ראש בראש

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifראש בראש../images/Emo41.gif

בגלל שעלה לי רעיון טוב להשוואה, ואני מפחדת לשכוח אותו, אז הנה אחד נוסף.
והיום.. האיטי VS קלוד מי יותר זמן היה נאמן ל"חברה" לדעתך? מי יותר חזק נפשית? מי מתלבש יותר מגניב? מי יותר שווה? מי מתנהג יותר מוזר? את מי יותר כיף לשחק? שאלה מסכמת: האיטי VS קלוד?

../images/Emo3.gif

מי יותר זמן היה נאמן ל"חברה" לדעתך? קלוד מי יותר חזק נפשית? האיטי. לא לדבר במשך תקופה כ"כ ארוכה?! מי מתלבש יותר מגניב? האיטי מי יותר שווה? האיטי מי מתנהג יותר מוזר? האיטי את מי יותר כיף לשחק? קלוד שאלה מסכמת: האיטי VS קלוד? האיטי

יהלושש1

New member
עונה ../images/Emo42.gif

מי יותר זמן היה נאמן ל"חברה" לדעתך? קלוד מי יותר חזק נפשית? האיטי מי מתלבש יותר מגניב? האיטי?
מי יותר שווה? קלוד? |סמיילי מרים גבה| מי מתנהג יותר מוזר? האיטי את מי יותר כיף לשחק? האיטי שאלה מסכמת: האיטי VS קלוד? קלוד. הציטוטים שלו שווים הכול

וונקי

New member
האיטי VS קלוד

מי יותר זמן היה נאמן ל"חברה" לדעתך? אייטי הוא בכול זאת עוזר לקלייר מי יותר חזק נפשית?האייטי הוא לא נעלם ומשחק אותה אילם מי מתלבש יותר מגניב?אייטי מי יותר שווה?קלוד מי מתנהג יותר מוזר?קלוד את מי יותר כיף לשחק?אייטי יותר זמן מסך שאלה מסכמת: האיטי VS קלוד?האיטי

shirush3

New member
קלוד!^^

מי יותר זמן היה נאמן ל"חברה" לדעתך? אני חושבת שהאיטי(למרות שהוא לא בדיוק היה נאמן לחברה בסוף) מי יותר חזק נפשית? אמ... אין לי מושג XD איטי(?) מי מתלבש יותר מגניב? אני לא זוכרת איך קלוד התלבש אז האיטי מי מתנהג יותר מוזר? שניהם את מי יותר כיף לשחק? אמ... קלוד, כאילו לפחות בזמן מסך הקצר שיש לו הוא לא שתק חצי מהזמן:) שאלה מסכמת: קלוד

FFman

New member
אממ קלוד!!!

אמ קלוד קלוד קלוד קלוד קלוד קלוד קלוד THE NINETH DOCTOR

../images/Emo221.gif../images/Emo26.gif

מי יותר זמן היה נאמן ל"חברה" לדעתך? האיטי. מי יותר חזק נפשית? האיטי. מי מתלבש יותר מגניב? היטי מי יותר שווה? קלווד! מי מתנהג יותר מוזר? האיטי
. את מי יותר כיף לשחק?קללללללללודדד. האיטי לא מדבר, לא שווה
שאלה מסכמת: האיטי VS קלוד? קלוד!!!
. אחת הדמויות הטובות
.

lidor203

New member
האיטי VS קלוד

מי יותר זמן היה נאמן ל"חברה" לדעתך? האיטי מי יותר חזק נפשית? האיטי מי מתלבש יותר מגניב? קלוד מי יותר שווה? קלוד מי מתנהג יותר מוזר? קלוד {למרות שהקטע של הלא לדבר זה גם מוזר את מי יותר כיף לשחק? האיט {להשכיח דברים=שליטה} שאלה מסכמת: האיטי VS קלוד? האיקלוד? אין לי מושג שניהם שולטים

Y0NaTaN

New member
../images/Emo118.gif

מי יותר זמן היה נאמן ל"חברה" לדעתך? האיטי מי יותר חזק נפשית? האיטי מי מתלבש יותר מגניב? האיטי מי יותר שווה? האיטי מי מתנהג יותר מוזר? האיטי את מי יותר כיף לשחק? קלוד שאלה מסכמת: האיטי VS קלוד? האיטי

LeAnnDylan

Well-known member
בלה בלה בלה

מי יותר זמן היה נאמן ל"חברה" לדעתך? האיטי מי יותר חזק נפשית? קלוד מי מתלבש יותר מגניב? האיטי מי יותר שווה? האיטי מי מתנהג יותר מוזר? קלוד את מי יותר כיף לשחק? אפחד שאלה מסכמת: האיטי VS קלוד? האיטי. איכס קלוד

עונה

מי יותר זמן היה נאמן ל"חברה" לדעתך? קלוד מי יותר חזק נפשית? קלוד מי מתלבש יותר מגניב?קלוד מי יותר שווה?קלוד מי מתנהג יותר מוזר? האיטי את מי יותר כיף לשחק?קלוד שאלה מסכמת: האיטי VS קלוד? קלוד

Lion_Heart

Well-known member
קלוד

מי יותר זמן היה נאמן ל"חברה" לדעתך? האיטי מי יותר חזק נפשית?קלוד מי מתלבש יותר מגניב?קלוד
מי יותר שווה?קלוד! מי מתנהג יותר מוזר?האייטי את מי יותר כיף לשחק?קלוד שאלה מסכמת: האיטי VS קלוד? קלוד!!!

האיטי VS קלוד

מי יותר זמן היה נאמן ל"חברה" לדעתך? ההאיטי מי יותר חזק נפשית? האמ... קלוד, אני חושבת. מי מתלבש יותר מגניב? קלוד. מי יותר שווה? קלוד
. מי מתנהג יותר מוזר? שניהם מוזרי אבל מובנים. את מי יותר כיף לשחק? קלוד, הוא מגניב ובריטי. שאלה מסכמת: האיטי VS קלוד? קלוד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה