../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעונהההההה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
זה נשמע ממש ממש מגניב
ועל שאלונים שהם לא כוללים שעה (מילולית) לענות עליהם אני עונה..
הנה:
גש אל המילון, בחר בערך שלא הכרת עד היום וכתוב כאן את הערך + הגדרתו לפי המילון:
םאק עד שמצאתי!!!!
קמטר-שידה; ארגז לשמירת בגדים.
בחר דמות מפורסמת שאתה אוהב ותאר אותה בארבע שורות:
דיויד בוריאנז (איזה הפתעה!
) דיויד בוריאנז נולד ב-16.5.1971 בבאפלו, ניו יורק. הוא חתיך בטירוף, עם עיניים חומות ושיער חום (אמרתי שאני אוהבת אנשים כאלה?
) ולדעתי הכי חתיך לו עם קוצים ככה כמו אנג'ל בעונה הראשונה-שלישית של באפי. אני חושבת שהוא שחקן מעולה, בגלל שהוא גם יכל לשחק את אנג'לוס-הערפד הרשע הגאוני והחזק ביותר. (ררררר
) וגם הוא יכל לשחק את אנג'ל-ערפד עם נשמה מיוסר כל החיים שלו שכל מה שהוא יכול לעשות זה להציל אנשים ולמרר לעצמו תחיים בגלל מה שהוא עשה בתור אנג'לוס..
וגם אפילו בפרק אחד בעונה השלישית של אנג'ל-הוא שיחק את אנג'ל כשהוא משוגע על כל השכל. בצורה נפלאה
שלא נדבר על שבכלליות הוא בכלל שחקן טוב. והוא חמוד מאוד!! ואני שונאת כשאומרים שהוא אנטיפת כמו בכתבה הזאת בפנאי-פלוס, כי זה לא אשמתו שאיזה כתב מטומטם שלא מבין מהחיים שלו החליט לשאול אותו שאלות מטומטמות, כאילו לא אכפת לו אפילו שדיויד לא רוצה לדבר על החיים הפרטיים שלו. ובכלל ראיתי ראיונות שלו וראיונות שדיברו עליו והוא חמודי אל כולם והכל
בקיצור-דיויד בוריאנז שחקן מעולה וחתיך!
(גם עכשיו כשהוא כבר לא כזה מקלון..
) חח יותר מארבע שורות-נכון?
כמה מילים כתבת בתיאור הנ"ל? (כן, תספרו. לא, זה לא הולך להועיל לי במשהו, אבל בכל זאת ):
זה הולך להיות קשה אבל שנייה....
170.
מה יותר עדיף - מוזיקה ישראלית או לועזית? נמק את החלטתך:
לועזית. למה? כי דבר ראשון רוב המוזיקה הישראלית זה או פופ מגעיל, היפ הופ מכוער ומזרחית מזוויעה
רוק ישראלי אני אוהבת. אבל בכל מקרה, הלועזית גוברת על זה מהסיבה הפשוטה שאני אוהבת יותר אומנים/שירים לועזיים...
שלא נדבר שבהרבה שירים אנגלית יותר מתאימה מעברית..
(אבל לא בכולם..
)