שאלון שבועי

little bry

New member
../images/Emo41.gif שאלון שבועי

הרעיון לקוח מפורום ווסטלייף
אוקי חשבתי שיהיה נחמד אם בכל יום חמישי מישי אחרת תשים 5 שאלות שלא חייבות להיות קשורות לאורלנדו, וכל הפורום יענה עליהם.
וזה מה שיקרה בכל יום חמישי... מה אתם אומרים? אוקי, הנה 5 שאלות *גם לקוח מפורום ווסט* גש אל המילון, בחר בערך שלא הכרת עד היום וכתוב כאן את הערך + הגדרתו לפי המילון: בחר דמות מפורסמת שאתה אוהב ותאר אותה בארבע שורות: כמה מילים כתבת בתיאור הנ"ל? (כן, תספרו. לא, זה לא הולך להועיל לי במשהו, אבל בכל זאת ): מה יותר עדיף - מוזיקה ישראלית או לועזית? נמק את החלטתך:

little bry

New member
שששללללייייי

גש אל המילון, בחר בערך שלא הכרת עד היום וכתוב כאן את הערך + הגדרתו לפי המילון: *דאמט!! שלללליי את כל כך מתה!!
* מקוף - החלק בקרדום *?!*, בגרזן או בכלי עבודה אחר שבו החור שלתוכו מכניסים את הקת: "קרדום שנטל עשפו" נשבר מקופו... *wtf?
* ראיתם!! השכלתי אותכם
בחר דמות מפורסמת שאתה אוהב ותאר אותה בארבע שורות: יייאאאאייי אפשר 2? לאורי ילונן הסולן המושלם של להקת הראסמוס הפיני. הלהקה קיימת כבר 10 שנים, ובפינלנד ובסקנדינביה כולם כבר מכירים אותם ממזמן, אבל באירופה הם התחילו ולהתפרסם רק לפני כחצי שנה עם השיר אין דה שדאוז *ולמי שתוהה מי אלה - אוהו אוהווו*חיחי ללאורי המושלם יש תחביב לשים נוצות על השיער!!
*שתקו זה יפה
* ממש לינטו!! *ציפור בפינית
* בריאן מקפאדן -בריאן היה זמר, וכחמישית מווסטלייף. המושלם עזב את הלהקה ב9 למרץ, לטובת חיי משפוחה וקריירת סולו, וכבר היום real 2 me מככב לו במצעדים
. לבריאן יש 2 בנות - מולי - 3 ולילי סו - שנה וחצי, ואישה מושלמת בשם קארי!!זה כבר 4 שורות נכון?! ף גש אל המילון, בחר בערך שלא הכרת עד היום וכתוב כאן את הערך + הגדרתו לפי המילון: *דאמט!! שלללליי את כל כך מתה!! * מקוף - החלק בקרדום *?!*, בגרזן או בכלי עבודה אחר שבו החור שלתוכו מכניסים את הקת: "קרדום שנטל עשפו" נשבר מקופו... *wtf? * ראיתם!! השכלתי אותכם בחר דמות מפורסמת שאתה אוהב ותאר אותה בארבע שורות: יייאאאאייי אפשר 2? לאורי ילונן הסולן המושלם של להקת הראסמוס הפיני. הלהקה קיימת כבר 10 שנים, ובפינלנד ובסקנדינביה כולם כבר מכירים אותם ממזמן, אבל באירופה הם התחילו ולהתפרסם רק לפני כחצי שנה עם השיר אין דה שדאוז *ולמי שתוהה מי אלה - אוהו אוהווו*חיחי ללאורי המושלם יש תחביב לשים נוצות על השיער!! ממש לינטו!! *ציפור בפינית * בריאן מקפאדן -בריאן היה זמר, וכחמישית מווסטלייף. המושלם עזב את הלהקה ב9 למרץ, לטובת חיי משפוחה וקריירת סולו, וכבר היום real 2 me מככב לו במצעדים . לבריאן יש 2 בנות - מולי - 3 ולילי סו - שנה וחצי, ואישה מושלמת בשם קארי!!זה כבר 4 שורות נכון?! כמה מילים כתבת בתיאור הנ"ל? (כן, תספרו. לא, זה לא הולך להועיל לי במשהו, אבל בכל זאת ):
*הולכת לספור* 96!!
מה יותר עדיף - מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזיתתתתתתתתתתת ברור שלועזיתתתתת!!!! נמק את החלטתך: מוזיקה ישראלית זה ח--ר-א!! במיוחד המזרחית והשירי דיכאון כמה מילים כתבת בתיאור הנ"ל? (כן, תספרו. לא, זה לא הולך להועיל לי במשהו, אבל בכל זאת ): *הולכת לספור* 94!! מה יותר עדיף - מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזיתתתתתתתתתתת ברור שלועזיתתתתת!!!! נמק את החלטתך: מוזיקה ישראלית זה ח--ר-א!! במיוחד המזרחית והשירי דיכאון

kittycatbone

New member
מה קרה להודעה שלך??../images/Emo12.gif

חחח הכל כפול כזה ומוזר...
0o

kittycatbone

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעונהההההה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זה נשמע ממש ממש מגניב
ועל שאלונים שהם לא כוללים שעה (מילולית) לענות עליהם אני עונה..
הנה:
גש אל המילון, בחר בערך שלא הכרת עד היום וכתוב כאן את הערך + הגדרתו לפי המילון:
םאק עד שמצאתי!!!!
קמטר-שידה; ארגז לשמירת בגדים.
בחר דמות מפורסמת שאתה אוהב ותאר אותה בארבע שורות:
דיויד בוריאנז (איזה הפתעה!
) דיויד בוריאנז נולד ב-16.5.1971 בבאפלו, ניו יורק. הוא חתיך בטירוף, עם עיניים חומות ושיער חום (אמרתי שאני אוהבת אנשים כאלה?
) ולדעתי הכי חתיך לו עם קוצים ככה כמו אנג'ל בעונה הראשונה-שלישית של באפי. אני חושבת שהוא שחקן מעולה, בגלל שהוא גם יכל לשחק את אנג'לוס-הערפד הרשע הגאוני והחזק ביותר. (ררררר
) וגם הוא יכל לשחק את אנג'ל-ערפד עם נשמה מיוסר כל החיים שלו שכל מה שהוא יכול לעשות זה להציל אנשים ולמרר לעצמו תחיים בגלל מה שהוא עשה בתור אנג'לוס..
וגם אפילו בפרק אחד בעונה השלישית של אנג'ל-הוא שיחק את אנג'ל כשהוא משוגע על כל השכל. בצורה נפלאה
שלא נדבר על שבכלליות הוא בכלל שחקן טוב. והוא חמוד מאוד!! ואני שונאת כשאומרים שהוא אנטיפת כמו בכתבה הזאת בפנאי-פלוס, כי זה לא אשמתו שאיזה כתב מטומטם שלא מבין מהחיים שלו החליט לשאול אותו שאלות מטומטמות, כאילו לא אכפת לו אפילו שדיויד לא רוצה לדבר על החיים הפרטיים שלו. ובכלל ראיתי ראיונות שלו וראיונות שדיברו עליו והוא חמודי אל כולם והכל
בקיצור-דיויד בוריאנז שחקן מעולה וחתיך!
(גם עכשיו כשהוא כבר לא כזה מקלון..
) חח יותר מארבע שורות-נכון?
כמה מילים כתבת בתיאור הנ"ל? (כן, תספרו. לא, זה לא הולך להועיל לי במשהו, אבל בכל זאת ):
זה הולך להיות קשה אבל שנייה....
170.
מה יותר עדיף - מוזיקה ישראלית או לועזית? נמק את החלטתך:
לועזית. למה? כי דבר ראשון רוב המוזיקה הישראלית זה או פופ מגעיל, היפ הופ מכוער ומזרחית מזוויעה
רוק ישראלי אני אוהבת. אבל בכל מקרה, הלועזית גוברת על זה מהסיבה הפשוטה שאני אוהבת יותר אומנים/שירים לועזיים...
שלא נדבר שבהרבה שירים אנגלית יותר מתאימה מעברית..
(אבל לא בכולם..
)

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

1.מילה במילון: חוץ:מקום שאינו בפנים,מקום שאינו בבית
. 2.דמות מפורסמת שאני אוהבת-תיאור בארבעה שורות
: תתפלאו זה לא אורלנדו
.
לי ראין
: בנאדם מהמם!!,חולה עליו כי הוא כזה כוסון ששר מדהים,עם חיוך מעלף אופקורס מכניס חיים ללהקה המדהימה שלו! וכל פעם שאני וראה תמונה שלו אני מתעלפת
-כי הוא כזה שווה
. 3.כמה מילים: 31 מילים
4.
מה יותר עדיף:
ברור שלועזית
... 5.למה
: כי אנחנו כאן-בשבילך

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאיזה אהבלה אני../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif;

הייתי בטוחה שאני צריכה לבדוק מילה מהמילון שאף פעם לא טרחתי לחפש
ברור שאני יודעת מה זה חוץ

karin byrne

New member
עונהההההה.....

גש אל המילון, בחר בערך שלא הכרת עד היום וכתוב כאן את הערך + הגדרתו לפי המילון:נמנמנמ לא מוצאת 'תמילון עכשיו....
.... בחר דמות מפורסמת שאתה אוהב ותאר אותה בארבע שורות:
ניקי ביירן
נולד ב-9.10.78(תאריך קדוש!!!)באירלנד...הוא חלק מלהקת ווסטלייף ויש לו קול יפה
...אני מעריצה את ווסט ואותו כבר 3 וחצי שנים...לאישתו קוראים ג'ורג'ינה(מושלמייה שילי
),היא הבת של ראש ממשלת אירלנד..הם התחתנו בצרפת...להורים שלו קוראים ניקולס ואיבון ולאחים שלו אדם וג'יליאן...הוא שונא אנשים שמעשנים ואנשים רעים בכלל...הרגע הכי מביך שלו היה כשהוא נפל מהבמה מול 30 אלף אנשים..(
)...ובקיצור,הוא מושלם ואני חולה עליו!!!
כמה מילים כתבת בתיאור הנ"ל? (כן, תספרו. לא, זה לא הולך להועיל לי במשהו, אבל בכל זאת ):68...ואל תהרגו אותי אם טעיתי בספירה!!!
מה יותר עדיף - מוזיקה ישראלית או לועזית?מוזיקה לועזית... נמק את החלטתך:אמממ כמעט הכל נשמע טוב יותר באנגלית...
...ואמממ לא יודעת לא מתחברת למוזיקה ישראלית...לא אוהבת אמנים ישראלים...יחצי מהמוזיקה הישראלית היא זבל...יש לי הרגשה שכיום כל אדיוט לוקח מיקרופון מקליט שיר והופך את זה ללהיט היסטרי...
...

CiNdErElLa3887

New member
אממ מנסה לענות..

גש אל המילון, בחר בערך שלא הכרת עד היום וכתוב כאן את הערך + הגדרתו לפי המילון:הלה, הילה:1.הל זיו נוגה. 2. עטרה של אור הנראית לעיתים מסביב לשמש או לירח בשל החזרת האור כשהוא עובר דרך גבישי קרח זעירים הנמצאים בעננים הגבוהים.. חח סורי הייתי חייבת בחר דמות מפורסמת שאתה אוהב ותאר אותה בארבע שורות: אדם לאווין
. אממ גבר בשנות ה25 לחייו ..רזה בעל שיער שחור קצר...עיניים כחולות..בעל קול מדהים!...סולן במארון 5. יש לו חברה מטומטמת בשם קלי מקגי שהיא דוגמנית (זונה).אממ מה עוד..הצבע האהוב עליו הוא כחול..ו...אמממממ..יופי יש 4 שורות..שאלה הבאה כמה מילים כתבת בתיאור הנ"ל? (כן, תספרו. לא, זה לא הולך להועיל לי במשהו, אבל בכל זאת ):50 בערך מה יותר עדיף - מוזיקה ישראלית או לועזית? אממ מוזיקה לועזית נמק את החלטתך: אממ כי לא יודעת רק לאחרונה התחלתי לשמוע מוזיקה ישראלית..ותמיד שמעתי מוזיקה לועזית. אני יותר מתחברת אליה במילים ובסגנון..אצלנו רק מנסים לחקות זמרים ולהקות (דוגמת רוני סופרסטאר). אולי יש פה ושם אמנים מיוחדים (שוטי הנבואה).

עונהההה ../images/Emo9.gif

מילה מהמילון: קצח-צמח ממשפחת הנורית דמות: בראד פיט, שחקן מושלם חתיך יפה תואר וכישרון ענק! הוא נולד ב-1963 מה שעושה אותו -בן 40 וכמה חודשים בהוקאולמה..,יש לו שיער בלונדיני ועיניים כחולות הוא שיחק בערך ב-30 סרטים והוא נשוי לג'ניפר אניסטון, ולא יודעת עוד ממש מה לכתוב רק שאני מתה מתה מתה עליו! ושהוא שחקן מדהים! כמה מילים כתבתי: 45 אם אני לא טועה, ספרתי מהר \: מוזיקה לועזית שולטת! איכס ישראלית אני שונאת ישראלית כי זה מגעיל, כי השפה העברית לא מיוחדת, ואנגלית כן ..בעיני אנגלית היא השפה הכי יפה והיא גם הכי מדוברת בעולם.. ויש לה מילים מגניבות שניתן לבנות איתם שירים נורמליים לא כמו חלק מהשירים הישראליים ואני אומרת חלק כי יש גם יפים אני יודעת, אבל לועזית שולטת!! :)

עונה../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

מילה: יתיב - אחת מטעמי המקרא או סימן זוויתי מעל לאות המוטעמת
דמות: הראל סקעת [אני ילדה חולה, אז מה
] נולד ב-8.8.1981 [יומיים אחרי
] בכפר-סבא [נראה לי
], להורים אהובה ואבנר. יש לו 2 אחים: דניאל בן 14 ועדי בת 24. המ... הוא שולת. הוא שר מדהים, והוא כוסון בטירוף [
תעשה לי ילד. NOT
]. בעבר הוציא סינגל [מזרחי
] בשם "אין עוד סיכוי". הסינגל לא הצליח, אבל חפיף. כי הוא הולך להוציא דיסק שלם עוד מעט
והוא כנראה גם הולך להופיע בשיר שלנו [בבקשה לא
רק לא טלנובלה
]. ודבר אחרון: בשהוא היה קטן [הוא היה דומה למרקו, אבל זה לא העניין
] הוא שיחק בפרפר נחמד
בפרק של חנוכה, עם הילד העצוב שרוצה שסבא נחמן יבוא, אבל סבא נחמן חולה
ובסוף סבא נחמן בא והם שרים
[וזה היה מוזר
]. 4 שורות
כמה מילים
: 113
מה עדיף
: מוזיקה ישראלית, ברור
למה
: כי קודם כל - היוצרים הישראלים מאוד מוכשרים [גם אלה במזרחית העובדה שאני מקבלת צמרמורות כשאני שומעת את זה לא אומר שזה לא יפה בעיני אחרים
]. הרוק הישראלי זה דבר אדיר
עברי לידר, אביב גפן, ברי סחרוף, רמי פורטיס, היהודים, דנה ברגר, גלעד שגב, שלום חנוך,
הראל סקעת
[אז מה אם הוא עוד לא שחרר סינגלים נורמליים
], הדג נחש, אהוד בנאי - כולם
הם ממש מוכשרים ונהדרים
ובלי שום קשר - לדעתי עדיף לקנות ישראלי, ולא לועזי. אנחנו צריכים לפרנס אנשים מאיתנו, ולא אנשים מחו"ל
[אל תכעסו - זו רק דעתי
]

SnoopyElf

New member
me too!!!

מילון: מילון אבן שושן, כרך ס-ק (לפסיכומטרי למדתי רק עד ו'...), עמוד 1218. מילה: עקב אכילס! אבל את הפירושים של כל המילים בעמוד אני יודעת, ננסה בעמוד אחר. עמוד 1400. מילה: אין מילה שאני לא יודעת. לא טוף. עכשיו אני אמצא מילה לפני שאני כותבת עמוד כי אין לי כוח להקליד על עמוד... לאחר תלאות רבות (ואחרי חצי מילון) - העמוד הסופי: 1506. המילה: קרובץ הפירוש: שם עממי (פי מבטא יהודי צרפת בעיקר) במקום "קרובות" (ראה ערך "קרובה"). נדרש גם כראשי-תיבות: קול רינה וישועה באהלי צדיקים. מפורסם:היפוקרטס! היפוקרטס הוא אבי הרפואה, מחבר "שבועת היפוקרטס", אותה נשבעים סטודנטים לרפואה בתום לימודיהם. נולד באי היוני קוס (מעניין למה אני יודעת עליו כל כך הרבה...), שם נעשה לרופא ואף לימד צעירים את תורת הרפואה. לפי האמונה, ישב עם תלמידיו מתחת לעץ דולב (באי קוס כמובן, יש לי תמונות שם), שלימים נודע כ"עץ היפוקרטס" (העץ בן כ700 שנה ומאז מותו של היפוקרטס עברו כ2400 שנה, אבל זה פרט שולי. היוונים בטוחים שהוא לימד את הסטודנטים שלו מתחת לעץ שלא היה קיים...). היפוקרטס היה הראשון שהכניס הגיון לרפואה וניתק את הקשר בינה לבין הדת. הוא הוכיח שמקור הרפואה בסיבות טבעיות ולא בקללות של כוהני דת. משפטי מחץ שאמר (אני מתרגמת לכן מיוונית): "הטבע מרפה, הרופא הינו עוזרו של הטבע בלבד" "החיים קצרים והעבודה מרובה, ההזדמנות מתחמקת, הנסיון מוליך שולל והשיפוט קשה". גאון, אה
כמה מילים: בעעעעע..... *סופרת...* 136 מילים בדיוק! (הספירה הזכירה לי את החיבורים בבגרות באנגלית...) מוזיקה: לועזית. למה? כי מוזיקה היא כמו סרט. עבורי זוהי מעין בריחה מהמציאות, התנתקות ממה שמוכר וכניסה לעולם של חלומות ודמיון. העברית מקרבת אותי למציאות ובעצם מונעת ממני להתחבר למוזיקה הישראלית. זה הכל... יש שירים בעברית שאני ממש אוהבת, רק לא מתחברת אליהם עד הסוף... יופי די! סיימתי
!

למעלה