ראש בראש

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifראש בראש../images/Emo41.gif

סלין VS מיי מי יותר חתיכה? מי יותר חזקה נפשית? מי מתלבשת יותר מגניב? מי יותר 'שורדת'? מי יותר שווה? מי יותר מעצבנת בהתנהגות? את מי יותר כיף יהיה לשחק? מי משחקת יותר טוב? שאלה מסכמת: סלין VS מיי?

Slow Cheetah

New member
../images/Emo203.gif

סלין VS מיי מי יותר חתיכה? מיי. מי יותר חזקה נפשית? מיי. מי מתלבשת יותר מגניב? מיי. מי יותר 'שורדת'? מיי. מי יותר שווה? מיי. מי יותר מעצבנת בהתנהגות? סלין. את מי יותר כיף יהיה לשחק? סלין. מי משחקת יותר טוב? שתיהן
שאלה מסכמת: סלין VS מיי? מיי

../images/Emo9.gif

סלין VS מיי מי יותר חתיכה? מיימיי! מי יותר חזקה נפשית?מיימיי! מי מתלבשת יותר מגניב?בלהלהלהלהלה........מיי! מי יותר 'שורדת'?מיי מי יותר שווה?מיי מי יותר מעצבנת בהתנהגות?סלין את מי יותר כיף יהיה לשחק?מיי מי משחקת יותר טוב?מיי שאלה מסכמת: סלין VS מיי?מיי!

hili2006

New member
../images/Emo26.gif

סלין VS מיי מי יותר חתיכה? סלין מי יותר חזקה נפשית? מיי מי מתלבשת יותר מגניב? סלין מי יותר 'שורדת'? מיי מי יותר שווה? סלין מי יותר מעצבנת בהתנהגות? סלין את מי יותר כיף יהיה לשחק? סלין מי משחקת יותר טוב? הממ שתיהן משחקות טוב שאלה מסכמת: סלין VS מיי? סלין

uuu8

New member
עונה....חעחעחע

מי יותר חתיכה? מיי
מי יותר חזקה נפשית? מיי! (ממש בקצת...כי גם היא די לא ממוקדת) מי מתלבשת יותר מגניב? מיי (במיוחד בעונה השלישית אם אני לא טועה...אוףףף כבר התבלבלתי לגמרי...) מי יותר 'שורדת'? מיי כמובן מי יותר שווה? מיי! מי יותר מעצבנת בהתנהגות? אממממ שאלה קשה....סלין בקצת אבל...יש לה את היציאות המפגרות האלה.... את מי יותר כיף יהיה לשחק? מיי נו בטח! מי משחקת יותר טוב? אמממממ לא יודע....איכשהו נראה שסלין.. שאלה מסכמת: ....מיי?

צוף בו

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo219.gif

מי יותר חתיכה? מיי מי יותר חזקה נפשית? מיי מי מתלבשת יותר מגניב? סלין מי יותר 'שורדת'? מיי מי יותר שווה? מיי מי יותר מעצבנת בהתנהגות? סלין את מי יותר כיף יהיה לשחק? סלין מי משחקת יותר טוב? שתיהן שאלה מסכמת: סלין VS מיי? מיי

בלוכס

מי יותר חתיכה? בעונה הזאת סלין,בשאר העונות מיי. מי יותר חזקה נפשית?מיי מי מתלבשת יותר מגניב?מיי מי יותר 'שורדת'?קשה להגיד. שתיהן שרדו ושתיהן עשו את זה ב"דרך לא דרך" מה שנקרא. טוב נו,מיי. מי יותר שווה?מעדיפה את סלין ממי. מיי מעצבנת אותי. מי יותר מעצבנת בהתנהגות?
מיי את מי יותר כיף יהיה לשחק?סלין מי משחקת יותר טוב?שתיהן משחקות טוב שאלה מסכמת: סלין VS מיי?קשה לי להגיד. נראלי סלין. אבל אל תתפסו אותי במילה.

adida33

New member
אני לא סובלת את שתיהן../images/Emo6.gif

מי יותר חתיכה? מיי מי יותר חזקה נפשית? מיי מי מתלבשת יותר מגניב? מיי מי יותר 'שורדת'? מיי מי יותר שווה? מיי מי יותר מעצבנת בהתנהגות?מיי את מי יותר כיף יהיה לשחק?מיי מי משחקת יותר טוב?סלין שאלה מסכמת: סלין VS מיי? אף אחתXD

עונה..

סלין VS מיי מי יותר חתיכה? מיי מי יותר חזקה נפשית? סלין מי מתלבשת יותר מגניב? מיי מי יותר 'שורדת'? מיי מי יותר שווה? מיי מי יותר מעצבנת בהתנהגות? מיי את מי יותר כיף יהיה לשחק? סלין מי משחקת יותר טוב? סלין שאלה מסכמת: סלין VS מיי? סלין!

dans girl

New member
../images/Emo185.gifעונה... מי יותר חתיכה? מיי מי יותר חזקה נפשית? אפשר לומר שאף אחת מהן. אבל אם אני חייבת לבחור, מיי. מי מתלבשת יותר מגניב? סלין מי יותר 'שורדת'? ללא ספק מיי מי יותר שווה? מאיזו בחינה?../images/Emo3.gif מי יותר מעצבנת בהתנהגות? וואו. קשה. אני לא מצליחה לבחור ../images/Emo12.gif את מי יותר כיף יהיה לשחק?מיי מי משחקת יותר טוב?לורה (מיי שאלה מסכמת: סלין VS מיי? אף אחת מהן, אבל פעם נורא אהבתי את מיי

אוגם

New member
עונה...

מי יותר חתיכה? מיי מי יותר חזקה נפשית?מיי מי מתלבשת יותר מגניב?ממממ.....סלין מי יותר 'שורדת'?ברור שמיי מי יותר שווה?מיי מי יותר מעצבנת בהתנהגות?סלין את מי יותר כיף יהיה לשחק?סלין מי משחקת יותר טוב?שתיהן שאלה מסכמת: סלין VS מיי?לא יודעת נראה לי שמיי אבל סלין ממש חמודה....

למעלה