קצת חדשות.

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

New member
../images/Emo41.gifקצת חדשות.

שיר נוסף לאלבום החדש, בשם Oscar's Theme. עדיין לא ברור האם מדובר בשיר שיהיה חלק מהאריזה המיוחדת, או תוספת למהדורה האירופאית של האלבום. *לפני כשבועיים טורי התראיינה בקשר לאלבום החדש וסיבוב ההופעות, והיא אמרה שם שהמסע החדש יהיה מלווה עם שני הנגנים הקבועים שלה. טוב, אז לפני כמה ימים המתופף הקבוע שלה, Matt Chamberlain הודיע שהוא לא ייקח חלק בסיבוב ההופעות הקרוב, בגלל התחייבויות קודמות. עדיין לא ידוע אם נמצא/ימצא לו מחליף, ואיך זה בדיוק ישפיע על המסע הופעות הקרב ובא. יכול להיות שינוי מרענן עם מתופף אחר, לדעתי. *למי שעדיין לא שם לב, הקליפ של WELCOME TO ENGLAND שוחרר (ראה שרשור קודם). נכון לעכשיו התגובות בארץ ובעולם בקרב מעריצי טורי נעות בין, "זה דוחה," לבין, "זה סופר דוחה". סופ"ש מגניב לכולם.

Gremshnit

New member
אמג לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

צ'מבליין הוא פשוט המתופף הכי מושלם בעולם, עכשיו מסעי ההופעות יהיו מגעיליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
נמ, ומעניין אם יש לשיר החדש איזשהו קשר למחזמר הממשמש ובא. כאילו, זה נשמע כמו איזה יצירה מפסקול או משהו. ולי לא אכפת מהקליפ. השיר יפהפה, וזה מה שמשנה לי. *חוזר להאזין ל"מוות והנערה"*

noosh

New member
../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם האחרון. באסה שצ'מברליין לא יהיה. מעניין אם היא תמצא מחליף. אני קצת מקוה שזה יהיה סיבוב פלאגי ולא אנפלאגד.

Oh,no!אבלהיא לא הפסיקה לחפור על הקליק ביניהם.

יש לי גם תיאורה עכשיו. (מסתבר שבמצבים נואשים כאלה ,המוח רץ) אני חושבת שאחרי שמאט צ'מברליין ראה את הקליפ של וולקום טו אנגלאנד ושמע את 500 מייל,הוא החליט שהוא לא מסכים להיות חלק מזה
או שבכלל,הוא חושב שהקליק בינו לבין טורי יעלם לבטח כשהוא יעלה לבמה עם זה וינסה להציל את השיר... אאאאאאאאאאה באסה באמת שאהבתי אותו ואפילו לא הספקתי להינות ממנו מחוץ למסגרת ונוס,בעיקר פרשס. מה פשעתי מה עוויתי מה ?

noosh

New member
חחחחחחחחחחח האמת שזה מה שאני חשבתי ../images/Emo6.gif

"אמג מה זה הדבר זה?! נראה לך שאני משתף עם זה פעולה?! אין סיכוי בעולם שאינ עולה לבמה ומנגן את זה?! איי קוויט!!!!!1". די נו. אולי יהיו דברים טובים באלבום. אולי יהיו דברים מפתיעים. אולי יהיה כיף.

או שהיא תביא מתופף הומו כזה..

שיזרום איתה ועם ה... זה שלה. נה,זה מה שחברה שלי אמרה לפחות. אני מנסה שלא לחשוב על זה יותר מדי|:

rfranko

New member
נורא מסקרן אותי לדעת

מה זה ה- ה... זה שלה - שחברה שלך התכוונה אליו

חחחחחח אה לא

זה אני כבר,זו לא היא. אני לא באמת זוכרת מה הסוף של הדברים שלה היה
אבל,לא יודעת,אני לא חושבת שזה טוב לתת לטורי יותר מדי חופש. תראי נגד עכשיו עם זה שאין חברת הקלטות כזאת שלוחצת עליה, לא יודעת.. הכל נראה לי מפוזר כזה. ומאט צ'מברליין נראה כזה רציני ומבין עניין.. ואם יבוא מישהו שיזרום ממש עם מי שהיא עכשיו ולא הכי יביע דעה וכו' וכו' לא יודעת,חששות שלי... היא הפכפכה לי מדי כרגע |:

avivs

New member
טוב, בתור זה שהיה באולפן ההקלטות

בזמן שהוקלטו כל שירי האלבום החדש, אני בספק אם בגלל זה הוא עזב

noosh

New member
לך תדע מה יהיה כתוב בקרדיטים ;[

אולי הוא אמר שהוא מוכן לעשות את זה בשבילה, בגלל הקשר שלהם וההיסטוריה והכל, אבל בסוף הוא יצטרך לעזוב. כמו שאנג'ל עכשיו בא לרקוד עם באפי את הריקוד האחרון בפרום, אבל הוא יעזוב אותה עוד שני פרקים כי בו הו, הציעו לו סדרה משלו
הערפדים של ימינו, רק כסף מעניין אותם
. (סורי, עונה 3 אול אובר אגן). (ואני בכלל שונאת את אנג'ל ואת ריליישנשיפ באפי/אנג'ל, סתם שיהיה ברור לרקורד וזה. איכ).

למעלה