שאלון שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifשאלון שבועי../images/Emo41.gif

סרט השבוע ספר השבוע שיר השבוע אנימת השבוע המלצת השבוע מה ביאס אותי השבוע מה עשה לי את השבוע ציטוט השבוע תמונת השבוע שבת שלום לכולם ^_^

Silverfox™

New member
נושא כל שהוא

סרט השבוע: מר וודקוק (כרגע נגמר
) ספר השבוע:the sandman- a game of you שיר השבוע: תחנת רדיו כלשהיא מהרשת אנימת השבוע: ARIA (זה פשוט לא נגמר O__O) המלצת השבוע:תחבקו מישהוא :) מה ביאס אותי השבוע: חולה מיום שלישי מה עשה לי את השבוע: Hawks, פרק אחרון של BATTLESTAR O___O ציטוט השבוע: Though I Fly Through the Valley of Death, I Shall Fear No Evil. For I am at 80,000 Feet and Climbing תמונת השבוע שבוע טוב לכולם :)

lgmtk

New member
אני אוהב אנימה ושימות העולם ^_^

סרט השבוע: מה מה? ספר השבוע: סיימתי קורות הציפור המכנית D:!!!!!! מה עכשיו? שיר השבוע: OSTים של אנימות, במיוחד והרבה VOCALOID! אנימת השבוע: בהחלט GURREN LAGANN, וגם GITS :} טורהדורה עומד להיגמר ;_; המלצת השבוע: תראו אנימה זה טוב לחיים |מרייר| מה ביאס אותי השבוע: :< מה עשה לי את השבוע: אין.כמו.אנימה. ציטוט השבוע: Sekai-de ichiban ohime sama~~!!! תמונת השבוע: באמת שאין לי מה לשים :X

Sakura Kinomoto

New member
D:

סרט השבוע:צ'אק ולארי ואוסטין פאוורס הראשוןD:~ ספר השבוע:אוגדן קורס סמבציםT^T~ שיר השבוע:מלאנים@_@~ אנימת השבוע:אעהה>_> המלצת השבוע:אל תהיו חולים~T^T מה ביאס אותי השבוע:צבא~השבוע זז כמו צב והרופא המניאק של בה"ד 16>: מה עשה לי את השבוע:סופ"ש והחבר היפה שלי:) ציטוט השבוע:"הקשב הקמב"צ יש לי שאלה:אז נכון שבמתווכים שמכוונים את הלהבית עם המטרה השחורה בדיוק...ככה אמורים גם לעשות כשיש מולי אויב?" מישהי מפגרת בנוהל שמירותXDDDDDDDDD תמונת השבוע:אעהה...סורי אין לי כוח~

Adi Chan

New member
גוד שבוע!

סרט השבוע: ראיתי כל כך הרבה סרטים מדכאים השבוע:( אבל רקוויאם לחלום היה הכי נורא! אז הוא! אני כל כך צריכה קומדיה רומנטית וקיצ'ית כדי להחזיר לעצמי את השמחה!!! אה וגם האביר האפל! בפעם הראשונה...למרות שהסרט הפסיק באמצע>: סדרת השבוע(!!): מגרש ביתי! ראיתי את כל מה שיצא מהעונה האחרונה בשבת~~אווו זה כל כך יפפפההההה!@!#!@$@#%@$^ ספר השבוע: נער החידות ממומביי, האמת שסיימתי אותו שבוע שעבר, אבל לא יצא לי לכתוב בשאלון השבועי הקודם כי סגרתי! אה לא משנה אני מדברת המון>_< שיר השבוע:Damien Rice - The Blowers Daughter פשוט תורידו את השיר הזה הוא כל כך יפפהההה ורומנטיייייT^T איפה הרומנטיקה בחיים שליייי אייייפפפפפפהההה אנימת השבוע: אמממ המחזמר של הלסינג!! כן אני מאחרת בשבוע!! אבל זה הכי קרוב לאנימה שהיה לי>: המלצת השבוע: לצייר! זה הדבר הכי כיפי בחיייםםםם!@!@~!#!@$ מה ביאס אותי השבוע: אנשים ממש מעצבנים ומתנשאים>_<'' מה עשה לי את השבוע: כל השבוע האמת, אני ממש נהנתי! השבועיים שסגרתי עברו כל כך מהרר!! וכל כך בכיף! ציטוט השבוע: "לטס גו בודר סנייפ! בודר בודר בודררר" http://www.potterpuppetpals.com/pppmain/Channels/Bothering.htm חובה לצפות!! תמונת השבוע: NONE

A K I R A

New member
סרט פסיכי :X

ראינו ביחד כל החברים.. אחרי הסרט כולם היו בהלם XD

Guid

New member
אחרי הרבה זמן שלא עניתי:

/tapuzforum/images/emo41.gifסרט: נער החידות ממומביי (סרט אדיר!), דמדומים (שהיה די מעאפאן, אין לי מושג ממה התלהבתם), ורובוטריקים בHD! /tapuzforum/images/emo99.gif /tapuzforum/images/emo41.gifספר: חוק הקוסמים הראשון, האוטורי2, קפקא על החוף. אני צריך לסיים כבר אחד מאלה, להפחית עומס... /tapuzforum/images/emo41.gifשיר: רנדומליים~ /tapuzforum/images/emo41.gifאנימה: גורן לאגאן וגנדאם00! שתי אנימות אדירות~ /tapuzforum/images/emo41.gifהמלצה: קחו אתכם טישו לכל מקום... ותראו גנדאם! /tapuzforum/images/emo41.gifמה ביאס השבוע: צינון... /tapuzforum/images/emo41.gifמה עשה השבוע: סרט ראשון בHD! אחלה סיפתח~ /tapuzforum/images/emo41.gifשיהיה לנו אחלה שבוע! D:

lgmtk

New member
נכון HD לעיניים זה כמו מנטוס לגרון?

פשוט פותח הכל XD וולקאם טו דה קלאב. איזה פרק אתה בגוראן לאגאן? אחת האנימות החזקות.

Guid

New member
אחרי שרואים HD, קשה לראות משהו אחר,

הכל פתאום נראה מרוח ומטושטש... /tapuzforum/images/emo6.gif ואני בפרק 14, אני חושב. אני צופה בזה ביחד עם חבר, אז אני לא יכול לרוץ קדימה מתי שאני רוצה~ וזה טוב, ככה אני לא אסיים את זה תוך שנייה~ D:

lgmtk

New member
וואי יש פרק בהמשך, אני אפילו לא

אגיד את המספר, אחד החזקיםם! זה טוב גוראן :>

Guid

New member
בהחלט~ /tapuzforum/images/emo9.gif

קצת (הרבה) אצ`י, אבל מתגברים... P:

lgmtk

New member
חח מה?! אז לא ראית אצ'י בחיים שלך! XD

לך תראה לאב הינה/מאי הימה, תבין מה זה אצ'י. יוקו זה כלום.

lgmtk

New member
הו שלום למלאכית. לספר על המנגות

שאת ``קוראת``? P:

A K I R A

New member
1. זה קוראת בלי [ " ]

2. זה נגמר. ז"א, נעצר בקטע מותח ולא ימשיך לעולם. =||||||||||||||||||||| ;;-;; 3. זהו.

למעלה