ראיון עם p r u d e n s

Stripperella

New member
../images/Emo41.gifראיון עם p r u d e n s ../images/Emo41.gif

אנשות אתן מוזמנות לתהות על פרו שלנו. ולשרשר את כל השאלות המעניינות ביותר שרציתן לשאול אותה. פרו- אין לא לענות את חייבת לתת תשובה לכל שאלה או לתת תשובת התחמקות. יאללה פנקו אותה בשאלות! חחחחח

MoMiNagirl

New member
ראשונה

בת כמה את? מאיפה את? מה הצבע האהוב אליך? יש לך חיות? אם כן, איזה? מה הבגד שיש לך שאת הכי אוהבת? איזה תוכנית את הכי אוהבת בטלוויזיה? מה התוכנית טלוויזיה שאת הכי אוהבת- מכל הזמנים? אם היו נותנים לך עכשיו לראות את כל הפרקים של סדרה אחת, איזה סדרה היית בוחרת?

p r u d e n s

New member
מנמנ

בת כמה את? כמעט 13 מאיפה את? כ"ו מה הצבע האהוב אליך? כחול יש לך חיות? כן אם כן, איזה? סטושי
מה הבגד שיש לך שאת הכי אוהבת? מכנס קורדרוי שחור מTNT איזה תוכנית את הכי אוהבת בטלוויזיה? באפי מה התוכנית טלוויזיה שאת הכי אוהבת- מכל הזמנים? באפי
אם היו נותנים לך עכשיו לראות את כל הפרקים של סדרה אחת, איזה סדרה היית בוחרת? באפי

gillosh

New member
רגעעעע

כפר וויתקין זה בעמק יזרעאל? או שאני טועה (הסיכויים הם גבוהים...אני בד''כ טועה בדברים כאלה...)

gillosh

New member
שאלה לא אליי נכון?

טוף אם כן אז... אני גרה במקום ''פרחוני'' (יענו יש בו הרבה פרחים ועצים והמקום 'ירוק למדיי') ויש בו הרבה אלונים! אז השם שלו זה אלון-הגליל. יש בו אלונים והוא בגליל... אז הוא אלון-הגליל... אותי, לפחות, זה מצחיק.

Stripperella

New member
שאלות....

הדבר הכי קורע שעשית עם החבר'ה: מה הקטע עם האבטיח? המילה שאת הכי אוהב להגיד: מה את הכי אוהב ללבוש? מה הדבר הכי מגעיל שאי פעם עשית למישהו?

למעלה