רוק בריו!!!! יש היום ב-YES Stars ברבע ל-8 את ההופעה "רוק בריו". מי שפספס עוד יכול לראות. .
נ ניר טייב New member 7/10/06 #1 ../images/Emo41.gif רוק בריו!!!! יש היום ב-YES Stars ברבע ל-8 את ההופעה "רוק בריו". מי שפספס עוד יכול לראות. .
../images/Emo41.gif רוק בריו!!!! יש היום ב-YES Stars ברבע ל-8 את ההופעה "רוק בריו". מי שפספס עוד יכול לראות. .
נ ניר טייב New member 7/10/06 #4 זה רק אני או שהיו רק שני שירים שלה? מה זה הביזיון הזה? טלוויזיה מחוברנת, כמה הראו את סנטנה (היה יותר מידי ארוך ) ואת אנסטסיה פחות .
זה רק אני או שהיו רק שני שירים שלה? מה זה הביזיון הזה? טלוויזיה מחוברנת, כמה הראו את סנטנה (היה יותר מידי ארוך ) ואת אנסטסיה פחות .
ר רובע New member 8/10/06 #5 כה איזה זבל$: טוב נו חפיף גם ככה ראיתי את זה בלייב...ושמו לפחות שני שירים שאני אוהבת אז זה נחמד..רק חבל שהם רגועים כאלה שניהם יכלו לבחור משו יותר קצבי לייצג אותה...בחרו אותם רק כי היא בכתה בהם...
כה איזה זבל$: טוב נו חפיף גם ככה ראיתי את זה בלייב...ושמו לפחות שני שירים שאני אוהבת אז זה נחמד..רק חבל שהם רגועים כאלה שניהם יכלו לבחור משו יותר קצבי לייצג אותה...בחרו אותם רק כי היא בכתה בהם...
A adii1201 New member 8/10/06 #7 HOMH ו-IYE זה היה כ"כ מעצבן! הם גם חתכו את כל החלקים המצחיקים! וההופעות של סטינג ושל סנטנה היו ארוכות רצח הם סתם זבלים!
HOMH ו-IYE זה היה כ"כ מעצבן! הם גם חתכו את כל החלקים המצחיקים! וההופעות של סטינג ושל סנטנה היו ארוכות רצח הם סתם זבלים!