שאלה

fresh mishmesh

New member
../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo41.gif

יש פה מישהו שמגיע מחר למיונים לאשכול דוברות ומידע? (גל"צ, דובר צה"ל ועיתון "במחנה") אם כן, מתי מסיימים שם בערך?

*superstar*

New member
יו... איזה כיף לך. לא הוגן.

אגב- עדיין לא שלחו לי שום זימון. אבל אני מחכה.

אאוווףףףף זה לא עוזב אותי עכשיו!!

לפי מה הם בוחרים את האנשים? לבנות לא עושים ראיון אישי.. הם לא יודעים מי אני ומה אני.. אני רוצה זימון לגל"צ. לפחות למבחנים שאי די בטוחה שאני לא יעבור אבל אני אדע שניסיתי...!!! פקסים- אני שולחת אפילו בדואר שלחתי המלצות!!! טלפונים- למרות שזה לא עוזר גם עשיתי כמה..! אוווףףףףףףףףףףף........ ציונים יש לי 100 ברדיו!! וגם בתקשורת עיוני לא ירדתי מה-90 אף פעם!! אווווווווווווווווווףףףףףףףף זה מדכא!!! אוףףף!!!

Mister Matrix

New member
צריך ויטמין P בשביל זה

ויטמין P = פרוטקציות בלי זה תשכחי מגל"צ, "במחנה" וכדו'....

Ez sLeeP

New member
ומשהו קטן שבנים צריכים..

וזה פרופיל 72 ומטה. פרוטוקציות אני דווקא יכול לסדר.

fresh mishmesh

New member
for the record

אין לי ולו חצי פרוטקציה... אין לי אף קרובים/מכרים במקום הזה... ורק שתדעו, שקיבלנו 5 בנות מהשכבה זימון לזה, רק אחת מאיתנו אשכרה מרחיבה תקשורת באמת שאין לי מושג לפי מה הם בוחרים... אולי זה קשור לעובדה שבצו הראשון רשמתי שאני בשום אופן לא רוצה קרבי, ובשום אופן לא רוצה הדרכה... נראה לי שהם פשוט זרקו את מה שנשאר
אה, ועוד דבר אחד קטנטן- זה לא מבחנים לגל"צ בלבד! תזכרו שזה כולל גם את דובר צה"ל, והסיכוי שאם אני אעבור משהו במבחנים האלה הוא גדול יותר שאני אגיע לדובר צה"ל מאשר לגל"צ... אני לא עיתונאית/תקשורתית... יש הרבה אנשים בדובר צה"ל...

Mister Matrix

New member
אוקיי אבל

דיברנו ככה בגדול בעיקר על גל"צ ו"במחנה" ששם הכל עניין של פרוטקציות ותו לא. נכון שמזמנים אותך למבחנים ובלה בלה בלה אבל הכל פחות או יותר נקבע כבר מראש ויש אנשים שסומנו ויהיו שם (בכל זאת הם צריכים להוכיח שהם עושים מיונים וכדו').... הסיכוי להתקבל אחרי המיונים די נמוך אלא אם את ממש מבריקה ובא להם להכניס אותך במקום את הקרוב משפחה שלהם בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ובאמת לדובר צה"ל עוד יש סיכוי להגיע....

fresh mishmesh

New member
אתם לא קולטים...

בעודי כותבת לכם הודעת יאוש על זה שהמבחנים קשים (הם באמת די קשים!), קיבלתי טלפון ממישהו מגלצ שהודיע לי שעברתי את המבחנים הראשונים!! איזה קטע מוזר...

למעלה