שאלה למי פה יש תמונה של עצמו במחשב, והוא מוכן לחשוף אותה
R Rain-girl New member 7/9/02 #1 ../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo41.gif למי פה יש תמונה של עצמו במחשב, והוא מוכן לחשוף אותה
R Rain-girl New member 7/9/02 #8 ממממ... אני לא אתייחס לזה כי אני לא אוהבת להתייחס להודעות או בכלל לאנשים ציניים שמוצאים את הדקות תהילה שלהם בלטפס על אנשים אחרים תהיה בריא
ממממ... אני לא אתייחס לזה כי אני לא אוהבת להתייחס להודעות או בכלל לאנשים ציניים שמוצאים את הדקות תהילה שלהם בלטפס על אנשים אחרים תהיה בריא
E EyalGoor New member 7/9/02 #10 ממממ... אני לא אתייס לזה כי אני לא אוהב להתייחס להודעות או בכלל לאנשיפ יפי-נפש שמוצאים את דקות התהילה שלהם בלטפס על אנשים ציניים תהיה בריאה
ממממ... אני לא אתייס לזה כי אני לא אוהב להתייחס להודעות או בכלל לאנשיפ יפי-נפש שמוצאים את דקות התהילה שלהם בלטפס על אנשים ציניים תהיה בריאה
R Rain-girl New member 7/9/02 #11 אז אתה מוזמן להתייחס כי בשום הודעה שלי לא ציינתי שאני יפת נפש ולא הצגתי את עצמי ככזאת מעולם ודי לא רוצה לריב
אז אתה מוזמן להתייחס כי בשום הודעה שלי לא ציינתי שאני יפת נפש ולא הצגתי את עצמי ככזאת מעולם ודי לא רוצה לריב
פגעסוס Well-known member 7/9/02 #3 ../images/Emo26.gif מי שנכנס לכתובת העליונה בחתימה שלי, יכול לראות את תמונתי...
R Rain-girl New member 7/9/02 #9 פג´עסוס ראיתי אותך וגם קראתי מהיצירות שלך, ועליי לציין שאתה כותב מדהים ...
L liorlord New member 7/9/02 #4 לי יש תמונה את ראית, אבל שמתי אותה בפורום באיי סיטי, וכתבתי שם שתי שאלות, ואיליי מחקה לי . איזה ביאוס עם איליין. לא הספקתי לראות את התגובות. אני יכול לשים את אותה ההודעה פה, אבל משום מה אני חושב שזה יראה דיי פטתי.
לי יש תמונה את ראית, אבל שמתי אותה בפורום באיי סיטי, וכתבתי שם שתי שאלות, ואיליי מחקה לי . איזה ביאוס עם איליין. לא הספקתי לראות את התגובות. אני יכול לשים את אותה ההודעה פה, אבל משום מה אני חושב שזה יראה דיי פטתי.
א אוצי שמוצי New member 7/9/02 #5 ../images/Emo41.gifתשובה../images/Emo41.gif לי יש.. אבללללל שאני אחשוף?! נההה חיחי באלי להגיב כי אני משועמממממתתתת
../images/Emo41.gifתשובה../images/Emo41.gif לי יש.. אבללללל שאני אחשוף?! נההה חיחי באלי להגיב כי אני משועמממממתתתת
L liorlord New member 7/9/02 #6 ראיתי אותך פגעסוס. אייל, התמונות של קורטני יסיבו לי אושר. אבל אני לא יודע מה עם סיגל.
מ מעין_נשמה New member 7/9/02 #7 סיגל ../images/Emo54.gif אני שמתי לא מזמן אם לא ראית אני יכולה לתת לך קישור להודעה
R Rain-girl New member 7/9/02 #12 אז... מה דעתכם על שרשור שכל אחד ישים בו תמונה של עצמו ולא משנה אם היא התפרסמה כבר או לא ..
L liorlord New member 7/9/02 #14 אם מישהו ישים אני אחשוב אם לשים. בכל מקרה את ראית אותי, את מכירה את הזוועה.