שאלון

../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo3.gif

כללי שם: גיל: גובה: מידת נעליים: מאיפה אתה בארץ?! פירסינג: קעקועים: תאריך לידה: מזל: עדה: מספר מזל: צבע שיער: אחים/אחיות: צבע עיניים: **בעד/נגד.. סמים: סיגריות: אלכוהול: נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: יחסים בין הומואים/לסביות: מערכת יחסים ממרחקים: מערכת יחסים וירטואלית: **בגדים.. חצאית או מכנס?! טייצ' או ג'ינס?! גופיה או חולצה עם שרוול? סנדל או מגף?! כפכף או סנדל?! נעל ספורט או מגף?! ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! עדיף שיהיה נוח או יפה? מהו הצבע ששולט בארון בגדים שלך? **אוכל.. בשר או חלב?! שוקו או נס?! קולה או מים?! במבה או ביסלי?! מסטיק: מתוק או מלוח?! פיצה או פלאפל? המבורגר או פיצה?! פיתה או לחם?! בגט או פיתה?! לחמנייה או לחם?! קורנפלקס עם חלב או בלי?! אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: שיר אהוב: זמר אהוב: זמרת אהובה: שיר <שכרגע> נדבקת בו: דיסק אחרון שקנית: **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? מעדיף לישון או לקום? הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מה היית לוקח/ת לאי בודד? היום הגרוע בחיים שלך: היום הכי טוב בחיים שלך: עברת על החוק? רוצה לגור במקום אחר? התחרטת על דברים שעשית? מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: בנאדם של יום או לילה? מעדיף/ה חוף או הרים?! טלוויזיה או מחשב?! השתכרת עד אבדן חושים? אתה אוהב לענוד תכשיטים? אתה רגשן? אתה מאושר? אתה היסטרי? אתה אוהב חיות? אם היו נותנים לך הזדמנות לחזור לגיל קטן,היית לוקח? התמכרות : סטייה: 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: שם הכי יפה לבן: שם הכי יפה לבת: צבע: סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: השאיפה הכי גדולה:

gali144

New member
עונה..

שם:גל קרפ גיל: 15 גובה: 1.53 מידת נעליים: 37 מאיפה אתה בארץ?! רמת גן פירסינג: אין קעקועים: אין תאריך לידה: 9.6.94 מזל: תאומיים עדה: חצי תיימניה וחצי פולניה מספר מזל:3 צבע שיער: חום קהה אחים/אחיות: אחות אחת גדולה צבע עיניים: דבש **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: בעד עם זה בשביל הכיף ולא מוגזם מידי .. נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: בעד ברמות.. יחסים בין הומואים/לסביות: לא בעד ולא נגד.. אני נטרלית מערכת יחסים ממרחקים: נגד מערכת יחסים וירטואלית: נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?! חצאית טייצ' או ג'ינס?! גינס גופיה או חולצה עם שרוול? גופייה סנדל או מגף?! סנדל כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! מגף ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! קיץ עדיף שיהיה נוח או יפה? יפה מהו הצבע ששולט בארון בגדים שלך? שחור וכחול **אוכל.. בשר או חלב?! בשר שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! במבה מסטיק: בזוקה מתוק או מלוח?! מתוק פיצה או פלאפל? פלאפל המבורגר או פיצה?! המבורגר פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם חלב אכלת משהו לא כשר? לא !! אתה שומר כשרות?ברור !! **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: שרית חדד אהבה בתוכי שיר אהוב: יש מלא זמר אהוב: אייל גולן ,קובי פרץ. זמרת אהובה: לירז,שרית חדד שיר <שכרגע> נדבקת בו: אהבה בתוכי דיסק אחרון שקנית: שרית חדד **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כן מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: פיפי חח :) הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: פיפי :) מה היית לוקח/ת לאי בודד? המשפחה שלי ושרותים נורמלים היום הגרוע בחיים שלך: לא זוכרת היום הכי טוב בחיים שלך: גם לא זוכרת עברת על החוק? לא רוצה לגור במקום אחר? כן התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: יאאלה שלך בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! טלוויזיה השתכרת עד אבדן חושים?לא אתה אוהב לענוד תכשיטים?כן אתה רגשן?כן אתה מאושר? כן אתה היסטרי?לפעמיים אתה אוהב חיות?כן אם היו נותנים לך הזדמנות לחזור לגיל קטן,היית לוקח? כן התמכרות : אין סטייה: אין 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אחותי וההורים שלי 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: טלוויזיה מחשב ואוכל שם הכי יפה לבן: גבריאל שם הכי יפה לבת: רוז צבע: שחור סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: לא זוכרת השאיפה הכי גדולה: להיות שחקנית !!

עונהה..!!

כללי שם: עדן אברג'ל גיל: 14 גובה: 1.65 מידת נעליים: 38 מאיפה אתה בארץ?! נצרת עלית פירסינג: אין קעקועים: אין תאריך לידה: 16.3.1995 מזל: דגים עדה: מרוקאית מספר מזל: 5 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: שתי אחים צבע עיניים: חומות **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: בעד אלכוהול: בעד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: בעד מערכת יחסים ממרחקים: בעד מערכת יחסים וירטואלית: נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! טייצ' גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! מגף ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! בגדי קיץ עדיף שיהיה נוח או יפה? יפה מהו הצבע ששולט בארון בגדים שלך? שחור **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! נס קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! ביסלי מסטיק: הובה בובה מתוק או מלוח?! מלוח פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! פיתה לחמנייה או לחם?! לחמניה קורנפלקס עם חלב או בלי?! בלי אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: קובי פרץ ואישתר יחד ! שיר אהוב: יש הרבה זמר אהוב: אייל גולן וקובי פרץ זמרת אהובה: לירזוש שיר <שכרגע> נדבקת בו: קובי פרץ ואישתר שרים יחד
דיסק אחרון שקנית: ריטה **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כן מעדיף לישון או לקום? לקום הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: שותה נס הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: שמה פיג'מה מה היית לוקח/ת לאי בודד? את ליאורוש חח היום הגרוע בחיים שלך: שנפלתי [= היום הכי טוב בחיים שלך: פגישה אם רז רז עברת על החוק? לא רוצה לגור במקום אחר? כן התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: כוסעמו בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשב השתכרת עד אבדן חושים?לא אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן אתה רגשן? כן אתה מאושר? כן אתה היסטרי?כן אתה אוהב חיות?כן אם היו נותנים לך הזדמנות לחזור לגיל קטן,היית לוקח? כן התמכרות : אין סטייה: לא 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אמא סבתא ואחי 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מחשב קניונים וטלויזיה שם הכי יפה לבן: ליאור שם הכי יפה לבת: לירז צבע: לבן סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: לא זוכרת [= השאיפה הכי גדולה: להיות שחקנית או דוגמנית

עונה:p

כללי שם:ליאור גיל: 14 גובה: 1.70 מידת נעליים: 38 מאיפה אתה בארץ?! באר שבע פירסינג: אוזניים קעקועים: אין:p תאריך לידה: 30.9.1995 מזל: מאוזניים עדה: רוסיה מספר מזל: 5 צבע שיער: גי'נג'י אחים/אחיות: אח צבע עיניים: חום **בעד/נגד.. סמים: נ=ג=ד סיגריות: נגד אלכוהול: לי אישית לא טעים אבל אני לא נגד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות:זכותם לי אין בעיה -בעד מערכת יחסים ממרחקים: אממ...נגד מערכת יחסים וירטואלית: נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! נעל ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! ביגדיי קיץ עדיף שיהיה נוח או יפה? יפה מהו הצבע ששולט בארון בגדים שלך?שחור **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! נס קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! ביסלי מסטיק: הובה בובה מתוק או מלוח?! מלוח פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! פיתה לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס עם חלב או בלי?! בלי אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: ריטה- למד אותי לרקוד שיר אהוב: יש הרבה זמר אהוב:קובי פרץ, אייל גולן זמרת אהובה: לירז, ריטה שיר <שכרגע> נדבקת בו: למד אותי לרקוד-ריטה דיסק אחרון שקנית: רמי קלינשטיין **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כן מעדיף לישון או לקום? לישון,לקום בשבת לדבר עם עדן הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: מצחצחת שיניים הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מנתקת את הטלפון חחחח מה היית לוקח/ת לאי בודד? את עדן היום הגרוע בחיים שלך: פיספסתי הופעה של ריטה
עצובב היום הכי טוב בחיים שלך: כשפגשתי את עדן יחד עם לירז עברת על החוק? לעבור כביש באדום נחשב? רוצה לגור במקום אחר? כןן.. תל אביב גם ככה אני שמה כמעט כל השבוע התחרטת על דברים שעשית? אממ...הרבה דברים לא זוכרת כרגע מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: עדן או לירז או ריטה חחו יוצא לי להגיד הרבה פעמיםם בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשב חחח כי יש לי בו טלויזיה חחחח השתכרת עד אבדן חושים?לאאאאא אתה אוהב לענוד תכשיטים?כן אתה רגשן?מאודדדד אתה מאושר? חחח יש ימים ויש ימים אתה היסטרי?חחח כןן לפעמים בשביל הצחוקים אתה אוהב חיות?מתהה על חיות אם היו נותנים לך הזדמנות לחזור לגיל קטן,היית לוקח?כןן התמכרות : להופעות של ריטה אני פשוט הולכת לאותה הופעה 3 פמעיים בחודששש סטייה: איןן לי 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אמא אבא שאחי 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מחשב טלויזיה פלאפון שם הכי יפה לבן: עומרי ..אתהה על השםםם הזההה שם הכי יפה לבת: לירז או ריטה או ליאור או עדן תבחרו חחחחחח צבע: שחור סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: הפגישהה עםם לירזזזז השאיפה הכי גדולה:להיות שחקהנית ודוגמניתתתתתתתתת

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo29.gif

כללי שם: סתיו גיל: 16 גובה: מטר וחצי בערך, גמדה מה לעשות מידת נעליים: 36 מאיפה אתה בארץ?! תל אביב סיטי
פירסינג: אין קעקועים: אין תאריך לידה: 23.2.93 מזל: דגים עדה: עיראקית מספר מזל: 8 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחות אחת צבע עיניים: חום **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: אני לא שותה, אבל אני לא נגד.. נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: כל אחד ומה שהוא רוצה מערכת יחסים ממרחקים: נגד מערכת יחסים וירטואלית: נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?! חצאית, אבל מיני.. טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? גופייה! סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! אף אחד. שונאת נעליים פתוחות. נעל ספורט או מגף?! מגף ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! קייץ
עדיף שיהיה נוח או יפה? יפה חחחח מהו הצבע ששולט בארון בגדים שלך? שחור, אבל יש עוד הרבה צבעים חוץ מזה.. **אוכל.. בשר או חלב?! בשרררר
קניבלית מה לעשות
שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! ביסלי מסטיק: בזוקה מתוק או מלוח?! מלוח פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! פיתה לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם שום דבר, שונאת קורנפלקס! אכלת משהו לא כשר? יכול להיות חח אתה שומר כשרות? בואו נגיד שאני לא נכנסת למסעדה ובודקת אם כשר שם, אבל אני לא אוכלת חזיר או משהו כזה **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: הקאבר של היהודים ל'אצלך בעולם'
שיר אהוב: הזמן שלך של היהודים. זמר אהוב: תום פטרובר זמרת אהובה: אורית שחף שיר <שכרגע> נדבקת בו: my immortal של אוונסנס. דיסק אחרון שקנית: מבול של קרן פלס **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? לא, האדם קובע את העתיד שלו. מעדיף לישון או לקום? לקום הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: פיפי וזה הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: גם פיפי
^^ מה היית לוקח/ת לאי בודד? אוכל, מים, מחשב, מוזיקה היום הגרוע בחיים שלך: כל התקופה של הפחדים שלי, סיפור ארוך \: היום הכי טוב בחיים שלך: כל פעם שהייתי בהופעה
עברת על החוק? לא רוצה לגור במקום אחר? לא התחרטת על דברים שעשית? בטח מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: חרא?
בנאדם של יום או לילה? יום מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשב השתכרת עד אבדן חושים? לא אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן אתה רגשן? מאוד אתה מאושר? אממממממ אתה היסטרי? כן אתה אוהב חיות? לא ממש חח אם היו נותנים לך הזדמנות לחזור לגיל קטן,היית לוקח? לא. התמכרות : מוזיקה סטייה: מוזיקה 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אין 3. כל האנשים שאני אוהבת ושעושים לי טוב. 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מזויקה[שוב], אוכל, מחשב שם הכי יפה לבן: יהלי שם הכי יפה לבת: הילי, לוטם צבע: שחור סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: לא עולה לי כרגע השאיפה הכי גדולה: להיות מאושרת + עם קריירה בתחום שאני אוהבת.

I saw Paul

New member
עונה

כללי שם: עדן גיל: 15.5 גובה: 1.56 מ' מידת נעליים: 39 (בעע) מאיפה אתה בארץ?! רחובות פירסינג: לא קעקועים: בקרוב! תאריך לידה: חמישה לספטמבר (לפני שנתיים חגגתם את פתיחת הפורות בתאריך הזה! אבל שנה שעברה חגגתם יום לפני... XD חחח אני זוכרת) מזל: בתולה עדה: פרסיה וספרדיה מספר מזל: 9 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח (עומר! 3>) ואחות- הילה צבע עיניים: חום **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: לא יותר מדי נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגדדדדד יחסים בין הומואים/לסביות: בעד מערכת יחסים ממרחקים: נגד... מערכת יחסים וירטואלית: נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? גופייה סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! מגף ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! קיף... עדיף שיהיה נוח או יפה? גם וגם... עדיף נח מהו הצבע ששולט בארון בגדים שלך? חום או לבן... **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! נס קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! ביסלי מסטיק: מנטה חזק... מתוק או מלוח?! מתוק פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! המבורגר פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחם! קורנפלקס עם חלב או בלי?! בלי אכלת משהו לא כשר? לא! אתה שומר כשרות? אכן!! **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: לירז צ'רכי- הכל יהיה בסדר שיר אהוב: זמר אהוב: פול מקרטני 3> זמרת אהובה: לירז צ'רכי!!!! שיר <שכרגע> נדבקת בו: Drive My Car- The Beatles דיסק אחרון שקנית: פול מקרטני- Memory Almost Full **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? לפעמים... מעדיף לישון או לקום? לישון... ת'אמת תלוי למה קמים הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: מצחצחת שיניים הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: שמה קרם פנים מה היית לוקח/ת לאי בודד? את האמ פי שלי היום הגרוע בחיים שלך: לא זוכרת! היום הכי טוב בחיים שלך: הופעת בכורה של ההצגה בבימת הנוער D= עברת על החוק? לא נראה לי.... רוצה לגור במקום אחר? כן... ניו יורק! מתה לחזור לשם... למרות שאין על ישראל 3> התחרטת על דברים שעשית? כן... מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: סבבה בטאבה... (הכל בגלל ולדימיר פרידמן 3>) בנאדם של יום או לילה? יום מעדיף/ה חוף או הרים?! הרים... טלוויזיה או מחשב?! טלויזיה השתכרת עד אבדן חושים? לא אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן... אתה רגשן? מאד אתה מאושר? חלקית אתה היסטרי? לפעמים אתה אוהב חיות? מאד! =] אם היו נותנים לך הזדמנות לחזור לגיל קטן,היית לוקח? לא התמכרות : להוריד לעצמי את הציפורניים תוך כדי שיעור... סטייה: רק אחת?... נראה לי שתיאטרון 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אמא, אבא, חנה, שלי רק שלושה? 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: בימת הנוער, משחק, מוזיקה שם הכי יפה לבן: דניאל שם הכי יפה לבת: גבריאל צבע: חום/לבן סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: לא עולה לי כרגע השאיפה הכי גדולה: לא לוותר גם כשקשה... ויהיה קשה

רותם654

New member
עונה../images/Emo9.gif

כללי שם:רותם גיל: 15 וחצי גובה: 1.58 .. מידת נעליים: 37 מאיפה אתה בארץ?! ראשל"צ/בת ים פירסינג: אממ לא.. קעקועים: לא.אני רוצה.. תאריך לידה: 24/12 מזל: גדי עדה: אממ ארגנטינאית,פולנייה וערקית מספר מזל: 4 ו7 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: שתי אחיות ואח צבע עיניים: חום כהה **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: נגד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: אני לא יעשה את זה אבל...כל אחד והנטייה שלו.. מערכת יחסים ממרחקים: כמה רחוק? מערכת יחסים וירטואלית: נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?! חצאית טייצ' או ג'ינס?! טייץ גופיה או חולצה עם שרוול? גופייה סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! תלוי איפה נעל ספורט או מגף?! נעל ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! קיץ!!!! עדיף שיהיה נוח או יפה? יפה ונוח.. מהו הצבע ששולט בארון בגדים שלך?שחור,לבן ואפור **אוכל.. בשר או חלב?! בשר שוקו או נס?! נס קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?! במבה מסטיק: מתוק או מלוח?! מתוק פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם חלב אכלת משהו לא כשר? לא... אתה שומר כשרות?כן **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: Count On My Love שיר אהוב: When you're gone זמר אהוב: אין משהו מעודף.. זמרת אהובה: הילרי דאף,לירז,אבריל לבין שיר <שכרגע> נדבקת בו: You'll Be In My Heart דיסק אחרון שקנית: הדיסק החדש של מריה איסבל **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כן מעדיף לישון או לקום? עכשיו? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: מצחצחת שיניים הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מתפללת מה היית לוקח/ת לאי בודד? חחח..הייתה לי שאלה כזאת לספר מחזור ועניתי את לירז ועופר שכטר חחח אבל הייתי לוקחת פלאפון.. היום הגרוע בחיים שלך: הרבה היו..אממ אני חושבת שסבתא שלי נפטרה שהייתי בכתה ג' היום הכי טוב בחיים שלך: לא יודעת הרבה.. עברת על החוק? איזה? רוצה לגור במקום אחר? לתקופה מסויימת הייתי רוצה לעבור לארגנטינה התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: "שיהיה.." בנאדם של יום או לילה? יום מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשב השתכרת עד אבדן חושים?פעם אחת אתה אוהב לענוד תכשיטים?כן אתה רגשן?לא הרבה אתה מאושר? כן אתה היסטרי?לא אתה אוהב חיות?כן אם היו נותנים לך הזדמנות לחזור לגיל קטן,היית לוקח?כן התמכרות : חוץ מהפורום הזה והמחשב עצמו? לא.. סטייה: ... 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מוזיקה,חבריים ו..מחשב? חחח 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: שם הכי יפה לבן: גיא שם הכי יפה לבת: מדלן-לועז רותם עיברי חחח סתם נטע..ניאה לי צבע: לבן..שחור...תכלת... סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: הרבה דברים השאיפה הכי גדולה:להיות שחקנית מצליחה חחח

p b a

New member
רותם!!!

אמרו לך 3 אנשים! רק רציתי לדעת אם את אוהבת אותי!!רר את רוצה לספר לי מתי השתכרת.עד הקאה?~הרמת גבה~ והצבעים האהובים עליך זה לא- כחול ירוק ולבן? הצבעים השולטים שלך זה שחור לבן ואפור?

p b a

New member
מותר לי לענות, כן?

כללי שם:פז גיל: 14 ו10 חודשיים שמתי לב לזה אתמול! גובה: 1.56 מידת נעליים: 36:$ מאיפה אתה בארץ?!חולון\ראשון\ואיזה פעם בשבוע בערך ת"א פירסינג: הליקס והוא כזה שווה קעקועים: אין תאריך לידה: 22\7\94 מזל: סרטן עדה: רומנייה ובולגריה מספר מזל: 2 צבע שיער: אדום שהפך לגינגי שרציתי לצבוע לחום ויצא גינגי חום אחים/אחיות: 3 אחיות צבע עיניים: חום **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד!! אלכוהול: אין לי בעיה נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:נגד יחסים בין הומואים/לסביות: כל אחד ומה שהוא אוהב מערכת יחסים ממרחקים: לא מערכת יחסים וירטואלית: לאאא! **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! גינס גופיה או חולצה עם שרוול?גופיה סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! נעל ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! תלוי עדיף שיהיה נוח או יפה? כל הבגדים שלי גם נוחים וגם יפים מהו הצבע ששולט בארון בגדים שלך?שחור **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! מים!!!!!! במבה או ביסלי?! במבה מסטיק: מתוק או מלוח?! תלוי פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס עם חלב או בלי?!עם אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות?לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: יוני בלוך-התקף לב קטן שיר אהוב: לא יודעת.. זמר אהוב: יוני בלוך1 זמרת אהובה: אפרת גוש! שיר <שכרגע> נדבקת בו: לא יודעת דיסק אחרון שקנית: ביטלס **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כן מעדיף לישון או לקום? כרגע לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר:שותה מים! הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון:לא יודעת:S לא שמתי לב לזה עדין מה היית לוקח/ת לאי בודד?מצלמה-וואי כמה תמונות יפות יהיו שם! היום הגרוע בחיים שלך: לאוכרת,מה שאני זוכרת עכשיו זה היום שמייפל נפטרה..:( היום הכי טוב בחיים שלך:לא זוכרת עברת על החוק? אני מניחה שכן.. רוצה לגור במקום אחר? לתקופה זמנית התחרטת על דברים שעשית? כןןן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: לא יודעת:S אולי רותם תגיד לי..? בנאדם של יום או לילה? יום מעדיף/ה חוף או הרים?! תלוי טלוויזיה או מחשב?! מחשב גם שם יש טלוויזיה השתכרת עד אבדן חושים?לא שזכור לי0אני היחידה שמבינה את הקומיות בזה? אתה אוהב לענוד תכשיטים?אני מניחה שכן אתה רגשן?כן אתה מאושר?כן אתה היסטרי?לא אתה אוהב חיות?כןן.! אם היו נותנים לך הזדמנות לחזור לגיל קטן,היית לוקח?כןןןןןןןן!! התמכרות : לא יודעת אני מניחה שיש המון כאלה סטייה: כנ"ל לגבי ההתמכרות 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם:רותם דנה.. והשלישי כבר מתחיל התלבטות.. 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם:פלאפון מחשב.. ו... מים שם הכי יפה לבן: לא יודעת שם הכי יפה לבת: לא יודעת צבע: שחור\סגול סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה:המון! השאיפה הכי גדולה:לא יודעת:S

RTur

New member
עונה:

כללי שם: ארתור גיל: 20 גובה: 1.74 מידת נעליים: 41 מאיפה אתה בארץ?! באר שבע פירסינג: אין קעקועים: אין תאריך לידה: 19.11.88 מזל: עקרב עדה: בלרוסי מספר מזל: 8 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח קטן צבע עיניים: חום **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: בעד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: אין לי בעיה עם זה מערכת יחסים ממרחקים: לא אפקטיבי לדעתי מערכת יחסים וירטואלית: תלוי איזה מערכת יחסים **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? חולצה עם שרוול סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! נעל ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! קיץ עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח מהו הצבע ששולט בארון בגדים שלך? כחול **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?! במבה מסטיק: מה איתו? מתוק או מלוח?! מתוק פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס עם חלב או בלי?! בטח שעם אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות?לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: האמת שלנו של בטי שיר אהוב: NO DOUBT - DONT SPEAK זמר אהוב: דודו טסה זמרת אהובה: לירז צ'רכי שיר <שכרגע> נדבקת בו: פוקר פייס דיסק אחרון שקנית: בסוף מתרגלים להכל - דודו טסה **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? בערך מעדיף לישון או לקום? לקום הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: מתלבש הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מסדר את המיטה מה היית לוקח/ת לאי בודד? אין לי מה לעשות באי בודד היום הגרוע בחיים שלך: לא יודע היום הכי טוב בחיים שלך: לא יודע עברת על החוק? כן רוצה לגור במקום אחר? לא התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: אממ.. סבבה? בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשב השתכרת עד אבדן חושים? לא אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא אתה רגשן? כן אתה מאושר? כן אתה היסטרי? לא אתה אוהב חיות? כן אם היו נותנים לך הזדמנות לחזור לגיל קטן,היית לוקח? כנראה התמכרות : הממ... מוסיקה סטייה: הממ.. לא יודע 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אמא, אבא, אחי 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מוסיקה, מחשב, אינטרנט חחח שם הכי יפה לבן: לא יודע שם הכי יפה לבת: לא יודע צבע: כחול סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: יש הרבה השאיפה הכי גדולה: ג'וינט חחח סתם. לעשות מוסיקה טובה

רוית46

New member
עונה::)

כללי שם:רוית גיל:שוקר גובה:1.55 מידת נעליים:39 מאיפה אתה בארץ?!כפר סבא פירסינג:עגיל קטנצ'יק באף קעקועים: בחיים לא!! תאריך לידה:14.2.96 (יום האהבה P: ) מזל:דלי עדה:רבע פרסייה רבע תימנייה חצי רומנייה מספר מזל:8 צבע שיער:חום כהה אחים/אחיות:2 אחיות אח 1 צבע עיניים:חום **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: בעד אבל במידה נורמלית נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:נגד יחסים בין הומואים/לסביות:אלה חיים של כל אחד מי אני שיפריע מערכת יחסים ממרחקים:בעד מערכת יחסים וירטואלית:נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?!מכנס טייצ' או ג'ינס?!ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול?גופייה סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! מגף ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף? בגדי קיץ עדיף שיהיה נוח או יפה? גם וגם מהו הצבע ששולט בארון בגדים שלך? שחור/לבן **אוכל.. בשר או חלב?! בשר שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! במבה מסטיק:מנטה מתוק או מלוח?!תלוי.. פיצה או פלאפל? פלאפל המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! פיתה לחמנייה או לחם?! לחם קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם חלב אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות?כן **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת:"מאמי זה נגמר" שיר אהוב: im a bitch.im whith you זמר אהוב:אייל גולן זמרת אהובה:לירז צ'רכי.ריטה.ריקי גל. שיר <שכרגע> נדבקת בו:מאמי זה נגמר דיסק אחרון שקנית:ריקי גל-החדש **כול מיני.. מאמין/ה בגורל?לפעמים כן מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר:שוטפת פנים הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון:שוגרת טלויזיה מה היית לוקח/ת לאי בודדה: סט של מוי כיף,חבילת קלפים,ספר טוב ורדיו על בטריות... היום הגרוע בחיים שלך:לא זוכרת.... היום הכי טוב בחיים שלך:הבת מצווה שלי עברת על החוק?לא רוצה לגור במקום אחר?כעע ברוררררררררררר התחרטת על דברים שעשית? לפעמים מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה:סבבה,יעני, בנאדם של יום או לילה? יום מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! טלויזיה השתכרת עד אבדן חושים?לא אתה אוהב לענוד תכשיטים?מצחיק לשאול דווקא אות עם אני אוהבתת אתה רגשן?הרבה פעמים אתה מאושר?כן אתה היסטרי?תלוי מתי אתה אוהב חיות?כע אם היו נותנים לך הזדמנות לחזור לגיל קטן,היית לוקח?ברור התמכרות : קולה סטייה: לישון עם חדר מסודר וחושך בכל הבית 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם:אמא סבא אחותי הקטנה 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם:פלאפון מוסיקה משחק. שם הכי יפה לבן:נעם שם הכי יפה לבת:הרבהההההההה צבע:גווני הכחול סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה:לא חסר השאיפה הכי גדולה:להיות שחקנית וזמרת

עונה../images/Emo3.gif

כללי שם:אתי גיל: 13.7 גובה: 1.51 מידת נעליים: 39 מאיפה אתה בארץ?! נתניה פירסינג: הליקס קעקועים: אין תאריך לידה: 19.9.1995 מזל: בתולה עדה: בוכרית מספר מזל: 9 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 אחים צבע עיניים: חום **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: לא חשוב
אלכוהול: כנ"ל נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: שיהיה להם בכיף...
מערכת יחסים ממרחקים: נגד מערכת יחסים וירטואלית: נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול?חולצה עם שרוול סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! נעל ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! ביגדיי קיץ עדיף שיהיה נוח או יפה? יפה מהו הצבע ששולט בארון בגדים שלך?שחור **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! ביסלי מסטיק: תות מתוק או מלוח?! מתוק פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? בדרך כלל **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: דודו אהרון - הכול זה מלמעלה שיר אהוב: יש המון... זמר אהוב: דודו טסה זמרת אהובה: לירז
, קרן פלס שיר <שכרגע> נדבקת בו: אמצע הלילה בכפר
דיסק אחרון שקנית: לא זוכרת חחח ... **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כן מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: להדליק טלוויזיה ערוץ 22 הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: לכוון שעון בטלוויזיה שיתכבה אחרי 10 דקות מה היית לוקח/ת לאי בודד? מחשב נייד היום הגרוע בחיים שלך: יש הרבה.. היום הכי טוב בחיים שלך: כנ"ל עברת על החוק? תלוי... רוצה לגור במקום אחר? אכן
התחרטת על דברים שעשית? ברור מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: לעזאזל בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשב השתכרת עד אבדן חושים? אכן
אתה אוהב לענוד תכשיטים?אכן
אתה רגשן?לא ממש אתה מאושר? ליפעמים אתה היסטרי?רק במצבים קשים אתה אוהב חיות?מאוווד אם היו נותנים לך הזדמנות לחזור לגיל קטן,היית לוקח?כןןןןןן התמכרות : XL סטייה:
3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: נתנאל,ליאן,דיויד 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מחשב,פלאפון,טלוויזיה שם הכי יפה לבן: יהודה שם הכי יפה לבת: עדי צבע: לבן,שחור סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: יש הרבה... השאיפה הכי גדולה:כנ"ל

למעלה