שאלוןן

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifשאלוןן../images/Emo9.gif

שכחתי לשים שאלון ביום ראשון
לונוראא.. עכשיו נשים
השאלון נורא כללי,ממש על הכל.עם זאת,הוא מחולק לכמה סעיפים,כתוב בלשון זכר,אך מיועד לשני המינים. אז בבקשה: -שאלות על עצמכם: 1.מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? 2.איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? 3.ספר בקצרה על הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחייך: 4.מה עושה אותך מאושר? 5.מה מעצבן אותך הכי הרבה? 6.מה מרגיע אותך? 7.איך אתה מפנק את עצמך? 8.מה הם תחביביך העיקריים? 9.איך היית מגדיר את יחסיך עם משפחתך? 10.סוג מוזיקה אהוב: 11.מה הוא סדר היום שלך הממוצע? 12.באיזה מקומות אתה אוהב במיוחד להסתובב/להיות? 13.מי הוא האדם הקרוב לך ביותר? 14.תאר בקצרה תמונה אידיאלית של איך אתה רוצה לראות את עצמך בעוד 5 שנים מהיום: 15.מה מרגש אותך יותר מכל? -שאלות על הכל: 1.איך היית מסכם את תקופת הילדות שלך? 2.באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו? 3.מה הם כשרונותיך העיקריים? 4.אם היתה ניתנת לך האפשרות לקבל כשרון מיוחד,אז מה היית רוצה? 5.נהנה במסגרת בה אתה נמצא עכשיו(בי"ס/צבא/עבודה/וכ"ו)? 6.באיזו מסגרת היית הכי הרבה רוצה להיות? 7.לאיזו תקופה בחייך היית הכי רוצה לחזור? 8.אל מי אתה הכי מתגעגע בחייך? 9.מה הם המקומות האהובים עליך ביותר(פשוט מקומות שהנשמה שלך מתחברת אליהן ושאתה מרגיש טוב שאתה נמצא בהם)? 10.מה דעתך על העיר שלך? 11.היית משנה בה משהו? 12.תן איזה טיפ נחמד לחיים: 13.איך היה השאלון? זהו.תהנו

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifעונה לעצמי../images/Emo3.gif

השאלון נורא כללי,ממש על הכל.עם זאת,הוא מחולק לכמה סעיפים,כתוב בלשון זכר,אך מיועד לשני המינים. אז בבקשה: -שאלות על עצמכם: 1.מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? מה זה דומיננטית?!
2.איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? כנ"ל 3.ספר בקצרה על הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחייך: שפגשתי את אושרי [[מהגיים בויז]] בכלל לא חשבתי שאני אפגוש אותו ואחבק אותו
4.מה עושה אותך מאושר? שאנשים טובים צוחקים ונהנים
5.מה מעצבן אותך הכי הרבה? אחותי
6.מה מרגיע אותך? שירים
7.איך אתה מפנק את עצמך? אממ... אוכלת שוקולד!! [[יאמיייייייייי]] חחח.. 8.מה הם תחביביך העיקריים? לשיר, להיות במחשב, ולראות טלויזיה 9.איך היית מגדיר את יחסיך עם משפחתך? גרועים
10.סוג מוזיקה אהוב: פופ!! 11.מה הוא סדר היום שלך הממוצע? לפרט?! חחחח.. 12.באיזה מקומות אתה אוהב במיוחד להסתובב/להיות? בקניוןן..=]] בים, בבריכה 13.מי הוא האדם הקרוב לך ביותר? ליאורוש!! [[למרות שעכשיו אני לא מדברת איתה
]] 14.תאר בקצרה תמונה אידיאלית של איך אתה רוצה לראות את עצמך בעוד 5 שנים מהיום: אמממ... אין לי שמץץ.. 15.מה מרגש אותך יותר מכל? שאנשים שהם טובים-סובלים -שאלות על הכל: 1.איך היית מסכם את תקופת הילדות שלך? עאעאעאעא!! נ ה ד ר ת! 2.באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו? אממ... 14-15 3.מה הם כשרונותיך העיקריים? אינלי מושגג..
! 4.אם היתה ניתנת לך האפשרות לקבל כשרון מיוחד,אז מה היית רוצה? ל צ י י ר ! 5.נהנה במסגרת בה אתה נמצא עכשיו(בי"ס/צבא/עבודה/וכ"ו)? אממ.. בעקרון כןן
6.באיזו מסגרת היית הכי הרבה רוצה להיות? בבצפר=]] 7.לאיזו תקופה בחייך היית הכי רוצה לחזור? לגןןןןןןן 8.אל מי אתה הכי מתגעגע בחייך? שהייתי קטנה!! היה הכי כיף!! 9.מה הם המקומות האהובים עליך ביותר(פשוט מקומות שהנשמה שלך מתחברת אליהן ושאתה מרגיש טוב שאתה נמצא בהם)? אמממ.. לא 'דעת.. בבית!? ליד המחשב?!
10.מה דעתך על העיר שלך? מ ד ה י מ ה ! עיר שקטהה..=]] 11.היית משנה בה משהו? כןן.. שהיא תהיה קצת יותר פופלרית
12.תן איזה טיפ נחמד לחיים: חברה טובה היא לא תמיד חברה אמיתית=// 13.איך היה השאלון? נחמדד=]] זהו.תהנו

עונה לעצמך ../images/Emo6.gif

שאלות על עצמכם: 1.מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? שמחה, אופטימיות, עקשנות קצת. 2.איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? פחות עצלנית. 3.ספר בקצרה על הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחייך: לא היה ממש רגע כזה, אבל היום קרה לי משו מפתיע. לפני חודש- חודש וחצי היה לי מבחן במחשבים והמורה עדיין לא החזירה אותו, וביום שישי גם היה לי מבחן במחשבים, אז מין הראוי שכיאה למורה שלא מחזירה מהר מבחנים, שיקח לה הרבה זמן להחזיר. והיום, היא החזירה את שני המבחנים. 4.מה עושה אותך מאושר? החברים שלי, המשפחה שלי, ועוד מישו
. 5.מה מעצבן אותך הכי הרבה? מעצבן אותי? אנשים חצופים. 6.מה מרגיע אותך? מוזיקה, ספר טוב, להתכרבל בסמיכה. 7.איך אתה מפנק את עצמך? קונה בגדים, יוצאת עם חברים. 8.מה הם תחביביך העיקריים? לישון, לקרוא, להנות, מחשב. 9.איך היית מגדיר את יחסיך עם משפחתך? טובים
. 10.סוג מוזיקה אהוב: רוק, ישראלי (קרן פלס
) 11.מה הוא סדר היום שלך הממוצע? לימודים, הביתה, אוכל, חברים(?) לימודים(?) ומחשב. 12.באיזה מקומות אתה אוהב במיוחד להסתובב/להיות? בים אני אוהבת להיות. 13.מי הוא האדם הקרוב לך ביותר? אני לא חושבת שיש בן אדם שהוא קרוב אלי ביותר, אבל יש 3 שאני מגדירה אותם כקרובים אלי מאד: ברק, שקמה וגל. 14.תאר בקצרה תמונה אידיאלית של איך אתה רוצה לראות את עצמך בעוד 5 שנים מהיום: אני רוצה לראות את זה עצמי ככה: מסיימת קורס טיס בהצלחה
עם תעודת בגרות מעולה, עם תעודת הצטינות על התעודת בגרות, עם רשיון כמובן, עובדת בסקרים לפעמים, עם בן זוג אני מתארת לעצמי. 15.מה מרגש אותך יותר מכל? לא יודעת, אין משו ספציפי. -שאלות על הכל: 1.איך היית מסכם את תקופת הילדות שלך? קצרה וכיפית. 2.באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו? 25. 3.מה הם כשרונותיך העיקריים? בעיקר במקצועות ריאלים, בציור אני טובה, וגם בכמה בתחומים בספורט, ואני גם שרה לפעמים. 4.אם היתה ניתנת לך האפשרות לקבל כשרון מיוחד,אז מה היית רוצה? לדעת ללמוד בע"פ. 5.נהנה במסגרת בה אתה נמצא עכשיו(בי"ס/צבא/עבודה/וכ"ו)? מאד. 6.באיזו מסגרת היית הכי הרבה רוצה להיות? צבא. 7.לאיזו תקופה בחייך היית הכי רוצה לחזור? לא רוצה לחזור, אבל רוצה לפגוש אנשים מהעבר, כמו מורה שלימדה אותי. 8.אל מי אתה הכי מתגעגע בחייך? לסבתא שלי, ולמורה שלי מהיסודי. 9.מה הם המקומות האהובים עליך ביותר(פשוט מקומות שהנשמה שלך מתחברת אליהן ושאתה מרגיש טוב שאתה נמצא בהם)? אין מקום כזה למרות שהייתי רוצה שיהיה. 10.מה דעתך על העיר שלך? חרא של עיר. 11.היית משנה בה משהו? כן, הרבה, קודם כל את הרמה של הבתי ספר, את האלימות, הייתי קצת מעלה את רמת החינוך. נקיון, חזות העיר. 12.תן איזה טיפ נחמד לחיים: תהנו מהם כמה שאפשר.. 13.איך היה השאלון? ממש כיף.

Neta lli 1

New member
עונהה..

-שאלות על עצמכם: 1.מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? אממ..אני מתעצבנת ממש מהר.. 2.איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? סבלנות.. 3.ספר בקצרה על הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחייך: אה, יש הרבה רגעים מפתיעים, אבל לפני כמה ימים גיליתי שכנראה אני טסה לברזיל שנה הבאה..(אומנם לא המפתיע בחיי אבל בהחלט מאוד מפתיע!..) 4.מה עושה אותך מאושר? כמעט הכל..החיים יפים!!!.. 5.מה מעצבן אותך הכי הרבה? שאומרים לי מה לעשות ושניכנסים לי סתם לחדר.. 6.מה מרגיע אותך? הכלבה הכי מתודה בעולם..שלי! 7.איך אתה מפנק את עצמך? מיטה, בחורף, אומר לכם משהו?..חח 8.מה הם תחביביך העיקריים? לרקוד 9.איך היית מגדיר את יחסיך עם משפחתך? טובים 10.סוג מוזיקה אהוב: הכל..חוץ ממזרחית..בעע..(סליחה לכל האוהבים).. 11.מה הוא סדר היום שלך הממוצע? בית ספר טלוויזיה טלוויזיה מחשב..חחי 12.באיזה מקומות אתה אוהב במיוחד להסתובב/להיות? אני אוהבת להסתובב בקיבוץ שאני גרה בלילה..סתם נחמד.. 13.מי הוא האדם הקרוב לך ביותר? אחותי 14.תאר בקצרה תמונה אידיאלית של איך אתה רוצה לראות את עצמך בעוד 5 שנים מהיום:אולי טיפה פתטי אבל שחקנית ואם אפשר אז לא בארץ.. 15.מה מרגש אותך יותר מכל? אממ..לא יודעת, אוליטלנובלות(?!). -שאלות על הכל: 1.איך היית מסכם את תקופת הילדות שלך? כייפית..ושמחה 2.באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו? 21 3.מה הם כשרונותיך העיקריים? קינוחים
4.אם היתה ניתנת לך האפשרות לקבל כשרון מיוחד,אז מה היית רוצה? שירה.. 5.נהנה במסגרת בה אתה נמצא עכשיו(בי"ס/צבא/עבודה/וכ"ו)? בי"ס, לא נהנת במיוחד 6.באיזו מסגרת היית הכי הרבה רוצה להיות? עבודה, כל שהיא. 7.לאיזו תקופה בחייך היית הכי רוצה לחזור? לגן..היה כל כך כייף. 8.אל מי אתה הכי מתגעגע בחייך? אין מישהו שאני כרגע ממש ממש מתגעגעת אליו. 9.מה הם המקומות האהובים עליך ביותר(פשוט מקומות שהנשמה שלך מתחברת אליהן ושאתה מרגיש טוב שאתה נמצא בהם)? הבית. 10.מה דעתך על העיר שלך? (הקיבוץ), בסדר. 11.היית משנה בה משהו? קצת יותר חיים לא יזיקו. 12.תן איזה טיפ נחמד לחיים: תחייכו, זה לא עולה כסף.. 13.איך היה השאלון? נחמד ביותר..

עונה

שכחתי לשים שאלון ביום ראשון לונוראא.. עכשיו נשים השאלון נורא כללי,ממש על הכל.עם זאת,הוא מחולק לכמה סעיפים,כתוב בלשון זכר,אך מיועד לשני המינים. אז בבקשה: -שאלות על עצמכם: 1.מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך?לא יודע 2.איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד?אין לי מושג 3.ספר בקצרה על הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחייך: 4.מה עושה אותך מאושר?אהבה 5.מה מעצבן אותך הכי הרבה?זבובים 6.מה מרגיע אותך?העיניים של אהובתי 7.איך אתה מפנק את עצמך?בגלידה ולא ללכת לבצפר ולישון 8.מה הם תחביביך העיקריים?שש בש,כדורגל,טלויזיה,מחשב 9.איך היית מגדיר את יחסיך עם משפחתך?מעולה תודה לאל 10.סוג מוזיקה אהוב:עמיר בניון שקט... 11.מה הוא סדר היום שלך הממוצע?...? 12.באיזה מקומות אתה אוהב במיוחד להסתובב/להיות?בקניונים 13.מי הוא האדם הקרוב לך ביותר?יש הרבה 14.תאר בקצרה תמונה אידיאלית של איך אתה רוצה לראות את עצמך בעוד 5 שנים מהיום: 15.מה מרגש אותך יותר מכל?אהבה והשמיניה מרגשת אותי -שאלות על הכל: 1.איך היית מסכם את תקופת הילדות שלך?עבר מהר 2.באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו?23 3.מה הם כשרונותיך העיקריים?לא יודע... 4.אם היתה ניתנת לך האפשרות לקבל כשרון מיוחד,אז מה היית רוצה?לעשות קסמים 5.נהנה במסגרת בה אתה נמצא עכשיו(בי"ס/צבא/עבודה/וכ"ו)?לא נהנה כלל וכלל בבית ספר 6.באיזו מסגרת היית הכי הרבה רוצה להיות?עבודה 7.לאיזו תקופה בחייך היית הכי רוצה לחזור?שום תקופה 8.אל מי אתה הכי מתגעגע בחייך?אל אהובתי 9.מה הם המקומות האהובים עליך ביותר(פשוט מקומות שהנשמה שלך מתחברת אליהן ושאתה מרגיש טוב שאתה נמצא בהם)? 10.מה דעתך על העיר שלך?בסדר...לא רע... 11.היית משנה בה משהו?כן 12.תן איזה טיפ נחמד לחיים:לכו עם הלב
13.איך היה השאלון?מעולה זהו.תהנו

עונה ../images/Emo9.gif

שאלות על עצמכם: 1.מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? נאמנות 2.איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? עמידה בזמנים.. 3.ספר בקצרה על הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחייך: אממ יש הרבה רגעים מפתיעים אבל הכי קרוב והכי מפתיע שאני זוכרת זה כשאמא שלי סיפרה לי שהיא בהריון, הייתי מאושרת עד הגג. 4.מה עושה אותך מאושר? כל מיני דברים קטנים ומשמחים, ואושר של האנשים שאני אוהבת.. 5.מה מעצבן אותך הכי הרבה? שמתערבים לי בחיים וכשמשקרים לי.. 6.מה מרגיע אותך? הדיסק של RL מויאל.. 7.איך אתה מפנק את עצמך? ג'קוזי [?] 8.מה הם תחביביך העיקריים? גלישה באינטרנט, צפייה בטלויזיה, לדבר בטלפון/פלאפון ולישון. 9.איך היית מגדיר את יחסיך עם משפחתך? מעולים
10.סוג מוזיקה אהוב: אממ אין אחד ספציפי.. 11.מה הוא סדר היום שלך הממוצע? בית ספר - ארוחת צהריים - שיעורים - מחשב - לשמוע RL מויאל עד שאני נרדמת.. 12.באיזה מקומות אתה אוהב במיוחד להסתובב/להיות? בבית, לטייל בעיר או ללכת לדודה שלי.. 13.מי הוא האדם הקרוב לך ביותר? החברה הכי טובה שלי - שילת. 14.תאר בקצרה תמונה אידיאלית של איך אתה רוצה לראות את עצמך בעוד 5 שנים מהיום: אממממ דיי קשה, אני רוצה דירה משלי כמובן [כנראה בת"א], תואר ראשון/שני בפסיכולוגיה וכנראה עוסקת בתחום.. 15.מה מרגש אותך יותר מכל? שיחות מלב אל לב, מכתבים מרגשים, וכמעט כל דבר.. אני מאוד רגישה.. -שאלות על הכל: 1.איך היית מסכם את תקופת הילדות שלך? נחמדה מאודדד 2.באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו? גיל שנתיים- זה הגיל שהילדים הם הכי חמודים.. 3.מה הם כשרונותיך העיקריים? אממ אין לי מושג.. 4.אם היתה ניתנת לך האפשרות לקבל כשרון מיוחד,אז מה היית רוצה? זיכרון פנומנלי [מושפעת שכמוני] או יכולת כתיבה.. 5.נהנה במסגרת בה אתה נמצא עכשיו(בי"ס/צבא/עבודה/וכ"ו)? ממש אבל ממש לא 6.באיזו מסגרת היית הכי הרבה רוצה להיות? מצד אחד לפני הגן [גיל שנתיים], מצד אחר אחרי צבא.. 7.לאיזו תקופה בחייך היית הכי רוצה לחזור? גיל שנתיים
8.אל מי אתה הכי מתגעגע בחייך? חברות שהתנתק איתן הקשר.. 9.מה הם המקומות האהובים עליך ביותר(פשוט מקומות שהנשמה שלך מתחברת אליהן ושאתה מרגיש טוב שאתה נמצא בהם)? הבית של דודים שלי בטבעון, והבית שלי..
10.מה דעתך על העיר שלך? עיר מקסימה.. רק חבל שהאנשים כאן דוחים.. 11.היית משנה בה משהו? את האנשים.. 12.תן איזה טיפ נחמד לחיים: חיים רק פעם אחת- תנצלו את זה. 13.איך היה השאלון? כייפי וסוחט את הנפש
מיטל.

למעלה