רוקדים עם כוכבים 2010 תוכנית 3

../images/Emo41.gifרוקדים עם כוכבים 2010 תוכנית 3../images/Emo41.gif

התוכנית השלישית של העונה החמישית של רוקדים עם כוכבים אוטוטו יוצאת לדרך(בשעה 21:00) כל הדיבורים על המתמודדים,הרקדנים,והשופטים,אך ורק בשירשור הזה
והפעם בתוכנית:
ספיישל מייקל ג'קסון-הזוגות ירקדו לצלילי שיריו של הזמר המנוח
כוכבי מופע הפסטיגל 2009 יגיעו להופעת אורח
ניתן לצפות בתוכנית גם דרך האתר הרשמי http://reshet.ynet.co.il/11656.aspx צפייה מהנה כולם|4U

romnoa

New member
חבל

אורלי רקדה מקסים בעיני, אבל הבעיה שבתוכנית הזו הם נמדדים לפי ההישגיים שלהם במדיה ולא בריקודים... והיא די נעלמה מהנוף. אולי תפצח בקריירה בריקוד....

shay keran21

New member
שבוע טוב....והנה דעותיי על התכנית

אין ספק ששלושה זוגות חמים וראויים בנתיים לגמר..חבל שיש רק 2 זוכות לגמר ולא שלושה... מירה ודני(בנתיים מקום ראשון,מה שאמירי אמר,זה באמת היה הוואו! היחידי..)לפי הסרטון כביכול או לא,אמרו שהייתה להם רק חזרה אחת..זה נראה לי בלתי אפשרי שרק מסרטוני שדני שלח עימה לחול עזרו לה...היא פשוט מדהימה....אם אהבתי אותה בעבר,אני אוהב אותה פי 2..היא כ"כ אבל כ"כ מוכשרת במה שהיא עושה...מצוינת בשירה,מצוינת כשחקנית,ועכשיו בתור רקדנית...מה הלאה? משה פרץ ופולינה-למרות שאיני אוהב את הכיאוגרפיות של פולינה,יש לה קסם שמעביר הלאה למס..והיא קבלה פרטנר גם חמודי..והם מושלמים...הוא רוקד טוב.אבל יש באמת עוד משו לא גמור...אין לי ספק שהוא יגיע לגמר..לגביי מירה אני לא בטוח...אם היא תיפשל באחת הכניות,זה עלול להיות קריטי...אבל ישנם מעריצים גם לדני...כמו שיש לאנה ודניס,יש גם לדני..שלושת הרקדנים שלא הכי טובים,גם הכי סבלס! מייקל ואנה-מיקל משתפר..אבל שוב,כל הריקוד אני צופה רק באנה...בעייני היא הכוכבת,גם אין ספק שיגיעו לגמר... הערות לכמה זוגות שלפי דעתי אולי עכשיו נראים גרועים אך יפתיעו: גאלה ואורן-תחושתי משבוע שעבר רק התחזקה,למרות הביקורות הרעות של השופטים,לפי דעתי הם זוג די חזק...הם סתם לא מחמיאים לה..הם נוקשים מדי איתה... קרה הפלא,התחלתי לחבב את שמעון...הוא השתפר פלאים ונראה שהוא השתחרר...אבל עדיין,לא מכיר את איש..לא מעונין שישאר הפאשלה הראשונה של קובי...הריקוד היה לו מאוד מהיר וקופצני..אני מת לראות אותו בריקוד חושני..ואיטי...אני מאמין עד שהוא יידח הוא ירזה לפחות 10 קילו או יתר...מה שבטוח,אחלה דיאטה בשבילו...שיודה כל יום שהוא שם... "על הזין שלי" ליאת בלו(כמה שהיא לא מענינית אותי!!) מיטל דוהן(האישיות שלה מגעילה אותי,לא יודע..היא וולגרית נורא) עזבו בטרם עת... אורלי וחיים...על פאשלה אחת הם עפו?? ואולה..הייתי בטוח שלפחות יגיעו לרבע גמר...בהחלט לא פייר... התחושה שלי אומרת ששבוע הבאה או מיטל או ליאת יעופו..בעייני הם הכי פחות מוצלחות כרגע וגם קהל המעריצים פוחת להית' עד שבע הבא.... רעותתתתתתתתת תגישי כבר מועמדות להנהלת הפורוםם..מגיע לךךךך

shay keran21

New member
נזכרתי מאיפה מוכרת לי השופטת..היא שיחקה

בלגעת באושר....היא ממש ממש הזדקנה....היה לי קשה לנחש שזו היא...חחחח אבל היא נשארה יפה...בכל זאת חלפו אמממ 8 שנים בערך? לגעת באושר זה מ2001 או 2000

למעלה