ראש וראש

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifראש וראש../images/Emo41.gif

והיום.. היידי פטרלי VS מרדית' ג'ורדן מי אמא יותר טוב [או תהיה אמא יותר טובה
]? מי יותר חזק נפשית? מי מתלבשת יותר מגניב? מי יותר שווה? מי מתנהגת יותר באופן ביצ'י? את מי יותר כיף לשחק? מי משחקת יותר טוב את התפקיד? שאלה מסכמת: היידי פטרלי VS מרדית' ג'ורדן? אתם יודעים כבר אני מסתכנת בזה שייתפסו אותי על המחשב.
פתחתי לכם את הפינות, אבל כל השבוע אני לא אהיה.

Slow Cheetah

New member
../images/Emo3.gif

מי אמא יותר טוב [או תהיה אמא יותר טובה
]? היידי. מי יותר חזק נפשית? היידי. מי מתלבשת יותר מגניב? שתיהן לבושות נחמד, אבל נראה לי שמרדית' לוקחת.
מי יותר שווה? היידי. מי מתנהגת יותר באופן ביצ'י?
את מי יותר כיף לשחק? מרדית'. מי משחקת יותר טוב את התפקיד? שתיהן.
שאלה מסכמת: היידי פטרלי VS מרדית' ג'ורדן? היידי [פטרלי
].

וונקי

New member
היידי פטרלי VS מרדית' ג'ורדן

מי אמא יותר טוב [או תהיה אמא יותר טובה]?:-מרדית'
מי יותר חזק נפשית? מרדית'
מי מתלבשת יותר מגניב?היידי |בולדה| מי יותר שווה?מרדית' מי מתנהגת יותר באופן ביצ'י?היידי את מי יותר כיף לשחק?את היידי יותר זמן מסך מי משחקת יותר טוב את התפקיד?היידי משחקת יותר טוב את ביץ
שאלה מסכמת: היידי פטרלי VS מרדית' ג'ורדן?מרדית'

Y0NaTaN

New member
><

מי אמא יותר טובה [או תהיה אמא יותר טובה]? מרדית' מי יותר חזק נפשית? מרדית' מי מתלבשת יותר מגניב? מרדית' מי יותר שווה? מרדית מי מתנהגת יותר באופן ביצ'י? היידי את מי יותר כיף לשחק? מרדית' מי משחקת יותר טוב את התפקיד? היידי שאלה מסכמת: היידי פטרלי VS מרדית' ג'ורדן? מרדית'

../images/Emo221.gif

מי אמא יותר טוב [או תהיה אמא יותר טובה]? היידי מי יותר חזק נפשית?היידי מי מתלבשת יותר מגניב? מרדית' מי יותר שווה?מרדית' מי מתנהגת יותר באופן ביצ'י? היידי את מי יותר כיף לשחק? היידי מי משחקת יותר טוב את התפקיד? היידי שאלה מסכמת: היידי פטרלי VS מרדית' ג'ורדן? מרדית'
.

LeAnnDylan

Well-known member
דופ דו בי דוו

מי אמא יותר טוב [או תהיה אמא יותר טובה]? היידי מי יותר חזק נפשית? מרדית' מי מתלבשת יותר מגניב? היידי מי יותר שווה? היידי מי מתנהגת יותר באופן ביצ'י? אף אחת את מי יותר כיף לשחק? היידי מי משחקת יותר טוב את התפקיד? שתיהן בסדר שאלה מסכמת: היידי פטרלי VS מרדית' ג'ורדן? היידי!! [להיות נשואה לניית'ן
! חלום...]

lidor203

New member
אוקי אני

מי אמא יותר טוב [או תהיה אמא יותר טובה]? מרדית' מי יותר חזק נפשית? מרדית' מי מתלבשת יותר מגניב? מרדית' מי יותר שווה? מרדית' מי מתנהגת יותר באופן ביצ'י? מרדית' את מי יותר כיף לשחק? מרדית' (עובדה שאותה אני זוכר ואת היידי לא) מי משחקת יותר טוב את התפקיד? זוכר רק את מרדית' שאלה מסכמת: היידי פטרלי VS מרדית' ג'ורדן? מרדית' ****כל התשובות שלי מושפעות מכך שאת מרדית' אני זוכר ואת היידי לא

LeAnnDylan

Well-known member
נו אישתו הנכה של ניית'ן

מרדית הופיעה באיזה פרק וחצי איך אתה זוכר אותה ולא את היידי?

זה לא אמור להיות ראש בראש?

מי אמא יותר טוב [או תהיה אמא יותר טובה]? היידי מי יותר חזק נפשית? מרדית' מי מתלבשת יותר מגניב? מרדית' מי יותר שווה? מרדית' מי מתנהגת יותר באופן ביצ'י? מרדית' את מי יותר כיף לשחק? מרדית' מי משחקת יותר טוב את התפקיד? היידי שאלה מסכמת: היידי פטרלי VS מרדית' ג'ורדן? מרדית' ג'ורדן!

יהלושש1

New member
../images/Emo42.gif

מי אמא יותר טוב [או תהיה אמא יותר טובה]? היידי מי יותר חזק נפשית?אממ היידי
מי מתלבשת יותר מגניב?אממ מרדית'? מי יותר שווה? היידי מי מתנהגת יותר באופן ביצ'י?מרדית' את מי יותר כיף לשחק?היידי מי משחקת יותר טוב את התפקיד?אממ היידי
שאלה מסכמת: היידי פטרלי VS מרדית' ג'ורדן?היידי.. מסתבר

למעלה