קורה לכם שכשאחד האחים שלכם

../images/Emo41.gifקורה לכם שכשאחד האחים שלכם../images/Emo41.gif

מתחיל לבכות ואז כל צומת הלב אילו??? לי זה קורה הרבה (מאוד) דוגמא: כשאני רבה עם אח שלי אז הוא מושך לי בשיער, מרביץ לי בבטן ונושך אותי אז אני לא בוכה ואז כשאני נותנת לו מכה קטנה אז הוא מתחיל לבכות ואז ההורים מתייחסים רק אליו והם כועסים עלי ואתם יודעים למה??? כי אני לא בוכה כי אני אמיצה ולא רוצה לבכות ולפעמים כשאני רוצה ליתייחסו עלי ואני בוכה אז כועסים על אח שלי ועלי לא!!! ההורים האילה ממש ממש ממש ממש לא פאריים!!! כשיש משהו שבוכה הם ישר מתייחסים עליו וכועסים על משהו שלא בוכה!!!! זה קורה לכם??? כי לי זה קורה המון!!!

Pink Punk Girl

New member
טוב ..

דבר ראשון לא ממש הבנתי מה כתבת, אולי תנסחי את זה שוב ? .. בכל מקרה ממה שהבנתי אני מציעה לך לדבר עם ההורים שלך ולהגיד להם שיתייחסו גם אלייך כשאת רבה עם אחייך ולא רק כי את בוכה !! בכל זאת, את בכיתה ח´ !! וזה לא שזה לא בסדר לבכות, זה מעולה !! אבל לא סתם כשרוצים צומי !! אם תבכי גם את את תהיי דומה לאח שלך, ולא נראה לי שזה מה שאת רוצה שיקרה נכון ? .. תעמדי בזה בגבורה (כבר אמרת שאת אמיצה ..) ודברי עם הורייך .. בהצלחה
שיר

היי שיר

מה שתקוונתי זה כשאני ואח שלי רבים ואז משהו מאיתנו בוכה והם מתייחסים רק על מי שבוכה ולא על מי שלא בוכה!!!הבנת???

ככה זה. ../images/Emo16.gif

ילדים קטנים (וזה גם תלוי ספציפית מי זה, כי יש כאלה שימשיכו עם זה גם בכיתה ג´, יש כאלה שבכיתה א´ כבר לא יקרה להם), דורשים צומי. הם יבכו, והם יקבלו את הצומי, אם לא הם יבכו עוד יותר. את לא צריכה לעשות הצגות כדי לקבל צומי, זאת בידיוק ההתנהגות של הקטנים. אם את מרגישה בעיה, דברי עם ההורים שלך, זאת הדרך היחידה, ונשמח לשמוע תקציר של השיחה
. בהצלחה!
ניר

*neta*

New member
אין לי אחים קטנים..

אבל זה לא אומר שההורים לא מצדיקים את החלשים!! (אחותי הגדולה במקרה זה..). בקשר לתשומת לב, גם את זה היא גוזלת, ותמיד יש להם תירוצים (היא בצבא, היא השתחררה מהצבא, היא רוצה ללמוד, את תמיד במחשב,את לא צריכה עזרה..)

maayan15

New member
סורי אבל...

אני גם הכי קטנה והאחים שלי אף-פעם לא בוכים/מתלוננים....וגם אני לא .... ככה שאצלנו זה כזה....שווה....

תבכי גם את

איזה מפונקת מה קרה כאילו שככה לא התייחסו אלייך שהיית קטנה באמת את מקנאה באח שלך שקטן ממך אני מתאר לעצמי במספיק שנים תתבגרי.. יש לך את החיים שלך את לא צריכה להיות תלויה בהורים

למעלה