אנייייייייי
שם: אור האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא שידוע לי מיקום: גבעתיים האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אני מניחה...אור אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אין לי מושג האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חחח... אין לי מושג מין: נקבההה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? יאפ
אם לא, רוצה להיות? אלמנה +2 חחח.. אמ..בוא נעביר את זה לתפוסה וזהו תאריך לידה: 10.01.1989 גיל: 16 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 18+++ כיתה: עולה לי"א מצבך החברתי: בלי עין הרע סבביישן גובה: 1.65 בערךךך צבע עיניים: חום אוהב אותו? עת מה? את הצבע? שיהיה צבע שער: ואייי שחור וסגול/אדום אוהב אותו? מאוד!! צבע אהוב: שחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? לא.. אולי החתול שהיה פעם לשכנים ועכשיו הוא קבור מתחת לבלטה בחצר =/ מה העבודה שלך? מובטלת יש / אין - פירסינג: לא קעקועים: לא אובססיות: עגיליםםםם התמכרויות: לא איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ערבית ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? כןן אתה שונא את עצמך? לפעמים. בעיקר כשאני עושה טעויות אתה אוהב את הכתב יד שלך? שיהיה יש לך הרגלים רעים? כן. נראה לי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אמממ..לא זוכרת אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אור והחיים בסתלבט
מה הפחד הגדול ביותר שלך? לראות מישו מת אתה יודע לשיר? חח..לאאא.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לט מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? האנשים האהובים עליי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן האם אתה פועל בפזיזות? לפמעים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כןן..שהחתול של השכנים יתעורר פתאום ויקום מהקבר
האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? יומן מה החולשה הכי גדולה שלך? לא ממש חשבתי על זה מה החוזק הכי גדול שלך? כנ"ל אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מממ...אולי היחס לאח שלי? מסכן.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא ממש מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? כל מיני דברים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את האף ומה הכי פחות אוהב? או יש מלא אתה חושב שאתה נראה טוב? נקווה יש לך ביטחון עצמי? יאפ. אני חושבת שכן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא עולה לי שום דמות האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לאאא.. הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? יאפ ישן עם בובות פרווה? כןןן יש לי דובי ענקקקק!! חחח.. יוצא לטיול בגשם? עכשיו קיץ! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כןןן נוהג? בקרוב!!! אוהב לנסוע מהר? כןןן אוהב את הקול שלך? בסדר...שיהיה האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן..לצערי =/ היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? ניסיתי... חחח...עם אח שלי..הייתי ילדה קטנה ומטומטמת ואמא בא ולקחה אותנו חזרה הבייתה! חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כןןן ברוררר התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כןן..ברור.. נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לאאאא חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? מממ.. יש מצב פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן..נמלים! זה קורה לי הרבה... הרגת חיה בכוונה? ג'וקים, כשרואים אותם! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן..בהמשכים האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? כן בסנטה קלאוס?לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ממש ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאיבוד מי החבר הכי טוב שלך? רותמעעע (רותם) מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? כנ"ל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להיות מי שאני מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מלא אנשיםם עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברה שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? חברה שלי מי מקשיב לבעיות שלך? כנ"ל עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא - אבא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לאא ממש בבית של מי היית אחרון? מממ..של עצמי האם החברים שלך מכירים אותך? יאפ האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? יאפ האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כןןןןןןןןןן ברוררר אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: נקווה מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ררר...איזה אחד.. שצחקת עליו? חח..חברות שלי שיהיו בריאות! שהלכת איתו לקניות? חברה שלי ששבר את הלב שלך? ררר..אותו אחד שרציתי להרוג שאיכזב אותך? חברה אבל חפיף... שגרם לך לבכות? הרבה.. ששימח אותך? הרבה שראית איתו סרט? חברה שדיברת איתו בטלפון? כנ"ל שראית? מלא אנשים...אתמול מה אתה לובש כרגע? זה מזכיר לי שאלה ששואלים כל האלה החרמנים מהצ'ט..חחח. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שיער איזה ספר אתה קורא? מממ..לא ממש קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? משו ירוק כזה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: סבבבבבבבבהההה * 5 האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא ממש..נפנפתי את כולם האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? יאפ וואוו זה היה מעייףףף אבל כייף