../images/Emo41.gifרק להיום../images/Emo41.gif
רק להיום אשתדל לחיות ביום זה בלבד, ולא אנסה לפתור את כל בעיותי בבת אחת, אוכל לעשות דברים בשתים עשרה השעות, שהיו מרתיעים אותי לו ידעתי שעלי לעשותם כל חיי
רק להיום אהיה שמח כמו שאמר אברהם לינקולן רוב בני האדם שמחים במידה שהם מחליטים להיות כאלה.
רק להיום אנסה להסתגל למה שקיים, ולא אנסה להתאים הכל לרצונות שלי, אקבל כל שיבוא, כפי שהוא, ואתאים אני את עצמי לכל.
רק להיום אנסה לאמן את מוחי, אלמד משהו מועיל, אקרא משהו שדורש מודעות, הבנה וריכוז.
רק להיום בשלושה דברים איטיב לנשמתי , אעשה למישהו דבר מה מועיל בלי שיוודע לו, אם הדבר יוודע למישהו זה לא יחשב, אעשה שני דברים לפחות שאני רוצה לעשותם- רק לשם אימון, לא אראה לאיש שרגשותי נפגעו-אני עלול להיפגע אך היום לא יראו זאת.
רק להיום אהיה חיובי יותר , איראה כמיטב יכולתי, אתלבש כיאות, אדבר בשלווה, אתנהג באדיבות,לא אעביר ביקורת על אחרים אפילו במעט, לא אחפש פגמים בשום דבר ולא אנסה לתקן איש חוץ מעצמי.
רק להיום תהיה לי תכנית, יתכן ולא אוכל לעשותה בשלמות, אך היא תהיה עימי ואחסוך מעצמי מעשים פזיזים והחלטות מוטעות.
רק להיום תהיה לי חצי שעה לעצמי, אנסה להרגע משך אותה שעה ואנסה לפעמים , לבחון באור חיובי יותר את חיי.
רק להיום לא ארתע במיוחד לא אפחד להנות ממה שיפה , ואאמין שכפי שאביט אני על העולם- העולם יראה לי . אלה משפטים שאני לוקחת איתי תמיד והם מקבוצת התמיכה של אואיי למי שמכיר הם מתאימים לכל אדם באשר הוא שלכם גילה עם המון אהבה