עם זרים? עחעחעחעחחעחע כן ישן עם בובות פרווה? כריות. יוצא לטיול בגשם? אסטמה. התקררות. בית חולים. לא תודה. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? יותר מדי :S נוהג? בוודאי. קורקינט! [NOT] אוהב לנסוע מהר? במה?=\ אוהב את הקול שלך? לא. איכ. האם אי פעם: פגעת בעצמך? כה. אבל לא במובן שאתם חושבים!
יצאת מהמדינה? הרבה. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? מלוואח עם קטשופ
היית מאוהב? AT THE MOMENT. לא בעצם התגברתי עליו. לא בעצם לא. גרר. היית על סמים? אייס שוקו זה נחשב? שחית בעירום? אני יהיה מקורית ולא יגיד "באמבטיה". היה לך מקרה חירום רפואי? התקף אסטמה. עברת ניתוח? וואז ספווזד טו.. בסוף לא. ברחת מהבית? עד לקצה הרחוב ובחזרה. חטפת מכות? כה. החטפת מכות למישהו? כל הזמן לרועי חברי הטוב. מסכן, הבלונדיני הזה. התחילו איתך? כה. היית על במה? כה. מופע סיום ו', 4 מופעים בצופים. טקסים. ישנת מחוץ לבית? הרבה. חשבת על התאבדות? פעם אחת בחיים שלי. נשארת ער כל הלילה? כה. לא אכלת יום שלם? יום כיפור. דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט. ישנת כל היום? חחחחחחחחחח אחרי מחנה קיץ ואחרי טיול פסח השנה. הרגת מישהו? בוודאי. יוחנן הנמל[ה]. חשבת שאתה משתגע? כל הזמן. האובססיות שלי יכולות לשגע אותי. בגדו בך? כה. היה לך חלום שהתגשם? יכול להיות =\ עברת על החוק? חע. פגשת מישהו מפורסם? הרבה. הרגת חיה בטעות? בוודאי הרגת חיה בכוונה? בוודאי
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כה. גנבת משהו? מחק של עיפרון. היית ברדיו/ טלוויזיה? בגיל 5. היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כל הזמן, על דאגי. אה וגם על ג'יימס. האם אתה מאמין: פשוט לא להכל. אני אדם ריאליסטי. באסטרולוגיה? בקסם? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אני לא חושבת על זה. מי החבר הכי טוב שלך? שירן ורועי. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? שירן עינבל ורועי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לודעת. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חע אבל אתם לא תבינו: "מה הקשר?? רועי הנשר! [בריאות מאז 1935]".

mayoosh4

New member
המשך.. [מרתק, אה?../images/Emo11.gif]

עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? שירן, הבנות מפורום מקפליי\באסטד, שיקי. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שירן רועי ועינבל. אה ועומרי. על מי אתה סומך הכי הרבה? רועי עמרי ושירן. מי מקשיב לבעיות שלך? שירן. עמרי. רועי! חעחע אין לו ממש ברירה
אהה ושני. סול טוקס במסנג'ר = שליטה. עם מי אתה רב הכי הרבה? חחחחחחחחחחחחחח אמא. שירן! [אני חושבת שמהשאלות האחרונות נבע שיש לי רק 4 חברים. יש לי יותר, פשוט הם הכי קרובים]. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? יותר מדי. בבית של מי היית אחרון? שירן אני חושבת. האם החברים שלך מכירים אותך? לצערי חלק גדול רק חושב שהוא מכיר אותי. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? נו ווי. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? הלוואי. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לפעמים. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אלמוג. שצחקת עליו? אלמוג. שהלכת איתו לקניות? אהההה שהיינו בקניון כל הבנות ליומולדת של טל שירן ועופרי עזרו לי לבחור ג'ינס בגריפ. נקרא? ששבר את הלב שלך? ר. שמו לא ניתן לפרסום. רק גלעד וג'וני יודעים נראה לי
שאיכזב אותך? כנ"ל. שגרם לך לבכות? ג'יימס. כי הוא כתב את SLEEPING WITH THE LIGHT ON ואני בוכה בו הרבה. ששימח אותך? איה. רועי.. שירן. שיקי. שני! שראית איתו סרט? אמאבא ואחותי. שדיברת איתו בטלפון? שירן. שראית? אחותי. מה אתה לובש כרגע? חולצה גזורה, מכנסיים קצרים ומצנפת [שעשו לנו למחנה קיץ]. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מקלדת. איזה ספר אתה קורא? קוסמת. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה הה ההה ההה הה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא. תכף 6 בבבוקר, אני הלא שפויה היחידה. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? יה רייט. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא. אמא כמעט רצחה אותי לפני איזה חצי שעה.

למעלה