שאדו

xanadu

New member
../images/Emo41.gifשאדו../images/Emo41.gif

הנה לקח לחיים - לא יוצאים לשאדו חולים, פשוט לא. לא חשוב כמה אלכוהול מגרגרים לפני, שפעת על הנגאובר לא הולך טוב. כמאמר מוסגר. להלן עיקרי הדברים - * חודש לא הייתי בשאדו. התגעגעתי? נו. מוסיקה איומה (מה זה המיקסים החרבנה האלה?), ניסיתי לשלוח את מאי שתטפל בדיג´יי, היא סירבה (משתפנת). * אוכלוסיה מגיל שתיים עשרה ומטה. * דראג אומלל התעוות לו על הבמה. חיפשתי מישהו שיגאל אותו מייסוריו. אם זה לא מספיק, חשפנים מזי רעב מכרכרים לידו. נוגע ללב. הופעה שנייה - דראג עם צלוליטיס מטלטל את ישבנו השופע על ילדון בתת-משקל, שסבל מאפילפסיה. אכן, מחזות קשים. * נוכחות? חלקית. משנה ישן. ס´ מבליח לשנייה, בהצלחה במבחן. מאי וגרינבירד בתיאום צבעים בורחים באחת, שזו שערוריה בפני עצמה, דניאל365 ללא ריצ´רץ´ וגיא, פלקור. * ו´, האורחת שלנו לערב זה, שתתה כוס יין אחת יותר מדי, סיימה לפחד מלסביות וניסתה לשכנע אנשים זרים להתפשט. * הביתה, הגיע הזמן להמשיך להשתעל.

Falcor25

New member
אני דווקא נהניתי ../images/Emo13.gif

בוקר טוב חברים
, יו איזה כיף היה לי אתמול. המסיבה הראשונה שאני באמת נהנה והכל בזכותכם
. אחרי כל הבלאגן שהיה לי בתיאטרון ידעתי שהדבר הכי חשוב זה להנמיך ציפיות וזה בהחלט היה החלטה נבונה. הגעתי אתמול עם 0 ציפיות ויצאתי, לשם שינוי, מאוד מאוד שמח
מהמסיבה. אז אני כבר מתחיל להכיר את הפרצופים היפים שלכם (שלא לדבר על הפיגורות) ואפילו מסוגל לקשר אותכם בד"כ לניקים. אז מה היה אתמול בערב שעשה לי כל כך טוב
קודם כל אתם שזה אומר (רשימה חלקית -מצטער, זה רק מי שאני מסוגל לקשר לניק) כמובן המתחבקת שאין דרך יותר טובה מלהתחיל ערב ב
איתה, xanadu החולה במקצת(דווקא נראית לא רע , אולי בגלל שיש לך דוקטור מ-ה-מ-ם בבית (הדוקטור שולט אצלי, אין מה לעשות
), גריןבירד, guy1974(אני לא לגמרי סגור מי זה מי,התלבלבתי ), וכמובן daniel365 עם החיוך השווה מליונים (אמרתי לך כבר בצק מי אאוט - אתה כוסון
). בפינת "אני צריך עזרה בזיהוי" הייתי שמח לדעת מי זה היה הבחור שרקד בלי חולצה (ראש מגולח)? אה וגם היה עוד אחד, ח-מ-ו-ד שמאי הציגה לי אותו אבל לא הצלחתי לקלוט את השם שלו. אז חוץ ממכם גם פגשתי בחור שלמד איתי ופעם אחת אפילו התחיל איתי באמצע השיעור (אני הייתי בהלם מהעניין
ועברתי מקום בהפסקה) ומאז אותו יום התחמקתי ממנו. זאת היתה חתיכת סגירת מעגל לדבר איתו אתמול ולספר לו איך פחדתי
ממנו. הוא אמר שמהרגע שהוא ראה אותי הוא ידע את מה שאני לא רציתי לדעת, כנראה שיש לו ראדאר איפה שהוא.
לאט לאט אתם התחלתם להתקפל ופתאום אחרי אחת הגיחות שלי כבר לא מצאתי אף אחד (ואפילו לא קיבלתי
פרידה מהדוקטור
עוד נתחשבן
) ואז התחיל החלק ההזוי של הערב. המשכתי להסתובב וקצת ניסו להתחיל איתי ופתאום מצאתי את עצמי למעלה מתנשק עם איזה אבי אחד שמאוד התלהב ופתאום דחף את הלשון שלו לגרון שלי
וכמעט הקאתי, אז הפסקתי אותו ובמקום זה הלכנו לאכול בורקס
,גבינה ותרד. וככה בעצם נגמר הערב, ולמרות שלא מצאתי עדיין את הנסיך שלי (כמה שאני שונא את המילה ס-ב-ל-נ-ו-ת) נהניתי מאוד. הבוקר, כשחזרתי הביתה חיכתה לי בתיבת דואר הזמנה ל 2 המסיבות הבאות בפופ רינג
, אוקיי אני מתחיל לעבוד על הנמכת ציפיות
יום טוב וסופשבוע נעים לכולכם

ללא ספק,השערוריה של הערב היה...

או ליתר דיוק, הריצ'רץ' שלא היה בחולצתו של דניאל365. אך מה שהאפיל על כך, ללא כל ספק הוא ה- D-Gay המחורבן. ולא תצליחו לשכנע אותי אחרת. לא די שהפלייליסט שלו כל כך לא מבריק וכל כך לא מקצועי, הנ"ל אינו יודע את הא'-ב' של מקצוע התקליטנות!
לתשומת לבך אפי !!!
יוחלף ה- Dgay של השאדו לאלתר !
(ואם זה לא ברור מספיק,שיוחלף במישהו מקצועי,זו הכוונה) ! העם רוצה מיקסים !
העם רוצה מקצוענות !
העם רוצה ליהנות !
אין לי זמן לסיכום כרגע, אבל ,שתי התחייבויות קטנות: ד' אתה כוסון, צא מחדר הכושר ותתחיל לחיות !!! (וזה לא קשור דוקא לשאדו אלא לתיאטרון האחרון). ו- קסאנאדו, נו, טוב, הבטחתי לא להגיד כלום |קולות ניפוץ|, נייחס את זה למחלה+ שתייה
(תהיה בריא,זה העיקר !!!)

.m

New member
אמנם גם אתה כוסון,

אבל פה היתה הכוונה ל-ד' המהמם האחר (ע"ע סיכום תאטרון האחרון) והערה לגרינבי - ככה לפני כל העולם??? זה הולך לעלות לי ביוקר!
|אנחה| mai

אני רואה שהעדשות תוקנו...

אני ,לפחות, כבר לא רואה כפול ! לוקח את מלוא האשמה עלי. לא הייתי צריך אותך בשביל לראות ולהגיד שהוא חתיך מדהים (זה היה הניסוח שלי),רק הייתי צריך את עזרתך בקישור בין השם לפרצוף (וכל מה שמחובר לו) השווה.

אכן, לא אליך התכוון המשורר...

אבל זה לא אומר שלא הייתי יכול להגיד אותו דבר עליך, נהפוך הוא !

daniel365

New member
מה אומר ומה אוסיף.... המון../images/Emo70.gif

על המוזיקה
נאמר הכל... על האנשים
:
קסאנאדו - אתה מהמם
כבר אמרתי לך הכל על הפיזוזים ועל הבגדים... מה אוסיף
דוקטור - אתה חייב ללמד אותי לצרוח כמוך.... אני ממש מקנא....
ספיינבר - קבל 2+ על הגעה למרות מבחן. אתה רואה - לא משנה כמה ישנת - לכולם היה חרא מבחן. אז מה זה משנה....
גיא1974 - אני עוד אתרגל לזה שאתה נמצא כאן כל הזמן. תתחילו לשקול לארוז את אמט במזוודה ולעבור לתל אביב... אמרתי לך שיהיה לך FUN
מאי - על שום מה ההברזה המוקדמת? העם דורש פיצוי... וגם על כך שלא הגעת ל-DJ לבקש משהו איכותי |מי אמר קיילי?|.
גרינבירד - אני רואה שאתה מתחיל להופיע בקביעות במקומות... סחתיין עליך... תיזהר - אתה עלול עוד למצוא מישהו חמוד
... ובקשתך בטיפול
ואחרון ובהחלט מאוד חביב...
פלקור - מה אוכל להגיד.... טוב לראותך בצבעים
חיים ולא רק ירוק ושחור...
לגבי שרשור הטרנדים... אני אחזק את לירוי ואומר שנראית הכי סטרייט מכולם
... עוד לא התקלקת כמו אחרים
|מי אמר נצנצים???|
אוכלוסיה - נו כרגיל... יש שם איזה קוקיצה עם חצי שיער מרוח לו על עין ימין
. מה הקטע???
דראג - זה דראג? אלוהים !!! אני כבר הייתי יותר טוב בשמלה ואיפור... (מי שרוצה להיווכח מוזמן
)
ולגבי הערת גרינבירד: ללא ספק,השערוריה של הערב היתה... או ליתר דיוק, הריצ'רץ' שלא היה בחולצתו של דניאל365. מותק - אם אני כל הזמן אתן לך לראות הכל
מה יהיה עם הסקרנות? עם השאיפה ליותר? חכה מותק... לאט לאט..... לאט....
לסיכום
: היה
FUN
אבל רק בגלל האנשים
וממש לא בגלל האירוע
. אני.

נאה סיכמת !

מחרה ומחזיק אחריך ! (או שמא מאחוריך
) וזה נכון תמיד: האנשים הם שעושים את האירוע ולא להיפך (בעיקר משום שאין למשפט שום משמעות אם הוא היה נאמר הפוך :)) אבל עדיין...אני מתעקש ש... | | V

.m

New member
בהחלט ../images/Emo41.gifשאדו../images/Emo41.gif....

הערב שלי נפתח בארוחת ערב עם הנסיך האחד ויחיד, בדיניץ (2+ לנסיך, 1-לדיניץ. מבחוץ זה נראה יותר טוב...) המשיך בשיעור קלינטיקס (1+ לי על ההתמדה), ומשם בהמשך ישיר מפגש עם גרינבי (1+, מקווה שבפעם הבאה יהיה לנו יותר זמן
). בדרך עברנו ב"קפקא" לקחת מספיינ' (1+, ובהצלחה במבחן |שולחת אנרגיות טובות|) את החינמים ויאללה ל
שאדו
. בפנים פגשנו את קסנאדו (1+, חולה או בריא - אני פשוט אוהבת אותך!, ושלא תחשוב שלא שמתי לב שאתה לא מריח כמו שוופס תותית!
) והד"ר (1+) מלווים בבחורה שנראתה קצת המומה בהתחלה, אבל הרבה יותר מדי משוחררת לקראת הסוף
. היה מצחיק (1+). קצת אח"כ גרינבי זיהה את פאלקור (1+, יפה לך להרגיש ככה בבית
), וכמה דק' אחרי זה הצטרפו אלינו מר מומין (1+, ו
, סתם כי בא לי
) וידידה (נעים מאוד), ואז זה קרה - משום מקום הופיעו להם guy1974 המתוק (1+), דניאל365 הכוסון (1+) וספיינבאר המדהים (1+, התפרקות לפני המבחן?)
לכולם... בלטו בהעדרם: משנה תורן (1-) והמהממת (1-) - איפה אתם? אנחנו מתגעגעים!!!
המוזיקה היתה מזעזעת (1-) עם הבלחות (מי אמר dancing and crying?
), היה חם וצפוף (1-), וכנראה שרף הכנסיה אכן ירד ל-12...
הכאילו-דראג נראתהכמו מישהי שעיוור איפר אותה, וחרש לימד אותה לרקוד (מבלי לגרוע בכבודם של עיוורים, חרשים ושאר ירקות, כמובן...) - מותק, קחי שיעורי עזר מהדרגולות, קיי לונג או לילה קרי... את יודעת מה, אפילו שיעורי עזר מהמורה שלי לריתמיקה מכיתה ב' (רינה? חנה? הממ...) יעזרו!
נ' המנשק שלי היה, ואם שמופי (2+) לא היה מפריע לי באמצע (
) זה בטח היה נגמר הרבה יותר לטעמי |שמופי|... נו, שויין, הכל בשביל שמופי
הוא-הוא danield המדהים שלי... מה עוד? זה אתם שהפכתם את הערב למהנה כ"כ. תודה. ופינת הפירגון שלי: לכל האנשים הנפלאים (אתם יודעים מי אתם
) שכיבדו את הבקשה שלי, גם אם ההיגיון שמאחוריה לא היה לגמרי ברור...
. אני אוהבת אתכם
mai

.m

New member
ואיך שכחתי -

השערוריה של הערב: מי ראה את הריצ'רץ' של דניאל365
מותק, למסיבה הבאה אתה לא נכנס בלי ריצ'רץ'! |רוכסן| mai

daniel365

New member
../images/Emo7.gif מותק... למסיבה הבאה אני לא בא..

צר לי לאכזב אותך ואת כל שאר הקהילה הגאה אבל מבחן בפסיכולוגיה לפני הכל. אני אמנם אנסה דבר לליבו של המרצה שלי אבל לא נראה לי שזה יעזור כי הוא כבר לא יהיה כאן... אז למסיבה הבאה אני לא אגיע... SORRY.....

.m

New member
הנשים המקונות כבר בכוננות ../images/Emo10.gif

אבל אני התכוונתי למסיבה הבאה שאליה כן תגיע!!!
mai

EyeSeeYou

New member
דיניץ?

מה לא בסדר בדיניץ? יש שם מלצר חמווווווווווווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

.m

New member
לנו היתה מלצרית

ועוד בלונדינית...
זה לא שמשהו "לא בסדר", המקום פשוט סתמי לחלוטין... כמו שאמרתי "מבחוץ זה נראה יותר טוב"
mai

Doctor A

New member
בשאדו היה מצויין !!!

אני מאוד נהנתי בשאדו. כולם יפים. כול אחד קיבל נשיקה וחיבוק ממני (זה מאוד חשוב בקבוצה שלנו). היה טוב, אפילו שהיו הרבה שיכורים, אפילו שהיו הרבה מסוממים וילדים (אין לי משהו נגדם, אבל ...!!). חברה שלי קיבלה מהתחלה אלם, אבל בהמשך הכול היסתדר. קבוצב שלנו היתה הכי יפה ונחמדה. ערב היה מקסים.

guy1974

New member
קשה לעשות את זה קצר ../images/Emo3.gif

אחרי ביקור ראשוני ותדלוק קל בקפקא עם ספיינבאר ICU וחברו רף הצפיות מהשאדו המשיך לרדת, ציפיתי למקום קטן (מאוד), מלא בפרצופים מפחידים |מי אמר דראגולה?| ומוסיקה נוראית. הגעתי לשם לאחר שכנוע לא ארוך מידי של סבינבאר להצטרף "רק לשעה", בפתח פוגשים בחיוך המקסים והקופא
של Daniel365, מה אתם רוצים מהריצ'רץ שלו? החלוצה היתה מהממת מותק
(רק מחשוף יש להם בראש) ובאמת תתחיל להתרגל לביקורים תקופים בת"א - יש דלקן שכחת? נכנסים פנימה ושם פוגשים את כל החב'רה, חיבוקים (מה לא מגיע לי +2 לפחות,אני באתי מרחוק
), ריקודים ופיזוזים קלים, קסאנדו לא איכזב ודפק חולצה, ולי קצת קשה היה להבחין שאתה "חולה", הד'ר משגע את כל הסובבים ומעיר אותנו בקירקורים, גריןבריד נראה לי התחיל לאהוב את הרעיון - NOT TOO MUCH MOTAK. פלקור, אני אקח את זה בתור מחמאה שהצלחתי לבלבל אותך
ספינבאר, אני לא לוקח אחריות על השעון - ותמיד יש מועד ב'
ציפיתי למקום מאפן ויצאתי מרוצה, עוד
ברשימה התל-אביבתית.

.m

New member
ר"ג לא כזאת רחוקה...

(מותק, אל תנסה להתחכם! אני יודעת בדיוק מאיפה באת!)
mai

למעלה