שאלה..

../images/Emo41.gifשאלה..

אני חושב שמישהו שאל\דיבר על זה פה פעם.. (לא בטוח) אבל אני בכל זאת רוצה לעלות את הנושא הזה.. אפשר להגיד שזה יותר שאלה שכל אחד שואל את עצמו. אז.. איך אתם רואים את עצמכם בעולם הסלסה בעוד כמה שנים
יותר מבוגרים - יכולהיות עם משפחה..
אתם חושבים שתמשיכו ללכת למועדונים ולהכיר אנשים, לחיות את הסלסה, להמשיך להיות פריק של סלסה, לחשוב על זה בכלל וכד'...
אתם חושבים שזה ימשיך להיות חלק חשוב בחייכם
|סדגש

ch_devil

New member
לדעתי...

אני חושבת שמי שבאמת מורעל, זה אף פעם לא עובר... אני לא מצפה שאנשים מבוגרים ירקדו כל ערב, אבל לפחות מידי פעם... אני חושבת שאני אישית אף פעם לא ייגמל מההתמכרות הזו...

Palalolito

New member
קוס אמא של !

עוד חודש וחצי אני משתחרר אני לא יודע מה אני עושה עם עצמי. אתה שואל אותי על אשה וילדים אני לא יודע במה אני יעבוד אפילו... נראה לי אני יוצא מהבקו"מ עם תחתונים בריצה עם הידיים מנופפות באויר וצועק "אבי נימני הוא המלך" כל הדרך לכפר סבא.

reina1

New member
בעוד כמה שנים...

אני עדיין ארקוד סלסה, יכול להיות אפילו בחו"ל, כי אני מתחילה להדריך בקרוב מאוד במועדון (פרטים אח"כ כשהכל יהיה סגור) ואני הולכת לקחת את זה לתחום המקצועי. נשואה? אני לא חושבת להתחתן עד לפחות גיל 28 ככה, אז... מה שיהיה לי זה סלסה והרבה. אני רואה את זה ממשיך איתי לעוד הרבה זמן.

shir salsa

New member
../images/Emo25.gif אממ...

באמת שאין לי מושג מה יהיה איתי מחר... אבל סלסה- בטוח שאני ימשיך לאהוב! וכמובן גם לרקוד! לפחות זה מה שנראה לי עכשיו, אבל אולי עוד איזה 10 שנים זה יישתנה, אחרי הכל, הכל יכול להשתנות...

shir salsa

New member
../images/Emo25.gif ושימו ../images/Emo23.gif לשאלה ששאלתי

אתכם למטה ולא קיבלתי תשובה עדיין

הבנתי...

אבל השאלה הייתה: אם תמשיכו לרקוד ככה ולחיות את הסלסה גם כשתהיו יותר גדולים.. אני יודע שאתם לא יודעים מה יהיה עוד כמה שנים.. אבל סתם לתת השערה, להגיד מה הכיוון שלכם ככה פחות או יותר.. מה אתם חושבים שיהיה לפי איך שאתם מכירים את עצמכם..
מבינים

Night-Girl

New member
בטח שממשיכים

מבחינתי שהילדים יהיו כמו קובנים ירקדו סלסה מגיל 0

Lechko

New member
בעתיד.

בטח שכן! וברגע שאני משתלט על העולם עם צבא הזומבים שלי, הדבר הראשון שאני עושה זה להשתלט על רשתות הלווינים ולשדר לכל העולם רדיו מקובה. :) אלכס

Big Red

New member
מממ

! Thats it, No more Matrix Reloaded for you mister דרך אגב, נראה לי שאני בזמנו שאלתי משהו בסגנון. מבחינתי, אין מצב שהג'וק הזה יצא לי מהראש.. וזה הרבה מעבר לריקוד, זו המוזיקה .. האוירה, התחושה הזו בפנים שרק אנשים שבאמת מחוברים לזה מבינים, ואני מניחה שאתם מבינים :) ככה שזו באמת שאלה מיותרת, נראה לי שרוב האנשים שמתחילים עם הסלסה, אחרי זמן מה מתחילים לחיות,לנשום ולאכול את הדבר הזה .. פשוט אי אפשר בלי , ולמה בכלל ?? לא יודעת איך זה יכול להיות אחרת, וגם לא רוצה לחשוב איך זה יכול להיות אחרת !

תתפלאי אבל יש גם אנשים שה"רעל"

הזה לא משפיע עליהם להרבה זמן... וגם יש כאלו שאחרי כמה שנים טובות שהם רקדו ונהנו, זה פשוט יצא להם מהראש..
למרות שאני לא מבין את כל האנשים האילו איך זה הצליח לצאת להם מהראש

למעלה