ריקוש

Queen Of Love

New member
../images/Emo41.gifריקוש../images/Emo41.gif

כתבתי לך משהו בעקבות התגובה שלך... אשה מקבלת רק את מה שהיא מחפשת עליך לבחור את מטרותיך בתשומת
לדעת מה את אוהבת ומה את לא אוהבת להיות ביקורתית כלפי מה שאת מיטיבה לעשות ומה שאינך מיטיבה לעשות לבחור בקרירה או סגנון חיים המעניינים אותך ולעמול קשה כדי לזכות בהצלחה להיכנס למערכת יחסים ראויה לכל מה שאת מסוגלת לא מבחינה גופנית ונפשית להיות כנה עם אנשים, לעזור להם אם אפשר אבל לא להיות תלויה באיש כדי לעשות לך את החיים קלים או מאושרים יותר רק את יכולה לעשות זאת בשביל עצמך להתאמץ להשיג כל מה שאת אוהבת למצוא אושר בכל מעשיך לאהוב בכל כולך ומאודך לעשות הישג מכל הבט של חייך. אוהבת אותך, ויודעת שתצליחי! מכל ה-
לירי

מיקי 35

New member
איזה יופי

אומנם אני לא ריקי... אבל אני חושב שזה מדבר לכולנו... לא כך ?

@@

New member
אני כולי מרוגשת ../images/Emo9.gif

אין לי מילים, את מדהימה ואת
הא
ה שלי. אני כל כך אוה
ת אותך , כל מילה ומילה נלקחת עמוק עמוק אל תוך ליבי. כל מילה שכתבת לי אני מאחלת לך באותה המידה אלפי
, הייתי זקוקה לזה

mariana

New member
ממש יפה../images/Emo99.gif

אפילו אם זה בשביל ריקי אני מפנימה כל מילה ומילה. אוהבת

@@

New member
הנה את...

אני מרגישה צורך להודות לך שוב, תודה יקירה שלי

mariana

New member
נשמה אני בסדר גמור

מה קורה איתך? שמעתי שיש היתפתחויות למינהם. אני ממש שמחה שזה הולך לכיוון הטוב. מחזיקה לך אצבעות.

@@

New member
מרינגו

למה את מתקשרת בשעות מוזרות? חשבתי שאת כבר מכירה אותי
, את הרי יודעת שאם השתוללתי ליל אמש, אז אני זרוקה במיטה
מה ניש? יש חדש עם אריאל? או שהכל באותה המתכונת?

mariana

New member
איך???

עבר היתקשרתי אלייך בשעה 12 ולא ענית. רציתי לדבר איתך על משהו אני כבר אתקשר אלייך יותר מאוחר אני מקווה שתעני לי

@@

New member
מרין,

אני לא יודעת מה נהיה לי, בעבר רק
היה מתחיל לצלצל הייתי עונה, אבל היום, זה פשוט בלתי נסבל, לא עונה ואפילו לא מתאמצת לראות מי זה היה. דווקא אתמול פגשתי ידיד שלי, מה זה התבאס עליי, שאני לא עונה לו

mariana

New member
בטח את מבוקשת

כל אד היה רוצה לדבר איתך, ולך פשוט אין זמן מה לעשות.

@@

New member
מסתלבטת עליי?

ממש כך, זה לא מתוך אי רצון, פשוט לא יוצא לי, זה כבר לא נעים לי

@@

New member
אנחנו ? מצחיקות?

תגידי למרין היא לא מפסיקה להסתלבט עליי, היא פשוט לא מבינה שהחברה שלי נהייתה אשה מאוד חשובה והיא עסוקה כל היום

למעלה