שאלה

Miss Shmelo

New member
../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo41.gif

בני הזוג שלכם יודעים שאתם גולשים בפורום זוגיות? האם הם מודעים לזה שאתם שופכים פה את עלילות הקשר? זה לא אישי מדי? לדעתכם הם יטענו שאלו דברים שצריכים להישאר רק בינכם? גברת שמלו

Miss פטל

New member
בעלי יודע שאני בפורום הזה../images/Emo9.gif

סיפרתי לו שנכנסתי לפורום מקסים על זוגיות ושישר התאהבתי בו
ומידי פעם משתפת את בעלי בשיחות שמתנהלות בפורום, כמו למשל על "שלושת הגדולים" שלנו
זה בכלל לא מפריע לו. והעובדה שהוא יודע שאני כותבת פה לא מפריע לי לשפוך את הלב כי אני יודעת שהוא לא יבדוק אחרי ושהוא בוטח בי. כי באמת כל מה שאני כותבת פה הוא כבר יודע

alophind

New member
זוגתי יודעת שאני בפורום הזה...

היא פשוט לא יודעת מה הכינוי שלי
סתם , למען האמת היא מכירה את כל הפורומים שאני משתתף בהם... המממ... אולי באמת צריך להחליף כינוי

ענתי 10

New member
בעלי יודע שאני בפורום

לא מתעמק יותר מידי בעניין. הוא רק שאל "מה, אתה צריכה לשפר את הזוגיות?" (וזה עוד אחרי כל מה שעברנו) ואמרתי לו: לא, פשוט יש פה דברים מעניינים ואני גם רוצה לחלוק אצת הניסיון שלי עם אחרים. בכל זאת הוא לא נראה הכי שלם בעולם עם זה.

s h i r k u s h

New member
יודע שאני בפורומים...

לא יודע איזה, ושומרת כרגע את הזכות לא לגלות לו באיזה פורומים בדיוק ומה הכינוי כי זה המקום שלי להוציא מהלב וכו'. לדעתי לא יישנה לו כל כך, כי סה"כ הוא יכול לשאול והייתי עונה לו, והוא יודע שלפעמים יש דברים שצריך להוציא לחברים וכו', ואולי להתייעץ ולי יותר קל פה להתייעץ מאשר עם חברות וכו' שלא אובייקטיביות.

בילבול

New member
יודע גם יודע

מספרת לו מה שאני כותבת , מזמינה אותו לקרוא כשאני חושבת שיש משהו שיעניין אותו וכמובן מתייעצת איתו בשירשורי שלושת הגדולים.. לא תמיד הוא מבין מה אני כל כך מתרגשת.. אבל לאט לאט נראה לי שגם הוא מתמכר (ולראיה אתמול בערב שמעתי מכיוונו הימהום : " הרבה זמן כבר לא סיפרת לי על משהו מעניין שכתבו בפורום..")

Miss Shmelo

New member
ארוסי יודע שאני בפורום../images/Emo24.gif

אבל לפעמים אני חושבת שיש דברים שצריכים להישאר בינינו. גברת שמלו

מעין26

New member
בעלי יודע ואני מספרת לו כל הזמן

התרחשויות או שירשורים מענינים. אין ביננו סודות לגבי שום דבר.

habubnik

New member
כנ"ל גם אצלנו

אני לא מסתירה ממנו כלום. לרוב הוא מסתלבט עלי וכאלה, אבל אחרי כמה זמן אני תופסת אותו לבד קורא קצת פה ושם... *** אני יודעת שאתה קורא את זה! אל תעשה פרצוף מופתע!

אשת מים

New member
בעלי יודע על אהבתי לפורום

ומדי פעם אני אפילו משתפת אותו ומקבלת כיוון מחשבה שונה משלי .הרי הוא גבר לא?!!! הוא אפילו הציע שנשב ביחד והוא יענה את תשובותיו ואני את שלי ויהיה נחמד. בטח שיהיה נחמד אבל איפה קצת פרטיות ?ואם גם אני ארצה לשתף את הפורום בבעיה ?(לא ,לא אצלינו אין בעיות. אנחנו ממשפחה טובה ).ס ת ם!!! ואולי לא ארצה שידע מה דעתי בנושא מסוים. בינתיים דחיתי את הרעיון בעדינות . ודרך אגב ,אני לא מספרת לבעלי ה..כ..ל. אבל זה לפעם הבאה.

Tully Is Here

New member
שלי יודע,

אבל בגלל שהוא לא קורא עברית לא מעניין אותו מה אני עושה באינטרנט...

סיפרתי לו כבר בשלב התכנון

כשהרעיון של הפורום עלה הוא לא כמוני "מכור לפורומים" וזה לא מדבר אליו אבל הוא משתתתף בשמחתי (איזה כיף לי שהפורום עולה ופורח) ואני מספרת לו על נושאים מעניינים לדיון ואני שמחה שמצב הדגברים ככה אני מכירה פורומים ששני בני הזוג ולפעמים כל המשפחה המורחבת משתתפים בהם וזה לא היה נראה לי זו הפינה שלי ולו יש את הפינות שלו ואם זאת כיף לשתף יחד חוויות

יודע גם יודע

ויום אחד הוא עמד מאחורי והתפוצץ מצחוק נעלבתי מסתבר שהוא צחק על השם שבחרתי לעצמי מה זה - באדי תות הסברתי לו שזה המעדן שהילדים הכי אוהבים ואני משתפת אותו לפעמים זה לא מי יודע מה מעניין אותו אבל משתדל לא להפריע לי אבל רק משתדל !!!!!!!!!!!!!1

יודע שאני גולשת בפורומים

והם נמצאים אצלנו במועדפים. הוא יכול לקפוץ בכל עת שמתחשק לו ולקרוא אך זה לא מעניין אותו

maybesure

New member
באבו אבוא יודע

יודע אבל לא מתעניין במיוחד, לא מצדד ולא מתנגד, לא מתלהב ולא מתאכזב משהו פרווה כזה
ובעצם מה? אני יכולה לדעת כל מה שהוא עושה/אומר/יודע/רוצה/מפנטז/חושב/מתכנן במשך היממות שלו? אני מאפשרת לו את החופש לפתוח את ללבו בפני כל ידידות הנפש שלו.. שמכירות אותו בחיים האמיתיים-אז לוקחת לעצמי את הזכות להתבטא כאן בכינוי שלא חושף את הזהות לא שלי ולא שלו בפני חברי הפורום.

למעלה