רוקדים עם כוכבים תוכנית 9

../images/Emo41.gifרוקדים עם כוכבים תוכנית 9../images/Emo41.gif

לאחר שחזר לתחרות זוג מהמודחים בגלגל ההצלה חוזרים לריקוד נוסף על הרחבה שיכלול הדחה נוספת של אחד מהזוגות,האם אלו יהיו שוב אורלי וחיים שהודחו וחזרו בשבוע שעבר
או שאולי זה יהיה אחד מששת הזוגות הוותיקים האחרים
וגם הערב ספיישל ענק של אייל גולן עם הופעה חיה של הזמר באולפן והפתעה נוספת
ישב שופט אורח בשולחן השופטים שופט שכולנו כבר מכירים..... קלוד דדיה מצטרף הערב לאמיר גברי דנה ואלי לתוכנית חד פעמית כשופט אורח
ערב עמוס בהפתעות מחכה לנו הערב ראשון שעה 21:00 ערוץ 2 או שידור חי באתר האינטרנט הרשמי http://reshet.ynet.co.il/11530.aspx שתהיה לכולכם צפיה מהנה הערב

shay keran21

New member
יאווווווווווווו איה כיףףףף קלודדדדדדדד...האמת

אני מקווה ששמעון יעוף..אבל אני חושש שפתאום מירה תעוף...בכל אופן לא יהיה לי אכפת אם אורלי שוב תעוף..למה שזוגות אחרים יעופו לפניה? היא בככלל לא היתה...היא לא התאמצה כמו השאר...

פולספגן

New member
אפשר וזה דיי שקוף

כמו ששבוע שעבר דאגו שהיא תזכה, ככה היום "בצורה אקראית" שמו אותה בזוג האחרון שמודיעים לו. נו, באמת על מי הם עובדים?

היא אמרה עכשיו

שהקהל של אורלי יותר גדול משלה אך אני נוטה לא להסכים איתה מכיוון שהיא נשארה ובזמן שאורלי כבר הודחה. אך עדיין אין לדעת עד לרגע האמת.

shay keran21

New member
ריקוד מס' 1../images/Emo26.gifמשה ופולינה../images/Emo99.gif

רקדו סלסה לשיר "מלכת היופי שלי" ציון:31 נקודות דעה אישית: טיפונת האכזבתי מההתחלה הלא מרשימה..אבל אחר כך הכל התחיל להסתדר..משה רוקד מצוין,אך כמו שהשופטים אומרים,ואף אני אומר,פולינה לא מספיק מאתגרת!! יש לה כיאורגפיות לא מענינות! לא מעזות! עודני חושב שהיא מאוד מאוד בינונית לעומת שאר הרקדניות...וחבל...

shay keran21

New member
ריקוד מס' 2../images/Emo26.gifזהר ודורית../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

רקדו פוקספורד לשיר "חלומות" ציון:29 נקודות דעה אישית: ואוווו,הריקוד הכי טוב שלהם עד עכשיו פשוט מדהים!

shay keran21

New member
ריקוד מס' 3../images/Emo26.gifאורלי וחיים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

רקדו רומסה לשיר "אם יש גן עדן" ציון: 32 נקודות דעה אישית: מסכים עם אלי,זה לא היה וואו כמו פעם שעברה...בכלל,זו לדעתי חוצפה שהן רוקדים פעמיים ברציפות רומבה...אני ממש לא מוכן שזוג שאני אוהב יודח בגללם!! לא מוכן! לא מגיע לה....היא לא התאמצה כמו השאר..לא היתה בלחץ כמו כולם...מילא,אם הייתה מודחת האחרונה ובסדר..מגיע לה..היא הייתה כולה המודחת השניה! לא מגיע לה

shay keran21

New member
רידוד מס' 4../images/Emo26.gifמירה ודני../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

רקדו צ'ה צ'ה צ'ה לשיר "למות מקנאה" (יש פרסומות) השופטים אהבו פה אחד! דעה אישית: וואוו וואוו וואווו חוץ מכמה בריחות בקצב,הכל היה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.... האם זה יספיק בשביל שמירה תישאר? הכל תלוי אם תהיה בראש הטבלה...אני די חושש לה..היני עדיין סבור שהריקודים הקלאסיים(בעיקר טנגו) הכי מתאימים לה....יהיה בסדר...במידה ותודח,אצפה רק בשביל משה...ואני לא יהנה עד הסוף..כי פולינה משעממת אותי... ציון: 38!!!!!!!!!! אההההההההההההההההההההה

shay keran21

New member
ריקוד מס' 5../images/Emo26.gifאיציק ואלונה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

רקדו פוקסוטרד(למדתי לכתוב את זה סופסוף! חח) לשיר "יפה שלי" ציון: 34 נקודות דעה אישית: ממש ממש אהבתי! אני ממש בטוח שהם יגיעו למקום השלישי...לפני הגמר...אוהב אותם מאוד....אלונה קרדנית מצוינת...ללא ספק אפילו יותר מפתיעה בעייני מאנה...רקדנית פנטסטית!!!

עדיין לא הצלחת לכתוב את זה :)

פוקסטרוט פוקס כמו רשת האופנה, טרוט כמו ה"הילוך" השני ברכיבה מערבית על סוסים ואיציק ואלונה היו הרבה יותר טובים השבוע, הם משתפרים כל פעם, ממש כיף לראות את זה!

shay keran21

New member
ריקוד מס'7../images/Emo26.gifמייקל.ל.ואנה../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

רקדו פוקסטורד לשיר "צליל מיתר" ציון: 38 נקודות(במקום הראשון עם מירה ודני) דעה אישית: ללא ספק הריקוד הטוב של התכנית...אני ממש מודאג ששמעון ומאשה רקדו יחסית,כאיול רקדו בסוף..לפי מילותיו של שמעון הם הולכים...אני מקווה שזה באמת יקרה...אני באמת לא יכול להשים את האצבע מי היה הכי גרוע חוץ ממנו... אני מקווה שהם יעופו,אם לא הם,אז אורלי וחיים

shay keran21

New member
בכיף!!../images/Emo24.gif לפי דעתי התכנית

הקודמת,ספיישל שנות ה80,היה יותר מוצלח מבחינת ריקודית....אבל היום היה גם מוצלח..בגלל קלוד,אייל..מאוד נהנתי..

למעלה