שאלון

White Vampire

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

טוב אז קודם כל שאלום לכולם ואממ לא היה אמור להיות אתמול איזה שרשור בקשר למפגש פורום או משהו כזה?? טוב לא משנה היום השאלון חלק א' כי זה ממש ארוך אז קיצרתי שבוע הבא יהיה את ההמשך...אז קבלו בכיף: הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? דרך שתרצו למות בה? דבר שלעולם לא תעשו: דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך? דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה..) הדבר הכי מגעיל שעשיתם: דרך הכי טובה להתעורר בבוקר שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? אביב גפן יפה או מכוער? הפחד הכי גדול שלכם: רגש שנוא עליכם: הדבר הכי רע שעשיתם למישו: הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: סיוט מסוים שחוזר על עצמו? צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? תתגייסו או תשתמטו? באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? משאלה כוללת לעולם: הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: שמות לילדים שלכם בעתיד? הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? מקצוע לא טוב שלכם? מקצוע טוב שלכם? אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט?. סגנון לבוש שלך: ימני או שמאלני? מאמין בשלום? השיר שהכי מתאים לנסיעה: השיר הדכאוני הכי יפה שיש: שיר האהבה הכי יפה שיש: השיר האופטימי הכי יפה שיש: בעד הוצאה להורג? איך החדר שלכם נראה? מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? המשך בשבוע הבא, שיהיה לכם יום מקסים

White Vampire

New member
זה באמת הכי כיף לענות לעצמי

הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? אממ לא יודעת אם היה.. דרך שתרצו למות בה? מנת יתר...לפחות שאני יהיה מסוממת שאני ימות דבר שלעולם לא תעשו: בעיקרון אני יעשה הכל..סתם לא..לאכול ג'וקים או חרקים אחרים למינהם דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: שאני ממש מעריכה את המוזיקה שלו/שלה סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך? מכוער פחד דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה..) לא מאמינה...אה בעצם בערפדים הדבר הכי מגעיל שעשיתם: אממ לא יודעת.. דרך הכי טובה להתעורר בבוקר: להמשיך לישון שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? רוק אביב גפן יפה או מכוער? מכוער ועם קול מזוויע, אבל מוכשר הפחד הכי גדול שלכם: ג'וקים... הדבר הכי רע שעשיתם למישו: היו כל מיני... הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: בד"כ לא מתחרטת...לא יודעת סיוט מסוים שחוזר על עצמו? זה משהו מאוד מוזר, שברחתי מהכלא ומלא יצורים רדפו אחרי...חוזר שוב ושוב צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? לא ממש משנה לי תתגייסו או תשתמטו? אני..ישתמט באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? לא ממש משנה לי.. שמות לילדים שלכם בעתיד? יש לי טראומות מילדים מתקופתי כבייביסיטר ואני שונאת ילדים אז אני לא חושבת שיהיו לי.. הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? בעקרון לפי איבחונים למינהם אני היפר-אקטיבית, דיסלקטית ועוד כמה אבל לפי אותם איבחונים יש לי גם הפרעות אכילה,מאניה-דיפרסיה ועוד כמה...תלוי למי אתם רוצים להאמין מקצוע לא טוב שלכם? מתמטיקה מקצוע טוב שלכם? זה"ב...לא שלומדים משהו..אבל גם אנגלית וצרפתית מאמין בשלום? לא ממש השיר שהכי מתאים לנסיעה: אממ הכי כיף לשיר משירי megadeth בנסיעות השיר הדכאוני הכי יפה שיש: לא יודעת אם יש אחד כזה... בעד הוצאה להורג? כן איך החדר שלכם נראה? מבולגן מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? אז זהו, שאני שומרת אותו רק לעצמי..סתם לא יודעת אם יש אחד כזה ו..זהו

cohenet91

New member
ראוית! תתחברי כבר לאיפהשהו!

הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? עזרתי לכל מיני אנשים, ויעצתי להם כשהם היו בדכאון טוטאלי. דרך שתרצו למות בה? בשינה דבר שלעולם לא תעשו: אני אפעם לא ארצח מישהו דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: שאני ממש אוהבת את המוזיקה שלו ושהוא ממש מוכשר סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך? שוקו קרלו <לא קארלו> דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה..) אממ אני לא סגורה אם יש רוחות רפאים
הדבר הכי מגעיל שעשיתם: אם זה מגעיל במובן של בעע- אז עשיתי מלא דברים דוחים. אממ אולי אכלתי כל מיני דברים *אהמ אהמ* דרך הכי טובה להתעורר בבוקר- שמעירים אותי <?> שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? שירי דכאון?
אביב גפן יפה או מכוער? מכוער הפחד הכי גדול שלכם: נחשים ומוות רגש שנוא עליכם: שנאה. הי בכלל לא התכוונתי שזה ייצא מחוכם.. קטע איתי
הדבר הכי רע שעשיתם למישו: ריכלתי על אנשים. די זה יותר חזק ממני. למרות שעכשיו אני בגמילה הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: ראה למעלה סיוט מסוים שחוזר על עצמו? אין לי לא חלומות ולא סיוטים שחוזרים על עצמם. צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? אני אשכרה לא מבינה מה נסגר איתך! שיהיה צבא הגנה לישראל תתגייסו או תשתמטו? זה לא ברור שאני אתגייס? רוית את מסיתה כאן אנשים לכל מיני דברים! בושי לך! באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? בזאת אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? אנשים מחו"ל <:X> משאלה כוללת לעולם: למה חייבים להתחתן <ועד גיל 30>?! מי קבע את זה?? הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: סיגריות שמות לילדים שלכם בעתיד? כרגיל... :X הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? הפרעות למידה וקשב מקצוע לא טוב שלכם? אממ מתמטיקה והיסטוריה? למרות שאני די טובה בהכל <וגם מאוד צנועה> מקצוע טוב שלכם? אנגלית אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט? מתחיל במ' סגנון לבוש שלך: לא מוגדר ימני או שמאלני? ימנית. תומכת במאבק של המתנחלים ומתנגדת להתנתקות. מאמין בשלום? לא בשנתיים הקרובות, אבל נראה לי שיש מצב שאחרי זה כן השיר שהכי מתאים לנסיעה: i'll be there 4 u מחברים. לא יודעת למה השיר הדכאוני הכי יפה שיש: שיהיה נו.. נעשה לך ג'סטה
.. אהבנו- אביב גפן שיר האהבה הכי יפה שיש: אני אתן שלושה: swbl- מארון 5 sweetest goodbye-מארון 5 here without you- 3 דלתות למטה
השיר האופטימי הכי יפה שיש: "בין 4 ל2 נחים בצהריים..."
... וואי אני לא קשורה ברמות. בעד הוצאה להורג? גאד לא! מה נגר ראוית?! איך החדר שלכם נראה? תכלת ומבולגן מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? החדר שלי כשאני עצבנית/ עצובה. רוית השאלון היה הזוי מתמיד הפעם... אבל היה נחמד! יום נעים ומקסים גם לך ולכווולם!

litalosh3

New member
עונה../images/Emo9.gif

הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? אני לא עושה דברים יפים
דרך שתרצו למות בה? העיקר שלא יכאב דבר שלעולם לא תעשו: יש מלא דברים... דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא:"אני אוהבת אותך" סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך? כלום דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה..): האמנתי בכל טרילוגיית שר הטבעות שהיא כללה בתוכה את כל הדברים בדימיוניים שאפשר... הדבר הכי מגעיל שעשיתם: לא אומרת דרך הכי טובה להתעורר בבוקר:עם איזה שיר נעים כזה.. שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? רוק אביב גפן יפה או מכוער? מכועררררררררררררררררר!!
הפחד הכי גדול שלכם:שיקרה משהו למשפחה שלי רגש שנוא עליכם: לא עולה לי כלום הדבר הכי רע שעשיתם למישו: חי חי חי...וואי יש מלא
הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: אוףף לא עולה לי כלום סיוט מסוים שחוזר על עצמו? אין לי סיוטים צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? צבא הגנה לישראל תתגייסו או תשתמטו? אני אתגייס באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות?נוח לי עכשיו... אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? אורלנדו בלום...מארון..
משאלה כוללת לעולם: שיהיו בריאים כולם!(חה חה חה זה חרוזז!) הדבר הכי מיותר שהאדם המציא:לא יודעת שמות לילדים שלכם בעתיד? אם זה יהיה בן אז רועי...זה פשוט שם יפה הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? לא מקצוע לא טוב שלכם? אנגלית
מקצוע טוב שלכם? היסטוריה ולשון אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט?.מהפורומים
סגנון לבוש שלך: רגיל ימני או שמאלני? ימני מאמין בשלום? לא השיר שהכי מתאים לנסיעה: וואלה לא יודעת השיר הדכאוני הכי יפה שיש: לא שומעת דיכאוני שיר האהבה הכי יפה שיש: כנ"ל השיר האופטימי הכי יפה שיש: "don't worry, be happy"
בעד הוצאה להורג? כן איך החדר שלכם נראה? כולו תכלת...עם מיטה ארון ספרייה ושידה מקום שאתם שומרים רק לעצמכם?שום מקום

עונה../images/Emo9.gif

הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? נממ..אהה..לא זוכרת
..אבל אני זוכרת שהיום עזרתי לבנדה לסדר ת'כיתה שהיא הייתה אמורה לסדר לבדה וירדנו למטה
דרך שתרצו למות בה? מתוך שינה
דבר שלעולם לא תעשו: אממ..אעזוב את אינקי,את זאב,את מור,את בנדה את כול חברותיי הטויבות וידידי..
דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: חולה עליך,תיתן לי חתימה,תצטלם איתי,תעשה לי ילד
סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך? כלום דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה..) נממ..רוחות,אלוהים,ניסים,חוקי מרפי[
]וכו.. הדבר הכי מגעיל שעשיתם: נממ..הרבה
דרך הכי טובה להתעורר בבוקר לנוח רבע שעה
שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? רוק רוק ומידי פעם דיכאון
אביב גפן יפה או מכוער? מכוער כמו הלילה או אפילו יותר
הפחד הכי גדול שלכם: שאביב לא יאהב אותי
רגש שנוא עליכם: שאביב גורם לי קנאה
הדבר הכי רע שעשיתם למישו: רקדתי סלאו ונישקתי את מי שחברתי הטויבה חיבבה,ובו זמנית גרמתי לאביב מלא קנאה.. הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: ^^^ סיוט מסוים שחוזר על עצמו? חזר..אממ..חלמתי לפני חודשיים מלא על אורן ויוגב
צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? נממ..צבא ההגנה לישראל תתגייסו או תשתמטו? אתגייס באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? כול תקופה אפשרית עד שיצא הנין הראשון
אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? אינקי
עובר לחטיבה אחרת
משאלה כוללת לעולם: להתחתן אם אביב,להביא איתו 4 ילדים,נמות ביחד ולא נתגרש,להיות בכול תקופה בקשר עם אינקי
,זאב
,מור
ובנדה
הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: אמבטיה
.. שמות לילדים שלכם בעתיד? בכור יאיר
,תאומות מיטל וליטל
והקטן אמיר
הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? דיסקלציה
מקצוע לא טוב שלכם? מדעים וחשבון מקצוע טוב שלכם? אנגלית,ספרות ולשון אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט?. הילע
,ספיר,קרן
,נועה
,נועה השנייה
,רווית סגנון לבוש שלך: ספורטיבי ימני או שמאלני? ימינית מאמין בשלום? כן השיר שהכי מתאים לנסיעה: נממ..כול דבר של מארון5
השיר הדכאוני הכי יפה שיש: נממ..לאדעת שיר האהבה הכי יפה שיש: הבלדה שלי עלייך,swbl,ts.. השיר האופטימי הכי יפה שיש: ..נמ.. בעד הוצאה להורג? כן כן
איך החדר שלכם נראה? מלוכלך וקטן
מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? מדף חחח

אני עונה...

הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו?יש יותר מידי דברים כאלו... דרך שתרצו למות בה?מזקנה דבר שלעולם לא תעשו:אין דבר כזה..אני מסוגלת להכל
דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא:היי. סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך? גם וגם וגם. דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה..)אין אחרי שראיתי שאבא שלי שם לי משהו מתחת לכרית ולא פיית שניים...סתם... הדבר הכי מגעיל שעשיתם:קשה לבחור...כל דבר יותר מגעיל מהשני דרך הכי טובה להתעורר בבוקר:שיעירו אותך נורמלי... שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק?דיכאון+מזרחי זה מזעזע! אבל כל סוג בנפרד לפעמים זה סבבה... אביב גפן יפה או מכוער? אאמ...נהיה נחמדים...שיהיה יפה... הפחד הכי גדול שלכם:למות. רגש שנוא עליכם:עצב...ותכונה: אני שונאת אנשים צבועים!!!!!!!!!!!!אלוהים הדבר הכי רע שעשיתם למישו:אני לא עושה דברים רעים לאנשים ואני שונאת שעושים דברים רעים לילדים אחרים...ואני אומרת שלא יעשו להם הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: סיוט מסוים שחוזר על עצמו? כן
איזה הזוי החלום הזה... צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? צבא הגנה לישראל שולט!! תתגייסו או תשתמטו? תתגייסו!!!!!!!!!!!!! באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? עוד אלף שנה... אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? נספי שואה.. משאלה כוללת לעולם: שיהיה נקי ונטול רוצחים. הדבר הכי מיותר שהאדם המציא:יש הרבה המצאות מיותרות שמות לילדים שלכם בעתיד? הייתי רוצה עדן אבל זה מוזר...אאממ...לא יודעת..שם חדש ולא מוזר ויפה הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? לא מקצוע לא טוב שלכם? אין... מקצוע טוב שלכם?מדעים אנגלית וערבית (למרות שאני שונאת!!) ואלגברה.. אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט? אין סגנון לבוש שלך: ימני או שמאלני? ימיני!!!!!! ועוד יעיפו אותי בגלל זה... מאמין בשלום? כן! תלוי עם מי........... השיר שהכי מתאים לנסיעה: יש הרבה... השיר הדכאוני הכי יפה שיש: יש הרבה... שיר האהבה הכי יפה שיש: this love!!!! למרות שזה בכלל לא שיר אהבה השיר האופטימי הכי יפה שיש: לא יודעת בעד הוצאה להורג? לא איך החדר שלכם נראה? גדול ויפה מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? לא הבנתי בדיוק...

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo9.gif

הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? וואי..הדבר שאני הכי זוכרת זה שהכנתי לחברה שלי ביום הולדת שלה דיסק שיש בו שירים שכל אחד מהחברים הקדיש לה,והכנתי לה חוברת עם המילים והקדשות
,והיא ממש אהבה את זה
דרך שתרצו למות בה? מיתה טבעית דבר שלעולם לא תעשו: ארצח בן אדם
או כל דבר חי אחר [חוץ מנמלים:$] דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: כפרעלייך
סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך? אף אחד
דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה..)..ארמ אני אוהבת פיות..אבל לא יודעת אם אני מאמינה בהן
הדבר הכי מגעיל שעשיתם:
דרך הכי טובה להתעורר בבוקר לצלילי מארון 5
שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? סגנון רוק אביב גפן יפה או מכוער? באמצע
הפחד הכי גדול שלכם:למות/לאבד מישהו אהוב רגש שנוא עליכם: קנאה/שנאה הדבר הכי רע שעשיתם למישו:
הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם:שהתחלתי ללכת כפוף ביסודי
סיוט מסוים שחוזר על עצמו? אין
צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? צבא הגנה לישראל תתגייסו או תשתמטו? אתגייס [אם רק יתנו לי
] באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות?ילדות
אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? סבתא שלי ז"ל משאלה כוללת לעולם: שלום עולמי:X הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: ציקלון B ופצצת האטום [אני לא מושפעת מהיסטוריה
] שמות לילדים שלכם בעתיד? אדריאן,דניאל,ולא יודעת
הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? לא
מקצוע לא טוב שלכם? היסטוריה מקצוע טוב שלכם? מתמטיקה אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט?.יש הרבה
,אני יכולה להכליל ולהגיד שהרבה אנשים מתפוז
סגנון לבוש שלך: נוח? ימני או שמאלני? ימני מאמין בשלום? לפעמים
השיר שהכי מתאים לנסיעה: Born to be wild
השיר הדכאוני הכי יפה שיש: אמ..לא יודעת שיר האהבה הכי יפה שיש: אחד?..יש כ"כ הרבה..Celine Dion-My Heart Will Go On/Maroon 5-She Will Be Loved/ השיר האופטימי הכי יפה שיש: Don't Worry Be Happy בעד הוצאה להורג? תלוי של מי..אם של פושעים נאצים ורוצחים סדרתיים אז כן איך החדר שלכם נראה? נחמד מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? אין

yuval moyal

New member
התשובות שלי, או משהו בסגנון ../images/Emo4.gif

הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? אני לא נוהג לעשות דברים יפים, לרוב אני סתם הורס. דרך שתרצו למות בה? ההכי פחות כואבת, למרות שמגיע לי למות לאט וביסורים. דבר שלעולם לא תעשו: אוותר על העקרונות שלי בשביל משהו שאני לא מאמין בו. דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: אם זה אחד שאני באמת מעריך, אז כמה שהשירים שלו השפיעו עליי, ושסביר להניח שבכיתי מכמה. סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך?
דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה..) בעיקרון, בהרבה דברים שאין לי כוח לפרט כרגע. אבל בעיקר בגורל. הדבר הכי מגעיל שעשיתם: האמת היא, שלדעתי הדבר הכי מגעיל שעשיתי הוא שלא הצטערתי על כל הדברים הרעים שעשיתי, ואני עדיין לא מצטער על רובם. דרך הכי טובה להתעורר בבוקר.. להמשיך לישון. שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? אני לא שומע שירי דיכאון אביב גפן יפה או מכוער? מה אכפת לי מהמראה שלו? הוא שר נוראי. הפחד הכי גדול שלכם: נחשים, וחושך. רגש שנוא עליכם: כולם. אני בדרך להפוך לבובה
הדבר הכי רע שעשיתם למישו: אני מאמין שהצלחתי להרוס לכמה אנשים רגעים ממש יפים בחיים שלהם. הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: שההורים שלי גרו בקיבוץ, ושאמא שלי לא עשתה הפלה איתי [ודווקא אמרו לה, דאמט.] סיוט מסוים שחוזר על עצמו? אין כל כך חלומות חוזרים, אצלי הם משתנים. צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? ממתי זה הפך לשאלון אידיאולוגיה? סליחה, אין לי כוח להתחיל להתווכח עם אנשים על דעות. תתגייסו או תשתמטו? אני אתגייס אם צה"ל ירצה. באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? אם הייתי חי בכל התקופות, הייתי יכול להגיד את התשובה. אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? אני אתחמק מהשאלה, ואומר רק שמי שיודע את התשובה, זה כנראה מסיבה כלשהי. משאלה כוללת לעולם: שיהיה שלום עולמי. סתם, מה אני, מיס אמריקה? לא באמת אכפת לי. הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: חוקים מסויימים. שמות לילדים שלכם בעתיד? וואו.. אמ, טום עידו דניאל עמרי עומר וכו'. הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? יש, עוד לא אבחנו. מקצוע לא טוב שלכם? ספורט, מקצועות ריאליים למיניהם. מקצוע טוב שלכם? אין מקצוע שאני טוב בו, אבל אני ממש אוהב ספרות. אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט?. החברים הכי טובים שלי. ורוני לא נחשבת, כי היא משהו אחר [לא דרך האינטר, וזה] סגנון לבוש שלך: כל מה שלא באופנה ושגורם לאנשים להסתכל עלייך ולחשוב שמצאת את הבגדים שלך במזבלה הקיבוצית. [לא, אין דבר כזה] ימני או שמאלני? שאני אבין מה הקטע עם כל השאלות אידיאולוגיה? בקרוב בטח תהיה שאלה על ההתנתקות..\: מאמין בשלום? חה לא השיר שהכי מתאים לנסיעה: וואלה.. לא יודע.. אני אלך על "יותר טוב כלום מכמעט". השיר הדכאוני הכי יפה שיש: לא שומע דיכאוניים, אבל בטח "נעים בחוץ" יכול להתפרש כדכאוני. שיר האהבה הכי יפה שיש: פעם הייתי אומר She Will Be Loved. היום אני לא אחליט כל כך מהר, אבל בטח משהו של עברי לידר/אוהד חיטמן. השיר האופטימי הכי יפה שיש: "יהיה טוב" / דיוויד ברוזה, זה השיר היחיד שאני יכול לחשוב עליו. בעד הוצאה להורג? עם ילדים כמוני, כן.
איך החדר שלכם נראה? צריך טלסקופ [=משהו סטייל המשקפיים שלי] בשביל לראות רצפה. מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? הראש שלי, אנ מניח. יא, כבר נגמר. "והם אחד אחד עוברים, ומסתכלים עליי עוברים, ומסתכלים עליי הם לא יודעים, רק מתלחשים ודי אומרים אידיוט עכשיו הוא בטח מרוצה, שהיא בוכה כבר לא שמחה. כבר לא שמחה..." [מתוך: עברי לידר/"כבשים". וזה מותר, כי זה חלק מהשיר.]

MarishA M

New member
עונה נה נה למרות שאין לי כח אבל

אני מתה על זה חחחח הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו?--ממ לא יודעת.. דרך שתרצו למות בה?-- אממ בלי כאב.. דבר שלעולם לא תעשו: --יש הרבה... דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: --בא אתה צייר מוכשר חח אבא שלי צייר סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך? --ממ אף אחד מהם.. דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה..) --ממ אני נורא מאמינה באסטרולוגיה וכל הקשור בזה..בכוחות אל טיבעיים שיכולים להיות בגורל..בצירופי מקרים שהם כלל לא מקריים דברים כאלה.. הדבר הכי מגעיל שעשיתם: התנשקתי עם מישהו שבכלל לא אהבתי וכם=ן זה היה מגעיל משתי הבחינות דרך הכי טובה להתעורר בבוקר--עם שיר שאני אוהבת.. שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? רוק בטח שרוק!!מזרחית..עדיף להתאבד! אביב גפן יפה או מכוער? --מכוער אבל מוכשר מתה עליו! הפחד הכי גדול שלכם:--הציפיה למשו..והאכזבה מכך..זה קורה לי כ"כ הרבה ואני כל פעם מחדש מפחדת ליפול.. רגש שנוא עליכם:--פחד הדבר הכי רע שעשיתם למישו:--אני לא נוהגת לעשות רע לאנשים.. הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: ממ אני לא יודעת אם אני מתחרטת על זה אבל היום יצא לי לחשוב על מה היה קורה אילו לא הייתי מספרת לו שאני אוהבת אותו..אולי זה סוג של התחרטות לא'דעת.. סיוט מסוים שחוזר על עצמו?--שאני על הר ושאני עומדת ליפול.. צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? אעע?? לא הבנתי טאבל נראה לי אני בעד הלמות בלי קשר לצבא תתגייסו או תשתמטו?אתגייס באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות?התקופה של טרויה..וכל הדברים שקשורים ביון..מתה על המיתולוגיה.. אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם:--יש כמה.. משאלה כוללת לעולם:--שלום...כמה צפוי. הדבר הכי מיותר שהאדם המציא:--קומפי והמקלדת המטופשת שלו! שמות לילדים שלכם בעתיד?--ירון/אדם/תומי/לבנות אין לי עדיין הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? ממ לא עוד לא גילו..אולי בשלב מאוחר יותר.. מקצוע לא טוב שלכם?--כימיה!!ביולוגיה!!בעע מקצוע טוב שלכם? פסיכולוגיה! אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט?--אממ הרבה מהפורום כאן..ומישהו שהכרתי מפורום אחר.. סגנון לבוש שלך: ממ לא יודעת איך להסביר את זה..זרוק מדיי פעם ומצד שני יותר אלגנטי..לא יודעת כל יום זה אחרת ימני או שמאלני? מרכז מאמין בשלום? לאא כבר לא ממש השיר שהכי מתאים לנסיעה: אוי אני שונאת את השאלות שירים האלה.. השיר הדכאוני הכי יפה שיש: כנ"ל יש מלא שיר האהבה הכי יפה שיש: כנ"ל השיר האופטימי הכי יפה שיש: אוו לזה דווקא יש לי.השיר שלי-מופע הארנבות של ד"ר קספר בעד הוצאה להורג? כן איך החדר שלכם נראה?קטן מקום שאתם שומרים רק לעצמכם?היומן שלי

sweetyheart

New member
עונה...קצת באיחור ../images/Emo13.gif

הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? הדבר האחרון שעשיתי היה לנפח לאחותי 50 בלונים ליומולדת...לבד!! קשה...קשה..
דרך שתרצו למות בה? כסא חשמלי נשמע מגניב
מאיפה לי?! דבר שלעולם לא תעשו: לעולם אל תגיד לעולם..
דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: אמממ... אמ...
סאבלימינל- שוקו קארלו או מגניב סוף הדרך? מה?! דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה..) ניראה לי שגם אסטרולוגיה נחשבת.. הדבר הכי מגעיל שעשיתם: מממ...לו'דעת
דרך הכי טובה להתעורר בבוקר: להתעורר לבד..
שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? אף אחד משנייהם אביב גפן יפה או מכוער? אין לי ממש דיעה עליו חחח.. הפחד הכי גדול שלכם: אני פחדנית.. יש הרבה דברים
רגש שנוא עליכם: זה חסוי
הדבר הכי רע שעשיתם למישו: מממ...גם חסוי
הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: נמנמנמ.. סיוט מסוים שחוזר על עצמו? לא ניראה לי שיש.. צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? צבא הגנה לישראל תתגייסו או תשתמטו? תתגייסו באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? מממ.. אולי בבינים בגלל השמלות חחח
אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? יש כמה כאלה.. ומהסיבות הכל- כך לא נכונות.
משאלה כוללת לעולם:
שלום עולמי.. הדבר הכי מיותר שהאדם המציא:
סגריות
שמות לילדים שלכם בעתיד? הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? לא..לא ולא. מקצוע לא טוב שלכם? פיזיקה (עברתי מזה
) מקצוע טוב שלכם? מממ... אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט? אממ.. סגנון לבוש שלך: רגיל? ימני או שמאלני? אין דעה.. מאמין בשלום? יש תקווה
השיר שהכי מתאים לנסיעה: must get out חחח השיר הדכאוני הכי יפה שיש: לא אוהבת.. שיר האהבה הכי יפה שיש: i'm with you השיר האופטימי הכי יפה שיש: בעד הוצאה להורג? מה?! אמממ...לא. איך החדר שלכם נראה? ריק
אני מתביישת להגיד איזה פוסטרים יש לי.. מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? לא עניתי על חצי מהשאלון...למה להתחיל להתאמץ פה!? אויש

למעלה