שאלה

../images/Emo41.gifשאלה

איך החברה מסביבכם מרגישה כלפי ישראל? תומכת\מתנגדת? באמצע? סתם מעניין אותי... פה בעיקרון אנשים תומכים בישראל ברוב הדברים, אבל "לא מרוצים" מהפעילות של צה"ל בשטחים.

AnnabeI Lee

New member
אף אחת מהסביבות שלי היא לא מדגם

מייצג. אני או מוקפת באנרכיסטים (/קומוניסטים/ tree-huggers) או מוקפת ביהודים.

I3lackM

New member
האמת שרובם די...

חסרי מושג קלוש על מה שהולך, כי המדיה מאכילה אותם בשיט שמאלני. אבל הם שרופים על היהודים עצמם כי אנחנו פשוט כאלו חמודים. לא, סתם... האינטיליגנטים בהם מבינים מה קורה והם בעד.

I3lackM

New member
אם הייתי יכול...

הייתי עורך את ההודעה ומוחק את המילה שיט כדי לא לפגוע :(

Psychodish

New member
הממפפפ

רובם שונאי ישראל, יש כמה באמצע ולא כל כך הרבה שתומכים. אבל מסתדרים.

eynav16

New member
הם לא יודעים מזה ישראל!

כל מה שמראים להם בחדשות זה הפלסטינים והבלאגן הזה...הם חושבים שמסוכן לגור בארץ.. באמת מסוכן לפעמים אבל שזה לא שלא נוסעים באוטובוס בגלל פיגועים וזה לא שלא יוצאים מהבי.. וגם פה מסוכן לצאת לבד סתם ככה..לעומת ישראל שמותר.. בכל מקרה הם לא יודעים כל כך על ישראל אבל הם מתענינים...ואחרי שאני ידבר אני ידאג להגיד להם כל פעם מה קורה...כאילו שכל הזמן נהרגים חיילים ופיגועים וכאלה..מה שלא תמיד הם רואים..אולי בכלל לא... אבל את אריאל שרון הם מכירים..חחחח לא שאותי הוא מעניין

פחות או יותר

הרוב בעד ומבינים את המצב,אבל יש חלק שלא ממש מעורבים אז גם לא ממש יודעים ויש לי חברה שהיא דיי מתנגדת למה שצה"ל עושה בעזה אבל היא ממש לא נגד ישראל..

לא יודעים מזה.

"יש לך גמל" "אתם הולכים לבצפר" "יש לכם מחשבים" "ההורים שלך עובדים?" וכו'

ציקהלה

New member
אף אחד לא שם בלבול

אבל ליפעמים יוצא איזה אחד שהוא PRO כבד ואיזה אחד שהוא אנטי ממש כבד (ואני משתדל לדאכות אותם סתם בישביל הכיף) לי אישית לא איכפת מה אנשים חושבים

מדהים פשוט....

איך השאלה שלך באה בדיוק כשאתמול בערב יצאתי לבלות, ואתם יודעים איך זה סקוטים (טוב, במחשבה שנייה, אתם בטוח לא...) מתחילים לדבר ולקשקש... וכמה בחורות התחילו איתי בשירותים ("יאא! זו את זו שרקדה על הבמה? וואי...") ואחת מהן עומדת להנשא למוסלמי אם אני לא טועה, הכריזה שהיא תומכת בישראלים ובצעדים שלהם ומעריכה אותנו על כל הדברים שעלינו להתמודד איתם. [-:

Crazy Dipsi

New member
../images/Emo6.gif

כן ירבו. [בקשר לזאתי שעומדת להתחתן עם מוסלמי ותומכת בישראלים. ]

Cool Vibes

New member
אוקיי.

יש הרבה שאין להם ממש מושג בעניין,אבל יש כאלה שכן,ורוב אלה שכן מעורבים הם בעד ישראל. ובכלל,בברזיל אין גזענות. אנשים טובים ושמחים.

למעלה