שאלה

../images/Emo41.gif שאלה../images/Emo41.gif

אתמול נסעתי לבדי ועמדתי בצומת שיש בו אפשרות פניה ימינה ופנייה שמאלה. בצומת יש 2 רמזורים, אחד לכל כיוון, אני הייתי אמורה לפנות שמאלה (אותתתי והייתי בנתיב המתאים). לא הייתי מרוכזת ולא שמתי לב למה שאני עושה, ובזמן שלפונים ימינה היה אור ירוק- אני נסעתי שמאלה. עברתי באדום מלא. עזבו את זה שבנס לא נכנס בי אף רכב ועברתי את הצומת בשלום, מה שמעניין אותי: * מה העונש לנהג חדש על מעבר ברמזור אדום? * לא היתה משטרה במקום ואף אחד לא עצר אותי או משהו, אבל אני מפחדת שהיו מצלמות בצומת. יש דבר כזה בכלל? מצלמות שמצלמות עבירות תנועה? יש סיכוי ואפילו הקטן ביותר שיתפסו אותי? תודה
.

MrJacKasS

New member
אם היתה מצלמה

אז קשה לי להאמין שפיספסת את הפלאש שלה פעם אחת עמדתי ברמזור עם מצלמה והייתי הראשון בטור, עברתי בטעות את קו העצירה (כמובן שלא נסעתי כי היה אדום) והמצלמה הביאה שני פלאשים חזקים שקשה לפספס אותם .. אגב, אפשר לשאול היכן את גרה? :)

נופ. לא היו פלאשים ../images/Emo3.gif

ואין דבר כזה מצלמות שמצלמות 24\7 את כל מה שקורה בכביש? בקיצור, יש לי מה לדאוג? המקרה עם הצומת היה בשכונת צהלה על גבול ת"א רמת גן, צומת הפיל. (בבקשה תגידו לי שאין שם מצלמות!).

be_roo

New member
יותר מזל משכל

הכביש אליו פנית עמוס בדר"כ, וכשהוא לא אז מהירות הנסיעה בו גבוהה יחסית. תוסיפי לכך את הרכבים שמגיעים מימין שם יש עיקול שמקטין את שדה הראיה ותקבלי מתכון לתאונה קשה. למזלך לא עבר רכב באותו רגע. אין מצלמת רמזור במקום כרגע, ולא, לא קיימות מצלמות שמתעדות אותך בכל רגע. עמידה ברמזור היא חלק מהנהיגה וזרימת התנועה, לא מקום שבו אפשר להרגע ולהוריד את רמת הריכוז.

פיו... נרגעתי. תודה ../images/Emo9.gif

אני יודעת שזה היה ממש לא אחראי מצידי. כל כך לא יחזור שנית.

אוראל1988

New member
קרה לי פעם בשיעור נהיגה

ובזכות הברקס שקיבלתי לעולם לא אשכח להסתכל על התמרור שמעל הרמזור ולראות למי הוא מיועד!

למעלה