שאדו

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
../images/Emo41.gif שאדו ../images/Emo41.gif

מה, מחכים שאני אתחיל? טוב: יום רביעי הגיע. כמו תמיד, משנה תורן, מומין, גיא ואני אמורים לצאת לשאדו. בתכניתי הסודית |ניצוץ זדוני בעיניים| – לשכנע גם את ספיינבאר להצטרף. איזה כייף. ואז הכל התקלקל- בצהרים מומין התקשר "יש לי חדשות רעות. אני חולה. כואב לי לבלוע רוק." (-1 על המחלה. –1 על העדרות) תהיה בריא מומין, יקירי. אח"כ גיא – "אני לא בא. אני עובד מחר, ובכלל עם כל הפיגועים האלה, מי רוצה לצאת מהבית. אני לא בא! אבל, תקפצו אלי לפני זה. יש לי וודקה לימון מהממת" (-1 על העידרות, +1 על (נסיון) לקחת אחריות.) ואז ספיינ´ – "תשמעי, אני לא חושב… " (-1 על הפחדנות) –"אנחנו נפגשים אצל גיא לפני זה, אולי תבוא לשם?" -"נראה…" נותרנו משנה תורן ואני. הפעם הוא אפילו הגיע (כמעט) בזמן. "אולי נוותר, ונלך לריינבו במקום?" הצעתי ביאוש "לא ולא!" פסק תורן בצורה חד משמעית "טוב, אבל נעבור אצל גיא בדרך" -"למה?" -"כי אם נעצור שם, הוא יבוא איתנו...". אז נסענו לגיא. "ומה נסגר עם ספיינבאר"?" -"אני לא יודעת… עובדים על זה. בינתיים הוא –אולי- יבוא לגיא. אם הוא יגיע לשם, אני מבטיחה לך שהוא ימשיך איתנו לשאדו" חייכתי חיוך זדוני. תורן היה משועשע (+1 הצלחתי לשעשע את תורן!!!). הגענו לגיא. פספסנו 2 חניות. מצאנו חניה רחוקה. כרגיל, הדלת לא נעולה (אוף תורן, גם הפעם יכולנו לקחת את הדולרים ולהיעלם…). גיא והחתול קידמו פנינו בברכה. מייקל ג´קסון ברקע (-2. מייקל ג´קסון???). גיא הוציא את הוודקה (+1 לאלכוהול סימפטי). ספיינ´ הצטרף אלינו (+1 על האומץ להגיע)"לזמן מוגבל, אני פוגש אח"כ חברות מירושלים". כן. בטח. גיא הביא גלידה, ולימד אותנו להכין גלידת-וניל-פצפוצים-עם-וודקה-לימון. לא רע (1+ גלידה, +1 אלכוהול…). השעה כבר קרובה ל- 23:00. -"גיא תתלבש" -"מה פתאום, אני לא בא" -"גיא. תתלבש." –"אני חייב לעבוד מחר" -"גיא תתלבש" -"טוב, אולי רק לקצת זמן –"גיא תתלבש!" -"טוב, אבל רק עד 1!" (+2 גיא מגיע!). בינתיים ספיינ´ וקאיה (תרגעו, זו האוגרת של גיא) ניקשרו זה לזו. אולי אפילו יצא פה שידוך… החתול, לעומת זאת נעלב עד עמקי נשמתו. הוא נשאר בחוץ בגלל האלרגיות… "אז מה אתה אומר, תבוא איתנו?" לא ויתרתי לספיינ´ -"אני לא יכול, אני צריך לפגוש את אלה מירושלים" גם הוא עמד על שלו -"מתי?" (נראה לך שתתחמק בכזאת קלות?) –"אני מחכה לטלפון, כדי לדעת בדיוק" (אה-הא! זהו! תפסתי אותך!) –"מצויין. אז תבוא איתנו עד שתצטרך ללכת!" ספיינ´ החוויר, הכחיל, הוריק, ונכנע! (+2 ספיינ´ מגיע! וגם +5 לספיינ´ על האומץ). וכך יצאנו ב23:30, בשני רכבים, לכיוון השאדו. "אמרתי לך" צהלתי בשמחה כמ. תורן ואני נכנסנו לרכב, משאירים את גיא וספיינ´ ברכב השני (סליחה ספיינ´…) "אמרתי לך שאם נגיע לגיא הוא יצטרף, ואם נשכנע את ספיינ´ לבוא לגיא, נצליח לשכנע אותו גם להצטרף?" הניצוץ השטני בעיניים לא נכבה… מצאנו חניה. (+1). לא גררו אותנו (+1). הגענו לשאדו, וחיכינו. וחיכינו. וחיכינו. וחיכינו. הקיוסק שליד הנעים את זמננו במוזיקה ערבית מזעזעת, ולמרבה הזוועה מ. תורן הראה בקיאות רבה במילים. תורן??? (-1 על ההלם. +3 כי לא הפסקתי לצחוק אחרי זה כל הערב, בלי עזרה נרקוטית). ספיינ´ וגיא הגיעו. נכנסנו. (-1 תשלום 40 ש"ח כניסה לבנות. מה זאת האפליה הזאת?). ספיינ אחז בידי, ומאותו רגע ואילך שחרר אותה באחד מהמקרים הבאים:* כדי לשתות, * כדי להתרוקן * או כדי לבדוק את הסלולרי. בשאדו - המקום כבר לא בשיפוצים (+1). הבר עבר מקום (+1). הקומה העליונה סגורה (-1). היה חם (-1 מה יהיה עם האוורור במקום הזה???). היו יותר מדי בנות (-1) ולא היו מפריחי בלונים (-1)!!! אבל היה מצחיק (+2). ספיינ´ ערך מיד הכרות מעמיקה עם הבר. תורן צלל לעולמו הפנימי והתבטא בתנועות ידים ורגליים בלבד. וגיא ואני הלכנו לרקוד (אם ככה אפשר לקרוא לזה...). ספיינ´ הצרף לשלישיה ("כל עוד מאי באמצע".) ומאז ועד סוף הערב נשאר לרקוד איתי. רבותי – חשיפה ראשונה: הבחור יודע גם לרקוד. ספיינ´י אם תמשיך ככה אני עוד אקח את ההצעה של אלאדין ברצינות! גיא העמיק לתוך עולם האלכוהול, השתרלל עם כל מה שזז, ועדיף מה שזז בלי חולצה. (וד"ש לצחי…). השעה כבר 02:15 (-"את רוצה תלכי. אני נשאר!" –"אבל גיא, רצית שנלך ב 01:00"). מ. תורן גילה טעם יוצא מן הכלל בגברים (+2). התרשמתי מאוד. פעם הבאה – נארוז לך שניים. גיא, עבר להטרדה מינית בוטה. זכורה במיוחד תקרית עם בלונדיני ערום למחצה, שלרוע מזלו עבר ליד גיא. מנהל הפורום הנכבד תפס את הבחור בסנטר וקירב את מבטו. אח"כ סובב את פני האובייקט לפרופיל, חייך, אישר, ושחרר את הבחור ההמום, תוך שהוא מוציא מידו סיגריה דולקת וממשיך לרקוד. עקבותיו של הבחור נעלמו. (+2. יפה מאוד גיא.). בין לבין הצלחתי למנוע רגע מביך לספיינ´ –כשגיא, שיכור לחלוטין, החליט שהוא חייב, פשוט חייב, לדבר איתו שניה (בשירותים…). ספיינ´ ויתר על החברה מירושלים, ונשאר איתנו עד הסוף המר. יפה לך ספיינ´ (+2). בסביבות 2:45 הצלחנו (בעיקר תורן, אני מודה) לגרור את גיא(אני תיכף מקיא) הביתה. היה שיגי. (אח"כ, בבית, כשנשארתי לבד עם גיא שנעל את עצמו בשירותים כדי להקיא, ו(כמעט) נרדם על הרצפה, היה קצת פחות מצחיק…) ולסיכום: +17. לא רע בכלל.

spainbar

New member
האמת שכן, חיכיתי לסיכום שלך...../images/Emo102.gif

כי לא היה לי מושג מה לכתוב, חוץ מכמה מסקנות מהארוע: א. הרבה יותר נחמד לרקוד לתוך הלילה במקום לשבת בפאב משעמם בת"א עם חברים וחברות מהעבר שמה לעשות "קצת" משעממים. ב. גיא ואני הבהרנו או יותר נכון הוא הבהיר לי בהסכמה מלאה מצידי מה לא יקרה לעולם בינינו..:} ג. האוגרת של גיא מדהימה חמודה וחיננית- ממש מתחשק לתת ביס. ד. -5 נקודות לס´ על זה שהיה מישהו חמוד (היו כמה אבל 1 במיוחד) שעשה עיניים אבל לא היה לי האומץ להגיב... (chicken). ה. מתי הולכים שוב? יש שאדו בכל יום? מה יהיה בסוף? נמשיך להשתכר (קלות) ולרקוד, היה מעולה !! ס´

MARMELAD

New member
ואני ממש לא חיכיתי לסיכום

אני דווקא היה לי ממש טוב לשכוח את הערב שהיה כי היום הגעתי לעבודה באיחור של שעה וחצי כי עד עכשיו כואב לי הראש כי יש לפחות עשרה אנשים שלעולם אני לא אעז להגיד להם שלום אחרי מה שעשיתי להם ובעיקר כי עכשיו אני צריך לנקות את הבית מהריח של האלכוהול (מה שכן - באמת לא הייתה לי בושה אתמול, הא...?
)

spainbar

New member
אחרי שריח הסיגרויות יעלם...

והכאב ראש ילך, אז מתחילים לראות איזה כיף היה - אז מה אם מאחרים לעבודה בשעה וחצי? אז מה אם יש כאב ראש? העיקר שהיה כיף... לא? :-} ס´

MARMELAD

New member
לההה... זאת זוועת אמת

האמת שרוב הערב נורא מעורפל אצלי - אבל יש לי כל מיני אימג´ים בראש - שאם לא דמיינתי אותם אז אבוי

../images/Emo151.gifגיא, אתה כל כך חמוד כשאתה

*מבוסם* מוציא את כל הטוב שבך... אויש היית בסדר גמור! ושאף אחד לא יגיד לך אחרת! קורה, שתית קצת, וזה עשה אותך יותר שמח ומשוחרר ממה שאתה בדרך כלל...הלוואי עליי (שפנפן שכמותי) בקיצור - היה יפה לך.
כמו שהגב´ מאי סיפרה, אכן הגעתי לאסוף אותה מביתה, הפעם בטרנטמוביל חביב(תודה לדודה מ´ שהשאילה לי אותו) ומשם, בדרך המלך לעיר הברקת, תל-אביב. בדרך מאי סיפרה לי על תוכניותיה הזדוניות. מה אומר ומה אגיד...קונספירציות שלמות הבחורה הזאת רוקמת במוחה הקודח...ממש מבהיל
...אתם עוד תראו...היא תכבוש את העולם, אני אומר לכם! איך נגיע לגיא, איך במתק שפתיים (או בכוח פיזי מתון/או לא מתון) נשכנע אותו לבוא איתנו...אני אפסיק כאן כדי לא לחשוף לחלוטין את דרכי הפעולה המתוחכמות של הקרימינלית בעקבים...רק נציין שגם לגבי ספיינבאר (
) היא השתמשה בכישוריה המפוקפקים. מאי...את ענקית!
הגענו לגיא, שהפגין את כישוריו כמארח יוצא מן הכלל, פתח לנו שולחן עמוס כל טוב (מאי כבר סיפרה לכם), הציג לראווה את אלבומי התמונות המהממים שלו (שוב) (ואז נזכרתי מאיפה אני מכיר את אחד הפרצופים המתוקים שהציצו מתוך האלבום) יצאנו בשיירה מאובטחת לעבר השאדו. בכניסה, שילמנו על הבחורה (הבנות האלה...זה משהו...סתאאם...היא שילמה...חחחח) והבחור שאחרינו נבהל ושאל אם גם הוא צריך לשלם, הסתכלתי עליו טוב ואמרתי לו "לאאא...מה פתאום" (בלב, בשקט בשקט, הייתי שמח לשלם עליו) המקום אכן שופץ (לא נראה לי שסיימו לגמרי), הרחבה גדלה קצת, יש מקום לעוד חתיכים, שאכן הופיעו... המבחר, אוי המבחר...מבין כל אלו שהרשו לעצמם להסתובב "טופ-לס" (כמה זול, הא?..) היו את השניים האלו שבאחד מהם גיא ביצע סקירת מערכות קצרה (הבחור לא התנגד) ומה אני אגיד לכם..."גוש בשר חם ופועם, מהלך על שניים"...אם לא הייתי חסר תרבות לחלוטין, הייתי קופץ ולא מרפה ממנו עד שהיה...טוב, דיי...
במהלך הערב, החלטתי שהיוצרות התהפכו - והפעם אני זה שאשקה את גיא במיטב תוצרת האלכוהול שמגישים במקום. ואכן, מלבד טקס הקווארבו המסורתי (חחח) ועוד אחד קטן אחריו, שמחתי לראות את גיא לוקח טעימות מבחורים מזדמנים (מהשתייה, מהשתייה!)
ספיינבאר, שחששתי מאד שיעזוב אותנו באמצע (איזה סיפור על בנות, מירושליים...למי אכפת מבנות בכלל?...אופס, חוץ ממאי) נשאר עד הסוף, כנראה שגם הוא לא עומד בקסמו של השאדו...ספיינ´ - אתה אחלה
תבוא כל יום! וגם גיא, שבהתחלה השביע אותנו שנצא מוקדם כי "מחר יש לי עבודה" לא רצה לצאת בכלל...ככה שסוף סוף יצא לי להשאר עד מאוחר בשאדו (לפעמים גם אני חוזר לבסיס למחרת - אבל עכשיו - חופש) כיף לי. הו...לצאת משם - עם גיא במצב מתנדנד...זה היה אתגר שלקחתי לעצמי, להזהר שלא יירד לכביש, שלא ייתקל במדרכה...מזל שחניתי ממש ממש קרוב. מאי גילתה בקיאות בהכנסת עצור לרכב, ושמרה על הראש של החומד בזמן שדחפה אותו פנימה. בנקודה זו - נפרדנו מספיינ´, כפארה עליו. נסענו בזהירות, כדי לא לטלטל את הפצוע, סליחה, את מנהל הפורום יותר מדי (הלום אלכוהול, אתם יודעים). הגענו למשכן המנהל, הוצאנו אותו מהאוטו, ובינתיים מאי טיפסה מהר למעלה כדי לפתוח את הדלת, גיא הצליח בקלות לעלות את כל המדרגות, אבל כשנכנס הביתה, הוא השתטח על השטיח ושם נשאר (עד כמה שהבנתי)...נפרדתי ממאי וקבענו כבר לשבוע הבא...
גיא! אוהבים אותך הרבה! אני מקווה שאתה מרגיש הרבה יותר טוב, היית מהמם גם בתור הבחור ששתה *קצת* יותר מדי...יפה לך הכל, כבר אמרתי את זה לא פעם. ודרך אגב, למה אתה לא זמין?
טוב, אני אנסה שוב עוד מעט...ביי בינתיים

MARMELAD

New member
הזיות מליל אמש - או מציאות עגומה...

אין מצב שאני הולך לשאדאו היום. פשוט אין מצב. יום חמישי זה יום לחוץ בעבודה - ואין לי זמן לשטויות. בכלל - אחרי העבודה במשרד אני עושה אקסטרה במסעדה - אני צריך שיהיה לי כוח לזה. מאי ותורן הגיעו אליי מתישהו (אני לא זוכר שעות לגבי אתמול - כל הסיכום יהיה על בערך) לפני שהם הגיעו פינקתי את עצמי בכוס גלידת וודקה משובחת - והתחלתי לנקות את הבית. עכשיו, אצלי לנקות את הבית זה אומר קודם כל לנקות את עצמי. להתגלח, לנקות את הפנים בסבון המיוחד, להוציא שיערות מהאמצע של הגבות, ורק אח"כ אני מתחיל בכלל להסתכל על הבית עצמו. כשהם הגיעו הייתי בפוזת "ר" במקלחת - לבוש כמובן - אבל מכופף בתשעים מעלות. מאי שנכנסה ראשונה לא התרגשה מהישבן שלי במיוחד והתחילה לצחוק עליי. מייקל ג´קסון? כן - אני יוצא מהארון. אני אוהב אותו. אספתי ת´שיער והלכתי להגיד שלום לבנות הפורום החסודות. היה מרגש. התיישבנו בחדר - לא לפני שמשנה תורן הביע את שאט הנפש שלו מאיך שהחדר שלי נראה - ואפילו התחיל לסדר אותו בשבילי. אימג´ים של אמא שלי רצו לי בראש כשהוא ניגש אליי עם ערימת כלים שהוא מצא בין העיתונים לשטיח לחתול - הדפתי אותו אל המיטה והתחלתי בארגונים. בשלב הזה כבר היה לי ברור שאני בדרך לשאדאו היום. לא הייתה לי ברירה. מאי נראתה כל כך טוב ומשנה תורן היה חושני כהרגלו. על איך שהתיישבנו בחדר ומה עשינו שם כבר שמעתם. לא שמעתם שבאותו השעה שהיינו בחדר שתיתי בערך חמש כוסות וודקה - אם להכליל את השלוקים שלקחתי ישר מהבקבוק. כשיצאנו מהבית כבר הייתי שיכור. לחלוטין. הכניסה לשאדאו הייתה מהממת. ימבה פרצופים יפים שמסתכלים אל כל פרצוף חדש שנכנס. הפרצוף הזה היה אני. חיוך ענק נמרח לי על הפרצוף ואני ידעתי שהולך להיות שיגי. והיה. לא עברו חמש דקות מכניסתנו ואני ותורן כבר השקנו כוסות טקילה לחיים. לא עברו עוד חמש דקות ואני כבר השקתי את ראשי על אחד העמודים ברחבה. כבכל שבוע - מגוון חבריי לשעבר דיגמנו את קולקציית חברי אביב-קיץ החדשה שלהם. רק צחי החתיך סיפר לי בתוגה משהו שהוא נפרד מהחבר שלו. ניחמתי אותו במילות עידוד שלא זכורות לי וכבר התחלתי לפשפש בזכרוני כדי לוודא שמספר הטלפון שלו עוד רשום לי היכנשהו. בסה"כ אניעוזב את הארץ עוד מעט - יהיה לי חבל שלא.. אממ.. להיפרד ממנו כמו שצריך
באותו הזמן בערך שמתי ליבי לספיינבאר - שגם אני מצטרף לרשימת אוהביו המתארכת. הנ"ל רקד (ולא רע ד"א) בעזרת הנשים בחיפוייה המהמם של מ חובבת חובבי העכוזים. החלטתי לתפוס אותו ולנער אותו קצת. מאי משום מה חשבה שאני מתכנן לאנוס אותו. היא הגנה עליו בחירוף נפש. אני הרגשתי לרגע כמו אבא מכה שאשתו מונעת ממנו בגופה להתקרב לילד. לא התקרבתי לילד - לעת עתה לפחות. מאוחר יותר כבר מצאתי את דרכי אליו, בתירוץ האלכוהול הידוע - ואפילו נראה לי שרקדתי איתו קצת (הקטע הזה כבר ממש מטושטשט). פלאשים. חזיונות. דברים שלא יכול להיות שעשיתי. כוס עוברת מבחור אחד למשנהו (ולא תורן). אני מחרים אותה בדרך ליד המצפה ולוקח שלוק. בחור עובר מולי עם סיגריה - אני שולף אותה מהפה שלו - לוקח שאכטה ושולח אותו לדרכו. בחורה רוקדת לתומה עם חברה ההומו. אני מחבק אותה כאילו הייתה אחותי האובדת, ומספר לי שהיא נורא יפה (בעצם היא לא הייתה ממש יפה אבל היה בה משהו חמוד - וחוץ מזה היא נראתה לי אחת שצריכה שיגידו לה כאלה דברים מדי פעם) בחור עובר מולי בלי חולצה - הידיים שלי נוגעות בו. צחי מסתכל על בחור חתיך - ואני קופץ על הבחור ומברר מיהו, מהו, מצבו הכלכלי, הרומנטי, הרגשי, ועברו הצבאי. בין היתר אני גם מגלה שיש לו חבר - ואז גם החבר עובר תחקיר בטחוני. אבל שיא השיאים - שפל השפלות - השוביניזם בהתגלמותו (או - כך הפכתי למפלצת חובבת בשר אדם) עבר מולי מישהו שנראה לי חמוד. ללא היסוס תפסתי אותו בסנטר - סובבתי את ראשו כדי לבדוק את הפרופיל, חייכתי- והלכתי. שוק בשר אתם אומרים? נכון. ואני המטורף עם סכין הקצבים. באיזהשהוא שלב התחלנו לשרך דרכנו לכיוון היציאה. אני כבר התחלתי לראות פרפרים ולהריח דשא. הכוס השלישית והרביעית שרכשו לי הומואים חביבים שלא ידוע לי שמם וגם פרצופם לא יגיד לי כלום מחר - עשו את שלהן. התנדנדתי כה וכה, חלמתי על קרוב רחוק. הדבר הבא שאני זוכר זה את עצמי מקיא מתחת לבית. את עצמי מקיא באמבטיה. את עצמי שוכב על השטיח בלי כוח לקום. את עצמי מתעורר בבוקר עם כזה כאב ראש שהסכמתי לבלוע כדור (ואפילו ביקשתי). הדבר הבא שאני זוכר, ד"א, הוא אותי מאחר לעבודה ובורח למשרד כדי להימנע מהפאדיחה. רבאק, לפני שבוע איחרתי כי שותפה שלי נפצעה בפיגוע והיום אני מאחר כי יש לי הנג אובר? כמה שטחי מצדי. בשבוע הבא אני בטוח לא הולך לשאדאו. נתראה שם.

spainbar

New member
רק שיהיה ברור......./images/Emo72.gif

שאתה חייב גם להתמסטל ככה פעם הבאה, לפחות בשביל לירוי 25 שיגיע גם אנשים מסטולים חיוניים לאווירה... (וחייבים לשעשע אותי) :} ס´

.m

New member
נטיה להתמכרויות?

אלכוהול סיכונים שאדו מה הבא בתו? סקס? מעכשיו אתה ברשימה. נתראה ביום רביעי הבא
mai (ומה נסגר איתך? אתה בא לבקר אותי בכפ"ס היום?)

מישהו אמר התמכרויות? count me in!

אלכוהול - yes סיכונים - yes שאדו - yes סקס - ??? בקיצור - יום רביעי הבא אני בא!

.m

New member
שלומות וברכות

אמרתי לך לבוא... אתה צריך לשמוע בקולי לעיתים יותר קרובות
איך היה הטיול המשפחתי לחמותך? mai שבדיוק חשבה עליך היום, כשבילתה עם ילדה בת 15 חודשים

כמה שאת מתוקה ../images/Emo8.gif

איך הצלחת בשנים וחצי משפטים להזכיר לי את כל מה שאני רוצה לשכוח...

.m

New member
שנים של אימונים

(עכשיו רואים שהייתי נשואה, לא?
)
mai

לירוי25

New member
יופי ילדים, אתם תלכו לכם לשדאו

ואני אשב לי בבית, לבד בחושך..ואסרוג לי גרבים לאור נר...לא, זה בסדר! סתם, אני נשארתי בבית לצפות באדיקות בהופעתן של בריטני ספירס ושרית חדד המלכה. שני הדברים הטובים שיצאו מהערב הזה: א. נתתי לצד הערסי שבי לצאת החוצה. (והוא יצא! תאמינו לי שהוא יצא!) ב. סומסומון עבר שיעור מזורז בריקודי בטן וצעד תימני. (צ´מעו, הכלב מסתבר יודע לענטז!)

../images/Emo13.gifלירוי דארלינג, אל תשאר בבית....../images/Emo44.gif

(למרות שתיאורתית זה יותר בטוח...) עכשיו גם *אני* מזמין אותך - בוא איתנו! עם כל הסימפטיה ל"צכלץ", אני בטוח שתהנה גם בשאדו. ואם לא - אז רק כי אנחנו נהייה שם איתך...
יאללה, בוא! ד"ש לסומסומון. יפה לו צעד תימני...

לירוי25

New member
"צכלץ"!! אחי אתה מלך!!!

ואני לתומי חשבתי שאני היחיד שמשתמש בביטוי הנ"ל!! כשאני קורה ככה למקום אנשים לא מבינים על מה אני מדבר בד"כ... כן, התלהבות של ילד מפגר אני יודע.. בכיף משנה, אני אשמח לבוא איתכם בפעם הבאה!

.m

New member
אתה ברשימה!

לא לשכוח להביא אישור מההורים, כובע, מימה ומצברוח טוב... האוטובוס המאורגן יצא מנקודת האיסוף בשעה 23:30. נא לא לאחר.
mai

למעלה