ראש בראש

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifראש בראש../images/Emo41.gif

אני יודעת שכבר עשיתי עליהן את הראש בראש הזה, אבל אין לי כוח להמציא אחד חדש, ובמילא זה תמיד נחמד למלא את זה
איזה דמויות הייתם רוצים בפעם הבאה שיתמודדו?
ניקי VS קנדיס מי יותר חתיכה? מי יותר חזקה נפשית? מי מתלבשת יותר מגניב? מי יותר טובה? מי יותר שווה? מי יותר מעצבנת בהתנהגות? את מי יותר כיף יהיה לשחק? מי משחקת יותר טוב? שאלה מסכמת: ניקי VS קנדיס?

Slow Cheetah

New member
כולם ללכת לענות על התפקדות כולם ../images/Emo124.gif

מי יותר חתיכה?
ניקי. מי יותר חזקה נפשית?
קנדיס. מי מתלבשת יותר מגניב?
ניקי. מי יותר טובה?
ניקי. מי יותר שווה?
ניקי. מי יותר מעצבנת בהתנהגות?
קנדיס? את מי יותר כיף יהיה לשחק?
ניקי, יותר זמן קיום, תפקיד יותר שווה. מי משחקת יותר טוב?
ניקי. שאלה מסכמת: ניקי VS קנדיס?
ניקי

supercoconut

New member
מוהאהא

מי יותר חתיכה? ניקי מי יותר חזקה נפשית? ניקי מי מתלבשת יותר מגניב? קנדיס מי יותר טובה? ניקי מי יותר שווה? ניקי מי יותר מעצבנת בהתנהגות? קנדיס את מי יותר כיף יהיה לשחק? קנדיס מי משחקת יותר טוב? קנדיס שאלה מסכמת: ניקי VS קנדיס? תיקו :ם

Robin Sparkles

New member
עונה

מי יותר חתיכה? ניקי מי יותר חזקה נפשית?קנדיס מי מתלבשת יותר מגניב?ניקי מי יותר טובה?ניקי מי יותר שווה?ניקי מי יותר מעצבנת בהתנהגות?קנדיס את מי יותר כיף יהיה לשחק?אף אחת מי משחקת יותר טוב?ניקי שאלה מסכמת: ניקי VS קנדיס?ניקי

../images/Emo221.gifעונה../images/Emo221.gif

מי יותר חתיכה? ניקי
מי יותר חזקה נפשית?וואו, קשה. נראה לי שניקי.
מי מתלבשת יותר מגניב?קנדיס
מי יותר טובה?ניקי
מי יותר שווה?קנדיס
מי יותר מעצבנת בהתנהגות?ניקי
את מי יותר כיף יהיה לשחק?קנדיס [אלא אם כן מתחשבים בזמן מסך, אז ניקי
]
מי משחקת יותר טוב?אמממ, נראה לי שקנדיס.
שאלה מסכמת: ניקי VS קנדיס?קשה מדי

Offry2

New member
נו את צוחקת?

ניקי VS קנדיס מי יותר חתיכה? ניקי מי יותר חזקה נפשית? קנדיס (ניקי מופרעת) מי מתלבשת יותר מגניב? ניקי מי יותר טובה? ניקי מי יותר שווה? ניקי מי יותר מעצבנת בהתנהגות? קנדיס את מי יותר כיף יהיה לשחק? ניקי (דרמטי) מי משחקת יותר טוב? ניקי (קנדיס זה 400 שחקנים) שאלה מסכמת: ניקי מה עם השוואה בכוחות?!

למעלה