שאלון

../images/Emo41.gif שאלון ../images/Emo41.gif ../images/Emo101.gif

כי הפורום יבש S: קרדיט לפורום סקרים ושאלונים. מה מתנגן אצלכם עכשיו? אם כלום - תפעילו משהו. מה אתם עושים עכשיו? מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? כואב לכם משהו עכשיו? נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? אז תכתבו שאלונים בעצמכם! גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה? מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? איזה שיר היה האחרון ששמעתם? חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? חם לכם? הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? תפתחו את הארנק שלכם. יש בו הרבה כסף? מספיק כדי לקנות מקלדת? מספיק כדי לקנות גלידה? יש לכם רמקולים למחשב? מה היה הסרט האחרון שראיתם? אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב? הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? אוהבים להצטלם? ולצלם? יש לכם כח? אכלתם ארוחת בוקר? אוספים פקקים של קולה? הייתם בהופעה בזמן האחרון? דבוקים לפלאפון? דבוקים למסנג'ר? אקספלורר או פיירפוקס? אופרה או ספארי (דפדפנים)? אבטיח או מלון? אוהבים קיץ? מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כמה שנים אתם מכירים? יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? באים לפה הרבה? אוהבים לענות על שאלונים? עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? יש עליכם גרביים עכשיו? ונעליים? יש לכם משקפיים? ועדשות? חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? הייתם פעם בבית קברות? הייתם פעם בת"א? הייתם פעם באילת? הייתם פעם בחיפה? הייתם פעם בירושלים? הייתם פעם בראשון לציון? טסתם במטוס? נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? שירים שקטים עושים אתכם עצובים? מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? מה מתנגן אצלכם עכשיו? מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? ובצורת זכר, זה מעצבן? ובצורת נקבה? ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? מה יש על הפד שלכם לעכבר? איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? שותים מים מהברז? איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? איזה שיר ממש מעציב אתכם? איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? איזה צבע שולט בחדש שלכם? יש לכם טלוויזיה בחדר? והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? קונים אלבומים? מה האלבום האחרון שקניתם? מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? אם לא - רוצו לראות! אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? או שאתם עושים אצבע צרדה? מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? יודעים לסרוג? ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? ובמיטה למטה? מה אתם חושבים שיותר כיף? יש לכם אחים קטנים? יש לכם בני דודים קטנים? בני כמה אתם בכלל? מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? אתם גבוהים? רוצים להיות גבוהים? אתם נוהגים לתקן אנשים? אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? באנגלית או בכל השפות? אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? אוהבים את הביטלס? ואת גאנז אנ רוזס?

Lrotem

New member
שהלהלהלה

מה מתנגן אצלכם עכשיו? its time to dance- panic at the disco אם כלום - תפעילו משהו. מה אתם עושים עכשיו? עונה על שאלון... מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? התארגנתי לים יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? כן האמת שכן.. כואב לכם משהו עכשיו? לא נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? לא, מתה על כאלה :) אז תכתבו שאלונים בעצמכם! גם אם לא נמאס לכם. טוב בהזדמנות D: שומעים עכשיו מוזיקה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? שנים... איזה שיר היה האחרון ששמעתם?אנערף חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? חחח לא חם לכם? לא הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? כן... זאת המטרה... תפתחו את הארנק שלכם. לא משתמשת בארנק האמת D: יש בו הרבה כסף? מספיק כדי לקנות מקלדת? מספיק כדי לקנות גלידה? יש לכם רמקולים למחשב? כן מה היה הסרט האחרון שראיתם? חשבון השטן אני חושבת אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב? הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? אוהבים להצטלם? כן ולצלם? כן יש לכם כח? כן אכלתם ארוחת בוקר? לא אוספים פקקים של קולה? אספתי הייתם בהופעה בזמן האחרון? לא דבוקים לפלאפון? כן דבוקים למסנג'ר? כן אקספלורר או פיירפוקס? אקספלורר שליטה אופרה או ספארי (דפדפנים)? אע? אבטיח או מלון? אבטיח אוהבים קיץ? כן מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? כן חעחאחעא יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כן מלא כמה שנים אתם מכירים? הבנאדם שאני מכירה הכי הרבה זמן והוא עדיין ידיד טוב שלי... 13 שנים יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? ^^^^ באים לפה הרבה? כן אוהבים לענות על שאלונים? ככככככככן עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? לא חחח איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? פאניק, פול אאוט, סיטר... לא חסר יש עליכם גרביים עכשיו? לא ונעליים? לא יש לכם משקפיים? לא ועדשות? לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? כן הייתם פעם בבית קברות? כן.. הייתם פעם בת"א? כן הייתם פעם באילת? כן הייתם פעם בחיפה? כן הייתם פעם בירושלים? כן הייתם פעם בראשון לציון? ברוב ימות חיי D: טסתם במטוס? כן נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? ככככן שירים שקטים עושים אתכם עצובים? כן :( מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? הכי חשוב מה מתנגן אצלכם עכשיו? drunk girl של... לא יודעת, הייתה טעות בהורדה וזה כתב שזה של TBS אבל זה לא הם. אבל הוא יפה אניוואי מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? לא ובצורת זכר, זה מעצבן? לא ובצורת נקבה? לא ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? חחחחחחחחחחחחחחחח מה יש על הפד שלכם לעכבר? אין לו פד הוא עני איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? מה שאבא קונה חחחחח שותים מים מהברז? יש מסנן אז כן איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? give me novocain. איזה שיר ממש מעציב אתכם? your call, breath me איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? יש מלא על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? broken, your call, kiss me איזה צבע שולט בחדש שלכם? כחול יש לכם טלוויזיה בחדר? כן והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בחדר קונים אלבומים? לא מה האלבום האחרון שקניתם? פפפ .... מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? עוד לא התחיל D: מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? שבוע שעבר איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? כוח לתקן את כל הדבר המטופשים שעשיתי, ואת כל הפעמים שפגעתי. כוח כזה שיגרום לאנשים שאני אוהבת לדעת את זה, אפילו אם אני לא מבטאת את זה בדרך... קונבציונאלית הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? כן הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? בטח כיתה ה' עם הבצפר או משו יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? סביר להניח שכן פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? לא אם לא - רוצו לראות! לא באלי.. לא אוהבת סרטים :) אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? לא אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? חח כן אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? חחחח בראש או שאתם עושים אצבע צרדה?אע? מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? לא איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? עדיין Drunk girl יודעים לסרוג? לא ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? כן ובמיטה למטה? כן מה אתם חושבים שיותר כיף? למעלהD: יש לכם אחים קטנים? לא יש לכם בני דודים קטנים? לא בני כמה אתם בכלל? 15 מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מזגן אתם גבוהים? לא חחחחחחחח רוצים להיות גבוהים? כן אתם נוהגים לתקן אנשים? מבחינת מה? בדיבור וכאלה? כן אני מהמציקים D: אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? לועזיים באנגלית או בכל השפות? בעיקר אנגלית... קצת רוסית אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? לא אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? לא אוהבים את הביטלס? הם בסדר... ואת גאנז אנ רוזס? כנ"ל יום מעולה שיהיה 3333>

BrokenRainbow

New member
ארוךךך ../images/Emo178.gif

מה מתנגן אצלכם עכשיו? my best friend- weezer
אם כלום - תפעילו משהו. טוב אחי. מה אתם עושים עכשיו? עונים על השאלון הזה. דעעעע. מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? דיברתי בטלפון. יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? לסדר את החדר כואב לכם משהו עכשיו? כן נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? דווקא לא
אז תכתבו שאלונים בעצמכם! טוב אחי. גם אם לא נמאס לכם. אוווקי. שומעים עכשיו מוזיקה? לא כבר שאלו את זה?
מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? בבוקר.. תחשבו לבד לפני כמה זמן זה היה איזה שיר היה האחרון ששמעתם? אחד של רן דנקר ועילי בוטנר.. לא זוכרת איך קוראים לו חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לא חם לכם? כןן!
הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? כן תפתחו את הארנק שלכם. טוב אחי יש בו הרבה כסף? יש מספיק מספיק כדי לקנות מקלדת? תלוי איזה מספיק כדי לקנות גלידה? כן יש לכם רמקולים למחשב? יש במסך מה היה הסרט האחרון שראיתם? רקווים פור א דרים
אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. חחחחחחחחחחחחח מה שעשיתי ואני משערת שהוא היה האחרון שראיתי
סרט טוב? מ ע ו ל ה ! ! ! באמת אחד הסרטים המדהימים ומשחק בו גם הסולן של 30 seconds to mars הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? כ-ן. בלי ספק. אוהבים להצטלם? כן ולצלם? כן
יש לכם כח? תמיד אכלתם ארוחת בוקר? כן אוספים פקקים של קולה? מה אני מסכנה? הייתם בהופעה בזמן האחרון? כן דבוקים לפלאפון? כן דבוקים למסנג'ר? לא אקספלורר או פיירפוקס? אקספלורר אופרה או ספארי (דפדפנים)? מה? דברו איתי בעברית אבטיח או מלון? מלון אוהבים קיץ? ככה מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? אהההע כן. יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כן כמה שנים אתם מכירים? אממ יותר מ14 שנה יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? כן באים לפה הרבה? בטח
אוהבים לענות על שאלונים? לפעמים עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? חחח לפעמים.. יש דווקא כאלה מגניבים
איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? אממ.. נופקס, ניו פאונד גלורי, וויזר ועוד מלאאן. יש עליכם גרביים עכשיו? לא ונעליים? לא יש לכם משקפיים? לא
ועדשות? לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? לאו דווקא הייתם פעם בבית קברות? כן הייתם פעם בת"א? כן הייתם פעם באילת? כן הייתם פעם בחיפה? כל יום בערך XD הייתם פעם בירושלים? כן הייתם פעם בראשון לציון? לא מה איבדתי שם
טסתם במטוס? כן נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? כן יש לי כזה XD שירים שקטים עושים אתכם עצובים? לא מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? לפעמים מה מתנגן אצלכם עכשיו? לא שאלתם את זה כבר?!?!??!?!?! קרציות. מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? לא ובצורת זכר, זה מעצבן? לא ובצורת נקבה? לא ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? חחח באמת מה נסגר עם זה? מה יש על הפד שלכם לעכבר? כלום איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? מה אני מבינה בזה?
שותים מים מהברז? כן איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? i dont love you של מכ"ר איזה שיר ממש מעציב אתכם? אממ desert song של מכ"ר יכול להכניס אותך לדיכאון לפעמים
איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? שבק מיוזיק של שבק'ס D: על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? with me - sum 41 איזה צבע שולט בחדש שלכם? לבן וכחול כהה יש לכם טלוויזיה בחדר? כן והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בחדר משפחה קונים אלבומים? לא
מה האלבום האחרון שקניתם? בריטני ספירס בכיתה ה' נראלי מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? ב30.6 מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? כל הזמן בערך איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? בלתי נראית הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? כן הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? לפני מלאן זמן יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? כן פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? כן אם לא - רוצו לראות! טוב אחי אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? חחח נחמד ביותר אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? חחחח מה?
אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? לא או שאתם עושים אצבע צרדה? WTF אחי. W T F. מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? חחח על העכבר
איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? בא לי פשוט ל&^%*$(@~ במכות את מי שכתב את השאלון הזה. באמת.
יודעים לסרוג? כן ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? כן ובמיטה למטה? כן מה אתם חושבים שיותר כיף? למעלה אפשר לעשות יותר בלאגנים יש לכם אחים קטנים? כן יש לכם בני דודים קטנים? כן בני כמה אתם בכלל? 104 מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מזגן! אתם גבוהים? לא רוצים להיות גבוהים? לא אתם נוהגים לתקן אנשים? כן אחושששש אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? לועזיים באנגלית או בכל השפות? באנגלית בעיקר אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? חחחחחחחחחחחחחחחחח כן אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? לא כי זה נכון לאללה.. מי צריך את הסגנונות מוזיקה הנחותים האלה. אוהבים את הביטלס? כן!
ואת גאנז אנ רוזס? ככה ככה. אהבתי אותם לאללה בכיתה ו' חח

JustEden

New member
../images/Emo203.gifמממ... אבל בפרטים שלך את בת 108../images/Emo9.gif

רקוואים לחלום../images/Emo99.gif

אין זה אחד הסרטים שאני יכולה לראות איזה מאה פעמים בלי שימאס לי ממנו:)

JustEden

New member
../images/Emo203.gifאניי

מה מתנגן אצלכם עכשיו? Dead On Arrival אם כלום - תפעילו משהו. מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? הייתי בפייסבוק יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? לא ממש כואב לכם משהו עכשיו? לא נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? ככה אז תכתבו שאלונים בעצמכם! גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? היום בבוקר בהסעה לעבודה איזה שיר היה האחרון ששמעתם? I Slept with someone in fall out boy חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לא חם לכם? כן הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? לא תפתחו את הארנק שלכם. יש בו הרבה כסף? אין לי כוח לפתוח... יש לי שם 2 ש"ח, אני לא ממש משתמשת בארנק שלי מספיק כדי לקנות מקלדת? לא מספיק כדי לקנות גלידה? לא יש לכם רמקולים למחשב? יש לי לפ-טופ, אז כן מה היה הסרט האחרון שראיתם? האביר האפל אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב? כן הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? בהחלט אוהבים להצטלם? ככה ולצלם? כן יש לכם כח? לא ממש אכלתם ארוחת בוקר? לא אוספים פקקים של קולה? לא הייתם בהופעה בזמן האחרון? לא זכור לי דבוקים לפלאפון? לא ממש דבוקים למסנג'ר? לא אקספלורר או פיירפוקס? אקספלורר אופרה או ספארי (דפדפנים)? לא מכירה אבטיח או מלון? אבטיח אוהבים קיץ? מאוד מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? לא יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כן כמה שנים אתם מכירים? מהיסודי יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? כן באים לפה הרבה? לפורום? כשיוצא לי אוהבים לענות על שאלונים? כן עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? לפעמים איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? פוב ומטאליקה יש עליכם גרביים עכשיו? לא ונעליים? כפכפים יש לכם משקפיים? כן ועדשות? לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? לא הייתם פעם בבית קברות? ברור הייתם פעם בת"א? כן הייתם פעם באילת? כן הייתם פעם בחיפה? כן הייתם פעם בירושלים? כן הייתם פעם בראשון לציון? כן טסתם במטוס? כן נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? כן שירים שקטים עושים אתכם עצובים? לא, זה מרגיע אותי מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? בוודאי מה מתנגן אצלכם עכשיו? paramore - all we know מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? לא ובצורת זכר, זה מעצבן? לא ובצורת נקבה? לא ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? כןןןןן מה יש על הפד שלכם לעכבר? עכבר? איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? לא מכירה חברות שותים מים מהברז? כבר לא איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? יש הרבה איזה שיר ממש מעציב אתכם? within temptation - our farewell איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? שירים של מטאליקה על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? אין משהו ספציפי איזה צבע שולט בחדש שלכם? אין לי חדר לבד... יש לכם טלוויזיה בחדר? כן והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? זה הלפטופ שלי... אז כרגע הוא בסלון קונים אלבומים? כן מה האלבום האחרון שקניתם? לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? לפני 4 שנים נראה לי מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? לפני חודשיים איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? להיות רואה ובלתי נראית הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? לא הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? כן, באיטליה לפני שבועיים יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? מה זה? פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? כן אם לא - רוצו לראות! אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? כן אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? לא ממש אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? לא או שאתם עושים אצבע צרדה? לא מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? כן איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? paramore - crushcrushcrush יודעים לסרוג? לא ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? כן... כשהייתי בת 9 ובדיוק הייתה רעידת אדמה ובמיטה למטה? כן מה אתם חושבים שיותר כיף? אה? יש לכם אחים קטנים? כן, אבל הם כבר לא כל כך קטנים יש לכם בני דודים קטנים? כן בני כמה אתם בכלל? עוד 5 ימים 23 מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מזגן אתם גבוהים? לא רוצים להיות גבוהים? כן אתם נוהגים לתקן אנשים? אם הם מדברים לא נכון, אז כן אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? לועזיים באנגלית או בכל השפות? אנגלית אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? כןןןןןן אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? לא אוהבים את הביטלס? ככה ואת גאנז אנ רוזס? כן

המקלדת מעבירה לי זרמים! ../images/Emo46.gif ../images/Emo101.gif

מה מתנגן אצלכם עכשיו? Paramore - That's What You Get
אם כלום - תפעילו משהו. מה אתם עושים עכשיו? יושבת בסלון עם הלפ טופ
מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? תכננתי עם אבא שלי את המסלול של הטיול באיטליה D: יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? כן
כואב לכם משהו עכשיו? לא
נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? לא
אז תכתבו שאלונים בעצמכם!
גם אם לא נמאס לכם.
שומעים עכשיו מוזיקה? אכן
מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? היום אחרי הצהריים. איזה שיר היה האחרון ששמעתם? עכשיו אני שומעת את Rihanna - Disturbia. שיר די מוזר האמת O_ם חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לא
חם לכם? קצת. הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? אכן. יצאתי איתם לפני כמה שעות
תפתחו את הארנק שלכם. נו מה אתם צוחקים? הוא בחדר שלי וזה בקומה השלישית!
יש בו הרבה כסף? הממ לא יודעת. לא נראה לי.. אני בקושי משתמשת בו
מספיק כדי לקנות מקלדת? כמה מקלדת עולה?
מספיק כדי לקנות גלידה? אני מניחה שכן. יש לכם רמקולים למחשב? הם מובנים בלפ טופ. מה היה הסרט האחרון שראיתם? "המרדף לאושר" - סרט מדהים
אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב? מאוד
הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? בטח. הוא נתן לי סוג של קריאת השכמה כזאת לגבי המצב בעולם ואני חושבת שכל בן אדם צריך קריאה כזאת. אוהבים להצטלם? לא כל כך >.> ולצלם? כן ^^ יש לכם כח? הממ בערך. אכלתם ארוחת בוקר? קמתי ב-3 וחצי בצהריים אז ארוחת בוקר זאת לא הייתה
אוספים פקקים של קולה? לא
הייתם בהופעה בזמן האחרון? יאפ. דבוקים לפלאפון? כשאני בבית לא אבל אני לוקחת אותו כל פעם שאני יוצאת. אפילו אם זה רק ל-2 דקות
דבוקים למסנג'ר? הממ בערך
אקספלורר או פיירפוקס?
אופרה או ספארי (דפדפנים)?
אבטיח או מלון?
אוהבים קיץ? מאודדדדדדדדדדדדדד DDDDDD:::::::: מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? לאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!11111 רק לא השיר המזדיין הזההההההההההההה! כל כך חפרו עליו בביה"ס שלי ;;;;;;;;;; יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כן. כמה שנים אתם מכירים? אורין [אחת מהחברות הכי טובות שלי] - 9 שנים :) יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? יאפ - אביב החמוד\מותק\שםכלשהו D: באים לפה הרבה? כן
אוהבים לענות על שאלונים? כבר שאלתם את זה -_-" עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? לא >< איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? MCR
וגם FOB, פאניק, פראמור, גרין דיי, לינקין פארק, טוקיו הוטל שוב ועוד הרבה :) יש עליכם גרביים עכשיו? נופ. ונעליים? נופ. יש לכם משקפיים? יאפ. ועדשות? נופ. חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? לא בהכרח. הייתם פעם בבית קברות? כן. הייתם פעם בת"א? כן. הייתם פעם באילת? כן. הייתם פעם בחיפה? כן. הייתם פעם בירושלים? כן. הייתם פעם בראשון לציון? כן. טסתם במטוס? כן D: נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? כשהייתי תינוקת
שירים שקטים עושים אתכם עצובים? חלקם. מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? ברור. מה מתנגן אצלכם עכשיו? Tokio Hotel - Love Is Dead
מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? לא מפריע לי. ובצורת זכר, זה מעצבן? כן
ובצורת נקבה? לא. דווקא רצוי בנקבה
ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? לגמרי! XD מה יש על הפד שלכם לעכבר? אין לי פד לעכבר. איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? אין לי מושג. SONY? שותים מים מהברז? לפעמים. איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? שירים של MCR. הם מעודדים אותי
איזה שיר ממש מעציב אתכם? Youth Group - Forever Young
לא יודעת למה אבל כל פעם שאני שומעת בא לי לבכות
איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? כל שיר של MCR או שיר ממשממש קופצני ^^ על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? Candy Shop של פיפטי
איזה צבע שולט בחדש שלכם? חום דובדבן אאל"ט-כחול-לבן
חום דובדן אאל"ט - רהיטים וכחול-לבן - הצבעים של הקירות
יש לכם טלוויזיה בחדר? יאפ
והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? זה לפ טופ אז אפשר לשים אותו איפה שרוצים אבל כרגע אני בסלון :] קונים אלבומים? יאפ. מה האלבום האחרון שקניתם? DVD - החדש של FOB ואלבום - TBP לחברה שלי :] מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? עוד לא עשיתי D: מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? לא זוכרת
איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? לעוף D: הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? הממ תלוי מי. הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? פעם אחרונה לפני חצי שנה נראה לי
יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא. פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? כן. פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? לא. אם לא - רוצו לראות! בעצם נראה לי שראיתי רק את ההתחלה. אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? אם זה מה שאני חושבת שזה אז ההתחלה נחמדה
אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? כן. אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? לא
או שאתם עושים אצבע צרדה? גם לא
מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? רק אם אין לי מה לעשות XD איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? Maroon 5 - She Will Be Loved
יודעים לסרוג? לא
ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? כן D: ובמיטה למטה? גם
מה אתם חושבים שיותר כיף? נראה לי שלמעלה :) יש לכם אחים קטנים? יאפ. אח קטן אחד 3> יש לכם בני דודים קטנים? אכן
בני כמה אתם בכלל? 14 ועוד יומיים חודש D:

אינעל אמא של המקלדתתתתתתתת!!!!!1111111 ../images/Emo101.gif

מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מזגן. אתם גבוהים? בערך
רוצים להיות גבוהים? כןכןכן DDD::::: אתם נוהגים לתקן אנשים? לא כל כך.. לא נרצה לי נחוץ. אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? לועזיים. באנגלית או בכל השפות? באנגלית בעיקר אבל גם בגרמנית, צרפתית, מרוקאית וספרדית D: אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? אפשר להגיד
אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? לא. אוהבים את הביטלס? מאודדדדד
ואת גאנז אנ רוזס? כן :)

../images/Emo178.gif../images/Emo79.gif

מה מתנגן אצלכם עכשיו? א ליטל לס סיקסטין... אם כלום - תפעילו משהו. מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? נכנסתי לפורום יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? לא ממש.. כואב לכם משהו עכשיו? לא. נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? לא מפריע לי. אז תכתבו שאלונים בעצמכם! גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? לא זוכרתS: איזה שיר היה האחרון ששמעתם? שוגר. חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לאD: חם לכם? בערך. הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? לאא
תפתחו את הארנק שלכם. יש בו הרבה כסף? כפי שזכור לי, כן. מספיק כדי לקנות מקלדת? כן.. מספיק כדי לקנות גלידה? מן הסתם
יש לכם רמקולים למחשב? מה היה הסרט האחרון שראיתם? חיפושית בהילוך גבוה. אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב? כה. הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? כן למה לא? אוהבים להצטלם? לאאאאאXD ולצלם? יאפ יש לכם כח? נראלי..איזה שאלותתתת >< אכלתם ארוחת בוקר? כן אוספים פקקים של קולה? לא משעמם לי הייתם בהופעה בזמן האחרון? לא נראלי דבוקים לפלאפון? תלוי. דבוקים למסנג'ר? דיי אקספלורר או פיירפוקס? אקספלורר. אופרה או ספארי (דפדפנים)? וואט?
אבטיח או מלון? מלוווןן
אוהבים קיץ? בהחלטט!! מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? כן, שיר מטומטם
יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כן כמה שנים אתם מכירים? מאז שאני זוכרת את עצמיXDD יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? קחו דקה לחשוב. באים לפה הרבה? כןןן^^ אוהבים לענות על שאלונים? תלוי. עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? גם תלוי. איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? פווווו"בב
|ריררררררר| יש עליכם גרביים עכשיו? לא ונעליים? לא יש לכם משקפיים? 6.6 ועדשות? לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? ממש לא!! הייתם פעם בבית קברות? כן הייתם פעם בת"א? כן הייתם פעם באילת? כן הייתם פעם בחיפה? כן הייתם פעם בירושלים? כן הייתם פעם בראשון לציון? כן טסתם במטוס? לא נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? לא, אבל כן בג'יפ רגיל
שירים שקטים עושים אתכם עצובים? תלוי איזה, ומתיי. מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? לרוב מה מתנגן אצלכם עכשיו? TTOTBO של פו"ב מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? כןןןן ובצורת זכר, זה מעצבן? מאוד!! אנחנו פורום של נקבות >< ובצורת נקבה? לא ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? מה יש על הפד שלכם לעכבר? מעגל של 6 ילדים חסריי חיים
איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? Creative נראליS: שותים מים מהברז? כן איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? יש כל מיניי איזה שיר ממש מעציב אתכם? כנ"ל איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? פו"ב
על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? That Green Gentlemen איזה צבע שולט בחדש שלכם? כחול בגלל הגלישהXDD יש לכם טלוויזיה בחדר? יש לי 2 דקות מהחדר. אבל הולכת להיות והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בין הסלון לחדר. קונים אלבומים? למה לא? מה האלבום האחרון שקניתם? הדיוידי של פו"ב מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? לא עשיתי עוד >< וטוב שככה! מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? שנה שעברה לשיעוריי ספורטD: איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? להיות מכונת זמן אנושית כזאתXD הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? כן הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? אני חושבת שבמסגרת בצפרר
יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא. פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? כן פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? לא אם לא - רוצו לראות! רצהההD: אם כן - נכון שזה סרט מדהים??
אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? זה לא מה שמפריע לי. אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? לאאD: או שאתם עושים אצבע צרדה? גם לאא מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? לפעמים
איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? סאטרדיי יודעים לסרוג? בערךXD ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? כןןןן ובמיטה למטה? גם מה אתם חושבים שיותר כיף? למעלהה יש לכם אחים קטנים? כן
יש לכם בני דודים קטנים? כן בני כמה אתם בכלל? 14 בקרוב
מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מזגן אתם גבוהים? כןן רוצים להיות גבוהים? מסתפקת בשלי D: אתם נוהגים לתקן אנשים? תלוי אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? לועזיים באנגלית או בכל השפות? לרוב באנגלית אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? יאפ אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? לא. אוהבים את הביטלס? כן ואת גאנז אנ רוזס? לא מכירה ><

יאללה נו גם ככה משעמם

מה מתנגן אצלכם עכשיו?Ulrtaviolet - Dead On The Dance Floor אם כלום - תפעילו משהו.D: מה אתם עושים עכשיו?סתם במחשב מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון?אכלתי:) יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות?חחח לא כואב לכם משהו עכשיו?היד,כי נרדמתי על שולחן עבודה והיא נתפסה נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני?יאפ חח אז תכתבו שאלונים בעצמכם!לא כל כך משעמם לי
גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה?כן מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו?היום בבוקר איזה שיר היה האחרון ששמעתם?לא זוכרת
חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לא חח חם לכם?לא
הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב?בטח חח תפתחו את הארנק שלכם.הוא בבית
יש בו הרבה כסף? מספיק כדי לקנות מקלדת? מספיק כדי לקנות גלידה? יש לכם רמקולים למחשב?כן מה היה הסרט האחרון שראיתם?הכי מתוק שיש ואלפא דוג אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב?שניהם מעוליםD: הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו?בטח,מאז שראיתי אני רק חופרת לכולם עליהם חח אוהבים להצטלם?לא ולצלם?כן יש לכם כח?לא חח אכלתם ארוחת בוקר?לא אוספים פקקים של קולה?לא._. הייתם בהופעה בזמן האחרון?וואלה לא דבוקים לפלאפון?אין דבוקים למסנג'ר?לא אקספלורר או פיירפוקס?מזה משנה אופרה או ספארי (דפדפנים)?
אבטיח או מלון?אבטייייח
אוהבים קיץ?לא! מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף?חחחח לא יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים?כן כמה שנים אתם מכירים?כל אחד כמות אחרת יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם?חחח בטח באים לפה הרבה?לא אוהבים לענות על שאלונים?שמשעמם עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע?וואו.קולדפליי,פלייסיבו ועוד כמה. יש עליכם גרביים עכשיו?לא ונעליים?כפכפים יש לכם משקפיים?לא ועדשות?לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי?ממש לא הייתם פעם בבית קברות?כן הייתם פעם בת"א?כן הייתם פעם באילת?כן הייתם פעם בחיפה?כן הייתם פעם בירושלים?כן הייתם פעם בראשון לציון?כן טסתם במטוס?כן נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים?חח לא ואני גם לא רוצה:) שירים שקטים עושים אתכם עצובים?לא מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר?בטח מה מתנגן אצלכם עכשיו?Coldplay - Talk מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים?חח לא ובצורת זכר, זה מעצבן?לא
ובצורת נקבה? ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה?מפגרים נו באמתD: מה יש על הפד שלכם לעכבר?אין פד חחח איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם?לא יודעת שותים מים מהברז?יאפ איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים?כל מיני. איזה שיר ממש מעציב אתכם?אמילי של בולט פור מיי ולנטיין. איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח?לא יודעת על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון?כל האלבומים של קולדפליי
איזה צבע שולט בחדש שלכם?בורדו יש לכם טלוויזיה בחדר?לא והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא?במשרד של חבר של אמא חח אבל יש לי בחדר מחשב קונים אלבומים?לא מה האלבום האחרון שקניתם?של סימפל פלאן חחח והוא שוכב במדף מכוסה אבק מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות?שנה הבאה בעזרת ה':) מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק?לפני חודשיים איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם?לקרוא מחשבות הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם?חחחח הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה?כיתה א'-ב' חחח יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים?לא זה יותר נוח דווקא פעם השתמשתם בדבק דו צדדי?כן חחח סוף לא טוב פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'?יאפ אם לא - רוצו לראות! אם כן - נכון שזה סרט מדהים??נחמד חח האיכות צילום חרא אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים?לאא אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? לאא או שאתם עושים אצבע צרדה? מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים?כן חחח איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל?Coldplay - Trouble יודעים לסרוג?לא ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים?לי יש מיטת קומותיים אני כל יום ישנה למעלה ובמיטה למטה?יאפ מה אתם חושבים שיותר כיף?למטה יש לכם אחים קטנים?כן יש לכם בני דודים קטנים?כן בני כמה אתם בכלל?אני עוד חודשיים 15 מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר?מזגן אתם גבוהים?בסדר רוצים להיות גבוהים?לא אתם נוהגים לתקן אנשים?לא אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים?לועזיים באנגלית או בכל השפות?באנגלית וברוסית אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'?יאפ בדיוק
אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם?לא אוהבים את הביטלס?בקטנה<: ואת גאנז אנ רוזס?יאפ

למעלה