שאלון שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifשאלון שבועי ../images/Emo41.gif

וואו אנשים מת פה . תתחילו להתעורר סרט השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע: אנימת השבוע: המלצת השבוע : מה ביאס אותי השבוע : מה עשה לי את השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום וחג חירות שמייח^_^

Silverfox™

New member
עבודה עבודה עבדות >__>

סרט השבוע:x-man החדש עם וולברין O_O נראה מבטיח
ספר השבוע:דמדומים 4 סוף סוף זה נגמר בהחלט אחלה סדרת ספרים :) שיר השבוע:לא שמעתי מוזיקה עד רגע זה כל השבוע O___O. אנימת השבוע:אין משהוא :\ המלצת השבוע :תחבקו מישהוא :) מה ביאס אותי השבוע :עבודה עבודה הממ אה כן עבודה מה עשה לי את השבוע: נארוטו כנראה :\ ציטוט השבוע:לא ציטוט יותר כמו מחשבה למה כשאתה מבקש מאישה לפתוח בתא מטען היא תמיד פותחת גם את המיכל דלק? o0 תמונת השבוע: סיימתי אותו אתמול היה נחמד שבוע מצוין לכולם חברים
וחג פסח שמח

A K I R A

New member
אבל יש לי מכונית שהתא מטען נפתח לבד

אז זה עוד לא קרה לי P:

Adi Chan

New member
*הפסקת חיים*

המוח שלי ריק ריק ריקקקקקקקקקקקקק סרט השבוע: לא זכור לי שראיתי משהוO: ספר השבוע: reborn!! מנגה זה נחשב ספר>_< שיר השבוע: kelly clarkson - sober אנימת השבוע: None המלצת השבוע : אל תעשו פסיכומטרי 0_ם מה ביאס אותי השבוע : פסיכו וSTUFF AT HOME מה עשה לי את השבוע: בסיס~:) ציטוט השבוע: "תבוא. תבין שלא יהיו לך חיים למשך השלושה חודשים הקרובים". (הסיסמא של אנקורי:O) תמונת השבוע: אוו את זה דווקא יש לי די נמאס לי נמאס לי נמאססס לייייי וזה רק שבוע ראשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן453-48963-48609386#$^#$%&$&%^

Silverfox™

New member
../images/Emo24.gif

תתני את כולך אבל לא מהתחלה אלה בהדרגה כי אם תתני את עצמך בהתחלה לקראת המרתון תהיה שרופה ואני מדבר מנסיון
תשקיעי כמה שיותר את לא רוצה לעשות את זה שוב כמוני

A K I R A

New member
איזו תמונה מגניבה !!!!!!!!!!!!D:

וזה רק3 חודשים בקטנה :X

Sakura Kinomoto

New member
וויייייייייייייי~~

סרט השבוע: סרטון שבירת דיסטנס בקורס :)~ ספר השבוע: מסווג :p שיר השבוע: always - bon jovi אנימת השבוע: לא היה. המלצת השבוע: תעברו קורס. מה ביאס אותי השבוע : שגיליתי שאני סוגרת סופש הבא. מה עשה לי את השבוע: סיום קורס! והחבר החמודוס שלי :)~ ציטוט השבוע: "אוקיי אז גל את אחראית אלונקה, את יודעת איך אלונקה נראית נכון?, זו לא מיטה צרפתית" *המפקדת פוזלת אליי*...עקיצה של המפקדת עליי.

¥otamsh

New member
~~~ *מתעורר*

סרט השבוע: עזבו אתכם סרטים תראו בית הבובות זה גדוווווווווווול ספר השבוע: אין :0 שיר השבוע:put your records on בביצוע של מייגן ג'וי אנימת השבוע: אין כוח לאנימות יותר המלצת השבוע : להצליח במבחנים במועדי א' :( ולראות בית הבובות!! מה ביאס אותי השבוע : מלא נכשלים, וההדחה של מייגן מאמריקן איידול, שבר לי את הלב. מה עשה לי את השבוע: מה עשה לי את שבוע שעבר- לא הספקתי לענות- אח שלי עלה לתורה, איזה חמודוני איזה יופי הוא קרא ואיך הוא התרגש ;___; השבוע הזה לא היה מיוחד אבל. הכי מרגש שהיה זה המהלך המבריק שהיה בהישרדות היום. מי היה מאמין שהם היו מסוגלים לחשוב על כזה דבר?? ציטוט השבוע: "I'm a baaad photobooth" תמונת השבוע:~>

A K I R A

New member
אתה מדבר על ההוא שהביא את הפסל חסינות למשהו

והוא בעצמו הודח?

¥otamsh

New member
על זה שהם

החליטו לפצל קולות בין שניהם ליתר ביטחון, שאחד מהם יודח. כאילו, באמת, זה כזה מהלך מבריק, כל הפרק דיברנו על זה ואמרנו "אין מצב שהם יחשבו עלשות משהו כזה"

Guid

New member
מי הודח בסוף?

בפרסומות עברתי לyes2 ונשארתי שם... :/

Guid

New member
לא!!! O____O

אבל.. אבל... הוא עידן!! איך אפשר להדיח מישהו עם שם כזה?! o_O וברצינות, היה לו פסלון, איך הדיחו אותו..?

¥otamsh

New member
חהחהחחה זה דווקא טוב!

ו-וואי, זה היה קטע חזק. הוא החליט לתת את הפסלון ליואב. עכשיו, אריק הגאון הזה, ידע שהם בטח יעשו טריק כזה ושהפסלון יהיה אצל אחד משניהם - אז הם פיצלו את הקולות! 3 הבנות הצביעו ליואב, 3 הבנים (אריק, אופיר, ואיתי) הצביעו לעידן, ובגלל שהיה להם וטו, אז היו רק שני קולות נגד אריק.... אז ככה זה לא משנה מי מהם היה מחזיק את הפסלון- השני היה עף :) אז עידן נתן ליואב והפסיד! חהחהחה זה היה גדוול כל הפרק דיברנו אני וחברים שלי איך שזה הרעיון הכי טוב לעשות ושהם בחיים לא יחשבו על זה והופ! הם למדו לקח :)

Guid

New member
יווו זה גאוני!!

בעסה שפיספתי את זה~ P: וחבל, אם כבר יואב או עידן, העדפתי את עידן. ודי ברור למה... XD

למעלה