ראשון

JeykinsN

New member
../images/Emo41.gifראשון../images/Emo41.gif

שלומות
הרשתי לעצמי לפתוח את השרשור היומי כי לא הייתי פה מלא זמן ^^ אז שרשרו לכאן את הרפתקאותיכם
לי היום היה מבחן בכימיה. ככה. ועכשיו אני הולכת למחויבות אישית
(ואל תנסו אפילו להגיד לי שזה חשוב
)

asaf105

New member
לפחות את יודעת שאת תקבלי תעודת בגרות../images/Emo13.gif

JeykinsN

New member
../images/Emo6.gif

מעודד. האמת שמה שעודד אותי זה זה שהאחראית שם אמרה שכולם אצלה מגיעים ל60 ולא לדאוג
הסקתי את מסקנותיי וסיימתי את השעה ה11 שלי מבסוטה

supercoconut

New member
הייתה לי מתכונת בערבית

הלך לי כ"כ קל. אפילו ששכחתי את הקלמר בבית והיתי צריכה לגנוב מילד אחד עט. אני בטח אקבל מרוב הבונוסים 120

asaf105

New member
איך זה שרק אצלי אנחנו בפיגור בחומר?

מה כולכם פה עושים את הבגרות בערבית כבר עכשיו, ולנו זה רק במאי! ובחומר בכלל יש לנו מלא חומר להספיק עד אז למדנו רק 4 בניינים(היום את הבניין הרביעי) ויש עוד 6 בניינים ללמוד, וגם ללמוד אוצרות מילים, וקטעי עיתונות, ועבודה עם המילון ווווואווווא כמה דברים יש להספיק

supercoconut

New member
../images/Emo2.gif

מה כבר יש ללמוד? את כל החומר הכיתה המופרעת שלי למדה בשלושה חודשים ועוד הפרענו מאוד למורה. תבין בכיתה ח' וט' היתה לנו מורה משוגגעעעת היא הרעילה אותנו עם שוקולד בפסח 2005 לא למדנו כלוום XD השנה הבאו לנו ד"ר לערבית שתלמד אותנו מה כבר יש ללמוד?! XD שלושה סיפורים! בסה"כ לומדים את התרגום! XD בניינים! פעלה פעעלה פעאלה אפעלה תפעלה תפעאלה אינפעאלה איפתעלה ואיסתעלה! זה מתחרז! יש לזה קצב! XD אה. וגופים ועתיד. גופים זה גם ממש קל. והיום עשיתי מתכונת כשלא ידעתי עתיד, ידעתי שכשזה מתחיל בא' זה אני וכשזה מתחיל בנ' זה אנחנו
ועתונות. עתונות זה ללמוד חמש עשרה מילים שחצי מהן זה שמות או מילים כמו "שלום". אני חוששת. שרימו אותכם.

asaf105

New member
חח את יודעת

עכשיו הסתכלתי סתם בבחינת בגרות בערבית מאיזה שנה ונדהמתי, ראיתי את כל השאלות, הכל ידעתי! זה כל כך קל הקטע קריאה שהיה בבגרות, פשוט מדהים, ידעתי לתרגם כל מילה ומילה מהקטע הזה לא חשבתי שבגרות בערבית היא כל כך קלה!!!!!!!! אני רק צריך ללמוד את כל הבניינים וזהו, אני מוכן לגשת לבגרות

asaf105

New member
צריך בעיקר לעבוד על אוצר מילים ובניינים

אבל בכל זאת שני הנושאים ה"קטנים" האלה הם גדולים מאוד

asaf105

New member
לא

המורה אמרה לנו שאנחנו עושים רק יחידה אחת השנה בי"א שתיים ובי"ב שתיים

asaf105

New member
כן, אני בחרתי להמשיך בערבית

זה מפיע כמקצוע בחירה במגמת עיוני לא כמו בהרבה בתי ספר שזה חובה בחרתי את ערבית וכימיה נכון שילוב הכי הזוי שיש?
כאילו אין שום קשר בין ערבית לכימיה

noam270

New member
אני מכירה מישהו בערבית + פיזיקה../images/Emo6.gif

תודה שזב יותר הזוי! XD מדעי החברה - ביולוגיה

supercoconut

New member
חח שמעי הבן אדם ההוא הזוי בלי עזרה מיוחדת

אין פלא שבחירת המגמות שלו מוזרה?
דווקא חבל, ברח מביו בדיוק כשהתחיל לעניין. הידעתם שהמורה שלנו לביולוגיה אמרה בשיעור אחד 144 פעמים את המילה דם?

JeykinsN

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לנו הייתה מרצה שאמרה

בסביבות ה200 פעם את המילה אוקיי וואו פשוט חצי כתה ישבה וסרטטה קווים על כל אוקיי שלה
זה היה מרושע.
אבל עשה עבדוה טובה בלשעשע את השאר

noam270

New member
זה מה שעשינו במהלך שעתיים של ביולוגיה../images/Emo6.gif

ספרנו מילים, וזה גרם לנו באמת להקשיב למורה! אני ספרתי כמה פעמים המורה אמרה "לא"... בשיעור אחד של 55 דקות 81 פעמים

JeykinsN

New member
אנחנו די באותו חומר ../images/Emo4.gif

חוץ מזה שאת הבניין הרביעי אנחנו לומדים רק מחר

noam270

New member
אעאעאעה מתכונת!!!../images/Emo3.gif

הייתה לי היום מתכונת בערבית, וזה היה די קל! יש סיכוי לציון שפוי
ביום חמישי הבגרות... אז תאחלו לי בהצלחה
עוד 18 ימים מקבלים תעודות, אבל איכשהו עדיין יש לחץ! עוד שבוע אני מגישה עבודה בספרות, ביום ראשון הקרוב מבחן מסכם בהיסטוריה (על כל החומר מתחילת השנה), ביום חמישי בגרות בערבית, בסוף החודש בגרות בפסיכולוגיה, עוד שבועיים בימת שיתוף על הדיאלוג (50% מהציון בבגרות בערבית).... שונאת את ימי ראשון

למעלה