ראש בראש

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifראש בראש../images/Emo41.gif

טוב, כידוע [או לא כידוע?
], אני אקבל את כל הפרקים [שייצאו] אחריי שתתחיל הפגרה, אז בנתיים תספקו בראש בראש על העונה הראשונה.
מוהינדר בהווה VS מוהינדר 5 שנים קדימה מי יותר חתיך? מי יותר חזק נפשית? מי מתלבש יותר מגניב? מי יותר חופר? מי יותר שווה? מי יותר מעצבן בהתנהגות? את מי יותר כיף יהיה לשחק [כמובן אם התפקיד של מוהינדר 5 שנים קדימה היה משוחק יותר מפרק אחד]? איפה סינדי משחק יותר טוב [אני חושבת שככה קוראים לו
]? שאלה מסכמת: מוהינדר בהווה VS מוהינדר 5 שנים קדימה

Slow Cheetah

New member
עונה. ../images/Emo88.gif

מוהינדר בהווה VS מוהינדר 5 שנים קדימה מי יותר חתיך? מוהינדר בהווה, לא מתאים לו משקפיים
מי יותר חזק נפשית? אני חושבת שמוהידר 5 שנים קדימה. מי מתלבש יותר מגניב? אף אחד?
מי יותר חופר? מוהינדר בהווה. מי יותר שווה? מוהינדר בהווה. מי יותר מעצבן בהתנהגות? מוהינדר בהווה
את מי יותר כיף יהיה לשחק? מוהינדר בהווה, אני מעדיפה אותו ככה. איפה סינדי משחק יותר טוב? בשניהם. שאלה מסכמת: מוהינדר בהווה VS מוהינדר 5 שנים קדימה? מוהינדר בהווה.

עונה

מוהינדר בהווה VS מוהינדר 5 שנים קדימה מי יותר חתיך? בעתיד מי יותר חזק נפשית?עתיד מי מתלבש יותר מגניב? בהווה מי יותר חופר? בהווה מי יותר שווה?בעתיד מי יותר מעצבן בהתנהגות? בהווה את מי יותר כיף יהיה לשחק [כמובן אם התפקיד של מוהינדר 5 שנים קדימה היה משוחק יותר מפרק אחד]? את העתיד איפה סינדי משחק יותר טוב [אני חושבת שככה קוראים לו]?בשניהם הוא משחק מעולה שאלה מסכמת: מוהינדר בהווה VS מוהינדר 5 שנים קדימה: בעתיד

../images/Emo221.gif

מי יותר חתיך? עתיד מי יותר חזק נפשית? עתיד מי מתלבש יותר מגניב? עתיד מי יותר חופר? הווה מי יותר שווה? עתיד מי יותר מעצבן בהתנהגות? הווה את מי יותר כיף יהיה לשחק [כמובן אם התפקיד של מוהינדר 5 שנים קדימה היה משוחק יותר מפרק אחד]? עתיד איפה סינדי משחק יותר טוב [אני חושבת שככה קוראים לו]? נמ שאלה מסכמת: מוהינדר בהווה VS מוהינדר 5 שנים קדימה 5 שנים קדימה

lidor203

New member
אללה מוהינדר

מי יותר חתיך? אותו אחד... מי יותר חזק נפשית? מהעתיד...אני מניח שאחרי מה שקרה ב שנים האלה צריך ללמוד איך להיות חזקים מי מתלבש יותר מגניב? ההווה מי יותר חופר? ההווה מי יותר שווה? העתיד...משקפיים שליטה מי יותר מעצבן בהתנהגות? זה מוהינדר..לא משנה כמה הוא יחפור הוא לא באמת יכול לעצבן אותי את מי יותר כיף יהיה לשחק [כמובן אם התפקיד של מוהינדר 5 שנים קדימה היה משוחק יותר מפרק אחד]? העתיד.. קרקה לו הרבה יותר משקרה להווה (כמובן בגלל שכל מה שקרה ב5 שנים קרה לו ולזה מההוהה לא קרה כלום) איפה סינדי משחק יותר טוב [אני חושבת שככה קוראים לו]? בהווה...הוא רגיל אליו כבר שאלה מסכמת: מוהינדר בהווה VS מוהינדר 5 שנים קדימה 5 שינם קדימה

למעלה