שאלון

../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo124.gif

שם: כינוי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:

עונה

שם: עמית כינוי: עמיתוש/תיתי :) תאריך לידה: 24/1/95 מזל: דלי סגנון לבוש: הכי מגניב שיש :p, חולת מותגים :) סטייל כללי:שייקית?! פירסינג: לא :S קעקועים: לא.. ברררר צבע אהוב: חום צבע שנוא: ורוד פוקסיה... מאכל אהוב: הייתי אומרת סלט בשביל הפוזה אבל פסטה :] חטיף אהוב: ציטוס גבינה/דוריטס חטיף שנוא: אין לי :( פרי אהוב: תותים/אננס פרי שנוא: קווי/גויאבה בע"ח אהוב: פינגווין/ארנבת לבנה יש בע"ח? כלבה פקיאנזית... מקום בילוי מועדף: קניון :) מוטו: יום שעבר כבר לא יהיה אז תן חיוך הכל לטובה D: סרט: טיטאניק.. שיר: קיץ משגע- טל בן חיים זמר: אייל גולן/דודו אהרון/משה פרץ זמרת: לירז/שירי מימון להקה: אין שריטה: לקצוץ ציפורנים חולשה: לשופינג :( מפחיד: מפחדת שיקרה משהו רע למשפחה שלי. משמח: לראות אנשים צוחקים ומאושרים <3 מכעיס: אנשים צבועים/שקרניים מעציב: פרידות מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "זה מה שכולם אומרים..." שיר שעושה מצב רוח טוב: שירי אייל גולן למיניהם חוץ מיפיופה וזה אני שכבר טחנו עליהם :S בנאדם שעושה מצב רוח טוב: אוריתי, דודה שלי :) ביה"ס: קלמן כיתה : כבר ט6!!! עיר מגורים: רמה"ש גובה: 165 ס"מ מוצא: אשכנזייה ממוצא פולני אופטימי \ פסימי: אופטימית!! העדפה מינית: בנים :) טלויזיה: יש תוכניות שוות, ויש זוועתיות :) רדיו: 91fm שליטה!!!! דיסק: אליקו החדש, משה פרץ החדש ואייל גולן החדש. תכונה שנואה בעצמך: שואפת לשלמות תכונה שנואה באחרים:שקרנים/צבועים לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: כמה אהבה בחיים לא יתפסו אותך עם: מים בתיק ביצפר :] 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מטוס פרטי, טייס פרטי ופלאפון( להודיע שאני מגיעה לביקור ) איפה אתה עכשיו? בחדר עבודה בבית שלי. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? בים!!! למה אתה לא שם? כי איןלי עם מי ללכת עכשיו :D עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? וואייי... עם אוריתי דודה שלי/ טלטול היפה שלי/ליאלי/נעמ'קה/חנוש... את השאר ראיתי כבר היום :p רוצה אבל לא יכול? אולי כן יכולה..אבל דווקא בא לי להיות קצת לבד שעה-שעתים :) את מי אתה הכי אוהב בעולם? אמא ואבא :) את מי אתה הכי שונא בעולם? די פרטי.. :) אבל בעיקר את בני גורן ;) לא יכול בלי: אוויר מתגעגע ל: כולם.. זה מטורף..שנייה אחרי שאני רואה מישהו אני מתגעגעת אליו :) גורם לך לבכות: סרטים/פרידות מצחיק אותך: ה-כ-ל-!! בחיים לא: אעשה פירסינג... מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: עכשיו כלום..אבל תמיד יש איזה משהו שנתקע לי שבוע בראש והרבה פעמים שיר :) מתנה שהיית רוצה לקבל: בגדים :] כישרון: בלכתוב את השם שלי בכל מיני צורות(עם הלשון, האף, הסנטר, האצבע) חחח :D תחביבים: לרקוד, לצחוק ולהצחיק, שופינג, להסתובב/להיפגש עם חברות :) אוסף: של תיקטים של חנויות מותגים, היה לי פעם אוסף של דברים של הלו-קיטי :) ציטוט אהוב: "כן כן..זה מה שכולם אומרים ;) " מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: ים :) חורף או קיץ: קיץ :) חולה על גופיות!!! לבן או שחור: לבן.. אופטימית, לא? אופי או יופי: שילוב של שיניהם... משפט שלי- יופי זה מה שמתחיל קשר, אופי זה מה שיגרום לו להימשך.. <3 נכון משפט יפה? אני המצאתי :p כמות או איכות: איכות קור או חום: קור.. בררר :) חלום שאתה זוכר: החלום שכתבתי פעם שעברה עם הערבי באום אל פחם וזה.. :) חלום שהיית רוצה שיתגשם: שהאנשים שקרובים אליי יהיו מאושרים ובריאים... :) ושיהיה שלום עולמי!!! למרות שמשום מה בזמן האחרון לא בא לי שלום :( הדבר הכי נועז שעשית: סנפלינג בגובה 22 מטר, מסלול כזה תלוי באוויר כמו באפקט הפחד במקום שנקר X PARK הדבר הכי טיפשי שעשית: צחקתי ממשהו ממש מטומטם :), התחלתי להיות חברה של ליאל :) חחח סתם ליאלי את יודעת שאני מתה עלייך!!! הדבר הכי מצחיק שעשית: הצחקתי עם בדיחה/משפט או משהו כזה... פעם רקדתי עם מלפפון על הראש XD הדבר הכי מצחיק שקרה לך: וואייי רצתי והחלקתי על שלולית מים בקייטנה שהדרכתי, וכל הילדים הקטנים יצאו מהבריכה לראות מה קרה לי XD הדבר הכי מפדח שקרה לך: פעם לפני איזה 5 שנים.. הייתי ביומולדת של _____, הרמתי את היד והחולצה שהייתה די קולר כזאת נפלה לי.. למזלי קלטתי את זה תוך שנייה ולא קרה כלום מעבר לזה שהחוט נפתח :p מקרה הכי טוב שקרה לך: הכרתי את טלטול שלי :) ואת שאר החברות שלי שהן מדהימות ואין לי כוח לכתוב את כולן. חוץ מזה היום שנולדתי הוא אחלה של יום :D מקרה הכי רע שקרה לך: נכנסתי לדיכאון רציני, הייתי מגעילה לחברות והייתי בלי מצב רוח יום שלם בגלל מישהו/משהו.. אני לא אגיד מי :D זהו??? כבר נגמר? נהנתי :)

../images/Emo41.gifעונה.

שם: סתיו כינוי: סתיוית תאריך לידה: 23.2.93 מזל: דגים סגנון לבוש: ג'ינס קצר\סקיני\חצאית מיני + גופייה + אולסטאר\וואנס.. משהו כזה.. סטייל כללי: איך אני אסביר? פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: שחור צבע שנוא: חום מאכל אהוב: על האש, צ'יפס חטיף אהוב: תפוצ'יפס חטיף שנוא: במבה פרי אהוב: אבטיח פרי שנוא: גויאבה בע"ח אהוב: כלב יש בע"ח? לא מקום בילוי מועדף: שנקין מוטו: אין דבר העומד בפני הרצון סרט: הסודות שיר: הזמן שלך זמר: תום פטרובר זמרת: אורית שחף להקה: היהודים שריטה: מוזיקה חולשה: מוזיקה מפחיד: מוות משמח: להשיג דברים שאני רוצה, להיות עם אנשים שאני אוהבת, לעשות דברים שעושים לי טוב מכעיס: אנשים שחושבים את עצמם, אכזבות מעציב: מוות, חוסר צדק, אכזבה מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "נוו" שיר שעושה מצב רוח טוב: ג'קי בנאדם שעושה מצב רוח טוב: משפחה ביה"ס: כיתה : עולה לי"א עיר מגורים: תל אביב גובה: 1.51 מוצא: עירקית אופטימי \ פסימי: כל פעם משהו אחר העדפה מינית: סטרייטית טלויזיה: תוכנית? כוכב נולד רדיו: גלגל"צ? דיסק: מציאות נפרדת תכונה שנואה בעצמך: פחדנות, ביישנות תכונה שנואה באחרים: אנשים שחושבים שהם מעל כולם לוקח לכל מקום: פלא' שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: הימים שלנו בחיים לא יתפסו אותך עם: סיגריה? 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: פלא', מחשב, אוכל איפה אתה עכשיו? בחדר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן למה אתה לא שם? אני אהיה בעוד כמה שעות
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה את מי אתה הכי שונא בעולם? אין מישהו מסויים לא יכול בלי: מוזיקה מתגעגע ל: אתם לא מכירים גורם לך לבכות: מוות מצחיק אותך: הפיג'מות בחיים לא: אפגע בבן אדם בכוונה בלי סיבה מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: ללכת או לא? מתנה שהיית רוצה לקבל: כסף כישרון: לא רוצה להעיד על עמצי תחביבים: לשיר[!], מחשב, קניונים, הופעות.. אוסף: אין ציטוט אהוב: "אין דבר העומר בפני הרצון" מקלחת או אמבטיה: אמבטיה ים או בריכה: ים חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: שחור אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: יש הרבה חלום שהיית רוצה שיתגשם: נשמור לעצמי

עונה

שם:אתי גאוליוב כינוי:אתו'ש תאריך לידה: 19.9.1995 מזל:בתולה סגנון לבוש:רגיל סטייל כללי:רגיל פירסינג:הליקס קעקועים:אין צבע אהוב:לבן,כחול,שחור צבע שנוא:ורוד מאכל אהוב:אוכל בוכרי
חטיף אהוב:דוריטוס חטיף שנוא:אין פרי אהוב:אבטיח פרי שנוא:קיווי בע"ח אהוב:כלב יש בע"ח?כן מקום בילוי מועדף:הפיצוציה
מוטו:אין סרט:רק כלבים רצים חופשי שיר:por amor al arte זה בספרדית זמר:enrike iglesias זמרת:לירז
,מירי מסיקה להקה:שייגעצ שריטה:לירז
חולשה:נוטלה
מפחיד:כל הרוע בעולם הזה! משמח:דברים שמשמחים מאיפו לי חחח
מכעיס:יש הרבה
מעציב:לא דעת
מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:לעזאזל שיר שעושה מצב רוח טוב:אייל גולן - למות מקנאה בנאדם שעושה מצב רוח טוב:נתנאל
ביה"ס:טשרניחובסקי כיתה :עולה לח' [ברוך ה' סוף סוף!!!!] עיר מגורים:נתניה גובה:1.51 [אבל אני עוד יהיה גבוה!] מוצא:בוכרית
אופטימי \ פסימי:אופטימית העדפה מינית:סטרייטית טלויזיה:סדרות בספרדית
רדיו:99 FM דיסק:יש לי הרבה את כולם אני אוהבת
תכונה שנואה בעצמך:לא לחשוב פעמיים! לעשות את השטות ואז להיצטער עלייה! תכונה שנואה באחרים:ערסיות! לוקח לכל מקום:פלאפון,מפתחות שלי שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:yo no me boy a perder שיר בספרדית בחיים לא יתפסו אותך עם:סמים
ענעארף 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:פלאפון,מחשב נייד,נתנאל
איפה אתה עכשיו?בבית בחדר שלי יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כן למה אתה לא שם?כי לא יצא
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? _ _ _ _
רוצה אבל לא יכול?כן את מי אתה הכי אוהב בעולם?_ _ _ _ , נתנאל
את מי אתה הכי שונא בעולם?לינוי!! , לא יכול בלי:מחשב,פלאפון מתגעגע ל: _ _ _ _ גורם לך לבכות:אין מצחיק אותך:נתנאל
בחיים לא:מה ? מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:איך פיספסתי את ההיזדמנות הזאת?! מתנה שהיית רוצה לקבל:עדשות מגע,מחשב נייד,אופניי ראלי
כישרון:שירה
תחביבים:שירה,ריקוד,מישחק,מחשבים אוסף:של?
ציטוט אהוב:"אני צריכה להרוג את חמש הארורים האלה שהרסו אותי!" [דונייה ברברה
] מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:בריכה חורף או קיץ:קיץ לבן או שחור:שחור אופי או יופי:קצת מיזה וקצת מיזה
כמות או איכות:איכות קור או חום:חום חלום שאתה זוכר:וואי יש הרבה חלום שהיית רוצה שיתגשם:לא מגלה
הדבר הכי נועז שעשית:לא מגלה
הדבר הכי טיפשי שעשית:להישאר כל השנה בבית! הדבר הכי מצחיק שעשית:יש הרבה כאלה הדבר הכי מצחיק שקרה לך:יש הרבה הדבר הכי מפדח שקרה לך:לא יודעת
מקרה הכי טוב שקרה לך: קרה הרבה
מקרה הכי רע שקרה לך: קרה הרבה

gali144

New member
עונה :)

שם:גל כינוי:גלי תאריך לידה:9/6/94 מזל:תאומים סגנון לבוש: מדהים חחח .. :) סטייל כללי: פירסינג:אין קעקועים:יש עכשיו אבל זה חינה והוא אחד היפים !! צבע אהוב:כחול צבע שנוא:כתום מאכל אהוב:אין .. הכול אני אוהבת !! חטיף אהוב:במבה חטיף שנוא:אין פרי אהוב:אבטיח פרי שנוא:גויבה בע"ח אהוב:כלב יש בע"ח?לא :( מקום בילוי מועדף:קניון מוטו:אם אין אני לי מי לי.. כדאי להיות יפה צריך לסבול !! סרט:הסטן לובשת פראדה שיר:אין זמר:אייל גולן,קובי פרץ,חיים משה,זוהר ארגוב זמרת:לירז,גלית גיאת, אישתר ,שרית חדד להקה:אין שריטה:אין חולשה:נעליים מפחיד:גוקים משמח:המשפחה שלי והחברים שלי מכעיס:אחותי מעציב:מוות מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:פוקסים לא קורים הם נגרמים שיר שעושה מצב רוח טוב:כול שיר שיש לו קצב טוב בנאדם שעושה מצב רוח טוב:דוד שלי כפרה עליו ביה"ס:אורה מודיעים כיתה :עולה עכשיו לי' עיר מגורים:רמת גן גובה:1.56 מוצא:חצי תימניה וחצי פולניה אופטימי \ פסימי: אומרים שאני פסימית אבל אני פשוט אופטימית עם נסיון העדפה מינית:גגגבבברייים.. טלויזיה:כמעט הכול רדיו:גלגלצ דיסק:של לירז ושל אישתר ושל אייל גולן ועוד מלא תכונה שנואה בעצמך:עצבנות יתר :) חח תכונה שנואה באחרים:חטטנות,צביעות,שאנשים חושבים שהם מעל כלום,חוסר סבלנות,חוסר נימוס אלו דברים שפשוט יכולים לשגע אותי !! לוקח לכל מקום:פלא :) שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:אין אחד ספציפי בחיים לא יתפסו אותך עם:פיגמה מחוץ לבית :) 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:המשפחה שלי והחברות,את לירז ואת גלית גיאת איפה אתה עכשיו?בבית ליד המחשב :) יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כן בקניון לקנות בגדים והרבה:) למה אתה לא שם?כי יום שישי וזה סגור חחחחח :) עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?עם סבא ושתי הסבתות שלי רוצה אבל לא יכול?לירז או גלית. או עם איזה מישהו שיש לי קטע איתו חחח:) את מי אתה הכי אוהב בעולם?המשפחה שלי את מי אתה הכי שונא בעולם?המורה שלי לתנך.. יאו אני שונאת אותה ברמות היסטריות !! לא יכול בלי:המשפחה שלי מתגעגע ל: זה שיש לי קטע איתו .. לא ראיתי אותו מלא זמן .. גורם לך לבכות:מוות ועצב של אנשים אחרים או שאנשים עוזבים :( מצחיק אותך:חברות שלי ודוד שלי וכול דבר שמצחיק .. בחיים לא:אני אף פעם לא אומרת בחיים לא.. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:אין כזאת .. מתנה שהיית רוצה לקבל:הרבה בגדים מאברקרומבי כישרון:משחק תחביבים:לשחק אוסף:אין ציטוט אהוב:"הכול זה לטובה" מקלחת או אמבטיה:אמבטיה ים או בריכה:ים חורף או קיץ:קיץ !! לבן או שחור:שחור אופי או יופי:אופי ויופי !! כמות או איכות:איכות קור או חום:חום חלום שאתה זוכר:יש מלא !! חלום שהיית רוצה שיתגשם:לפגוש את לירז או את גלית גיאת הדבר הכי נועז שעשית:נשיקתי את החבר של חברה שלי !! סורי אבל הוא נישק אותי קודם וגם היא עמדה לזרוק אותו . הדבר הכי טיפשי שעשית:יש מלא!! הדבר הכי מצחיק שעשית:נפלתי !! חברה שלי בכתה מצחוק !! הדבר הכי מצחיק שקרה לך:נפלתי !! הדבר הכי מפדח שקרה לך:נפלתי לפני מלא אנשים !! מקרה הכי טוב שקרה לך:יש מלא מקרים טובים ! כול יום קורה לי משהו טוב !! מקרה הכי רע שקרה לך:אין כזה "הכול זה לטובה"

עונה ../images/Emo13.gif

שם: עדן כינוי: עדנוש תאריך לידה: 16.3.1995 מזל: דגים סגנון לבוש: הכי סטייל שיש חח סטייל כללי: פירסינג: הולך להיות בקרוב (מדונה קעקועים: היה חינה ..משו בן זונה צבע אהוב: שחור צבע שנוא: כתום מאכל אהוב: פיצה חטיף אהוב: ביסלי וצ'יפס חטיף שנוא: במבה פרי אהוב: מנגו פרי שנוא: גויווה בע"ח אהוב: כלב יש בע"ח? דגים חח מקום בילוי מועדף: קניון מוטו: סרט: יש הרבה שיר: לא חסר זמר: קובי פרץ.אייל גולן ועוד זמרת: לירז צ'רכי כמובן להקה: אין שריטה: חסוי :) חולשה: לא יודעת חחח מפחיד: משו חח משמח: לפגוש סלב מכעיס: שאומרים לי מלעשות וחופרים מעציב: שבוכים לידי מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: כפרעליך שיר שעושה מצב רוח טוב: הכל יהיה בסדר (לירז בנאדם שעושה מצב רוח טוב: אחי אושר נסיך שלי כפרות אלו ביה"ס: חרא של בציפר חח כיתה : עולה לט' עיר מגורים: נצרת עלית גובה: מיזמן לא מדתי אבל נירא לי 1.65 אפילו יותר מוצא: מרוקאית בדם אופטימי \ פסימי: אופטימית העדפה מינית: גבריםם טלויזיה: הכל כימעט !! רדיו: מי שומע רדיו בימנו חעחע דיסק: קובי פרץ.שרית חדד תכונה שנואה בעצמך: לא סבלנית :p תכונה שנואה באחרים: שקרנים וקנאים לוקח לכל מקום: פלאפון .גלוס שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: רק דיכאון בחיים לא יתפסו אותך עם: סמים 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: חברות אחים ש'לי ואת גלית גיאת איפה אתה עכשיו? בחדר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? גלית גיאת ולירז צ'רכי החיימשלי :) רוצה אבל לא יכול? לא את מי אתה הכי אוהב בעולם? סבתא ואמא שלי את מי אתה הכי שונא בעולם? ערבים ומחבלים לא יכול בלי: מחשב אינטרנט פלא ובית מתגעגע ל: ידיד שלי..שנסע לאילית גורם לך לבכות: שאנשים עצובים =( מצחיק אותך: צחוקים ובדיחות בחיים לא: יקח סמים .. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: באלי להיות מפורסמת חח :] ואני עוד יצליח ! מתנה שהיית רוצה לקבל: פאלפון חדש ולהיפגש אם לירזוש שוב $ כישרון: ציור איפור ועוד המון תחביבים: טלוויזיה מחשב לצאת לבלות אם חברות וכל זה אוסף: טרולים.וכתבות של לירז וגלית ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: ים חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: שחור אופי או יופי: יופי כמות או איכות: איכות קור או חום: חום חלום שאתה זוכר: זה די ארוך אז לא כאן
חלום שהיית רוצה שיתגשם: להיות דוגמנית שחקנית וזמרת D: הדבר הכי נועז שעשית: רבתי אם חברה הכי טובה ש'לי מכות (והיא בבבית חולים :( הדבר הכי טיפשי שעשית: מלא..! הדבר הכי מצחיק שעשית: התחפשתי לדנה אינטרנשיונל הדבר הכי מצחיק שקרה לך: שהלכתי אם ידיד שלי ונפל לו המיכנס =) הדבר הכי מפדח שקרה לך: הייתי באוטובוס אם חברה והנהג התחיל איתה רצה לגעת בי וירדנו תחנה ליפני הקניון וואיי אמלה איזה יום זה היה מקרה הכי טוב שקרה לך: שניפגשתי אם לירז במיסעדה מקרה הכי רע שקרה לך: שלקחתי סכין ואימתי על המורה (חח היא הרגיזה אותי רצחח

לאלי19

New member
עונה...

שם: אביטל כינוי: לאלי תאריך לידה: 5.2.90 מזל: דלי סגנון לבוש: רק מותגים סטייל כללי: מותגים פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: סגול צבע שנוא: שחור מאכל אהוב: פיצה חטיף אהוב: צ'פס חטיף שנוא: חמצוצים פרי אהוב: ענבים פרי שנוא: פאפיה בע"ח אהוב: כלב וחתול יש בע"ח? כן - 2 חתולים מקום בילוי מועדף: יםםם מוטו: מאחורי העננים השמיים תמיד כחולים סרט: טיטאניק שיר: estoy listo זמר: אייל גולן זמרת: לירז צ'רכי להקה: teen angeles שריטה: חולת סדר וניקיון חולשה: שופינג מפחיד: שמשהו יקרה למישהו מהמשפחה שליי משמח: אירועים משפחתיים מכעיס: שמשקרים לי מעציב: שמישהו שאני מכירה כבר לא איתנו.. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: אין לי כוח שיר שעושה מצב רוח טוב: it's my life בנאדם שעושה מצב רוח טוב: סעררר ביה"ס: סיימתי שנה שעברה בליאו באק כיתה : סיימתי י"ב עיר מגורים: חיפה גובה: 1.67 מוצא: הודית אופטימי \ פסימי: אופטימי העדפה מינית: בנים טלויזיה: כמעט מלאכים רדיו: 100fm דיסק: teen angeles - כל הדיסקים תכונה שנואה בעצמך: עצבנית תכונה שנואה באחרים: שקרנים וחרטטנים לוקח לכל מקום: פלאפון ומצלמה שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: i need your love בחיים לא יתפסו אותך עם: סיגריות או סמים 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: סער , המשפחה שלי והפלאפון איפה אתה עכשיו? אצל דודים שלי יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן למה אתה לא שם? עקב שיפוצים.. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם סערר רוצה אבל לא יכול? לא יכולה כי הוא סוגר בבסיס את מי אתה הכי אוהב בעולם? כל המשפחה את מי אתה הכי שונא בעולם? אין מישהו ספציפי..בעיקרון את הכל החרטטניםםם לא יכול בלי: המשפחה מתגעגע ל: סערר גורם לך לבכות: סרטים על השואה מצחיק אותך: סטרים של מסטר בין בחיים לא: עישנתי או לקחתי סמים מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: איך אני אסתדר בשכונה החדשה מתנה שהיית רוצה לקבל: שלום עולמי כישרון: משחק תחביבים: להיפגש עם חברות , לרכוב על סוסים , לשחק במחשב , לשמוע שירים , לשחק טניס שולחן וטניס אגיל אוסף: מלאכים ציטוט אהוב: מאחורי העננים השמיים תמיד כחולים מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: ים חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: לבן אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: חום חלום שאתה זוכר: שעברתי לגור בחו"ל חלום שהיית רוצה שיתגשם: לגור בחו"ל

למעלה