שאלה

g a g a

New member
../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo213.gif

אילו היתה ניתנת לכם ההזדמנות למסור למאט וטריי רעיון לְפֶּרק, מה הוא היה? במילים אחרות - מה הייתם רוצים לראות בסאות'פארק
[משהו שעדיין לא נעשה כמובן]. אני באופן אישי הייתי שמחה לראות פרק שעוסק בקונפליקט הישראלי-פלשתיני. אני בטוחה שהם היו עושים את "שיעורי הבית" שלהם באופן יסודי [כמו שהם בד"כ עושים, לדוגמא: הפרק על המורמונים] והיה יוצא פרק משובח. אשמח לשמוע את דעתכם

Th3onE

New member
ואי אני צריך לחשוב..

גם אני הייתי רוצה לראות משהו קצת עלינו.. אבל אני לא מקורי.. אני אצטרך לחשוב על זה.. הייתי רוצה לראות עוד פרק של שיתוף פעולה בין קרטמן לקייל.. ובעיקר שיתוף פעולה של כולם כחברים.. אה והייתי רוצה לראות קצת עברית.. חח זה יכול להיות נחמד.. תני לי לחזור אליך בנוגע לזה..

g a g a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

עברית זה רעיון מעולה! בייחוד לאור העובדה שיש לנו ישראלי שעובד עם הצמד... כך שהם יוכלו לעשות משהו נורמלי ולא לחרבש עברית כמו ארמית/אכדית

Th3onE

New member
ואללה? יש ישראלי?

אפילו יהודי לא חשבתי שיש.. ואני זוכר שתי ניסיונות לעברית שם, בפרק jewblie יצא להם תפילות די דומות לעברית.. ובעונה ה8 the passion החזן אמר אנד אימ קווטינג היר: "שלום,נק נק שלום.."

g a g a

New member
יש ישראלי והוא אפילו התראיין למגזין

"רייטינג"
חבל שלא הספקתי לקרוא את הראיון איתו לפני שהגיליון הזה נזרק

richter

New member
../images/Emo2.gif זה חדש גם לי

את יודעת מה שמו? בעמוד ה-cast & crew בסטודיוס מופיע אחד בשם גיל נבו, זה הוא?

g a g a

New member
יכול להיות שזה היה השם../images/Emo163.gif

אוף איתי. לא הספקתי לקרוא את הכתבה והגיליון נזרק. אני אעשה בירורים
מקווה שיענו לי במהירה.

אמממ

פרק על חברים או מכושפות. פרק שסובב סביב הבנות של סאות' פארק בלבד... לא נראה לי שזה אי פעם קרה! אממ... אני זוכר שפעם היו לי המון רעיונות. אם אני אחשוב על עוד משהו אני אגיד

deathking

New member
עוד פרקים אנטישמיים/ניאו נאציים

כדי להדגיש כמה טיפשות קיימת בגזענות (בשילוב עם הקנפליקט היישראלי - פלסטיני).

deathking

New member
או פרק שמשווה

את ה"דיכוי" שעוברים פה הערבים לעומת רצח העם שמתבצע באפריקה ובצפון קוריאה, מין השוואה בין כמה ייחס תקשורתי מקבל כל צד.

g a g a

New member
מכושפות יכול להיות רעיון נחמד :)

אבל מכושפות כ"כ התחרבשה מאז שפרו מתה
[לא לסקול אותי. אני חולה על פייפר ופיבי. פשוט פייג' היא תוספת לא מובנת לסדרה הזו].

g a g a

New member
על מה ולמה? ../images/Emo12.gif

מכושפות שודרו מהעונה הראשונה ועד האחרונה בארץ. הכל ידוע כבר...

zekit

New member
פרק שירד קצת על מל גיבוסן (שוב)

אני חושב שהתקרית האחרונה שלו מלפני חודש נתנה מספיק חומר כדי לרדת אליו בעוד פרק ^^

g a g a

New member
../images/Emo45.gif

אם לא פרק שלם, אז לפחות כמה בדיחות עסיסיות

deathking

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נקרעתי מצחוק מהפרק על הפסיון של ישו. בהחלט עוד פרק על מל גיבסון!

g a g a

New member
אחד הפרקים האהובים עליי ../images/Emo6.gif

Töten sie die Juden!(Kill all the jews!), Wir können nicht noch stehen, bis alle tot sind!" (We cannot stand still till all are dead!) + Cartman: Es ist Zeit für Rache! (It's time for revenge!) Crowd: Wir mussen die Juden ausrotten! (We must exterminate the Jews.)

למעלה