ראש בראש

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifראש בראש../images/Emo41.gif

והיום.. מולי ווקר VS מייקה סנדרס מי ילד יותר טוב? מי יותר חזק נפשית? מי מתלבש יותר מגניב? מי יותר שווה? מי מתנהג יותר מוזר? את מי יותר כיף לשחק? שאלה מסכמת: מולי ווקר VS מייקה סנדרס? אני מקווה שלא עשיתי את ההשוואה הזאת.

Slow Cheetah

New member
../images/Emo88.gif

מי ילד יותר טוב? מייקה. מי יותר חזק נפשית? מייקה. מי מתלבש יותר מגניב? מולי. מי יותר שווה? מולי. מי מתנהג יותר מוזר? מייקה.
את מי יותר כיף לשחק? מייקה. שאלה מסכמת: מולי ווקר VS מייקה סנדרס? מולי ווקר.

PerfectSP

New member
אני?גיליתי שיש לי 920 תמונות של סימפל פלאן../images/Emo70.gif

+
אין לי מושג איך הגעתי לזה! יש חדש?

וונקי

New member
מייקה ילד גאון משולמי ../images/Emo13.gif

מי ילד יותר טוב?ברור שמייקה יש בעיה כספית הוא הלך לדבר עם כספומט
מי יותר חזק נפשית?מייקה מי מתלבש יותר מגניב?מולי מי יותר שווה?מייקה הייתי רוצה ילד כזה
מי מתנהג יותר מוזר?מייקה הוא לא צפוי את מי יותר כיף לשחק?מייקה שאלה מסכמת: מולי ווקר VS מייקה סנדרס?מייקה

shirush3

New member
גם אני רוצה לדבר עם כספומטים!

ילד יותר טוב? מולי יותר חזק נפשית? מולי, בכל זאת ההורים שלה מתו מי מתלבש יותר יפה? וואוו יש לי בעית זיכרון קשה בענייני לבוש מי יותר שווה? מייקה מי מתנהג יותר מוזר? מייקה את מי יותר כיף לשחק? אמ... אמ.. אותו דבר בערך שאלה מסכמת: מולי, כי היא ממש חמודה

lidor203

New member
מייקה נגד מולי

מי ילד יותר טוב? מייקה מי יותר חזק נפשית? מולי מי מתלבש יותר מגניב? מייקה מי יותר שווה? מייקה (אי אפדר להיכנס לחובות בזכותו) מי מתנהג יותר מוזר? מולי את מי יותר כיף לשחק? מייקה..בואו נלך לדבר עם כספומט שאלה מסכמת: מולי ווקר VS מייקה סנדרס? מייקה

../images/Emo221.gif../images/Emo26.gif

מי ילד יותר טוב? מייקה. מי יותר חזק נפשית? מולי
מי מתלבש יותר מגניב? מולי מי יותר שווה? מולי! מי מתנהג יותר מוזר? מייקה. מביאים לו מחשב נייד והוא מפרק אותו
. את מי יותר כיף לשחק? מייקה. יותר זמן מסך
שאלה מסכמת: מולי ווקר VS מייקה סנדרס? מולי!
היא מוותק ומייקה סתם קרץ.

amit7707

New member
מולי ווקר VS מייקה סנדרס

מי ילד יותר טוב?מייקה. מי יותר חזק נפשית?מולי מי מתלבש יותר מגניב?מולי מי יותר שווה?מולי מי מתנהג יותר מוזר?מייקה את מי יותר כיף לשחק?מייקה שאלה מסכמת: מולי ווקר VS מייקה סנדרס?מייקה

F r o g g y

New member
.....

מי ילד יותר טוב? מייקה
מי יותר חזק נפשית? מייקה מי מתלבש יותר מגניב? מייקה מי יותר שווה? מייקה מי מתנהג יותר מוזר? מולי את מי יותר כיף לשחק? מייקה שאלה מסכמת: מולי ווקר VS מייקה סנדרס? מייקה

יהלושש1

New member
עונהנהנהנה

מי ילד יותר טוב? לא יודעת איך מולי מתנהגת כל כך.. נראה לי מייקה מי יותר חזק נפשית? מייקה מי מתלבש יותר מגניב? מולי! מי יותר שווה?מולי. מייקה מכוערי חחח הוא בטח הבן של מוהינדר בכלל
מי מתנהג יותר מוזר? ממ מולי. את מי יותר כיף לשחק? מייקה. הוא מופיע יותר זמן
שאלה מסכמת: מולי ווקר VS מייקה סנדרס? ממ.. מייקה נראה לי.

kp2704

New member
תשובות!!!!!

מי ילד יותר טוב?מולי מי יותר חזק נפשית?מייקה מי מתלבש יותר מגניב?מולי? מי יותר שווה?מולי מי מתנהג יותר מוזר?מולי את מי יותר כיף לשחק?מייקה שאלה מסכמת: מולי ווקר VS מייקה סנדרס?מולי ווקר!!!!!

Y0NaTaN

New member
../images/Emo67.gif

מי ילד יותר טוב? מולי מי יותר חזק נפשית? מייקה מי מתלבש יותר מגניב? מולי מי יותר שווה? מייקה מי מתנהג יותר מוזר? שניהם
את מי יותר כיף לשחק? מייקה שאלה מסכמת: מולי ווקר VS מייקה סנדרס? מייקה

Ronyyyy

New member
אממ...

והיום.. מולי ווקר VS מייקה סנדרס מי ילד יותר טוב? נראלי מולי=] מי יותר חזק נפשית? מולי.. או מייקה. או מולי? מי מתלבש יותר מגניב? אממ.. אף אחד! מי יותר שווה? לא יודעת. מי מתנהג יותר מוזר? מייקה, כמובן. את מי יותר כיף לשחק? את מולי.. עם הקטע הזה שהיא נועצת נעץ במקום שהאדם נמצא. שאלה מסכמת: מולי ווקר VS מייקה סנדרס? מולי!!!!!!!! צפוי, לא?

RNaon

New member
../images/Emo22.gif

מי ילד יותר טוב? מולי ווקר? מי יותר חזק נפשית? מייקה מי מתלבש יותר מגניב?
מי יותר שווה? מייקה מי מתנהג יותר מוזר? מולי ווקר את מי יותר כיף לשחק? מייקה שאלה מסכמת: מולי ווקר VS מייקה סנדרס? מייקה

s h a n t i 2 2

New member
...

מולי ווקר VS מייקה סנדרס מי ילד יותר טוב? מולי מי יותר חזק נפשית? מייקה מי מתלבש יותר מגניב? מולי מי יותר שווה? מולי מי מתנהג יותר מוזר? מייקה את מי יותר כיף לשחק? מייקה שאלה מסכמת: מולי ווקר VS מייקה סנדרס? מולי

למעלה