שאלה

SiM GirL

New member
../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo41.gif

סליחה על הבורות...זה גם נשמע מאוד טיפשי...אבל... מה זה לעזאזל חוקן??? ומי עשה את זה???

Music4Life

New member
את באמת לא יודעת? ../images/Emo13.gif

היי, אני תמיד תמיד נכנסת לכאן ומעתיקה שאלונים אתם לא יודעים איך בקומונה שלי משתגעים על זה!!
בכל מקרה, אני יודעת מזה חוקן (מנסיון) עשו לי... אז מה זה? כעקרון אנשים שיש להם עצירות, אז מכניסים לרקטום בקבוק כזה מיוחד עם פיה צרה, עם חומר "מרוקן" את כל מה שיש שם... אולי זה נשמע מפחיד...וכן, זה לא נעים, בכלל בכלל אבל אתם יודעים, זה לאנשים שיש להם את הבעיה הזאת. וזהו. עוד שאלות?

LoOoOoOoOoK

New member
לגבי החתימה שלך

so vary vary much למה ה- "so" הזה? או ה- "vary vary"? מבינה מה כוונתי?

../images/Emo29.gifנצל"ש..../images/Emo8.gif

אני קוראת דיי סמוייה פה חחח
והחלטתי להציג את עצמי ולהיות יותר פעילה מבחינת כתיבה
אממ קוראים לי אור והרבה קוראים לי גם T
ואני בת 14 וחצי
יש לכם פורום נחמד ביותר! ואני מקווה להישאר פה ולא להעלם..

Music4Life

New member
תשובה ל...ady18

לא...זה לא יכול להוציא את ה-כ-ל. אבל זה מוציא חלק די גדול.. זה מפרק את מה שנתקע שם בתוכו... צריכים לעשות את זה כמה פעמים בשביל שהכל יצא...או כמעט הכל. זה סיפור!!! סיפור מהתחת (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

Music4Life

New member
תשובה ל - loooooooook

חחחח
איזה שאלה... באנגלית אפשר להגיד או i love you so much או i love u so very much שזה כאילו הדגשה על כמה שאני אוהבת את אותו בנאדם. מבין? ושרית חדד היא אהבה גדולה אצלי
אז כתבתי אפילו so very very much יש מבין?

noooga

New member
אממ... אני בת.

וכן, יש מבין למרות שזה נשמע רע ולא בדיוק אנגלית. אבל מילא...

Music4Life

New member
נוגה, מה הכוונה שלך ל...

"נשמע רע ולא בדיוק אנגלית" ? הקטע של ה - so very very much? אז זהו שכן...
יש לי אנגלית טובה מאד ואני יכולה לאשר לך

SiM GirL

New member
סורי שאני מתערבת

אני לא באמת דחפנית אף... פשוט סתם אני החלטתי לסגור את הנושא הזה: זה לא נכון להגיד very so so much תבינו, אני כל שנה נוסעת ל-5 חודשים לאמריקה מאז שנולדתי ויש לי מורה לאנגלית מגיל 5, אני יודעת אנגלית שוטפת ואני גם מלמדת כיתות א' אנגלית כמורה מחליפה (כאילו, לא רשמית, כי מה אני דפוקה?? פשוט... לפעמים אני באה כי אימא שלי היא עובדת כיועצת בבצפר, אז אני באה ואני עוזרת למורה אחת של כיתות א' ללמד... זה לא עיסוק ולא מקצוע, פשוט סתם תחביב...) אם כבר אז very much או so so much אבל, כל אחד והדעת שלו..

Music4Life

New member
טוב עשיתם עניין

חחחח
כולה חתימה, וזה לא שגיאת כתיב או משהו ולדעתי כן אפשר להגיד את זה, וזה לא נחשב שגיאה אבל עזבו. בכל מקרה תודה על ההערות..אבל זה נשאר ככה

למעלה