../images/Emo41.gifראיון חדש../images/Emo41.gif
אני אתרגם הכל
אני ממליץ לכם לקרוא, היא מדברת על השם של האלבום, על החברת התקליטים שלה(וקצת פותחת עליהם פה
) ואיך לא- קצת על ריבה
. וגם על Sober ועל Yeah
. את מקבלת היום שלושה פרסי ASCAP הערב על היותך משוררת. האם חשוב לך להיות מזוהה ככותבת? או שזה סתם משהו צדדי? לא, זה נהדר. כמובן שבדר"כ אני מוכרת על השירה שלי. זאת הפעם הראשונה שאני מוכרת ככותבת שירים. אני די נרגשת מזה - כמו שאני נרגשת לגבי כל דבר אחר. כמה שירים באלבום החדש שלך כתבת? לא התכוונתי לכך, אבל יצא שכתבתי את כל האלבום. אני לא אדם שחושב שאתה צריך לכתוב את כל שאתה שר. יש הרבה כותבים נהדרים ומוכשרים שאני אוהבת לשיר את השירים שלהם, אבל באלבום הזה היה לי הרבה מה להגיד, אז כתבתי את כולו. בהחלט יש לך מה לאמר בסינגל הראשון. שמעתי אותך משתמש במילה "מריר" בכדי לתאר את הסגנון של השיר.. האלבום הוא סוג של סיפור. אף אחד מהשירים באלבום הוא לא ככה. הכל באלבום הוא די שונה... יש את Sober שאני אוהבת מאוד, וזה יותר מעורר השראה כזה.. אבל עצוב. ויש גם שירים אחרים כמו Yeah שהם יותר בסגנון פרינס כאלה - כיפים עם אווירת מסיבה. שמעתי אותך אומרת למישהו פה מוקדם יותר שחברת התקליטים שלך העדיפה אולי להוציאה סינגל אחר, משהו בטוח יותר... הו, לא. הם לא רצו את כל האלבום הזה, בכלל. הם לא אוהבים שאני כותבת, אם להיות כנה. אפילו אחרי שכתבתי להיטים... אז כן, הם לא ממש אהבו את הרעיון, אבל הם מתחילים לחזור בהם, והם אוהבים את זה עכשיו. וכמובן הולך לשיר די טוב ברדיו אז הם אוהבים את זה יותר... אז ניסו להפיל עלייך כל מיני שירים או כותבים ללא רצונך.. כן.. ואני מבינה מה הם אומרים.. בגלל שלפעמים הכל עם חברות תקליטים זה נוסחא מסוימת... והם מנסים לעשות כסף, אז הם רצו לעשות ברייקאוואי 2, ואני לא רוצה לעשות ברייקוואי שני בגלל שכבר עשיתי אלבום כזה. לפעמים קשה להם קצת לקבל את זה, בגלל שהם חושבים שלעשות משהו אחר זה סיכון, ואני מבינה אותם - הם חברה שרוצה לעשות כסף.. אבל עכשיו אנשים בחברה מתחילים ממש לאהוב את זה, וזה רק לקח להם קצת זמן. הם לא אהבו גם את ברייקאוואי, וגם לא את טנקפול.. אז זה ככה בכל דיסק.. אבל זה מתחיל להשתנות והם אוהבים את זה עכשיו. אני מבין שגם את השיר Because Of You, שזה היום ב-ASCAP לפרס שיר השנה לא היה קל למכור להם... זה מה שאני אומרת, זה קורה כל פעם. הם לא באים כאילו.."ווהו, זה שונה!".. זה כל פעם משימה קשה להכניס משהו שלי לאלבום. אבל כן, הם לא רצו להכניס את Because of you ל-Thankful והשתיקו אותי לגמרי, ובאלבום השני פשוט המשכתי ללחוץ בנושא, ומצאתי את האנשים שרציתי לעשות את השיר איתם... בן מודי ודייויד הודג'ס מאוונסנס, ועשינו עבודה די טובה איתו...אני חושבת. עכשיו בחברה אוהבים את השיר, כמובן.. כי הוא מצליח. בשיר החדש שלך, "Never Again",כמעט יש קצת טעם אוונסנסי שכזה... מה, השיר הזה? אני לא חושבת שיש בו שום דבר שכזה... היית יותר אומרת שהוא בסגנון פאט באנאטר. נו, אם כבר הזכרת את באנטאר אז עוד יותר... כן, כן.. אני מסכימה עם ההשוואה הזו. זה שיר של בחורות(
). אתה יודע, כשנכעסים. כתבתי אותו לפני שנתיים.. ככה שזה קצת מוזר לשיר את זה עכשיו וזה היה בדיוק כשהייתי במערכת יחסים רעה ומרירה והייתי כזה "בעעעעעע". כתבתי את זה ושלחתי את המילים והלחן לג'ימי מאסר, שאיתו כתבתי את זה, והוא סיים את השיר. בהתחלה היססתי אם לשים אותו באלבום בכלל, בגלל שכתבתי אותו מזמן. אבל זה שיר כיפי מאוד - סוג של המנון לכל בחורה שנעשה לה רע... או בחור, בעצם.. רק שינוי קל בליריקס... זה פשוט אחד מהשירים האלה שאני חושבת שכולם יכולים לאהוב. אז השיר מבוסס על אירועים אמיתיים שקרו לך? כן. כל השירים שלי ככה, למען האמת. האלבום שלך נקרא My December, האם יש שיר נושא? זאת פואמה שכתבתי. גם אותה כתבתי לפני מספר שנים, והיא די מסכמת את הזמנים הקשים שעברתי. אתה מכיר את ההרגשה שרוצים שינואר יגיע כדי שנוכל להתחיל מחדש? זה כמו הרגשה של מוכנות שכזו. היו לי הרבה דברים נהדרים שקרו והרבה דברים מחורבנים שקרו. אני מוכנה להתחיל מחדש, אני מוכנה לעשות הכל טוב יותר. האלבום כולו בהרגשה של "אוקיי, אני מוכנה להתחיל מחדש." אם כבר מדברים על התחלות חדשות, עם מה שחברת התקליטים שלך חשבה ושהציפיות של כולם ירדו לפחות במקצת, האם אנשים מזהירים אותך? "תקשיבי, קלי, אולי תמכרי הפעם רק 3 או 4 מיליונים..." הו, כן. אני יכולה להצליח גם הרבה פחות מזה... אבל את התקווה הגדולה של השנה טוב, כן. הם ממשיכים ללחוץ עליי בנושא הזה.. ובגלל זה הם מביאים את האנשים שלהם לפרויקט. אבל בסופו של יום, מכרתי הרבה תקליטים, אני מאוד מבורכת, אני ברת מזל. אני לא רוצה לעולם להיות האומן שעושה את זה כדי להרוויח כסף, יש לי מספיק ואני לא תאוות בצע. אני רוצה לעשות תקליטים כשאני נהנית לשיר ושאנשים יוכלו להתחבר אליהם.. וזה באמת כל מה שאני חושבת עליו כשאני עושה תקליט. האנשים שאני עובדת איתם לא אוהבים לשמוע את זה, זה מפחיד אותם [צוחקת], אבל אני לא עושה את האלבום בשבילם. אנו רואים שאת מקבלת היום פרסים על הכתיבה שלך... מה את מחפשת בשיר? האם יש מכנה משותף כלשהו לשירים האהובים עלייך? הם לא חייבים להיות עם השירה הכי מדהימה שיש.. אבל אני רוצה להאמין לבנאדם. אם כתבת או לא כתבת את זה - אני רוצה לדעת שאתה חווית את זה ואתה יודע על מה אתה מדבר. בגלל זה אנשים אוהבים את מליסה ארת'רידג'(שזכתה בפרס קריירה ב-ASCAP.). אני אוהבת אנשים כמו בונו, שיכולים לספר סיפור. ריבה - היא אחת ממספרות הסיפורים הכי טובות שיש, עם הקול שלה. זה חייב להיות אמין. אני חושבת שזה הקטע שלי... אני פשוט רוצה לחבק אותם ולבכות איתם. נ.ב - מצטער אם התרגום לא ברור :S.
אני אתרגם הכל