ראש בראש

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifראש בראש../images/Emo41.gif

והשבוע לאחר טעויות שבוע שעבר.. פיטר העתידי VS פיטר בהווה מי יותר חתיך? מי יותר חזק נפשית? מי מתלבש יותר מגניב? מי יותר שווה? מי יותר חמוד בהתנהגות? את מי יותר כיף לשחק? איפה מיילו משחק יותר טוב את התפקיד? שאלה מסכמת: פיטר העתידי VS פיטר בהווה?

עונה...

פיטר העתידי VS פיטר בהווה מי יותר חתיך? פיטר בעתיד מי יותר חזק נפשית? פיטר בעתיד מי מתלבש יותר מגניב? פיטר בעתיד מי יותר שווה? פיטר בהווה מי יותר חמוד בהתנהגות?פיטר בהווה את מי יותר כיף לשחק? את שניהם איפה מיילו משחק יותר טוב את התפקיד? בהווה שאלה מסכמת: פיטר העתידי VS פיטר בהווה? הווה

amit7707

New member
פיטר העתידי VS פיטר בהווה

מי יותר חתיך?בעתיד מי יותר חזק נפשית?בעתיד מי מתלבש יותר מגניב?בעתיד מי יותר שווה?בעתיד מי יותר חמוד בהתנהגות?בהווה את מי יותר כיף לשחק?הווה איפה מיילו משחק יותר טוב את התפקיד?הווה שאלה מסכמת: פיטר העתידי VS פיטר בהווה?פיטר בהווה זה לא היה כבר?

shirki3

New member
פיטר ופיטר!

מי יותר חתיך? העתיד. מי יותר חזק נפשית?אממ, העתיד. מי מתלבש יותר מגניב?עתיד, הווה, פיטר זה פיטר בכל מצב. מי יותר שווה? אמ העתיד. מי יותר חמוד בהתנהגות?ההווה. את מי יותר כיף לשחק?העתיד. 3> איפה מיילו משחק יותר טוב את התפקיד? עתיד. שאלה מסכמת: פיטר העתידי VS פיטר בהווה? העתידד!!

כל פיטר הוא טוב../images/Emo99.gif../images/Emo221.gif

בהתחלה רשמתי במקום
--->|פיטר|XD. בכל מקרה,נשקיע עבורו
-
מי יותר חתיך?
הווה
.
מי יותר חזק נפשית?
עתיד.
מי מתלבש יותר מגניב?
מממ...מגניב אז העתיד נדמה לי, אבל אני יותר אוהבת את הסגנון בהווה
.
מי יותר שווה?
הווה
.
מי יותר חמוד בהתנהגות?
הווה!
.
את מי יותר כיף לשחק?
הווה
איפה מיילו משחק יותר טוב את התפקיד?
בשניהם הוא משחק מעוווולה. שחקן כזה טוווב. הו מיילו
.
שאלה מסכמת: פיטר העתידי VS פיטר בהווה?
הווה!
היום ידיד שלי [בשביל יהל - אריאל] התחיל לדקלם לי ברכה ליומולדת, ואז הזכיר "שתצאי עם פיטר" ולא הבנתי איך הוא יודע מי זה בכלל
התפשט כנראה
[יהל מתעקשת שזה בגלל שאני חופרת עליו כל הזמן
] בכל מקרה, פיטר, הווה עתיד עבר אנערף - העיקר פיטר

CarmitF

New member
פיטר פיטר פיטר..

מי יותר חתיך? הווה מי יותר חזק נפשית? עתיד מי מתלבש יותר מגניב? הווה מי יותר שווה? הווה מי יותר חמוד בהתנהגות? הווה את מי יותר כיף לשחק?הווה איפה מיילו משחק יותר טוב את התפקיד? שניהם שאלה מסכמת: פיטר העתידי VS פיטר בהווה? הווה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif.

מי יותר חתיך? אף אחד. מי יותר חזק נפשית?העתידי מי מתלבש יותר מגניב?לא זוכר מי יותר שווה?הוא לא שווה. מי יותר חמוד בהתנהגות?בהווה את מי יותר כיף לשחק?העתידי איפה מיילו משחק יותר טוב את התפקיד?בהווה שאלה מסכמת: פיטר העתידי VS פיטר בהווה?בהווה

Slow Cheetah

New member
פיטר../images/Emo99.gif

מי יותר חתיך?
פיטר בהווה.
מי יותר חזק נפשית?
נראה לי שבעתיד.
אבל מסיבה לא ידועה [
] אני מעדיפה אותו בהווה.
מי מתלבש יותר מגניב?
בהווה.
מי יותר שווה?
בהווה.
מי יותר חמוד בהתנהגות?
בהווה לגמריי.
את מי יותר כיף לשחק?
פיטר בהווה.
איפה מיילו משחק יותר טוב את התפקיד?
מיילו משח ק מדהים בשניהם.
שאלה מסכמת: פיטר העתידי VS פיטר בהווה?
פיטר בהווה.

lidor203

New member
וואו תמונה יפה!

מי יותר חתיך? הווה מי יותר חזק נפשית? עתיד מי מתלבש יותר מגניב? עתיד מי יותר שווה? עתיד מי יותר חמוד בהתנהגות? הווה את מי יותר כיף לשחק? עתיד איפה מיילו משחק יותר טוב את התפקיד? הווה שאלה מסכמת: פיטר העתידי VS פיטר בהווה? זה לא משנה שניהם אחלה דמויות!

Slow Cheetah

New member
אני יודעת../images/Emo3.gif

בגלל זה אני רוצה להדפיס אותה על חולצה
פטרלי

shirush3

New member
פטרלי...

מי יותר חתיך? הווה מי יותר חזק נפשית? אמ... עתיד... מי מתלבש יותר מגניב? עתיד מי יותר שווה? עתיד, יש לו יותר שליטה על עצמו ויותר כוחות. מאגניב. מי יותר חמוד בהתנהגות? הווה(?) את מי יותר כיף לשחק? זאת אותה דמות
איפה מיילו משחק יותר טוב את התפקיד? זה אותו שחקן
לסיכום... אמ... פיטר עתיד.

וונקי

New member
פיטר הווה VS פיטר עתיד

מי יותר חתיך? פיטר בעתיד הצלעת שיש לו פשוט סקסית
מי יותר חזק נפשית?עתיד מי מתלבש יותר מגניב?עתיש גלימה שחורה זה מאוד סקסי
מי יותר שווה?עתיד יותר שרירי מי יותר חמוד בהתנהגות?בהוה את מי יותר כיף לשחק?בעתיד יותר שליטה על כוחות איפה מיילו משחק יותר טוב את התפקיד?בהווה שאלה מסכמת: פיטר העתידי VS פיטר בהווה?עתיד

יהלושש1

New member
../images/Emo42.gif

מי יותר חתיך? בהווה
מי יותר חזק נפשית?בעתיד?
מי מתלבש יותר מגניב?לא זוכרת מה הוא לובש בעתיד :X
מי יותר שווה?בעתיד
מי יותר חמוד בהתנהגות?בהווה
את מי יותר כיף לשחק?בהווה
איפה מיילו משחק יותר טוב את התפקיד?בהווה? חח מיילו תמיד משחק טוב!
שאלה מסכמת: פיטר העתידי VS פיטר בהווה?בהווה

F r o g g y

New member
../images/Emo152.gif

פיטר העתידי VS פיטר בהווה מי יותר חתיך? בהווה מי יותר חזק נפשית? העתידי מי מתלבש יותר מגניב? העתידי מי יותר שווה? העתידי מי יותר חמוד בהתנהגות?
את מי יותר כיף לשחק? בהווה איפה מיילו משחק יותר טוב את התפקיד? ב.. לא יודעת שאלה מסכמת: פיטר העתידי VS פיטר בהווה? פיטר העתידי

למעלה