שאלון

../images/Emo41.gif שאלון ../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif

שאלות כלליות: שם: גיל: יומולדת: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: דברים אהובים: להקה: זמר/ת: שחקן/ית: . אוכל: בגד: . סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים: הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: התנשקת: טסת לחו"ל: ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר: רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או ? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה עושה גבות? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית: אהבה בשלט רחוק?

עונהנהנה :]

שאלות כלליות: שם: הוד גיל: 16.5 יומולדת: 12.1.91 גובה: 1.71 צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום כהה דברים אהובים: להקה: היהודים זמר/ת: חמי,איגי,תום,אביב,טיטי שחקן/ית: . יש מלא אוכל: יש מלא בגד: ג'ינס וגופיה סתם חפץ בחדר: הפד אימונית שלי דיסק: פורטה
סרט: יש מלא טובים בנאדם: אעע..לא פייר! חדר בבית: של התופים מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: לוזוכרת הריח האחרון שהרחת: של אחותי הרעש האחרון ששמעת: הודעות מהמסנג'ר הספר האחרון שקראת: ספר של גלגל המזלות המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "למה זה לא עובד?!?!" הבנאדם האחרון שחשבת עליו:
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מסך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? כלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין לי כוח
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שיבי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? לאדעת מה אתה לובש כרגע? פיג'מה-חולצה קצרה שחורה של הצבא של אחותי ומכנס כדורסל שחור קצר מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאכול בטח name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: שיבי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: לא שונאת אנשים השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אביה שם של קרוב משפחה אהוב: מור וחן השם של חבר-אינטרנט אחד: צליל השם של המורה השנוא/ה עליך: פפפפפפ השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לאדעת השם של חיית המחמד שלך (אם יש): ביג'ה..סתם
אין
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה: כןכן
ואיזה תה: רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס יומן יש לך לבצפר (אם יש): כן של בובספוג=] מחשב יש לך: כע מצלמה יש לך: כע פלאפון יש לך: כע סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: חח תלוי מה כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? רוני עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? מוזיקה איזה חלונות פתוחים לך במחשב? דיי מה עשית לפני שענית על השאלון? התכתבתי נהגת: לא התנשקת: לא טסת לחו"ל: מחר
ביזבזת את כל הכסף שלך: כע עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כע נשארת ער לילה שלם: כן אתמול עבדת במשהו והרווחת כסף: כע או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? לא כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? על הקירות דיסקמן או ? MP3 אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? כן, הודקה יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מלא דברים יש לך חשבון פלאפון גבוה? כע למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כע אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כע אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? זה תלוי מה הצבע האהוב עליך? כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הרבה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הרבה אתה מאושר? כע היית פעם מאוהב? כע כיף? כע שיחקת פעם בסימס 2? כע מה אתה חושב על העם הבריטי? חתיכים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? שחייבים להתגייס! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? הייתי נגד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: דיי מאמין ב- אלוהים? כע רוחות? כע חיים שלאחר המוות? כע גלגול נשמות? כע פיות? לא מלאכים? כע ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית: כע אהבה בשלט רחוק? כע

מאיה911

New member
"לישון בלי לחלום, לישון בלי לדעת!"

"לשקר בלי לחשוב, לאהוב בלי לגעת..." שאלות כלליות: שם: מאיה גיל: 15 ו3 שבועות
יומולדת: 19.7 גובה: נמוך מיידי
צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: איפה הילד זמר/ת: איגי שחקן/ית: כל מיני.. אוכל: של סבתא
בגד: .ג'ינס וואיזה חולצה סתם חפץ בחדר: מערכת דיסק: כולם של איגי
סרט: שודדי הקאריבים בנאדם: אחותי ושימאן
חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: 5 דק' שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: לפני שעתיים ככה הסרט האחרון שראית: שבוע שעבר הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי הרעש האחרון ששמעת: את הכלב שלי מגרגר הספר האחרון שקראת: פהיי.. מזמן
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "חייבת ללכת לישון.. קמה מחר מוקדם
" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חברה שלי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך [?!] תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? שמאל- קיר, ימין- דובי קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אני בחדר של אחותי אז של דין דין אביב קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אין לי שיחות
וידיד שלי התקשר אחרון קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין פה מה אתה לובש כרגע? מכנס שחור וסתם גופיה מעפנה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לראות קצת טלוויזיה וללכת לישון name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: ליאור וניצן השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אממ.. בת שושן
סתם לא שונאת אפחד השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: הדס שם של קרוב משפחה אהוב: גיא בנדוד השם של חבר-אינטרנט אחד:ירדנוז
השם של המורה השנוא/ה עליך: רונית בלום.. כלבע
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לאדעת השם של חיית המחמד שלך (אם יש): ג'ז!!! יפה שלייי
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה עדין
קפה אתה שותה: נס ואיזה תה: צמחים
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: באבלס יומן יש לך לבצפר (אם יש): לא קניתי עדיין מחשב יש לך: רגיל!! מצלמה יש לך: רדו ממני פלאפון יש לך: מאוד מאוד מעפן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: הא!? כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? מעיין- חברה וליאור עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד עכשיו מה אתה שומע? לישון בלי לחלום- מטרופולין איזה חלונות פתוחים לך במחשב? תקייה של תמונות, מסנג'ר ומדיה פלאייר מה עשית לפני שענית על השאלון? יצאתי לס"ס נהגת: כה
התנשקת:
טסת לחו"ל: ככה... גם טסה מחר ביזבזת את כל הכסף שלך:על אילת שנה שעברה עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא קה המון זמן נשארת ער לילה שלם: לפני שבוע.. סעמק איזה לילה נוראי
עבדת במשהו והרווחת כסף: בייביסיטר או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב וקיץ
שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? ניראלי מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? רוק!! פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 אממ.. MP לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? רימאיה, חיה
, וקוף
יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להיות עם חברים, לראות טלוויזיה יש לך חשבון פלאפון גבוה? כבר לא.. אין לי שיחות למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות
!!!!!!!1 ראבק חייבת שיחות
אתה עושה גבות? כה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? תעזבו אותיי!!!!!! אתה מרגיש יפה? נחמד... למה? כי אני עם פאן
אתה ביישן או פתוח? ביישן מה הצבע האהוב עליך? לבן, שחור, תכלת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? לא ממש היית פעם מאוהב? לא כיף? שיחקת פעם בסימס 2? יאפ מה אתה חושב על העם הבריטי? הא?! מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ברור שלהתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימין אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: הופעות למינהן מאמין ב- אלוהים? כה רוחות? חלקית חיים שלאחר המוות? לאדעת גלגול נשמות? כה פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: יש מצב אהבה בשלט רחוק? אולי

Ronushnush

New member
כואב לי הראש!!!

שם: רוני גיל: 16 ומחצה! יומולדת: 8.12 גובה: מה אכפת לכם צבע שיער: חום צבוע לשחור אבל חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: איפה הילד, דיורמה, המכשפות, מרקורי רב, מידנייט פיקוקס זמר/ת: איגייייייייי שחקן/ית: .לאדעתתתתת אוכל: תירסססססס בגד: תחתוניםםםם סתם חפץ בחדר: המיטה!!!!!לישון!!!!!!!! דיסק: חוח אממ הרבההה, כרגע מכונה סרט: מספררים של אדאוארד בנאדם: אמאאא כפרעליה חדר בבית: סלון :] מטבחחחחח חחח :] אמבטיה :] חדר שלי :] הכלללל מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני כמה דקות באוטובוס עם דנעל'ה שמעת מוזיקה: לפני חצי שעה בים נפגשת עם חברים: נו הרגע שבתי הביתה הסרט האחרון שראית: אמממ וואי ראיתי היום משהו בדיוידי, לא אהבתי בכלל, לא זוכרת את השם. מישהו שמחליט שהוא נוחף וכן זה מפגר כמו שזה נשמע. הריח האחרון שהרחת: סיגריות הרעש האחרון ששמעת: מזגן הספר האחרון שקראת: ה"פ 7 המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: צריך להתקלח ואין לי כוח הבנאדם האחרון שחשבת עליו: לאדעת תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך גאונים תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? די זיבי קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? די לחלק הוראות קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? דייייי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אוף סתמווווווו מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וסטרפלס ירוק עם ציורררררררר מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להתקלח ולישון, כ"כ name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: דנה, רותם, ענבל וחן השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אבא מספיק שם? השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: חח מי זוכר שם של קרוב משפחה אהוב: אמא השם של חבר-אינטרנט אחד: הוד השם של המורה השנוא/ה עליך: אורית, פאולה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אבא השם של חיית המחמד שלך (אם יש): לונה כפרעליה נשמתי
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מה שאנשים מביאים לי קפה אתה שותה: בימים אלה אני מערבבת שני סוגים
, כפית מזה כפית מזה ואיזה תה: לא שותה תה משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אני לא יומן יש לך לבצפר (אם יש): חחחח אין לי יומן מחשב יש לך: מאיפה לי מצלמה יש לך: לא יודעת פלאפון יש לך: אני גם לא יודעת ואין לי כוח לחשוב סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: את הכלבה היפה שליייי כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם אפחד כולם נטשו עם מי אתה מדבר בטלפון? אני לא?! מה אתה שומע? אני לא?! איזה חלונות פתוחים לך במחשב? זה ומייספייס מה עשית לפני שענית על השאלון? הייתי ביםםםם נהגת: לא התנשקת: כן וממש לא מזמן לול טסת לחו"ל: כע ביזבזת את כל הכסף שלך: עובדים על זה! אבל כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: חחחחחחחחחחחחח איכ כן שופינגגגג נשארת ער לילה שלם: כן כל החופש עבדת במשהו והרווחת כסף: כןןןן בארומפיכס!!!! או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? לאדעת הכל שחור או לבן? לבן בחלום שחור. פופרוקפופרוקקקקקק מחשב או טלויזיה? אממ מחשב ספה או כורסה? ספה אפשר להשתרע. איזה מילה חחחחחחחחחחחחחחח ארנק או קופה? להשתרעעעעעעעע המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? להשתרעעעעע כסא מסתובב או כסא רגיל? חחחחח רגיל כי עם מסתובב אני דופקת מסתובבים עד שיש לי להקיא כסא עם ידיות או בלי ידיות? חחחחח אנערף בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט יאמיאמ שניצל טופו או שניצל רגיל? רק תירס! אמריקה או אנגליה? אנגליה, חתיכים ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? תלוי. כעיקרון רוק פוסטרים או קירות חלקים? צוויץ צוויץ פוסטרים דיסקמן או ? MP3 ארר גם וגם לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? ארר עם הרמוקלים במחשב טובים אז למי אכפת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? רוני בונבוני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשמוע מוזיקה יש לך חשבון פלאפון גבוה? תשאלו את אמא למה? כי היא משלמת מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמסים אתה עושה גבות? מן הראוי אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לא למה? כי אני נקבה וככה זה כולנו אתה ביישן או פתוח? חציחצי מה הצבע האהוב עליך? כולם מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? כלום מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הרבה אתה מאושר? כן , האמת שכן היית פעם מאוהב? פעם אחת כיף? לא. שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? הם שותים יותר מדי תה. אגב, יש כמה בריטים שמסתובבים לאחרונה בסנטר ושואלים אותנו את אותה השאלה בדיוק. חחחח ו"איך אתם מבלים כשאתם יוצאים פה?" וכאילו מה נגיד, רוכבים על גמלים? כמוכם אוליייי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס. מספיק טוב? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לאדעת שטוב שהתנתקו ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: חח ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: כלמיני מאמין ב- אלוהים? סוג של רוחות? לא חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? מסתבר. אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לא

Peeeach

New member
נה..:] ניראלי שעשיתי כבר את השאלון הזה..

שאלות כלליות: שם: מור גיל: 15 יומולדת: 20.7 גובה: מטר 60 ומשהו צבע שיער: חום בהיר צבע עיניים: חום בהיר חחח דברים אהובים: להקה: פירל ג'ם זמר/ת: שרלי קרואו ואיגי וקסמן שחקן/ית: .ג'סיקה אלבה ואממ ניקול קידמן אוכל: תבשיל של אמא חחח בגד: . חולצות עם דמויות ומסרים מגניבים חח לא מצאתי שם אחר לזה.. מכנסים דגמחים, שמלות שאנטיות ^_^ סתם חפץ בחדר: מיטה? דיסק: מוניקה סקס יחסים פתוחים סרט: 5 ילדות יפות, הניצוץ, תפוז מכני בנאדם: גיא חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: בבוקר עם אמא !!!!!! שמעת מוזיקה: אתמול? נפגשת עם חברים: אתמול - הפוך הסרט האחרון שראית: גופה בהזמנה חחח הריח האחרון שהרחת: טוסט? הרעש האחרון ששמעת: צרחות מעצבנות עם הבוקר בין אמא שלי לאחותי הספר האחרון שקראת: משוואה עם נעלם, התחלתי לפחות חח המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: חה הבנאדם האחרון שחשבת עליו: -_- תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? שמואל במתפסת ימים באויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הוא בלי קופסא והוא דיסק ריק קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? ואי הוא למעלה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? שמעו אני לא בחדר מה אתה לובש כרגע? בוקסר צהוב כזה וחולצה של טימי מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להמשיך בחיי name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: סאלי לילי ועופרי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אממ .. ספיר השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מה? כאילו חבר? לא זוכרת, אולי יוגב שם של קרוב משפחה אהוב: רעות :] השם של חבר-אינטרנט אחד: כאילו בפורום? אני זוכרת רק את דנה
השם של המורה השנוא/ה עליך: ברררר חגית השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:ליאור השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: לא מתה על מסטיקים, אז מה שיש קפה אתה שותה: אממ של עלית ואיזה תה: בע רק כשאני חולה ויסוסקי
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת במשחקי מחשב חחח יומן יש לך לבצפר (אם יש): סאות' פארק:))))))))) מחשב יש לך: מין הסתם חחח מצלמה יש לך: לאמא פלאפון יש לך: כה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:ציצים חחח כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם רועי עם מי אתה מדבר בטלפון? לא מדברת בטלפון מה אתה שומע? רעש מהברכה לייד הבית איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אממ חלון סתם אל האינטרנט, תיקיה של תמונות, המסנג'ר, ורועי מה עשית לפני שענית על השאלון? הכנתי טוסט נהגת: כה חחח התנשקת: כה טסת לחו"ל: כה ביזבזת את כל הכסף שלך:כה עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לאא נשארת ער לילה שלם:כה עבדת במשהו והרווחת כסף: כה או/או. יס או הוט? ישלי יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'רר קיץ/אביב או חורף/סתיו? סתיו שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? קופההה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? בשר פסטה או סלט?פסטהה שניצל טופו או שניצל רגיל?רגילללללללללל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 mp3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? peeeach יש לך חבר/ה? נופ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לגרד בביצים יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן\= למה? לא נשלט מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן ... אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגליים ידים ושחי חחח אתה מרגיש יפה? אחרי שאני מורידה שערות? בטח למה?ככה אתה ביישן או פתוח?פתוח מה הצבע האהוב עליך? כתום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לא יודעת מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אממ כלום חחחח אתה מאושר? מאוד היית פעם מאוהב? לא כיף? שיחקת פעם בסימס 2? לאא מה אתה חושב על העם הבריטי? סאקס מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? זה תלוי.. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלל כללללל למה? כי זה טעים ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:כל יום מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים?לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוקלא

לאיור

New member
../images/Emo9.gifהחיים זה חרא!!!

שאלות כלליות: שם: ליאור גיל: 15 וחצי יומולדת: 15.1.92 גובה: 1.63 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: שייגעצ זמר/ת: איגי שחקן/ית: . ג'וני דפפ!
אוכל:ג'חנון של סבתא בגד: . סתם חפץ בחדר: טלווזיה דיסק: של שייגעצ סרט: שודדי הקאריביים!! בנאדם: מאיה הקטנה שלי חדר בבית: שלי ושל אח שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני כמה דקות שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: אתמול בלילה הסרט האחרון שראית: אמ.. בטלוויזיה- שרק 2 הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי הרעש האחרון ששמעת: הפן של אמא -.- הספר האחרון שקראת: עזבו
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אני חייבת Fender Telecaster
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: .... תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? כמעט נוגעת במסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ימין- מעקה - שמאל - עוד כסא קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? R.H.C.P. Stadium Arcadium קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? מאיה. אמא. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? חוות החיות..
מה אתה לובש כרגע? מכנס של היינס וטישרט שחורה של אדידס מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאכול לישון קצת וללכת עם מאיה ל..רופא שיניים
name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: מאיה הקטנה וזהר השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: בתתת שושן!! חח סתם השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: ניצן שם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: ליל השם של המורה השנוא/ה עליך: גר...רונית בלום. רונית אבגי. אורית כפית. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: טל.. ג... השם של חיית המחמד שלך (אם יש): ויינייי יפהה שלי
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה: נס ואיזה תה: ירוק- לימונית ולואיזה
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: באבלס יומן יש לך לבצפר (אם יש): עדיין אין.. מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: nokia 6230 אבל עוד מעט מחליפים סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: עזבו להשוויץ כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אמ.. אפחד.. כולם ישנים עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? Drake Bell - I Know איזה חלונות פתוחים לך במחשב? ווינמפ, תיקיית שירים. היידפארק.וואלה.מסנג'ר מה עשית לפני שענית על השאלון? התקלחתי נהגת:
התנשקת:
טסת לחו"ל:
ביזבזת את כל הכסף שלך:
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:
נשארת ער לילה שלם:
בית ריקק..
עבדת במשהו והרווחת כסף:
או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'רר! קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף\סתיו שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? לא יודע ת כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה וסלט!
שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל.. אמריקה או אנגליה? שניהם ישראל או מקום אחר: מקום אחר.. רוק או פופ? רוק!!! פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים
דיסקמן או MP3 ? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? אמ.. במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? שין יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לנגן
יש לך חשבון פלאפון גבוה? בד"כ כן למה? כי אני מתקשרת הרבה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? לא.. אני מגדלת שם חורשה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן.. אתה מרגיש יפה? לא ממש למה? אתה ביישן או פתוח? תלוי למי מה הצבע האהוב עליך? שחור אפור אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? רחוקה מאד מזה היית פעם מאוהב? כן כיף? .. שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? מהה!? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? עזבו ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אני כותבת בשתי הידיים רק שביד שמאל זה יוצא ממש מכוער
אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אחח.. הופעות טובות מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? בערך חיים שלאחר המוות? ממ... גלגול נשמות? לא יודעת פיות? לא מלאכים? "אין בכלל מלאכים בשמיים" ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: =\ אהבה בשלט רחוק? לא יודעת

kepit

New member
כשהיא תבוא.. מה יהיה פה מה יהיה?

שאלות כלליות: :] שם: סתיו :] גיל: 14(טוב נו עוד לא.. :[ ) יומולדת: 26.10 (עוד מעט נהנהנה :]] ) גובה: לאדעת.. צבע שיער: שטני כזה.. צבע עיניים: אחת כחולה אחת חצי כחולה חצי חומה
דברים אהובים: להקה: כרגע - התקווה 6, קרח 9,ופלאסיבו.. זמר/ת: נאמ-איגי,שילה פרבר
שחקן/ית: לאדעת.. אוכל: פשטידת תירס
גרר בגד: מכנסיים של גאיה.. חולצות של גאיה זה מה שאני לובשת כל הזמן חח סתם חפץ בחדר: פלאפון ? דיסק: שרון הולצמן -סיוכי קלוש.. סרט: מבצע סבתא
בנאדם: לאדעת... חדר בבית: של גאיה (הכי יפה D:) מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: ממ מקודם עם אמא שמעת מוזיקה: ברגעים אלו ממש :] נפגשת עם חברים: אתמול :] הסרט האחרון שראית: בקולנוע? הארי פוטר :S הריח האחרון שהרחת: לאדעת.. הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה? הספר האחרון שקראת: ממ וואו אני לא זוכרת.. התחלתי את מיליון רסיסים קטנים או משו.. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אני לא אוהבת את השיר הזה..: \ הבנאדם האחרון שחשבת עליו: לאדעת.. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? המסך של המחשב (?) תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? יד ימין במאורר יד שמאל בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין דסיק.. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?עדי כפרעלייה
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין מה אתה לובש כרגע? מכנסיים אדומים וחולצה גזורה של מישו צוחק D: מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להכין פשטידת תירס (באלי מה מה..) name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: עדי (?) השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אני לא שונאת אנשים אני קצת לא אוהבת אותם.. סתם כרגע ניר.. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: עזבו.. שם של קרוב משפחה אהוב: אוהד השם של חבר-אינטרנט אחד: שי השם של המורה השנוא/ה עליך:אורלי :S:S:S השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ממ צליל היא סובלת עכשיו D: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): דניאל (?) איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: נופ ואיזה תה: גם זה בקושי.. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: באבאלס
יומן יש לך לבצפר (אם יש): עוד לא.. מחשב יש לך: מן הסתם.. מצלמה יש לך: מתה
פלאפון יש לך:סוגשל סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:יש לי מתכון להכנת פשטידת תירס נורא טעימה D: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? חנן.. וגם זה בקושי.. עם מי אתה מדבר בטלפון? כרגע? אפחד.. מה אתה שומע? אחד אלוהים-איפה הילד איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מדיה פלייר פורום חנן.. מה עשית לפני שענית על השאלון? שלחתי לחנן שיר D: נהגת: פעם אחת :] התנשקת: יאפ : \ טסת לחו"ל: טרם D: ביזבזת את כל הכסף שלך: עוד לא.. אבל הוא עוד מעט ייגמר : \ עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: חח לא נשארת ער לילה שלם:יאפ עבדת במשהו והרווחת כסף: בייביסיטר? או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר
קיץ/אביב או חורף/סתיו?זה משתנה.. שחור או לבן? שחור.. מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה?כורסה ארנק או קופה? ארנק(?) המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? גם זה משתנה.. כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא מסתובב!!! כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה
שניצל טופו או שניצל רגיל?שניצל רגיל : \ אמריקה או אנגליה? אמריקה(?) ישראל או מקום אחר: ישראל עוד לא הייתי מחוץ לישראל.. רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? קירות עם ציורים :] דיסקמן או ?MP3 דיסקמן אבל לא הדיסקמן שלי כי שלי חצי מת ואני צריכה חדש.. לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? קפיט או לחילופין kepit :] יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מוזיקה,חברים... יש לך חשבון פלאפון גבוה? יש לי טוקמן : \ למה? כי ככה אבא עשה : \ מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMSים אתה עושה גבות? לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? יאפ אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? ככה:] אתה ביישן או פתוח? תלוי מתי ובפניי מי מה הצבע האהוב עליך? כתום
וקצת שחור.. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? ממ לאדעת הרבה.. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לאדעת.. אתה מאושר? רוב הזמן :] משתדלת :] היית פעם מאוהב? משו כזה... כיף? לא שיחקת פעם בסימס 2?לא מה אתה חושב על העם הבריטי? מה איתו? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגדנגדנגד! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל אבל לא הכל... לא אוכלים כבשים!!! למה?כי כבשים זה דבר כלכך חמווד ואסור לאכול אותם! ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:לג בעומר :[ מאמין ב- אלוהים? דא רוחות? לפעמים חיים שלאחר המוות? דא גלגול נשמות? נייט פיות? כןכןכןכן מלאכים? לפעמים : \ ערפדים? נייט אהבה ממבט ראשון? דא אהבה וירטואלית: דא אהבה בשלט רחוק?לאדעת...

Oyster Girl

New member
....

שם: מיכל גיל: 17 יומולדת: 22.7 גובה: 1.89 צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חום כהה דברים אהובים: קולנוע, מוסיקה להקה: איזבו זמר/ת: חמי שחקן/ית: .ג'וני דפ אוכל: ג'אנק בגד: טישרט וג'ינס סתם חפץ בחדר: סטנד ענקי של קפטן ג'ק ספארו
דיסק: חמלה סרט: המספריים של אדוארד בנאדם: אבא חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: אתמול בערב הסרט האחרון שראית: אייס ונטורה 2
אין , הסרט הזה קורע מחדש כל פעם הריח האחרון שהרחת: הריח של הבמבה הרעש האחרון ששמעת: מכוניות הספר האחרון שקראת: אני באמצע כרוניקות של בוב דילן המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: כואבת לי הבטן הבנאדם האחרון שחשבת עליו: דנה תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין דיסקים לידי.... קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי לאחותי ואסתי התקשרה אלי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין לידי ספרים מה אתה לובש כרגע? פיג'מה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להשתין name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: ----- השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: ------- השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: ניר שם של קרוב משפחה אהוב: ניר (זה לא אותו אחד) השם של חבר-אינטרנט אחד: דנה השם של המורה השנוא/ה עליך: דורון
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: *** השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין
אבל יש לי חתול רחוב שקוראים לו אדוארד איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: אורביט קפה אתה שותה: לא שותה קפה ואיזה תה: ויסוצקי משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סוליטר יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין לי מחשב יש לך: חדש מצלמה יש לך: מצוקמקת של ניקון פלאפון יש לך: מוטורולה V3 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: סטנד בגודל אדם של ג'וני דפ
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? רותם ודני עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? פסקול של סיפורי דגים איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פורום איגי, פורום חמי, מוסיקה ומסנג'ר מה עשית לפני שענית על השאלון? אכלתי נהגת: לא התנשקת: כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: הלכתי ביום קיץ? נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? סתיו וחורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? אף אחד בעקרון ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים! יש לי מלא... דיסקמן או ? MP3 דיסקמן לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא ממש יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? דברים יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? כי אני לא אוהבת לדבר בטלפון מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אף אחד אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? כובע אתה ביישן או פתוח? ביישן מה הצבע האהוב עליך? שחור/אפור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? כלום מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כלום אתה מאושר? דיי היית פעם מאוהב? אולי כיף? אולי שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? מצחיקים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? טוב שהייתה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלי אבל יכולה גם בימין אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת עוף ובשר אבל ממש קצת למה? כובע ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: ..... מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות? לא יודעת גלגול נשמות? לא יודעת פיות? כן מלאכים? כן ערפדים? כן אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: כן אהבה בשלט רחוק? מה זה אומר?

Oyster Girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח תאונת מקלדת קטנה ../images/Emo6.gif

תודה על התיקון

הדאבל אנטר הזה עיוור אותי.

שאלות כלליות: שם: צליל. גיל: 14. יומולדת: 18.5 גובה: 1.65 צבע שיער: שחור. צבע עיניים: חום מוזר. דברים אהובים: להקה: אבטיפוס, המכשפות, ג'ירפות. זמר/ת: איגי וקסמן, עברי לידר. שחקן/ית:
אוכל: סלט. בגד: ג'ינס><? סתם חפץ בחדר: מחשבD: דיסק: יש מלא. סרט: סתיו בניו יורק, אישה יפה. בנאדם: יש הרבה. חדר בבית: שלי. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו. שמעת מוזיקה: עכשיו. נפגשת עם חברים: יומיים נראה לי.
הסרט האחרון שראית: על בנים ועל בנות. הריח האחרון שהרחת: של עשן, מבחוץ.
הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה? הספר האחרון שקראת: לא זוכרת. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "משעמם לי". הבנאדם האחרון שחשבת עליו: לא זוכרת.
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מסך מחשב. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בכלום. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? שרון חזיז - אוסף שירים, שרון חזיז - אוסף שירים. [?] קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? ימיק.
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? המקלדת. מה אתה לובש כרגע? בגדים. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? כלום. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: נועה. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין כזה. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: נועה. שם של קרוב משפחה אהוב: כולם. השם של חבר-אינטרנט אחד: אחד? השם של המורה השנוא/ה עליך: לא יודעת. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): חסוי, ויש לזה סיבה, מהD: איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: איכס.
קפה אתה שותה: הרגיל של עלית. ואיזה תה: איכס. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא יודעת, באבלס? יומן יש לך לבצפר (אם יש): עוד לא קניתי. מחשב יש לך: מחשב כוסון. מצלמה יש לך: המ, לא יודעת. פלאפון יש לך: LG8300
. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: לא יודעת. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? חברים. עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד. מה אתה שומע? לה-לה לנד. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פורום, מסנג'רים למיניהם, תיקיית מוזיקה, מדיה פלייר, אייסיקיו למיניהם. מה עשית לפני שענית על השאלון? לא זוכרת. נהגת:
התנשקת:
טסת לחו"ל:
ביזבזת את כל הכסף שלך:
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא בדיוק. נשארת ער לילה שלם:
עבדת במשהו והרווחת כסף:
או/או. יס או הוט? יס. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב / חורף. שחור או לבן? לבן. מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה? ספה. ארנק או קופה? ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר. כסא מסתובב או כסא רגיל? תלוי. כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם. בשר או חלב? חלב. פסטה או סלט? סלט. שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל. אמריקה או אנגליה? אמריקה. ישראל או מקום אחר: ישראל. רוק או פופ? רוק. פוסטרים או קירות חלקים? חלקים. דיסקמן או ? MP3 MP3. לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? צלילוס, צלילע. יש לך חבר/ה? לא. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון ולאכול.D: יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא כ"כ. למה? כובע. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMSים. אתה עושה גבות? כן. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן. אתה מרגיש יפה? לא. למה? כובע. אתה ביישן או פתוח? תלוי. מה הצבע האהוב עליך? כחול. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? כלום. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הכל. אתה מאושר? כן. היית פעם מאוהב? לא. כיף? שיחקת פעם בסימס 2? לא נראה לי. מה אתה חושב על העם הבריטי? >< מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? חלאס. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעד, לגמרי בעד. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלתכל.D: למה? כי טעים לי. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אנאערף. מאמין ב- אלוהים? לא. רוחות? לא. חיים שלאחר המוות? משתדלת להאמין. גלגול נשמות? לא. פיות? לא. מלאכים? לא. ערפדים? לא. אהבה ממבט ראשון? כן. אהבה וירטואלית: אולי. אהבה בשלט רחוק? אולי.

ססילייה

New member
אעעע איזה שאלון מייגע ../images/Emo178.gif../images/Emo122.gif

שאלות כלליות: שם:לירון\ליל\לילו גיל:19. יומולדת: 14.4 גובה:1.67 צבע שיער: שחור [עם שורשים בהירים שצמחו :X] צבע עיניים: חום קקי. דברים אהובים: להקה: שייגעצ, מוניקה סקס,Placebo,זבל ועוד. זמר/ת: איגי, איה כורם, קרן פלס,אפרת גוש, שילה פרבר,עינת אקר, רונה קינן. שחקן/ית: קירסטין דאנסט.[אך ורק בגלל חמש ילדות יפות וספיידרמן!!!
] אוכל: של אמא. בגד: שילוב של מכנס ציפי\חביבה וגופיה. סתם חפץ בחדר: מיטה. דיסק: אמנואל שטיינבאום-פוצ'. סרט: חמש ילדות יפות, 10 דברים שאני שונאת בך בנאדם:
חדר בבית: כמובן שאת שלי. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני שעה. שמעת מוזיקה: בזה הרגע!ממש עכשיו, כן כן. נפגשת עם חברים: שלשום בלילה. הסרט האחרון שראית: נסיכת הקרח, או משהו כזה. הריח האחרון שהרחת: החתול שלי אחרי מקלחת, אללי איזה ריח
הרעש האחרון ששמעת: ניידת משטרה. הספר האחרון שקראת: משהו של סו ג'והנסון.היא מלכה.
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: על כמה שבא לי לישון. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: דיקי. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ימין-שום דבר.שמאל-לוח. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? סקציות של לחנים להקלטה שלי
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי-אדם.התקשר-דיקי. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הנסיך הקטן.
מה אתה לובש כרגע? מכנס מחביבה וגופיה שהכנתי :) מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לצאת לעשן. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אסתי, דיקי, אביטל, רויטל, בנצי. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: קרן. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מל. שם של קרוב משפחה אהוב: אופק. השם של חבר-אינטרנט אחד: מה?
השם של המורה השנוא/ה עליך: ורדית.אבל שנאתי אותה אך ורק בגלל שהיא לימדה מתמטיקה. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לימור. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): גולי [חתול] קטיה [כלבה.אבל היא מידי פעם פה. ><] וברטי ז"ל. איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:אורביט ללא סוכר?
קפה אתה שותה: בדרך כלל אני לא שותה קפה, אבל..נס חזק.[כשצריך.] ואיזה תה: נענע. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אני לא משחקת במחשב |: יומן יש לך לבצפר (אם יש): היה עד כיתה י'. מחשב יש לך:
מצלמה יש לך:
פלאפון יש לך:
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:כסף?
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? הן סגורות.אין לי כוח למסנג'ר\אייסיקיו. עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד. מה אתה שומע? עינת אקר והכוכבים-סרבן אהבה. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מייספייס, ווינאמפ. מה עשית לפני שענית על השאלון? החלפתי מצעים. נהגת:כן. התנשקת:כן! טסת לחו"ל:
.ברור. ביזבזת את כל הכסף שלך:כן >><< עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:לא, אני עצלנית מידי. נשארת ער לילה שלם:כן
עבדת במשהו והרווחת כסף:כןן D: או/או. יס או הוט? Yes. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר!!!!
קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף סתיו. שחור או לבן?שחור, זה מרזה. מחשב או טלויזיה? שניהם. ספה או כורסה?כורסא. ארנק או קופה?ארנק, מה אני בת 6?
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? ברור שמקום אחר.עם עדיפות לפלורנטין. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב, מסתובב. כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות!למה בלי נוחיות? בשר או חלב? חלב. פסטה או סלט?סלט. שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל. אמריקה או אנגליה? שאלה מכשילה.וואלה, לא יודעת.
ישראל או מקום אחר: אין כמו הארץ. רוק או פופ?רוק. פוסטרים או קירות חלקים? לצייר על הקירות. דיסקמן או אמפי3? דיסקמן, אני מהדור הישן
{לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? |סדג|ש|במחשב.יש גבול XD סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? ליל. יש לך חבר/ה? עוד לא.
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? כותבת, שרה, מצלמת, מנגנת וכדומה. יש לך חשבון פלאפון גבוה? ממוצע.. למה? ככה
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שניהם. את עושה גבות? בוודאי שבטח! אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן. אתה מרגיש יפה? סוג של. למה?סתם ככה. אתה ביישן או פתוח?זה תלוי. מה הצבע האהוב עליך? סגול. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להפסיק לחשוב יותר מידי. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לרדת איזה 10 קילו ;[ אתה מאושר? קצת
היית פעם מאוהב?כן, עכשיו למשל. כיף?ממש לא. שיחקת פעם בסימס 2?
. מה אתה חושב על העם הבריטי? סקסיים שחבל
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? שכל אחד יעשה מה שבראש שלו. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי דעה לגבי זה.אני שונאת פוליטיקה. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: כותבת ביד ימין. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת הכל. למה? ככה החיים. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:יש הרבה ימים כאלה :) מאמין ב- אלוהים? לפעמים. רוחות? לא. חיים שלאחר המוות? אולי. גלגול נשמות? לא יודעת. פיות? כן.
מלאכים?כן.| ערפדים? כן.
אהבה ממבט ראשון? לא בטוחה. אהבה וירטואלית: לא ממש. אהבה בשלט רחוק?אם רוצים מספיק..

למעלה