קיי../images/Emo178.gif
שם: עדי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? תכשיט
האם תקראי לבת שלך על שמך? היתה מתה
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? מאיפה לי;[ אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי רוצה. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? WTF ?!
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אני לא אהיה מפורסמת
כע אם לא, רוצה להיות?
שקט תאריך לידה: 20.3.91 גיל: 14 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: ממ..אורי צבא ככה.. כיתה: עולה ל-ט' מצבך החברתי: ממ..סופסוף הכרתי אנשים חדשים
גובה: 1.53 צבע עיניים: חום כהה אוהב אותו? יאפ צבע שער: חם כהה אוהב אותו? לפעמים.. צבע אהוב: כחול! כחול!! כחול!!! ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלב מכוער ודג שמת היום מה העבודה שלך? אין
יש / אין - פירסינג:
..רוצה לעשות ליקס קעקועים:
אובססיות:
התמכרויות:
איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, קצת ערבית ציטוט מועדף/ מוטו: תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה.. האם... אתה חי את הרגע? מנסה.. יש לך סודות? כע
אתה שונא את עצמך? רוב הזמן אתה אוהב את הכתב יד שלך? ככה.. יש לך הרגלים רעים? יאפ איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על העיניים נראה לי
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "החיים של עדי"[?]
מה הפחד הגדול ביותר שלך? שאני אהיה לבד;[ אתה יודע לשיר? הייתי פעם בלהקת זמר
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? נואופ האם אתה מתבודד? לפעמים אני צריכה את זה..כל אחד לפעמים רוצה להיות לבד! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? השאלה מי הייתי האם אתה פועל בפזיזות? דווקא לא.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לפעמים יש לי שגעונות האם אתה פסיבי או פעיל? גם וגם יש לך יומן/ ג'ורנל? ממ..בלוג גם נחשב? מה החולשה הכי גדולה שלך? נראלי..שאני כל הזמן חושבת מה יחשבו האחרים, זה גורם לי לפעמים להתרחק מאנשים..או אפילו לא להתקרב מה החוזק הכי גדול שלך? כשאני מתחילה משו-אני חייבת לסיים אותו! הולכת עד הסוף אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? פחד מאנשים=| אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא=| יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? המון המון המון אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? היה נחמד חוץ מהשנתיים האחרונות\= מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שמה שרואים מבחוץ, לא קובע בכלל מה יש בפנים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אולי רק את הציפורן באצבע ביד השמאלית ומה הכי פחות אוהב? הכל
אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? רוב הפעמים לא=| לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא עולה לי בראש האם אתה: מעשן? רק לפעמים נרגילה=| סמים? נואופ קורא עיתון? לפעמים מתפלל? נואופ הולך לבית כנסת? רק ביום כיפור=| מדבר עם זרים? אמא לא מרשה
ישן עם בובות פרווה? נואופ יוצא לטיול בגשם? לפעמים זה נחמט^^ מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? מתרחקת ממי שאני שונאת נוהג? נואופ אוהב לנסוע מהר? לא נוהגת נו;[ אוהב את הקול שלך? הוא רגיל
האם אי פעם: פגעת בעצמך? המון..לא פיזית יצאת מהמדינה? יאפ אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? יאפ היית מאוהב? יאפ היית על סמים? נואופ שחית בעירום? נואופ
היה לך מקרה חירום רפואי? לא זוכרת עברת ניתוח? יאפ ברחת מהבית? רק רציתי.. חטפת מכות? רק בצחוק.. החטפת מכות למישהו? גם בצחוק... התחילו איתך? רק המניאקים=| היית על במה? המון ישנת מחוץ לבית? המון חשבת על התאבדות? לא רציני נשארת ער כל הלילה? יאפ לא אכלת יום שלם? יאפ דיברת בטלפון כל הלילה? יאפ ישנת כל היום? יאפ הרגת מישהו? הוו..ברור
חשבת שאתה משתגע? יאפ בגדו בך? נואופ היה לך חלום שהתגשם? כן
עברת על החוק? כן חח פגשת מישהו מפורסם? לא נראלי הרגת חיה בטעות? כן
הרגת חיה בכוונה? כן
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? נואופ גנבת משהו? יאפ
היית ברדיו/ טלוויזיה? ממ..כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
בקסם?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון? לפעמים זה יכול לקרות ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לאדעת במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? נואופ לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא הולכים לשומקום מי החבר הכי טוב שלך? מישהי
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אבא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אממ...היו המון מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? רפול טבע
כן, גיל. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ידיד שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אמא
על מי אתה סומך הכי הרבה? חברה שלי מי מקשיב לבעיות שלך? חברות שלי וידיד שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא
ועוד ילדה אחת..אמ..איכ=| האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? המון פעמים לא;[ האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים סומכת יותר מדיי;[ בבית של מי היית אחרון? בדיוק חזרתי מחברה שלי האם החברים שלך מכירים אותך? מן הסתם
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? נואופ האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? היה נחמט^^ אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מאיפה לי;[ מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא היה שצחקת עליו? ידיד שלי שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? הוו..אמ..מישו
שאיכזב אותך? חברה שלי שגרם לך לבכות? אמא ששימח אותך? חברה שלי שראית איתו סרט? חברה ושני ידידים שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? ידיד מה אתה לובש כרגע? חולצה שחורה וג'ינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שומקום
איזה ספר אתה קורא? ההמשך של קיץ אחד ביחד מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום..סתאם כחול חלק תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חם לי מאוד מאוד מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? חברה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נואופ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? The Used - On My Own