"רק נינט.." -

ילד רע 15

New member
../images/Emo41.gif"רק נינט.." - ../images/Emo88.gif

פינה חד- פעמית בלבד... נראה את הביקוש, אולי נעשה עוד פינות. אז ככה: איך נינט מרגשת אתכם בשירה? איזה שיר שלה הכי צמרר אתכם? מה אתם אוהבים בנינט? תארו את חייכם בלי המוזיקה שנינט עושה? מה "רק נינט.." - עושה לכם? (שאף אחד/אחת אחר לא ייעשו לכם). איך נינט משפיעה עליכם (מבחינה חיובית - אני מקווה..) ? האם המוזיקה של נינט גרמה לכם לשינוי פנימי וחשיבה עמוקה על דברים שונים? האם המוזיקה של נינט - גורמת לכם לעתים לשכוח מהצרות שלכם? ועוזרת לכם להתמקד בדברים באמת חשובים? ואתם מוזמנים להוסיף עוד.
לא סתם אני שואל - חשוב לי לדעת מהי דעתכם

ילד רע 15

New member
אני עונה:

איך נינט מרגשת אתכם בשירה? כל מה שהיא לא תשיר - קאברים וכד'.. פשוט מרגשים אותי, מצמררים אותי. יש לה קול חודש כזה.. לא יודע איך להסביר. איזה שיר שלה הכי צמרר אתכם? "ים של דמעות" - בגמר כוכב נולד 1. מה אתם אוהבים בנינט? את הקסם שבה, התמימות שעדיין נשארה, היופי, החן, החכמה. (מלבד המוזיקה). תארו את חייכם בלי המוזיקה שנינט עושה? זה מאוד קשה.. אם נינט לא הייתה עוד לפני שהייתי יודע - פשוט הייתי חיי בלי זה, אבל לחשוב שעכשיו ייקחו ממני את המוזיקה של נינט -= בסגנון הזה, זה מאוד קשה.. כי נורא התחברתי, וגם לאמנים נוספים הקשורים אליה מלבדה, בעקבותיה. מה "רק נינט.." - עושה לכם? (שאף אחד/אחת אחר לא ייעשו לכם). מצמררת, מרגשת, משפיעה עליי - בוחרת שירים ברגש, עם מחשבה. איך נינט משפיעה עליכם (מבחינה חיובית - אני מקווה..) ? כן, השתניתי מעט בעקבות זאת. המוזיקה שלה ממקדת אותי - ואני בכלל חושב על נינט המון. פשוט שמשהו מפריע לי, מטריד אותי או מציק לי - ואני מרגיש נעלב או פגוע - אני נזכר בנינט, שומע אותה - ופשוט עולה לי חיוך על הפנים :) האם המוזיקה של נינט גרמה לכם לשינוי פנימי וחשיבה עמוקה על דברים שונים? כן, את השינוי פירטתי למעלה. האם המוזיקה של נינט - גורמת לכם לעתים לשכוח מהצרות שלכם? ועוזרת לכם להתמקד בדברים באמת חשובים? כן.

בא לי לענות../images/Emo9.gif../images/Emo84.gif

איך נינט מרגשת אתכם בשירה?
הקול שלה גורם לבכות.
איזה שיר שלה הכי צמרר אתכם?
הכי צמרר ? אממ "צעיר לנצח"
מה אתם אוהבים בנינט?
את התמימות. כל פעם שאני רואה אותה מחדש, אני נדהמת
אי אפשר לתאר את זה.
תארו את חייכם בלי המוזיקה שנינט עושה?
חיים בלי המוסיקה של נינה? סבבה, אפשר לשרוד.. אבל אין מוסיקה כמו של נינה
ואין קול מדהים כמו שלה. פשוט מדהימה.
מה "רק נינט.." - עושה לכם? (שאף אחד/אחת אחר לא ייעשו לכם).
כיפלי לענות :]
איך נינט משפיעה עליכם (מבחינה חיובית - אני מקווה..) ?
משפיעה? אממ.. היא לא משפיעה עליי במשהו רציני, גורמת לי לחשוב על החיים יותר..
האם המוזיקה של נינט גרמה לכם לשינוי פנימי וחשיבה עמוקה על דברים שונים?
בטח. גרמה לי לחשוב מה הייתי עושה במקומה במצב שהיא נמצאת בו עכשיו..
האם המוזיקה של נינט - גורמת לכם לעתים לשכוח מהצרות שלכם? ועוזרת לכם להתמקד בדברים באמת חשובים?
ברור! איך לא? משכיח לי את הצרות, פשוט מקשיבה למילים, עוצמת עיניים. וזורמת עם השיר

../images/Emo187.gif

בשאלה של "מה "רק נינט..." עושה לכם", הכוונה היא לנינט, שרק היא ולא אף אחד אחר, לא לפינה הזאת

linoy pal

New member
עונההה

איך נינט מרגשת אתכם בשירה?מאוווד איזה שיר שלה הכי צמרר אתכם?היה שיר שהיא שרה של ריטה(אפצע את ידי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב...) מה אתם אוהבים בנינט?הכל והיא לא מושלמת פשוט אני לא מכירה צדדים אחרים שלה.. תארו את חייכם בלי המוזיקה שנינט עושה?דיכאון ובדידות... מה "רק נינט.." - עושה לכם? (שאף אחד/אחת אחר לא ייעשו לכם).היא מרגשת בכל פעם שהיא שרה והיא נותנת דוגמא למלא ילדות. איך נינט משפיעה עליכם (מבחינה חיובית - אני מקווה..) ?היא נותנת תקווה שגם אם היא באה מעיר קטנה אז בכל זאת היא הצליחה וגם זה מה שאני רוצה לעשות להצליח. האם המוזיקה של נינט גרמה לכם לשינוי פנימי וחשיבה עמוקה על דברים שונים?כן.. אני יותר חושבת על דברים לעומק מאז שהכרתי את נינט וגם למדתי שליפעמים הקול זה לא מה שחשוב אלא המילים של השיר. האם המוזיקה של נינט - גורמת לכם לעתים לשכוח מהצרות שלכם?כןן הרבה פעמים ועוזרת לכם להתמקד בדברים באמת חשובים?

אוקיי

איך נינט מרגשת אתכם בשירה? נגיד איך זה מתבטא? צמרמורות, התרגשויות, פרפרים, ולפעמים בכי איזה שיר שלה הכי צמרר אתכם? נראה לי "קשה בלעדייך" מה אתם אוהבים בנינט? הכל. את הצד הטוב והרע, גם את החסרונות וגם את היתרונות. תארו את חייכם בלי המוזיקה שנינט עושה? זה לא שאני אמות או משו חחח אבל אני נורא אוהבת אותה ויהיה קשה זה כן מה "רק נינט.." - עושה לכם? (שאף אחד/אחת אחר לא ייעשו לכם) וואי בעצם הכל.. בגלל זה היא כל כך מיוחדת.. היא נוגעת בנקודות חולשה שלי מבלי לדעת מהם ומצליחה להמיס אותן מהאהבה שהיא מעניקה.. איך נינט משפיעה עליכם (מבחינה חיובית - אני מקווה..) ? הממ.. חיובית? כי יש גם שלילית כן.. חח הממ כל מיני דברים אבל דיברתי על זה כבר ברשמי באיזה שיחה שפתחנו שם.. שנגיד אני אומרת לעצמי "נינט תהיה גאה בך" במבחנים ודווקא בהם מקבלת ציון גבוה כי אני מרגישה שאני עושה את זה בשבילה.. והיא בכלל לא זוכרת אותי כדי להיות גאה או משהו האם המוזיקה של נינט גרמה לכם לשינוי פנימי וחשיבה עמוקה על דברים שונים? כן, לגמרי האם המוזיקה של נינט - גורמת לכם לעתים לשכוח מהצרות שלכם? לפעמים ועוזרת לכם להתמקד בדברים באמת חשובים? לפעמים כן.. ואתם מוזמנים להוסיף עוד. לא סתם אני שואל - חשוב לי לדעת מהי דעתכם =)

דינדש

New member
אני אני אני!!! ../images/Emo6.gif

איך נינט מרגשת אתכם בשירה? הקול שלה ממש מדהים! היא אחת הזמרות שהכי כיף לשמוע! איזה שיר שלה הכי צמרר אתכם? "ים של דמעות" מהגמר של כ"נ 1 מה אתם אוהבים בנינט? הכל! תארו את חייכם בלי המוזיקה שנינט עושה? הייתי חיה, אבל זה לא היה פשוט... אני אוהבת את נינה ואת השירים שלה מה "רק נינט.." - עושה לכם? (שאף אחד/אחת אחר לא ייעשו לכם). טוב ב
. היא גורמת לי להאמין שיש אנשים טובים בעולם שלנו איך נינט משפיעה עליכם (מבחינה חיובית - אני מקווה..) ? היא גורמת לי להאמין שאני יכולה להצליח, כל עוד אני ממש רוצה. האם המוזיקה של נינט גרמה לכם לשינוי פנימי וחשיבה עמוקה על דברים שונים? לפעמים כן...
האם המוזיקה של נינט - גורמת לכם לעתים לשכוח מהצרות שלכם? ועוזרת לכם להתמקד בדברים באמת חשובים? כן, הרבה פעמים אני יושבת בחדר שלי ומקשיבה למוזיקה ולמילים של השיר ונרגעת.

גמאני../images/Emo9.gif

איך נינט מרגשת אתכם בשירה? נינט?היא מרגשת כל כך.. איזה שיר שלה הכי צמרר אתכם? קשה בלעדייך,ללא ספק. מה אתם אוהבים בנינט? הקול שלה,החיוך. תארו את חייכם בלי המוזיקה שנינט עושה? אני לא יודעת בדיוק מה הייתי עושה,אבל בהחלט יהיה לי קשה. איך נינט משפיעה עליכם (מבחינה חיובית - אני מקווה..) ? נינט נותנת לי את הכוח להמשיך,זאתאומרת.. לפעמים אין לי כוח ללכת למקום כלשהו ואני אומרת?אולי נינט תהיה שם?אני הרי יודעת שהיא לא תהיה שם,אבל עצם המחשבה הזאת גורמת לי ללכת למקום הזה ולהנות. האם המוזיקה של נינט גרמה לכם לשינוי פנימי וחשיבה עמוקה על דברים שונים? לא כלכך.. האם המוזיקה של נינט - גורמת לכם לעתים לשכוח מהצרות שלכם? כן.. ועוזרת לכם להתמקד בדברים באמת חשובים? לפעמים..

למעלה