שאלון שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifשאלון שבועי../images/Emo41.gif

סרט השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע: אנימת השבוע: המלצת השבוע: מה ביאס אותי השבוע: מה עשה לי את השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: הפעם אין המלצה פעמיים
שבת שלום ושבוע טוב וקל. מקווה שהיה פורים שמח ^_^

אני אני

למה אין המלצה פעמיים ? :( סרט: לא ראיתי ספר: לא קראתי שיר: rozen maiden - saintly girl territory אנימה: קשארן ורוזן מיידן [סיימתי! איזה חרא של סוף..] המלצה: go VEGAN or DIE בעסה: הייתי חולה ופספסתי תכנס, בעלי חיים נרצחים 6 מיליון בחצי שעה עשה: כלום ציטוט: לא תמונה: לא כרגע

Silverfox™

New member
אוף כל כך הרבה תמונות שאני רוצה לעלות >_>

סרט השבוע: ביטלג'וס ספר השבוע: watchman שיר השבוע:משהוא אקראי של norah jones אנימת השבוע: ARIA (זה לא נגמר!!!! ) המלצת השבוע: תחבקו מישהוא :) מה ביאס אותי השבוע: ממשיך להיות מובטל לנצח :\ מה עשה לי את השבוע: ההורים טסים לחו"ל בסוף החודש ויהיה לי את הבית לעצמי ל9 ימים O___O ואווו ציטוט השבוע:מה נסגר עם הפייסבוק החדש?!@# תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם ^^ חייבים לעשות שרשור תמונות
כי יש לי הרבה תמונות מצחיקות אפילו שלרוב האנשים פה בטוח יש יותר

Kawaii Me

New member
אאני מוכן! אני מוכן! אני מוכן! אני מוכן!

כמה זמן לא ראיתי בובספוגXD סרט השבוע: באטמן חוזר. באטמן זה כזה טוב. ממש אבל. ספר השבוע: עוד פרק באקליפס? אני עוד שניה מסיימת..לא רוצהההההההה!!! שיר השבוע: broken strings- james morrison אנימת השבוע: אין המלצת השבוע: ממ..מבצעים בניו פארם? מה ביאס אותי השבוע: מחר שמירה >.> איכסההההההההההההה התאבדות. די
עד מתי? למה? כמה? איך?
מה עשה לי את השבוע: צ'וצ'י היה פה3> ציטוט השבוע: the truth hurts- lies worse תמונת השבוע: אנשים חולים בראש.

¥otamsh

New member
לה לי הו;

סרט השבוע - היה ביס סופ"ש סרטי טים ברטון ככה שדיי הרבה. אבל ראיתי זולנדר בפעם הראשונה בחיי, ופשוט לא הפסקתי לבכות מצחוק שם XDDD אין על בן סטילר XD ספר השבוע - המנגה של נארוטו כמובן :0 שיר השבוע - carrie underwood - before he cheats (לאחרונה אני שומע מלא פופ, מה זה?) אנימת השבוע - אין. המלצת השבוע - להתחפש בקונים! כמה צומי *-* מה ביאס אותי השבוע - חוץ מהעובדה שאני נכשל בהכל ומחר מתחיל עוד סימסטר, המחשב שלי שונא אותי ומוחק לי דברים כל הזמן :( מה עשה לי את השבוע - פוריייייים !!! DDDD: ואפרת מהישרדות עפה הביתהההההה תודה לאל1!!! ציטוט השבוע - "אבל אריק, אני מדברת עכשיו" "לא מעניין אותי" - אריק משתיק את אפרת XD וגם "אינטגרה שולטת" כמובן XDDD תמונת השבוע ~> כנס כנס ^___________^ שבוע טוב שיהיה אמן ואמן

lgmtk

New member
האייי ^_____^

סרט השבוע: מה זה? XD ספר השבוע: אני ממש בסיום של קורות הציפור המכנית :> שיר השבוע: קארמלדאנסןןןןן ::}~ אנימת השבוע: איזה שבוע עם מלא אנימה ^O^ ללא ספק - Tengen Toppa Gurren Lagann! המלצת השבוע: תלכו לכנס אנימה D: ותראו עוד יותר XD מה ביאס אותי השבוע: שנגמר הכנס ;; מה עשה לי את השבוע: ע"ע המלצה :X ציטוט השבוע: אינטגרה שולטת V_V תמונת השבוע:

A K I R A

New member
היה טוב~

סרט השבוע: - ספר השבוע: המנגה האדירה של נארוטו שיר השבוע: Caramelldansen @_@ אנימת השבוע: אני חושבת שסול איטר המלצת השבוע: ללכת לכל מיני אירועים בפורים D: מה ביאס אותי השבוע: לגלות שמנגה שאני קוראת נפסקה ממש לקראת סיום בגלל שהמנגקה הטיפשה העתיקה פוזות מקטלוגים של מעצבי על. סתומה!!!!!!!!!!!!!!!!!! נקווה שלקישימוטו לא יקרה משהו דומה P: מה עשה לי את השבוע: הכנס~~ היה כזה אדיר D: ציטוט השבוע:"did you get a little taller?" משפט פתיחה מצוין =] תמונת השבוע: ~~~~~~~~~~~~3>~~~~~~~~~~~~~~~>

:O

סרט השבוע: הוא פשוט לא בקטע שלך, סרט חמודי-מוד =) ספר השבוע: הכנה לפסיכומטרי. שיר השבוע: משהו של ג'ימס מוריסון. אנימת השבוע: לא אנימה...הבורר...הכל! :O המלצת השבוע: תשתנו לטובה =) מה ביאס אותי השבוע: אכילת כאפות. מה עשה לי את השבוע: רגילה :} ציטוט השבוע: "אכילת כאפות אינה מומלצת" תמונת השבוע: איך לי כח.

למעלה