קליפים

מרתון מזן שונה

כבר כתבתי בעבר על המרתון שנערך ב-Metrodome שלפי דעתי היחידי בעולם שנערך, בתוך אולם סגור. הנה סרטון חדש , מהמרוץ שנערך בחודש מרץ בפורמט של עשר קבוצות, אשר כל אחת מונה 5 מחליקים והזמן הסופי נקבע כאשר לפחות 4 מחליקים מתוך הקבוצה סיימו את המרוץ

מקצה 10.000 מטר נקודות נשים

עוד סרטון מהתחרות שנערכה בגרמניה. אם תפשפשו בהודעות האחרונות שלי, העלתי מקצים אחרים גם כן.

אליפות צרפת במרתון

הנה הסרטון סיכום של הארוע הכה יפה עם הנופים שמזכירים מין הסתם את ה-tour. בתחילת השירשור שאני מפנה אותכם תיתקלו בהיתרסקות מפחידה שהעלתי גם אותה השבוע לאתר.

להיתחרות ב-speedskating על רטוב

באירופה גם בימי הקיץ, הגשם נוהג לבקר לעתים קרובות. ל''ספיד-סקייטרים'' המקומיים להחליק בגשם זה לא משהו זר. אני מצרף לינק לשני סרטונים חדשים מתחרויות שנערכו בסופ''ש האחרון ברחבי גרמניה. פשוט להיתפעם

Taig Khris הולך לקפוץ ממגדל אייפל

מחליק ה-vert המוכשר שאין תואר או גביע שלא זכה בו, עמוס בפרוייקטים רבים למרות שכבר לא מיתחרה. הנה הפרוייקט הבא שיערך החודש

powerslide לא משאירים שבויים

שליטה מוחלטת לגמרי במקצה ה-500 מטר קבוצתי. ממרוץ שנערך בגרמניה בסופ''ש אחרון

תרגיל freestyle מהקשים שניתקלתי בהם על גלגל 1

Corvo שעל שמו נקרא התרגיל הוא מדריך רולר, בסאן פאולו- ברזיל. הנה סרטון חדש שלו, שבו אפשר לראות את התרגיל המטורף הזה

freestyle25

New member
הם נראים

ממש כאילו הם לא בכושר..... אבל זה עדיין נראה אחלה :) צריך לארגן אולם בארץ

עדכונים...

מצרף לינק לשהי סרטונים חדשים. הראשון מראה את העבר והיסטוריה המפוארת של המחליק הזה . והשני נותן מושג עד כמה ה-drop הזה מטורףףף

freestyle25

New member
תסתכל טוב טוב

בזמן של 1:02 אחד מחברי POWERSLIDE עושה עצירת T רגע לפני הסיום בכך הוא מכשיל את המחליק האחר. לדעתי תרגיל שפל. אני מצרף תמונה.

למעלה