רעיון למשחק

CiNdErElLa3887

New member
או...."לא בא הביתה"......../images/Emo6.gif...

"אחרי ביצפר הולך הביתה. לכלוך טרי מתחת לציפורניים...."

KerenWelling

New member
אנד איי קן סמל הוט אספלט!!!

גרררר דאמנ! אני כל כך
THE SUN
"אני לא יכול לשכוח, מסרב להתחרט"

CiNdErElLa3887

New member
חחחחחחחחחח וזאת שוב "השמש"

עכשיו קצת בי סיידס ...כדי לגוון
"אם אני אי פעם אצייר תמונה של אישה..."

galevine

New member
"וומן"/"אישה" איזה שיר מהממםם

עכשיו אני........ "מהופנט מהמילים שאת אומרת..."...

shiver

ואם עוד משחקים אז המשפט שלי הוא- "את זוכרת? איך ש"נמסנו"? זוכרת איך זה הרגיש כשנגעתי בך?" מתה על השיר הזה ומתה על השורה הזאת... צ'או לכולם

CiNdErElLa3887

New member
או "גמרתי איתך"...חחחחחח ../images/Emo6.gif

"Through With You" "אני יודע שאני לא מכיר אותך, אבל אני רוצה אותך כ"כ .."

סוד

(ואל תתבלבלו חלילה עם החידוש הדפוק של רוני...) או באנגלית- secret, האגדי!!! איזה שיררררררררררר! יאללה שוב תורי (אם עדיין משחקים)- "לא לא לא, אני לא חושב כך! כי עכשיו אני רואה, את לא מה שאת נראית...." יש הצעות?

היי שירי:)

את אוהבת את מארון 5? אני גם מתה על ווסטלייף:) הייתי במאי בשתי הופעות שלהם בדאבלין, נסעתי עם אחותי במיוחד בשביל זה (וגם כי אנחנו מתות על אירלנד) ואירלנד מדהימה וקיאן הצביע עליי בהופעה השנייה(כי היינו ממש ממש קרובות לבמה!) וניקי עשה לאחותי פוזות למצלמה בזמן שהייתה לו הפסקה קטנה מההופעה, היה ממש ממש מדהיםחחח אולי אני לא צריכה לתקוע את זה בפורום הזה אלא בפורום ווסטלייף טוב, קיצר, אני מתה על ווסט ועל מארון 5 וזהו:) נב יש לך אייסיקיו או מסנג'ר? רונה XXXXXXXXXX

היי ../images/Emo9.gif

יא, מגניב
גם אני הייתי בשתי ההופעות שהיו להם בארץ. כנראה אני נוסעת להופעה שלהם בוומבלי בלונדון בסיבוב הופעות הבא שיהיה להם שנה הבאה. את מוזמנת להצטרף לפורום ווסטלייף אם בא לך
אני נורא אשמח לראות אותך שם. כן, יש לי גם מסנג'ר וגם אייסי, אבל אני מעדיפה מסנג'ר
[email protected]

אה, לא עניתי לך על השאלה ../images/Emo3.gif

אממ אין לי חיבה מיוחדת למארון 5, למרות שיש כמה שירים שלהם שממש אהבתי. ל She Will Be Loved ממש לא התחברתי בהתחלה, אבל בזמן האחרון התחלתי ממש לאהוב אותו. אממ אני מניחה שבכללית אני די אוהבת אותם, כן

היייייייייייייייייי

ברוכים הבאיםםםםםםםםם!!! אני רונה (השניה) והאינפורמציה הכי חשובה שאני יכולה לתת עליי היא שאני מתה על אדםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! תהני לך!!! השתלבות מהירה

CiNdErElLa3887

New member
ברוכה הבאה מיכלע ../images/Emo9.gif....

אני הילע...מקווה שתשארי ותחיי קצת את הפורום

למעלה