שאלון,או סקר, או משו אנערף

double O S

New member
../images/Emo41.gifשאלון,או סקר, או משו אנערף../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

+
נמנמ, כל מיני שאלות שצצו לי לראש
נמנמ,
לאיזה שיר לדעתכם יש את הקצב הכי טוב
לאיזה שיר לדעתכם יש את הקצב הכי רע
באיזה שיר הקול של פייר נשמע הכי טוב
באיזה שיר הקול של פייר נשמע הכי רע
טוב וזהו בעצם

קרניjack

New member
שלי../images/Emo104.gif

אין לי שישירם ספציפיים, אבל בעיקרון בדיסק הראשון הקול של פייר נשמע פחות טוב, כאילו הוא מצונן, ובדיסק השני הרבה הרבה יותר טוב.... גם כשאני שומעת את הדיסק הראשון הוא נשמע לי יחסית איאי והשיר הכי טוב משם בקצב לדעתי הוא מיי אליאן..בדיסק השני זה לא קיים....

Just TalTi

New member
האא שאלון

לאיזה שיר לדעתכם יש את הקצב הכי טוב? My Christmas list לאיזה שיר לדעתכם יש את הקצב הכי רע?
באיזה שיר הקול של פייר נשמע הכי טוב? הממ משו מהדיסק השני באיזה שיר הקול של פייר נשמע הכי רע? Crash And Burn.. לאדעת למה

Dorin555

New member
עונה../images/Emo9.gif

לאיזה שיר לדעתכם יש את הקצב הכי טוב? שאלה קשה! לכל שיר יש ת'קצב המיוחד לו..אני אוהבת את כולם
לאיזה שיר לדעתכם יש את הקצב הכי רע? אממ ל..Me Against The World ולCrazy (אנלא אהבתי)
באיזה שיר הקלות של פייר נשמע הכי טוב? בPerfect ובWelcome To My Life
באיזה שיר הקול של פייר נשמע הכי רע? ווואיי קשה!!! נראלי שבOne

שלי:

לאיזה שיר לדעתכם יש את הקצב הכי טוב? אהההה
לאיזה שיר לדעתכם יש את הקצב הכי רע? אמממ.. אני יחזור אלייך באיזה שיר הקול של פייר נשמע הכי טוב? עזבי אני עייפה אין לי כוח לחשוב באיזה שיר הקול של פייר נשמע הכי רע? כנ"ל

Blue Puding

New member
עונההההההה

לאיזה שיר לדעתכם יש את הקצב הכי טוב- id do anything, crazy. jump לאיזה שיר לדעתכם יש את הקצב הכי רע- wont be there באיזה שיר הקול של פייר נשמע הכי טוב- untitled, welcome to my life באיזה שיר הקול של פייר נשמע הכי רע- shut up (לא אהבתי יותר מדי)

למעלה