ראש בראש

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifראש בראש../images/Emo41.gif

טוב, מאחר שהעונה השנייה נחשבת ספויילר, ובמילא לא ראיתי ממנה כלום, זה רק על העונה הראשונה
מאט VS מוהינדר מי יותר חתיך? מי יותר חזק נפשית? מי מתלבש יותר מגניב? מי יותר חופר?
מי יותר שווה? מי יותר מעצבן בהתנהגות? את מי יותר כיף לשחק? מי ביניהם משחק יותר טוב את התפקיד? שאלה מסכמת: מאט VS מוהינדר?

Slow Cheetah

New member
מאט VS. מוהינדר. ../images/Emo88.gif

מי יותר חתיך? מוהינדר.
מי יותר חזק נפשית? נראה לי שמוהינדר
מי מתלבש יותר מגניב? מאט. מי יותר חופר? מוהינדר
מי יותר שווה? מאט. מי יותר מעצבן בהתנהגות? מאט
את מי יותר כיף לשחק? מוהינדר!
מי ביניהם משחק יותר טוב את התפקיד? שניהם
שאלה מסכמת: מאט VS מוהינדר? מוהינדר, נראה לי

Y0NaTaN

New member
נו קדימה, תמצאי כבר דרך לראות

מי יותר חתיך? מאט מי יותר חזק נפשית? מאט מי מתלבש יותר מגניב? מאט מי יותר חופר? מוהינדר (איזו שאלה?) מי יותר שווה? מאט מי יותר מעצבן בהתנהגות? מוהינדר את מי יותר כיף לשחק? מאט מי ביניהם משחק יותר טוב את התפקיד? מאט שאלה מסכמת: מאט VS מוהינדר? מאט

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo8.gif

מי יותר חתיך? מאט מי יותר חזק נפשית? ברור שמאט מי מתלבש יותר מגניב? מאט. מי יותר חופר? מוהינדר מי יותר שווה? מאט. מי יותר מעצבן בהתנהגות? מוהינדר את מי יותר כיף לשחק? מאט מי ביניהם משחק יותר טוב את התפקיד? מאט שאלה מסכמת: מאט VS מאט :מאט מאט

CarmitF

New member
מאט VS מוהינדר

מי יותר חתיך? מאט מי יותר חזק נפשית? מוהינדר מי מתלבש יותר מגניב? מאט מי יותר חופר?מוהינדר כמובן חחיחיח מי יותר שווה?מאט מי יותר מעצבן בהתנהגות?מוהינדר את מי יותר כיף לשחק?מאט מי ביניהם משחק יותר טוב את התפקיד?שניהןם.. שאלה מסכמת: מאט VS מוהינדר?מאטטט

lidor203

New member
נייס

מי יותר חתיך? מאט..יש לו מראה בריטי |ררר...בריטים לשלטון| מי יותר חזק נפשית? מוהינדר...לא משנה כמה נקרא לו חופר הוא עדיין חוזר בפרק הבא לחפור עוד קצת (קצת הרבה) מי מתלבש יותר מגניב? מוהינדר מי יותר חופר? מוהינדר *מאט לא חופר* מי יותר שווה? מאט מי יותר מעצבן בהתנהגות? מאט..במיוחד ברק של ה שנים קדימה את מי יותר כיף לשחק? מאט (הוא משחק עם מולי הרבה יותר ממוהינדר) מי ביניהם משחק יותר טוב את התפקיד? מוהינדר שאלה מסכמת: מאט VS מוהינדר? מאט

עונה....

מאט VS מוהינדר מי יותר חתיך? מוהינדר מי יותר חזק נפשית? מוהינדר מי מתלבש יותר מגניב? מוהינדר מי יותר חופר? מאט מי יותר שווה?מוהינדר מי יותר מעצבן בהתנהגות? מאט את מי יותר כיף לשחק? מוהינדר מי ביניהם משחק יותר טוב את התפקיד? מוהינדר שאלה מסכמת: מאט VS מוהינדר? מוהינדר

יהלושש1

New member
../images/Emo3.gif

מי יותר חתיך? מוהינדר?
מי יותר חזק נפשית? מוהינדר מי מתלבש יותר מגניב?מוהינדר?
מי יותר חופר?מוהינדר
מי יותר שווה?אף אחד
למרות שאני חייבת לומר שמוהינדר ממש השתפר מהעונה הקודמת מי יותר מעצבן בהתנהגות?מוהינדר את מי יותר כיף לשחק?מאט מי ביניהם משחק יותר טוב את התפקיד?שניהם מעולים!
שאלה מסכמת: מאט VS מוהינדר?מאט

adida33

New member
אני לא סובלת את שניהם אז זה יהיה קשה../images/Emo6.gif

מאט VS מוהינדר מי יותר חתיך? מוהינדר.. הוא נבחר באיזה סקר בערוץ E לגבר הכי סקסי בארה"ב.. אבל הוא ממש לא
מי יותר חזק נפשית? מוהינדר נראה לי
מי מתלבש יותר מגניב? מאט מי יותר חופר? מוהינדר.. וואוו וואוו הפרק שהוא פיזר את העפר של אבא שלו.. כמעט נרדמתי.. מי יותר שווה? אף אחד
מי יותר מעצבן בהתנהגות? מאט את מי יותר כיף לשחק? מאט מי ביניהם משחק יותר טוב את התפקיד? מוהינדר שאלה מסכמת: מאט VS מוהינדר? מאט

DannyPhantom

New member
~נדחפת../images/Emo122.gif~

רציתי לכתוב פה ממזמן אבל אף פעם לא ידעתי מה לכתוב בהודעה הראשונה. כה מפגר. בכל מקרה, אשמח להיות חלק מהפורום
אז כה.. מי יותר חתיך? מאט. מי יותר חזק נפשית? מוהינדר. מי מתלבש יותר מגניב? אמ מוהינדר (?) מי יותר חופר? מוהינדר
מי יותר שווה? מוהינדר. וואע מי יותר מעצבן בהתנהגות? כל אחד בזמן אחר :S את מי יותר כיף לשחק? לא יודעת.. מי ביניהם משחק יותר טוב את התפקיד? שניהם טובים :) שאלה מסכמת: מאט VS מוהינדר? מאט.

../images/Emo221.gif../images/Emo216.gifמוהינדר

מי יותר חתיך? אף אחד מהם לא בדיוק הטעם שלי
.
מי יותר חזק נפשית? מוהינדר, אני חושבת.
מי מתלבש יותר מגניב? מדי שוטר, אללה מאט!
.
מי יותר חופר? מוהינדר
. מאט לא חופר
מי יותר שווה? Go Matt!
מי יותר מעצבן בהתנהגות? מוהינדר
.
את מי יותר כיף לשחק? מאט. יש לו כוח, הוא לא חופר, והוא לא מוהינדר
וגם לא ייגמר לי הרוק תוך כדי שאני משחקת אותו
.
מי ביניהם משחק יותר טוב את התפקיד? שניהם לגמרי אחלה
.
שאלה מסכמת: מאט VS מוהינדר? מאט
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo13.gif

מי יותר חתיך? מוהינדר מי יותר חזק נפשית? מוהינדר מי מתלבש יותר מגניב? מאט
מי יותר חופר? מוהינדר
מי יותר שווה? מאט מי יותר מעצבן בהתנהגות? מוהינדר את מי יותר כיף לשחק? מאט מי ביניהם משחק יותר טוב את התפקיד? שניהם
מאט vs מוהינדר? מאט

למעלה