רייטינג והודעות נוספות

אילן gardi

New member
שלום לדעתי קצרים זה גרוע .

רק הפרק הראשון היה טוב כל שאר התוכניות היו עלובות ולא מצחיקות, אחרי הפרק הראשון אני ואח שלי ציפינו כל השבוע וכל כך התעכזבנו מהתוכנית השניה. די נמאס עם מארכונים כל כך לא מצחיקים ועלובים.

לגבי סרטוני הוידאו ששמים באתר!

התוכנית "קצרים" דבר ראשון היא תוכנית חבל על הזמן אני נקרע כל פעם מחדש שאני רואה אותה אבל דבר אחד ציק לי לגבי הסרטונים: שיש מצבים שאני לא מספיק לראות תוכנית מסוימת ואני נכנס לאתר לראות את המערכונים של אותה תוכנית, אז אתם תמיד שמים את המערכונים הנבחרים.....הבקשה שלי אליכם (לצוות האתר), שכשאתם שמים סרטונים של התוכנית האחרונה ששודרה, שימו את כל הסיטונים, מתחילת התוכנית ועד סופה, ככה אנשים יותר יהנו מזה ויראו מה שהם הפסידו בטלוויזיה ולא יראו חלק מהסיטונים, כלומר את הנבחרים, אז גם הלא נבחרים ישודרו באתר זה לא ביג דיל כי בשבילי כל הסירטונים הם נבחרים אז תודה ומקווה שתענו לבקשתי.

התוכנית הכי מצחיקה בעולם!!

זאת באמת התוכנית הכי מצחיקה שיש...פשוט חצי שעה של לשבת מול הטלויזיה ולהיקרע מצחוק!! אני מת על התוכנית הזאת ומקווה שיהיו לה עוד פרקים רבים... לילה טוב!!! טל

../images/Emo79.gif מבשלים בריא ומאזינים לנובה

שני אירוחים היום בתפוז אנשים:
בשעה 21:00 "הלהקה" פרק 6. הבלוג של להקת נובה, והשבוע: נמרוד שיקלר מגיע ללופט הפרק השישי ישודר בבלוג TV אתם מוזמנים להמשיך לעקוב, להאזין, ולהינות
עוד הערב ב-21:00 תתארח בפורום מתכונים דפנה בוסאני בנושא "תזונה נכונה" דפנה בוסאני היא דיאטנית קלינית תענה לכם על שאלות בנושא תזוה נכונה, הרזיה בטוחה, תזונה ילדים ותזונה בריאה. אתם מוזמנים להעלות שאלות בפורום מתכונים.

vitamin P

New member
../images/Emo41.gifרייטינג והודעות נוספות../images/Emo124.gif../images/Emo13.gif

הפרק השבועי של התוכנית קצרים זכתה לרייטינג של 19.3% אחוזים... לא כמו בשבוע שעבר אבל בהחלט מכובד ויפה
התוכנית הפעם לדעתי הייתה ממש ממש מצחיקה הרבה יותר מפרק 2
המחשב שלי בתיקון ויחזור בקרוב מאוד אני מקווה שקיבלתם יפה מאוד את סנופה
וכן שמעתי מה מוני אמר באירוח על הכינוי שלי(סיפרו לי
)

SnoopyS*GirL

New member
הרייטינג גבוה יותר

קראתי שהיה 21.9%, ובכלל שהשבעת השרים היא שהורידה את הרייטינג השבוע.

shumi3

New member
21.9

אני לא יודע איך להעביר קובץ תמונה , אבל בכל הטבלאות ולרבות של הערוץ ה 2 ואייס - 21.9!!!

למעלה