שאלון הטיול שנתי הגדול!

רונקי

New member
../images/Emo41.gifשאלון הטיול שנתי הגדול! ../images/Emo41.gif

לא כזה גדול..אבל למה להיות קטנוניים ?!
האם יצא לך להשתין על עצמך?
האם יצא לך לשרוף חרא?
ליטפת חזיר בר?
תהית איפה זה בית שאן?
הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים?<
חתול בר התגנב לך אל האוהל?
נפלת על המורה שלך?
הזדיינת עם מישהו באוהל?
הקאת באוהל? [בלאחססס]
התגעגת לציוויליזציה.?
התגעגת לכתוב?
יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי?

tuty fruty

New member
תשובות

האם יצא לך להשתין על עצמך?קרה אבל רק על הנעליים האם יצא לך לשרוף חרא?לא בטיול השנתי וגם לא חרא אלא נייר טואלט של חרא ליטפת חזיר בר?לא אבל פעם ראיתי בטיול אחד חזיר בר מת תהית איפה זה בית שאן?לא הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים?<לא כי אנחנו ישנים באכסניות חתול בר התגנב לך אל האוהל?לא נפלת על המורה שלך?לא הזדיינת עם מישהו באוהל?לא הקאת באוהל? [בלאחססס]לא התגעגת לציוויליזציה.?מה? התגעגת לכתוב?לא יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי?כן

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif

האם יצא לך להשתין על עצמך? לא האם יצא לך לשרוף חרא? לא ליטפת חזיר בר? לא תהית איפה זה בית שאן? כן...חח פדיחות... הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים? לא חתול בר התגנב לך אל האוהל? לא נפלת על המורה שלך? חח לא זוכרת דבר כזה...אולי... הזדיינת עם מישהו באוהל? לא הקאת באוהל? [בלאחססס] לא התגעגת לציוויליזציה.? WTF??? התגעגת לכתוב? לא יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי? כן

../images/Emo9.gif

האם יצא לך להשתין על עצמך? עדיין לא האם יצא לך לשרוף חרא? יצא לי להריח חרא של חמור בטיול.. ליטפת חזיר בר? עדיין לא תהית איפה זה בית שאן? הייתי בבית שאן.. הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים? כה
חתול בר התגנב לך אל האוהל? עדיין לא נפלת על המורה שלך? עשינו על המורה "ערמת ילדים" הזדיינת עם מישהו באוהל? עדיין לא הקאת באוהל? גם לא התגעגת לציוויליזציה.? חלילה.. התגעגת לכתוב? לא.חחח.. יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי? כה.. (אגב, הולכים לאכסניות..לא לאוהלים!..אצלנו לפחות
)

ל א ק י

New member
היא הורסת לך את החיים

האם יצא לך להשתין על עצמך? לא שידוע לי האם יצא לך לשרוף חרא? לא שידוע לי ליטפת חזיר בר? לא תהית איפה זה בית שאן? לא הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים?< כן חתול בר התגנב לך אל האוהל? לא נפלת על המורה שלך? לא הזדיינת עם מישהו באוהל? לא הקאת באוהל? [בלאחססס] לא התגעגת לציוויליזציה.? כן התגעגת לכתוב? לא יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי? בערך, כן

noooga

New member
../images/Emo60.gif

האם יצא לך להשתין על עצמך? כן האם יצא לך לשרוף חרא? לא ליטפת חזיר בר? לא תהית איפה זה בית שאן? כן הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים?< כן אבל לא בטיול שנתי
חתול בר התגנב לך אל האוהל? לא נפלת על המורה שלך? אממ חח כן הזדיינת עם מישהו באוהל? לא הקאת באוהל? [בלאחססס] הקיאו עלי!!!!!!!!!!!! התגעגת לציוויליזציה.? שזה? התגעגת לכתוב? נגיד ש.. יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי? כן

רונקי

New member
לה לה לה לה

האם יצא לך להשתין על עצמך? כן..על הנעלים,והייתה גם פעם על המכנס קצת
האם יצא לך לשרוף חרא? נייר של. ליטפת חזיר בר? לא
תהית איפה זה בית שאן? כן..
הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים?< לא חתול בר התגנב לך אל האוהל?לא נפלת על המורה שלך? כן! ועוד תקעתי לה בטעות מרפק בציצי! הזדיינת עם מישהו באוהל?לא[זה בטח כיף] הקאת באוהל? [בלאחססס] לא התגעגת לציוויליזציה.? קצת התגעגת לכתוב? קצת מאוד יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי? קצת

../images/Emo58.gif

האם יצא לך להשתין על עצמך? גאדדד לאא האם יצא לך לשרוף חרא? לא ליטפת חזיר בר? לא תהית איפה זה בית שאן? כן הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים?< לא חתול בר התגנב לך אל האוהל? לא נפלת על המורה שלך? לא הזדיינת עם מישהו באוהל? לא בדיוק הקאת באוהל? [בלאחססס] לא התגעגת לציוויליזציה.? מה זה ציוויליזציה? התגעגת לכתוב? כן יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי?כן

gargamich

New member
איכס טיול שנתי ../images/Emo4.gif

האם יצא לך להשתין על עצמך? כן האם יצא לך לשרוף חרא? פאקינג לא
ליטפת חזיר בר? לא
תהית איפה זה בית שאן?
הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים? איכס מי ישן באוהלים חתול בר התגנב לך אל האוהל?... נפלת על המורה שלך? לא הזדיינת עם מישהו באוהל?... הקאת באוהל? [בלאחססס]... התגעגת לציוויליזציה? בעיקרון אני מתגעגע לדברים כאלו אחרי זמן מה התגעגת לכתוב? כן
יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי? לא יצאתי כמעט אף פעם, אבל כן, קרה...

../images/Emo86.gifתשובות

האם יצא לך להשתין על עצמך?כן, שהייתי קטנה
האם יצא לך לשרוף חרא?לא
ליטפת חזיר בר?לא
תהית איפה זה בית שאן?לא
הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים?כן חתול בר התגנב לך אל האוהל?לאאא
נפלת על המורה שלך?חחחחח לאאא הזדיינת עם מישהו באוהל?אממ לא הקאת באוהל? [בלאחססס]איכסס לא התגעגת לציוויליזציה.?אה? התגעגת לכתוב?לא יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי?כן בטח

DJ Giga

New member
הנה שלי...

האם יצא לך להשתין על עצמך? לאאא וגם לא יצא... נדפקתם?!?! האם יצא לך לשרוף חרא? חחחחחחחח לא.... ליטפת חזיר בר? לא תהית איפה זה בית שאן? כן... חחח (איפה זה באמת??) הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים? לא חתול בר התגנב לך אל האוהל? לא נפלת על המורה שלך? לא הזדיינת עם מישהו באוהל? אהמ... נעבור הלאה... הקאת באוהל? [בלאחססס] לא התגעגת לציוויליזציה.? שזה?? התגעגת לכתוב? לא יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי? כן

AndreaCorr ©

New member
~~~>

האם יצא לך להשתין על עצמך?לא האם יצא לך לשרוף חרא?לא ליטפת חזיר בר?לא תהית איפה זה בית שאן?לא הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים?לא חתול בר התגנב לך אל האוהל?לא נפלת על המורה שלך?כן הזדיינת עם מישהו באוהל?לא הקאת באוהל?לא, מחוץ לאוהל התגעגת לציוויליזציה? הו, כן התגעגת לכתוב? כן יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי? כן

מסטולית

New member
יוו כמה זמן לא הייתי בטיול שנתיייי

האם יצא לך להשתין על עצמך? לא האם יצא לך לשרוף חרא? לא ליטפת חזיר בר? לא תהית איפה זה בית שאן? האמת שלא... הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים? לא חתול בר התגנב לך אל האוהל? לא יאק נפלת על המורה שלך? לא הזדיינת עם מישהו באוהל? אולי הקאת באוהל? [בלאחססס] לא התגעגת לציוויליזציה.? מאווווווווווד התגעגת לכתוב? לא יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי? כה

תשובותתתתתתת

האם יצא לך להשתין על עצמך? חח לא האם יצא לך לשרוף חרא? חחח לאאאא ליטפת חזיר בר? לאאא הוא נבח עליי... תהית איפה זה בית שאן? כןןן הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים?< לא חחח חתול בר התגנב לך אל האוהל? לא נפלת על המורה שלך? כןןןןןןן הזדיינת עם מישהו באוהל? לא הקאת באוהל? [בלאחססס] לא התגעגת לציוויליזציה.? מאדדדדדדד [עד שהבנתי מה כתוב... חח] התגעגת לכתוב? כןןןןןן יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי? כןןן

תשובות

האם יצא לך להשתין על עצמך? לא האם יצא לך לשרוף חרא? לא
ליטפת חזיר בר? לא תהית איפה זה בית שאן? כן הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים? לא חתול בר התגנב לך אל האוהל? לא נפלת על המורה שלך? לא, אבל זה יהיה נחמד הזדיינת עם מישהו באוהל? *חסוי* הקאת באוהל? [בלאחססס] לא התגעגת לציוויליזציה.? *מחפש מילון* התגעגת לכתוב? לא יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי? כן

English Muffin

New member
שאלון קטן וקומפקטי ...

האם יצא לך להשתין על עצמך?חחח לא האם יצא לך לשרוף חרא?לא ליטפת חזיר בר?לא תהית איפה זה בית שאן?לא הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים?<כן חתול בר התגנב לך אל האוהל?לא נפלת על המורה שלך?חחחחחחח כן הזדיינת עם מישהו באוהל?לא הקאת באוהל? [בלאחססס]לא התגעגת לציוויליזציה.?כן התגעגת לכתוב?לא יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי?כן מאוד

NiKi†a

New member
חחח אוקיי

האם יצא לך להשתין על עצמך? לא האם יצא לך לשרוף חרא? לא ליטפת חזיר בר? לא תהית איפה זה בית שאן? כן הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים? משו כזה חתול בר התגנב לך אל האוהל? לא נפלת על המורה שלך? לא חושבת הזדיינת עם מישהו באוהל? לא הקאת באוהל? [בלאחססס] לא התגעגת לציוויליזציה.? כן התגעגת לכתוב? כן יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי? כן

טיול שנתי זה כיף ../images/Emo66.gif

האם יצא לך להשתין על עצמך?
לא!!
האם יצא לך פעם לשרוף חרא?
בעע. כן. ליטפת חזיר בר? לא, אבל ליטפתי שועל.
זה נקרא? תהית איפה זה בית שאן? בית שאן?
יש מקום כזה? הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים?
כע. מכיתה י' זה ככה חתול בר התגנב לך אל האוהל?
לא, וחבל שכך.. תמיד רציתי לפגוש אחד
נפלת על המורה שלך?
חיחיחי. כע. הזדיינת עם מישו באוהל?
נאא... הקאת באוהל?
לא. באמת בלאחס
התגעגעת לציוויליזציה?
אחרי שבוע באוהל, היית נחשב לא-שפוי אם לא היית מתגעגע לציוויליזציה. התגעגעת לכתוב?
לא, כי תמיד עשיתי לי מן יומן-מסע שכזה יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי? כע. =/

טיול שנתי!!!../images/Emo151.gif

האם יצא לך להשתין על עצמך? לא האם יצא לך לשרוף חרא? לא ליטפת חזיר בר? לא חחח איכס תהית איפה זה בית שאן? לא הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים?<כן חתול בר התגנב לך אל האוהל? אולי אבל לא נראה לי נפלת על המורה שלך? לא הזדיינת עם מישהו באוהל? לא הקאת באוהל? [בלאחססס] לא התגעגת לציוויליזציה.? מי? התגעגת לכתוב? כן חחח יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי? כן!!!

אני עונה

האם יצא לך להשתין על עצמך? לא שזכור לי! האם יצא לך לשרוף חרא? חחחחח לאאא ליטפת חזיר בר? איכסססססס לאאאאאא תהית איפה זה בית שאן? עדיין תוהה. הלכת לישון באוהל וקמת כשמולך כיפת השמיים? לא. חתול בר התגנב לך אל האוהל? לאאאאאא נפלת על המורה שלך?חחח לא הזדיינת עם מישהו באוהל? לא הקאת באוהל? [בלאחססס] לא התגעגת לציוויליזציה.? שטו? התגעגת לכתוב?לא יצא לך לשנות דעתך על אנשים בעקבות טיול שנתי? כן

למעלה