ראש בראש

XRockXIsXPunkX

New member
../images/Emo41.gifראש בראש../images/Emo41.gif

אני פותחת כי נעה ביקשה ממני,יש לה תקופה או משהו... אם פתחתי ביום הלא נכון,תודיעו לי,בסדר? אז השירים שיתחרו הפעם הם... Ring Ring ו Billy Brown
ונעבור לשאלות::.. איזה שיר שמעתם קודם? אתם מעדים את המילים של RR או של BB? אתה מעדיפים את הלחן של RR או של BB? לדעתכם צריך להוציא אחד מהם לרדיו? למה? איזה שיר אתם שומעים יותר? אם הייתם מביימים את הקליפים של שניהם, איך הם היו נראים? איזה שיר אתם יותר נהנים לשיר? איזה שיר נתקע לכם בראש יותר פעמים? לדעתכם היה אפשר לוותר על אחד מהשירים האלה בדיסק ולשים במקומו אחד אחר? [
] איזה שיר אתם יודעים לשיר יותר טוב? מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת כל אחד מהם? ולסיכום- איזה שיר אתם מעדיפים, Ring Ring או Billy Brown? $__%

gabi2410

New member
כמובן שבילי בראון.

איזה שיר שמעתם קודם?בילי בראון. אתם מעדים את המילים של RR או של BB?בילי בראון. אתה מעדיפים את הלחן של RR או של BB?ברור שבילי בראון לדעתכם צריך להוציא אחד מהם לרדיו? למה?בילי בראון,כי הוא הולך ממש להצליח.מצד שני לא,כי אמריקה ממש שמרנית. איזה שיר אתם שומעים יותר?בילי בראון אם הייתם מביימים את הקליפים של שניהם, איך הם היו נראים? עזבו את רינג רינג,זה השיר הכי גרוע באלבום.לבילי בראון הייתי עושה כמו כל הקליפים שאחרים עשו-עם אנשים מקל/מצויר איזה שיר אתם יותר נהנים לשיר?בילי בראון איזה שיר נתקע לכם בראש יותר פעמים?בילי בראון לדעתכם היה אפשר לוותר על אחד מהשירים האלה בדיסק ולשים במקומו אחד אחר?כמובן,רינג רינג זה ממש שיר גרוע[יחסית למיקה] איזה שיר אתם יודעים לשיר יותר טוב?בילי בראון.אני יודעת את כל המילים. מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת כל אחד מהם?בילי בראון לפני חצי שעה,רינג רינג לפני שבוע או יותר
ולסיכום- איזה שיר אתם מעדיפים, Ring Ring או Billy Brown?בילי בראון לוקח אצלי.בגדול

../images/Emo121.gifפאק, אחד הקשים!

איזה שיר שמעתם קודם? בילי בראון אתם מעדים את המילים של RR או של BB? שיט.
אתה מעדיפים את הלחן של RR או של BB? רינגרינג
לדעתכם צריך להוציא אחד מהם לרדיו? למה? את שניהם
איזה שיר אתם שומעים יותר? רינג רינג
אם הייתם מביימים את הקליפים של שניהם, איך הם היו נראים? לא יודעת איזה שיר אתם יותר נהנים לשיר? רינג רינג
הוא היחיד שאני אשכרה מצליחה לשירXD איזה שיר נתקע לכם בראש יותר פעמים? רינג רינג, כל הזמן. לדעתכם היה אפשר לוותר על אחד מהשירים האלה בדיסק ולשים במקומו אחד אחר? בחיים לא$%*)&&^%E$ איזה שיר אתם יודעים לשיר יותר טוב? רינג רינג
מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת כל אחד מהם? לא יודעת ולסיכום- איזה שיר אתם מעדיפים, Ring Ring או Billy Brown? אוף נו
רינג רינג

skaramoosh

New member
אין לי את רינג רינג באלבום ../images/Emo4.gif

איזה שיר שמעתם קודם? בילי בראון אתם מעדים את המילים של RR או של BB? אני לא ממש מכירה את המילים של רינג רינג אתה מעדיפים את הלחן של RR או של BB? רינג רינג לדעתכם צריך להוציא אחד מהם לרדיו? למה? את רינג רינג, הוא עם קצב טוב כזה וכיף לשמוע אותו (גם את בילי בראון, אבל הוא לא הכי מתאים לרדיו) איזה שיר אתם שומעים יותר? בילי בראון כי אין לי את רינג רינג בדיסק. אם הייתם מביימים את הקליפים של שניהם, איך הם היו נראים?
אני יודעת איך בערך היה נראה הקליפ של בילי בראון- עם בחור כזה שדומה לציור שלו, והמ, רואים בערך מה שקורה, בצורה הומוריסטית כזאת. איזה שיר אתם יותר נהנים לשיר? רינג רינג איזה שיר נתקע לכם בראש יותר פעמים? בילי בראון לדעתכם היה אפשר לוותר על אחד מהשירים האלה בדיסק ולשים במקומו אחד אחר? הייתי מחליפה את בילי בראון ברינג רינג
כי אין לי את רינג רינג
איזה שיר אתם יודעים לשיר יותר טוב? בילי בראון מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת כל אחד מהם? בילי בראון אני שומעת פשוט כי הדיסק רץ לי בWMP כל יום, כל היום. את רינג רינג שמעתי בDVD של ההופעה בפריז. ולסיכום- איזה שיר אתם מעדיפים, Ring Ring או Billy Brown? רינג רינג.

XRockXIsXPunkX

New member
ראש בראש

איזה שיר שמעתם קודם? בילי בראון אתם מעדים את המילים של RR או של BB? רינג רינג אתה מעדיפים את הלחן של RR או של BB? רינג רינג לדעתכם צריך להוציא אחד מהם לרדיו? למה? את שניהם! איזה שיר אתם שומעים יותר? רינג רינג אם הייתם מביימים את הקליפים של שניהם, איך הם היו נראים? בדיוק איך שהמילים כתובות איזה שיר אתם יותר נהנים לשיר? בילי בראון איזה שיר נתקע לכם בראש יותר פעמים? רינג רינג לדעתכם היה אפשר לוותר על אחד מהשירים האלה בדיסק ולשים במקומו אחד אחר? ממש לא! איזה שיר אתם יודעים לשיר יותר טוב? רינג רינג מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת כל אחד מהם? לפי כמה ימים ולסיכום- איזה שיר אתם מעדיפים, Ring Ring או Billy Brown? שניהם!

helen333

New member
כל הכבוד שהתנדבת לעשות תפינה במקומה../images/Emo13.gif .-עונה

איזה שיר שמעתם קודם? BB אתם מעדים את המילים של RR או של BB? בילוש.
חח אתה מעדיפים את הלחן של RR או של BB? רינגרינג לדעתכם צריך להוציא אחד מהם לרדיו? למה? אולי את בילי בראון. איזה שיר אתם שומעים יותר? בילוש. חח אם הייתם מביימים את הקליפים של שניהם, איך הם היו נראים? יפים. איזה שיר אתם יותר נהנים לשיר? וואי אממ...בילוש. איזה שיר נתקע לכם בראש יותר פעמים? בילוש חח. לדעתכם היה אפשר לוותר על אחד מהשירים האלה בדיסק ולשים במקומו אחד אחר? לא. איזה שיר אתם יודעים לשיר יותר טוב? ניראלי שאת בילי. מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת כל אחד מהם? רינגרינג לפני שבועיים, בילי אתמול. ולסיכום- איזה שיר אתם מעדיפים, Ring Ring או Billy Brown? אם זה לא ברור עד עכשיו, בילי בראון.
חח.

למעלה