שאלה חשובה לכל חברי הפורום

4hilla4

New member
../images/Emo41.gif שאלה חשובה לכל חברי הפורום ../images/Emo41.gif

כפי שאתם יודעים, אלון לא יכול לנהל יותר את הפורום, ותפוז לוחצים עליו לסגור אותו אלא אם כן ימצא מנהל חדש... אני פניתי בבקשה לניהול, ואני צריכה לקבוע איתם פגישה, השאלה החשובה היא- האם אתם רוצים לסגור את הפורום? או להמשיך ולקיים אותו? אני שואלת את זה בשיא הרצינות אני לא רוצה שאחרי שלושה ימים לראות אותו נסגר מחוסר פעילות... תראו, אני באמת מנסה כל מה שאני יכולה לעשות בשביל הפורום הזה, אבל אני בת 16, וכיאות לילדה בגיל הזה ככה גם השרשורים שלי... שאלון היה כאן אז היינו מאזנים אחד את השני, הוא היה פותח דיונים על הדברים הרציניים בפורום ואני הייתי פותחת שרשורים שנועדו להצחיק אותכם ולתת לכם הזדמנות להביע דעתכם על רעיונות מטורפים שעולים לי בראש! אבל עכשיו שאלון לא פה.. אני לא יודעת אם יהיו שרשורים "רציניים" גם בעקבות ביטולה של סטארגייט יוניברס... ובסוף היום, נותרה השאלה של ההתמדה, של הרצון להשאר עם הפורום הזה גם אם זה אומר שפעם בשבוע תחשבו על סקר, או על שאלה, או על חידון שיכול לעזור לפורום... אני באמת רוצה את הדעה הכי כנה שלכם, ההפיכה שלי למנהלת באמת שלא תשנה שום דבר, אני עדיין אעשה אותם דברים, ואהיה פעילה בפורום כמו שהייתי מקודם. הכול יורד לשאלה של- האם אתם בכלל רוצים להמשיך את הפורום הזה? או לסיים אותו עכשיו כשעוד יש אנשים ש[בערך] משתתפים בשרשורים? מילה לסיום, אני באמת מבקשת שתשתתפו יותר, אני יודעת שהשרשורים שלי מטורפים, באמת!- אני יודעת. אבל אחרי כל כך הרבה זמן בפורום הזה, אוזלים לי הרעיונות! אני צריכה שעוד אנשים יתרמו, וגם אם זה להשתתף בשיגעון חולף שלי... אני לא מבקשת הרבה, אני מבקשת לרוב- לייק או לא לייק, אז אני חושבת שאפשר לקחת דקה כדי לכתוב את הסימן הזה
או הזה
במקלדת... אוהבת את כולכם המון הילה

../images/Emo45.gif יאללה תפסי את המושכות

זאת סידרה אלמותית, ואת יכולה אולי לחזק לה את החומר בהוספת דברים שאולי קשורים בצורה כזו או אחרת לעולם הזה.

arnond

New member
../images/Emo45.gif

תמיד אפשר לעשות מרתוני re-runs בבית. (זה מה שאני עושה מידי כמה חודשים). הסדרה לא תמות לעולם (אני מקווה). אני עדיין לא ניסיתי חמכר את הילדים שלי לסדרה (הגדול בן 9 וחצי).

הבת הגדולה שלי בת 9 עושה מרתון על SG1

לבד אחרי שהיא צפתה איתי בכמה פרקים והחליטה לבד לראות מההתחלה
הקטנה רואה איתי את אטלנטיס ומאוד נהנת בת 3

amastasia1

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo127.gif

חוץ מזה שיש לי על עוד משו להסתכל אני חושבת שזה יהיה מענין אם יעלה לי לראש משו...אולי אני אנדב חלק מזה (מה שהכי שייך (או במקרה שלי: מה שאני מצליחה להכניס למילים וזה עם שמץ של הגיוניות))

alonback

New member
מאוד מקווה שתמשיכו

לצערי אין לי את הזמן להשקיע בפורום וזה חבל אבל אני מאוד מקווה שאתם תמשיכו אותו ותאפשרו לי לעשות גיחות מידי פעם, כמובן שאני אפגין נוכחות לעשרת הפרקים האחרונים של SGU. זה יהיה מאוד קשה להחזיק את הפורום כי זה יהפוך לפורום בלי סדרה. הילה, כשאת בתפוז תציעי את הרחבת הפורום גם ל sanctuary, זה אולי יעזור קצת. אני לצערי מיציתי את רעיונותיי לשרשורים ואין לי זמן לחשוב על חדשים, כמו שניתן לראות אני לא ממשתתפי שרשורי ה"לייק" אבל אם מישהו יעלה סוגיה מעניינת אני בטוח שאני אשתתף.

מצטרפת לרעיון להוסיף את sanctuary

למרות שאני לא רואה את הסדרה. אם הפורום יורחב לנושא של עוד סדרה שכן משודרת כרגע - יש פחות סיכוי שהוא יגווע. יש תקדימים לזה בפורומים אחרים.

18zoot

New member
בד"כ יש איזשהוא קשר בין הסדרות

פה אין שום קשר פרט לעובדה שבשניהם משחקת אמנדה טאפינג.

אפשר לומר

שזה קשר מספיק. הקשר לא חייב להיות בעלילה, דוקא. ויש מי שיגיד שכל הקשר בין SG1 ויוניברס הוא שאחד מפריטי התפאורה שם הוא סטארגייט...

Gilliana

New member
הבעתי את דעתי כבר מספר פעמים בעניין

את המנהלת שהפורום הזה זקוקו לו, וברור שאנחנו לא רוצים שהפורום ייסגר. אז קדימה, תקבעי פגישה ואני מחזיקה לך אצבעות!

4hilla4

New member
אני מניחה שיש החלטה ../images/Emo13.gif

כשאני אהיה בתפוז אני אדבר איתם על צירוף מקלט באפלה לפורום.... תודה רבה לכולם על העידוד, אני מקווה שהפורום יחזור לפעילות נרחבת ומעניינת

להוסיף את המקלט כסידרה נוספת לפורום ...

יש בעיתיות בעניין, הרי זה לא אותו הדבר, יש אמנם את אמנדה, ועוד שחקנים בתפקידי אורח, אבל בזה נגמר הדימיון, למשל שהרבה חברי הפורום בכלל לא רואים את הסדרה, לדעתי צריך לחשוב על רעיון אחר.

זה בדיוק העניין

1. יש קשר בין הסדרות 2. יכנסו לפורום עוד אנשים - שכרגע לא נכנסים כי זה סטארגייט לא מעניין אותם. זה נקרא "איגום משאבים" - במקום שבכל פורום יהיו 6-7 גולשים קבועים, עם נוסיף סדרה שקשורה אפילו בקצת - יהיו כפול, לפחות...

Gilliana

New member
לא, אין קשר

ואני גם לא מאמינה ששילוב סדרה נוספת בפורום יכפיל את מספר הגולשים, למעשה אני לא מאמינה שתהיה עליה כלשהי במשפר הגולשים כתוצאה מאיחוד כזה שרק עלול להבריח גם את מעריצי סטארגייט שאינם צופים בסדרה במידה ויהי ריבוי הודעות שעוסקות ב-"מקלט". אני לדוגמה, יודת שמקלט באפלה לא מעניינת אותי ואין לי כוונה לצפות בה, לא בעתיד הקרוב וגם לא ברחוק. אם יתחילו לעסוק בסדרה הזו בפורום כך שפוסטים בנושא סטארגייט ידחקו הצידה, סביר להניח שגם תדירות הביקורים שלי בפורום תרד.

Gilliana

New member
תומכת בדעתך ../images/Emo45.gif

לא רואה מקום לערבב שמחה בשמחה כמו שאומרים - הרי אין ממש קשר בין שתי הסדרות מעבר לכך שישנם שחקנים "חוצים". לא מדובר אפילו בשתי סדרות מאותו תחום, או כאלו שיש ביניהן קשר רעיוני.

Ofer1114

New member
כמו שהרבה אמרו כאן, ברור שגם אני בעד...

אבל כמו שאמרתי לך כבר, אל תעשי את זה על חשבון הלימודים(עם כל הכבוד לפורום כזה או אחר). אם זה לא מפריע לך אז לכי על זה. גם אני בעד לצרף את מקלט באפלה לפורום הזה וככה יהיה קל יותר להשאיר את הפורום חי(אולי אני גם יתחיל לראות את הסידרה).

למעלה