ראש בראש

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifראש בראש../images/Emo41.gif

והיום.. אנדו VS זאק מי חבר יותר טוב? מי יותר חזק נפשית? מי מתלבש יותר מגניב? מי יותר שווה? מי מתנהג יותר מוזר? את מי יותר כיף לשחק? מי משחק יותר טוב את התפקיד? שאלה מסכמת: אנדו VS זאק?

Slow Cheetah

New member
../images/Emo88.gif

מי חבר יותר טוב? זאק. מי יותר חזק נפשית? זאק. מי מתלבש יותר מגניב? זאק. מי יותר שווה? זאק. מי מתנהג יותר מוזר? אהה..
את מי יותר כיף לשחק? זאק. מי משחק יותר טוב את התפקיד? זאק. שאלה מסכמת: אנדו VS זאק? זאק!

Lion_Heart

Well-known member
אה

מי חבר יותר טוב?אנדו מי יותר חזק נפשית?אנדו(הוא הלך להרוג את סיילר) מי מתלבש יותר מגניב?אנדו מי יותר שווה?זאק מי מתנהג יותר מוזר?זאק את מי יותר כיף לשחק?אנדו מי משחק יותר טוב את התפקיד?אנדו שאלה מסכמת: אנדו VS זאק?אנדו

LeAnnDylan

Well-known member
!Oh Honey Pl-ease

מי חבר יותר טוב? זאק
מי יותר חזק נפשית? זאק
מי מתלבש יותר מגניב? זאק
מי יותר שווה? זאק
מי מתנהג יותר מוזר? אנדו את מי יותר כיף לשחק? זאק
מי משחק יותר טוב את התפקיד? זאק
שאלה מסכמת: אנדו VS זאק? זאק
כאילו שאיש צהוב ומעצבן עדיף על זאקי שלי

CarmitF

New member
אממ

מי חבר יותר טוב? שניהם אבל זאק יותר מי יותר חזק נפשית? אנדו מי מתלבש יותר מגניב? זאק מי יותר שווה? זאק
מי מתנהג יותר מוזר? אפחד את מי יותר כיף לשחק? אנדו מי משחק יותר טוב את התפקיד? אנדו שאלה מסכמת: אנדו VS זאק? זאק זאק זאק!

Y0NaTaN

New member
../images/Emo67.gif

מי חבר יותר טוב? אנדו מי יותר חזק נפשית? אנדו מי מתלבש יותר מגניב? זאק מי יותר שווה? אנדו מי מתנהג יותר מוזר? זאק את מי יותר כיף לשחק? אנדו מי משחק יותר טוב את התפקיד? אנדו שאלה מסכמת: אנדו VS זאק? אנדו

h e n y

New member
יאללה..

מי חבר יותר טוב? אנדו מי יותר חזק נפשית? זאק מי מתלבש יותר מגניב? זאק מי יותר שווה?זאק מי מתנהג יותר מוזר? אנדו את מי יותר כיף לשחק?אנדו מי משחק יותר טוב את התפקיד? אנדו שאלה מסכמת: אנדו VS זאק? זאק

יהלושש1

New member
../images/Emo108.gif

מי חבר יותר טוב? אהה.. אנדו מי יותר חזק נפשית? אנדו נראה לי מי מתלבש יותר מגניב? זאק! מי יותר שווה? זאק! ברוררר מי מתנהג יותר מוזר? אממ.. זאק? את מי יותר כיף לשחק?אנדו. יותר זמן מסך..
מי משחק יותר טוב את התפקיד? אממ זאק. למרות ששניהם טובים
שאלה מסכמת: אנדו VS זאק?זאק

Winter Blue1

New member
עונה =]

מי חבר יותר טוב? זאק ^^ מי יותר חזק נפשית? זאק אני חושבת מי מתלבש יותר מגניב? זאק מי יותר שווה? זאק! מי מתנהג יותר מוזר? גם זאק את מי יותר כיף לשחק? זאק מי משחק יותר טוב את התפקיד? זאק שאלה מסכמת: אנדו VS זאק? אנדו! סתם, זאק כמובן

עונה...

אנדו VS זאק מי חבר יותר טוב? אנדו מי יותר חזק נפשית? זאק מי מתלבש יותר מגניב? זאק מי יותר שווה? זאק מי מתנהג יותר מוזר? אנדו את מי יותר כיף לשחק? זאק מי משחק יותר טוב את התפקיד? זאק שאלה מסכמת: אנדו VS זאק? זאק

lidor203

New member
Oh Honey Pl-ease יו גו דילן!

אנדו VS זאק מי חבר יותר טוב? זאק...יש לכם מושג מה זה לראות מישהו מת ואז עדיין לרצות להיות חבר שלו?..חוץ מזה מחקו לו את הזכרון וזה פשוט מגניב מי יותר חזק נפשית? אנדו...להרוג בנאדם..את זה זאק לא היה עושה מי מתלבש יותר מגניב? זאק...stupid japanese's cloth unwearable stupid shirt מי יותר שווה? זאק מי מתנהג יותר מוזר? אנדו... את מי יותר כיף לשחק? זאק... מי רוצה לשבת במשרד במשך משהו כמו 6 פרקים? מי משחק יותר טוב את התפקיד? מצטער להגיד שאנדו... שאלה מסכמת: אנדו VS זאק? זאק..הוא מגניב

amit7707

New member
אנדו VS זאק

מי חבר יותר טוב? זאק מי יותר חזק נפשית? אנדו מי מתלבש יותר מגניב? זאק מי יותר שווה? זאק מי מתנהג יותר מוזר? אנדו את מי יותר כיף לשחק? זאק מי משחק יותר טוב את התפקיד? זאק שאלה מסכמת: אנדו VS זאק? זאק

אנדוVSזאק../images/Emo3.gif../images/Emo221.gif

מי חבר יותר טוב? ברור שאנדו!
מי יותר חזק נפשית? זאק מי מתלבש יותר מגניב? זאק מי יותר שווה? זאק
מי מתנהג יותר מוזר? זאק. את מי יותר כיף לשחק? אנדו - זמן מסך!! מי משחק יותר טוב את התפקיד? זאק, נראה לי. אבל גם אנדו אחלה. שאלה מסכמת: אנדו VS זאק? זקאנדו?
אין תשובה. אני חולה על אנדו
. אבל על זאק גם

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gifזאק../images/Emo99.gif

מי חבר יותר טוב? זאק מי יותר חזק נפשית? זאק מי מתלבש יותר מגניב? זאק מי יותר שווה? זאק מי מתנהג יותר מוזר? זאק את מי יותר כיף לשחק? זאק מי משחק יותר טוב את התפקיד? זאק שאלה מסכמת: אנדו VS זאק? זאק ההורס

../images/Emo221.gif אהה, לא משנה..

פשוט נכנסתי לפורום דקה אחרי שרשמת ת'הודעה, ותהיתי אם את עדיין בו... [בכל זאת, זו לא השעה הכי עמוסה בפורום
] אבל ענית לי אחרי שכבר פרשתי מהמחשב
.

adida33

New member
עונה!../images/Emo8.gif

מי חבר יותר טוב? אנדו
מי יותר חזק נפשית? אנדו
מי מתלבש יותר מגניב? זאק
מי יותר שווה? זאק
למרות שאני מתה על יפניםXD מי מתנהג יותר מוזר? אנדו
את מי יותר כיף לשחק? זאק
מי משחק יותר טוב את התפקיד? שניהם
שאלה מסכמת: אנדו VS זאק? זאק

Slow Cheetah

New member
../images/Emo207.gifאני לא אהיה פה..

כל השבוע כנראה.
קיבלתי עונש מחשב, לכל השבוע, אז אל תכעסו מתי שלא יהיה את כל השירשוריי הקורבן וכאלו. אני מבטיחה שזה יהיה בדיוק ביום ראשון הבא.
אמ.. ואני לא באה למפגש 98%, אז תהנו

למעלה